C&B Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Byłam ciekawa co napiszesz:diabloti: To żarcik był, muszę ją umówić do fryzjera :razz: Kabiszon:loveu: Quote
Martunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No u mnie by była pogoda idealna, gdyby nie burza, która już minęła na szczęście. :cool1: A to pewnie nie zablokowałam klawiatury, przepraszam. ;) http://img222.imageshack.us/img222/9752/p1210505.jpg Łoooo i w takiej kałuży Kabik się wykąpał? No ładnie. :evil_lol: http://img30.imageshack.us/img30/7052/p1210518.jpg mówiłaś, że tego zdjęcia nigdzie nie dasz. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 C&B napisał(a):Byłam ciekawa co napiszesz:diabloti: To żarcik był, muszę ją umówić do fryzjera :razz: Kabiszon:loveu: haha:evil_lol: to dobrze:eviltong: nie umawiaj jej :) Martunia napisał(a):No u mnie by była pogoda idealna, gdyby nie burza, która już minęła na szczęście. :cool1: A to pewnie nie zablokowałam klawiatury, przepraszam. ;) http://img222.imageshack.us/img222/9752/p1210505.jpg Łoooo i w takiej kałuży Kabik się wykąpał? No ładnie. :evil_lol: http://img30.imageshack.us/img30/7052/p1210518.jpg mówiłaś, że tego zdjęcia nigdzie nie dasz. :evil_lol: była burza? u mnie od rana gorąco:roll::eviltong: nawet zdążyłam się poopalać:evil_lol: ale nie idzie wytrzymać na tym słońcu:shake::diabloti: Spoko:) tylko się dziwiłam co ode mnie mogłaś chcieć:evil_lol: No w takiej pięknej:razz: i nie chciał z niej wyjść musiałam go wyciągać:evil_lol: a potem się dziwią mi w domu żę miałam całe nogi od błota:evil_lol: Tu mogłam:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Martunia napisał(a):No niedawno już przestało padać i grzmieć to minęła. Ja właśnie też się dziś opaliłam. :cool1: Nie no wiesz, do Anuli też kiedyś przypadkowo zadzwoniłam, bywa. :p Haha, musiał wyjść z niej bardzo czysty. :cool3: aha.. to dobrze:D nie będziemy blade na zlot przynajmniej:evil_lol: haha:) ja do dziadków kiedyś dzwoniłam bo mam funkcje w słuchawkach żeby dzwoniły do ostatnio wybranego numeru:evil_lol: już myślałam że coś chciałaś ode mnie:) Oj tak bardzo czysty był:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No niedawno już przestało padać i grzmieć to minęła. Ja właśnie też się dziś opaliłam. :cool1: Nie no wiesz, do Anuli też kiedyś przypadkowo zadzwoniłam, bywa. :p Haha, musiał wyjść z niej bardzo czysty. :cool3: Quote
Martunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No, będziemy przygotowane. :cool3: Nie, nie. ;) Domyśliłam się. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Martunia napisał(a):No, będziemy przygotowane. :cool3: Nie, nie. ;) Domyśliłam się. :evil_lol: ta:razz: łe a szkoda:eviltong::evil_lol: hehe:) chyba nie trudno się domyślić:diabloti: ale on mi to na złość zrobił za to że go w takie słońce na spacer wyciągam:evil_lol: co tam?:D Quote
C&B Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Umówię ją i zostawię tylko łeb owłosiony :evil_lol: Quote
Martunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Właśnie na forum mojej klasy taka jedna napisała, że mamy tylko 3 chłopaków, yeee. :cool3: W sumie się cieszę. :cool3: Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 C&B napisał(a):Umówię ją i zostawię tylko łeb owłosiony :evil_lol: ej nie:mad: Martunia napisał(a):Właśnie na forum mojej klasy taka jedna napisała, że mamy tylko 3 chłopaków, yeee. :cool3: W sumie się cieszę. :cool3: o:D haha:evil_lol::evil_lol: mówiłam że mało będzie:diabloti: Ale fajnie;) a ile osób ma klasa? 30? to macie na odwrót niż ja:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Właśnie zauważyłam, że odwrotnie. :D Tylko jeszcze nie wiem, ile osób będę miała w klasie, ale koło 30-32. Ale ja się wydurniam na tym forum. xD EDIT: Dowiedziałam się, że dziewczyn będzie 29. xD łał. xD Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Martunia napisał(a):Właśnie zauważyłam, że odwrotnie. :D Tylko jeszcze nie wiem, ile osób będę miała w klasie, ale koło 30-32. Ale ja się wydurniam na tym forum. xD hehe:evil_lol::evil_lol: aha:) to podobnie jak u mnie:eviltong::eviltong: Oj tam przesadzasz znowu:p Quote
Martunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Napisałam edit we wcześniejszym poście. ;) Także mam 32 osoby w klasie. :evil_lol: Ale fajnie będzie w sumie. :D Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Martunia napisał(a):Napisałam edit we wcześniejszym poście. ;) Także mam 32 osoby w klasie. :evil_lol: Ale fajnie będzie w sumie. :D widziałam właśnie:evil_lol: wow:eviltong: sporo... heh:) obyś miała fajne te dziewczyny:) i chłopców:evil_lol: przynajmniej oni dostaną fajne prezenty na dzien chłopca:evil_lol: a moi po lizaczku:evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No liczę na to, że klasa będzie fajna. Haha, no zobaczymy, albo chłopacy będą musieli się bardziej wysilić. :diabloti: Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Martunia napisał(a):No liczę na to, że klasa będzie fajna. Haha, no zobaczymy, albo chłopacy będą musieli się bardziej wysilić. :diabloti: :) może będzie;) ??:evil_lol: nie zakapowałam ostatniego zdania:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Nasi dostaną po lizaku za to my coś lepszego pewnie:razz::razz: przynajmniej mam tak nadzieje:) Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Martunia napisał(a):Haha. :diabloti: Muszą się wysilić z prezentami, że więcej kasy będą musieli wydać. :diabloti: :diabloti::evil_lol: aa:eviltong: ale mogą wam tez po lizaku kupić i się cieszcie:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Haha. :diabloti: Muszą się wysilić z prezentami, że więcej kasy będą musieli wydać. :diabloti: Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Martunia napisał(a):W takim razie my im też, nawet mniej wydamy kasy. :diabloti: ale jesteś.. liczy się gest a nie co dostaniecie.. sory ale jak złoża się po 10zł to na dziewczynę wyjdzie im po 1 zł wiec co mogą za to kupić? po 30 zł mają się składać?? :diabloti::evil_lol::evil_lol::eviltong: no takie moje wywody bo jesteśmy z dziewczynami w podobnej sytuacji:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 W takim razie my im też, nawet mniej wydamy kasy. :diabloti: Quote
Martunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ojejejej. :eviltong: Może u was będzie inaczej. Ale jak mamy dostać lizaka to co, może im mamy jakieś lepsze rzeczy kupować.. zabawki czy co .. co to za sprawiedliwość. :shake: Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Martunia napisał(a):Ojejejej. :eviltong: Może u was będzie inaczej. Ale jak mamy dostać lizaka to co, może im mamy jakieś lepsze rzeczy kupować.. zabawki czy co .. co to za sprawiedliwość. :shake: sprawiedliwość taka że oni mają na was wydawać majątek a wy złożycie się po 1 zł a i tak macie na chłopaka prawie 10zł:roll: no wiec wiesz:cool1: No:D:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Martunia napisał(a):Ty tak gadasz myśląc o sobie. :eviltong: Żebyś ty tak czasem nie miała. :eviltong: A tak na serio to nawet nie wiem, jak to będzie wyglądało. No bo taka jest prawda..:eviltong::eviltong: Się zobaczy:evil_lol: Quote
Martunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ty tak gadasz myśląc o sobie. :eviltong: Żebyś ty tak czasem nie miała. :eviltong: A tak na serio to nawet nie wiem, jak to będzie wyglądało. Quote
Recommended Posts