Martunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nom fajnie było:) hehe:P tylko dwa były:) o:D to dobrze:) no i widzisz mówiłam ze bedzie fajnie;) ja dzisiaj pobiłam rekord we wracaniu ze szkoły piechotą:) wracałam 40 min:D:D niezła jestem:D normalnie ide 25:P hehe:) No i z testów z chemii ma 8/9p:D:D jestem zadowolona narazie:) jeszcze inne przedmioty:P narazie mam 8p:):) No i w szkole ogólnie fajnie:) a co masz z chemii do zrobienia? pewnie ci nie pomogę bo nie jesteśmy tak daleko jak wy ale co tam:P ja muszę sie w weekend nauczyć na angielski;/ spr będzie w poniedziałek... jeszcze 2 tyg bo okazuje sie że lece 8maja:):) To długą drogę masz do szkoły. ;) Ja tam 2 min i już w szkole jestem. :D No to dobrze. :) I tak byś mi nie pomogła, bo my mamy od ostatnich lekcji mole, pewnie nie wiesz nawet co to jest. :eviltong: Ale zadań tylko tych 3 nie umiem... Jak Ci fajnie! Chciałabym też tak mieć. :) Ale jeszcze 1,5 miesiąca, więc wytrzymam. :cool3: Quote
Sweet Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Martunia napisał(a):To długą drogę masz do szkoły. ;) Ja tam 2 min i już w szkole jestem. :D No to dobrze. :) I tak byś mi nie pomogła, bo my mamy od ostatnich lekcji mole, pewnie nie wiesz nawet co to jest. :eviltong: Ale zadań tylko tych 3 nie umiem... Jak Ci fajnie! Chciałabym też tak mieć. :) Ale jeszcze 1,5 miesiąca, więc wytrzymam. :cool3: no ja mam do szkoły chyba 3km:D:D hehe:eviltong: no nie wiem co to jest:eviltong: hehe:) Nom ja sie ciesze tylko boje sie czy potem nadrobie wszystko... ale chyba dam rade:) mam nadzieje że nie bedzie wtedy dużo spr.... Ogólnie to nic mi sie nie chce jak dobrze że juz weekend:D:D:D co porabiasz?? Quote
Martunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no ja mam do szkoły chyba 3km:D:D hehe:eviltong: no nie wiem co to jest:eviltong: hehe:) Nom ja sie ciesze tylko boje sie czy potem nadrobie wszystko... ale chyba dam rade:) mam nadzieje że nie bedzie wtedy dużo spr.... Ogólnie to nic mi sie nie chce jak dobrze że juz weekend:D:D:D co porabiasz?? Aha, no to trochę masz. ;) Ja to mam fajnie. :D A Ty jedziesz na 2 tygodnie? Na pewno jakoś to wszystko nadrobisz. Sprawdziany też pozdawasz. Poradzisz sobie. ;) No jak dobrze. :D Ale ta chemia mnie męczy ... Quote
Sweet Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Martunia napisał(a):Aha, no to trochę masz. ;) Ja to mam fajnie. :D A Ty jedziesz na 2 tygodnie? Na pewno jakoś to wszystko nadrobisz. Sprawdziany też pozdawasz. Poradzisz sobie. ;) No jak dobrze. :D Ale ta chemia mnie męczy ... nom:) no na 2 tyg :D z tym że w sumie to mnie nie bedzie w szkole 6 dni chyba tylko bo czwartek i piętak czyli 8 i 9 maja:P a potem to pon czyli 12 a od 13-16 klasa jest na wycieczce.. potem jeszcze 3 dni bo 22 to boże ciało:):) wiec jest dobrze:):) No dam rade jakos:) hehe;P pomecz sie troche:) łatwo nie ma;) Quote
Martunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Aha no to w sumie nie będzie zapewne dużo do zrobienia i nadgonienia z materiałem. ;) No męczę i męczę, ale pomysłu nadal nie mam na rozwiązanie tych zadań... Quote
Sweet Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 hehe:) dam rade;) ale czego sie nie robi dla 2 tyg odpoczynku:) szczerze mówiąc to wolałabym jechać w lipcu np. ale to już nie zależy ode mnie po za tym w sezonie wszystko jest droższe wiec ciesze sie że w ogóle jadę;) wymyślisz na pewno jak to zrobic:D:D co powiesz jeszcze?? ja chyba ide niedługo spac bo jakas zmeczona jestem... Quote
Pusiakowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A u mnie tez dobrze ;) . Ale z Ciebie I Marty Gaduly sa :evil_lol: . Co porabia mój Kochany Kabisiek i Rokus .? :loveu: Quote
Sweet Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):A u mnie tez dobrze ;) . Ale z Ciebie I Marty Gaduly sa :evil_lol: . Co porabia mój Kochany Kabisiek i Rokus .? :loveu: :) hehe:eviltong: no tak juz wyszło:) my sie poprostu nagadac nie mozemy:) Kabilek śpi i prawie by poduszke z kanapy zwaliła a rokuś nie wiem pewnie sobie biega po podwórku bądź siedzi lub leży albo śpi:) można zgadywac tylko.... a co u pusia? Quote
Pusiakowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:) hehe:eviltong: no tak juz wyszło:) my sie poprostu nagadac nie mozemy:) Kabilek śpi i prawie by poduszke z kanapy zwaliła a rokuś nie wiem pewnie sobie biega po podwórku bądź siedzi lub leży albo śpi:) można zgadywac tylko.... a co u pusia? No i rozmowa sie skoczyla .? A u Pusia dobrze ;] . Lezy sobie tutaj :loveu: . Przyszlam powiedziec ze u nas nowe zdjecia :lol: . I przyszlam powiedziec Dobranoc . Papa . ;* Quote
Martunia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) dam rade;) ale czego sie nie robi dla 2 tyg odpoczynku:) szczerze mówiąc to wolałabym jechać w lipcu np. ale to już nie zależy ode mnie po za tym w sezonie wszystko jest droższe wiec ciesze sie że w ogóle jadę;) wymyślisz na pewno jak to zrobic:D:D co powiesz jeszcze?? ja chyba ide niedługo spac bo jakas zmeczona jestem... Hej. :hand: Oj tak, ja bym też zrobiła dla takiego wypoczynku wszystko. :D No tak, drożej jest. A poza tym w lipcu jest strasznie gorąco. :roll: Ja w czerwcu byłam np. w Luxorze i w Dolinie Królów i tam się nie dało wytrzymać! Najlepiej to tam jechać w zimie, bo jest trochę chłodniej i przyjemniej. ;) Można by też do Kairu, ta też wtedy gorąco by tak nie było. A co tam u Was? :cool3: Może pojawią się dziś jakieś foteczki...? :cool3: Quote
Avaloth Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): hehe:P nie wiem własnie ale ci wierze:D jeszcze nie dotarłas do mnie:P wiem że leń jestem i to straszny:P:P mi to pierwsze:P hehe:) bo na razie tylko straszę :D:D fotek ! :evil_lol::loveu: Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Witam w sobotnie poludnie . ;) A gdzie jedziesz .? :lol: Quote
Sweet Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']No i rozmowa sie skoczyla .? A u Pusia dobrze ;] . Lezy sobie tutaj :loveu: . Przyszlam powiedziec ze u nas nowe zdjecia :lol: . I przyszlam powiedziec Dobranoc . Papa . ;* :) o fajnie:) [quote name='Martunia']Hej. :hand: Oj tak, ja bym też zrobiła dla takiego wypoczynku wszystko. :D No tak, drożej jest. A poza tym w lipcu jest strasznie gorąco. :roll: Ja w czerwcu byłam np. w Luxorze i w Dolinie Królów i tam się nie dało wytrzymać! Najlepiej to tam jechać w zimie, bo jest trochę chłodniej i przyjemniej. ;) Można by też do Kairu, ta też wtedy gorąco by tak nie było. A co tam u Was? :cool3: Może pojawią się dziś jakieś foteczki...? :cool3: hejo:) hehe:P :) maj tez bedzie dobry bo tam bedzie pewnie tak jak we wrześniu:) w kazdym razie ciepło:) a u nas dobrze;P jakos m9ja dzien sobie:) nie bedzie fotek bo mi sie dwie pary baterii rozładowały bo robiłam zdjecia żabą i robaką;P chciałam jakieś muchie:P nie wiem jak to odmienic:P ale nie było żadnej... a tak to jest pełno;/ a co u ciebie?? [quote name='chester07']bo na razie tylko straszę :D fotek ! :evil_lol::loveu: hehe:P to przyjeżdzaj:D nie bedzie fotek bo mi sie dwie pary baterii rozładowały :( [quote name='Martynia&Pusio']Witam w sobotnie poludnie . ;) A gdzie jedziesz .? :lol: Witam:) ja jade do Egiptu za 2 tyg bede sie smażyć na plaży:D hih:) [quote name='Acctiually']Hejo Ada:) hejo:) Odrazu przepraszam wszystkich że dzisiaj nie bedzie fot ale mi sie baterie rozładowały bo chciałam pobawic sie aparatem moim znaczy porobić zdjecie żabką itp i zrobiłam kilka i baterie sie rozłoadowły to wsadziłam drugie i tez rozładowane:( jutro sie poprawie obiecuje:) Quote
Martunia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hejo:) hehe:P :) maj tez bedzie dobry bo tam bedzie pewnie tak jak we wrześniu:) w kazdym razie ciepło:) a u nas dobrze;P jakos m9ja dzien sobie:) nie bedzie fotek bo mi sie dwie pary baterii rozładowały bo robiłam zdjecia żabą i robaką;P chciałam jakieś muchie:P nie wiem jak to odmienic:P ale nie było żadnej... a tak to jest pełno;/ a co u ciebie?? No nie wiem, ale skoro tak mówisz. ;) Sama się zorientujesz. ;) Szkoda, że nie będzie zdjęć. :( Ale mam nadzieję, ze jutro się jakieś pojawią. :D U mnie dobrze. ;) Ładnie dziś było u mnie i jutro sobie na rower pojadę. :D Quote
Sweet Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Martunia napisał(a):No nie wiem, ale skoro tak mówisz. ;) Sama się zorientujesz. ;) Szkoda, że nie będzie zdjęć. :( Ale mam nadzieję, ze jutro się jakieś pojawią. :D U mnie dobrze. ;) Ładnie dziś było u mnie i jutro sobie na rower pojadę. :D No tak mi sie wydaje;) własciwie to mozna w necie pogode sprawdzic:) ale mi sie wydaje ze tam jest w maju ok 30 stopni:) No moge dac zdjecia żab i innych paskudztw co robiłam:) i jest kilka kabiego zdjec tam:P zapomniałam ze robiłam mu jak szedł czasem:P i jak go wykąpałam:) moge dac jak chcecie:) no u mnie dzisiaj strasznie cieplutko było:):) ja musze wyczyścic rower i napompować koła:P co powiesz jeszcze? Quote
Martunia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 A no może i masz rację. :D Na pewno nie będzie ok. 40, jak w czerwcu. ;) Ale bardzo miło wspominam tą podróż. ;) No to dawaj te zdjęcia! :D Oczywiście, że chcemy. :cool3: Aha. :D A ja już gdzieś tak z 3 weekendy na rowerze byłam. :D To mam wszystko już gotowe. :roll: Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ale fajnie .! Zabierz mnie ze soba do Egiptu . :cool1: Prosze .! Ja chce do Egiptu :placz: Quote
Sweet Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Martunia']A no może i masz rację. :D Na pewno nie będzie ok. 40, jak w czerwcu. ;) Ale bardzo miło wspominam tą podróż. ;) No to dawaj te zdjęcia! :D Oczywiście, że chcemy. :cool3: Aha. :D A ja już gdzieś tak z 3 weekendy na rowerze byłam. :D To mam wszystko już gotowe. :roll: heh:) mi 30 starczy bo i tak juz można sie ładnie opalic i cieplutko jest:) :) hih:) a ile sie tam leci?? no dam najpierw żabolkowe i inne takie podobne:P jeden ochyny robal jest.. czemu ja mu zdjecie robiłam:P a teraz sie brzydze:eviltong::eviltong: O fajnie:) ja musze wreszcie cos zrobic z rowerem:) żabol:) uśmiechnięta żaba:) w wodzie:) żaba rozkraczona:) dwa w jednym:D żab mam jeszcze dużooo:) ale nie dam juz wiecej:P CDN:) Quote
Sweet Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Ale fajnie .! Zabierz mnie ze soba do Egiptu . :cool1: Prosze .! Ja chce do Egiptu :placz: nom:) ja tez sie ciesze:) hehe:)chetnie bym cie zabrała ale nie wiem czy w bagaż sie zmieścisz:eviltong: reszta fot: robal:) ochydny robal... bleeeeee kwiatek:) listek:) i takie cuś:) zaraz jeszcze troche kabisiowego:) Quote
infers Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/abiumiech.jpg Fajowe:lol::lol::lol::loveu: Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Musze sie zmiescic :eviltong: . Zabierz .! :cool3: No i kolejna ktora ma jeziorko przy sobie . ! Ja tez chce miec jeziorko :placz: Quote
Sweet Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='infers1995']http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/abiumiech.jpg Fajowe:lol::lol::lol::loveu: dziekuje:) [quote name='Martynia&Pusio']Musze sie zmiescic :eviltong: . Zabierz .! :cool3: No i kolejna ktora ma jeziorko przy sobie . ! Ja tez chce miec jeziorko :placz: hih:) Nie mam jeziorka a oczko wodne i wiosną i latem zawsze są żabki:D:D [quote name='Izabela124.']Hejka Ale fajne zabki hihi hejka:) a dziekuje:) Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): Nie mam jeziorka a oczko wodne i wiosną i latem zawsze są żabki:D:D aha . To tez fajnie ;) . Ja bym chciala miec oczko wodne . ;] Ale moi rodzice nie chca :shake: Quote
Recommended Posts