Martunia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Oczywiście, że plan taki będzie. :cool3: Nikt oprócz nas go nie pozna. Chyba że na własnej skórze. :evil_lol: Dokładnie, powinni coś z tymi wygasłymi punktami zrobić. Hmmm obgadać ze mną ... trzeba się zastanowić ... :diabloti: My "atakujemy" wątki niespodziewanie i na niekorzyść właściciela danego wątku. :evil_lol: To nie będzie zwykła pogadanka. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='C&B']To na razie sama pospamój:diabloti: U mnie fotki nowe:roll:[/quote] smaemu sie nie spamuje:diabloti: [quote name='Martunia']Oczywiście, że plan taki będzie. :cool3: Nikt oprócz nas go nie pozna. Chyba że na własnej skórze. :evil_lol: Dokładnie, powinni coś z tymi wygasłymi punktami zrobić. Hmmm obgadać ze mną ... trzeba się zastanowić ... :diabloti: My "atakujemy" wątki niespodziewanie i na niekorzyść właściciela danego wątku. :evil_lol: To nie będzie zwykła pogadanka. :evil_lol:[/quote] no:cool3: ten kto zazna tego nie będzie mu lekko:evil_lol::evil_lol: ja mam zawsze racje:eviltong: dobra jest:eviltong::eviltong: no ja tez nie wiedziałam ze mój watek za spamujemy:evil_lol: teraz nawet inni nie mogą normalnie zdjęć przez nas oglądać:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Oj tak... :cool3: Zdążyłam to zauważyć już baaaardzo dawno. :cool3: Ale co poradzić, taka natura spamiar. :evil_lol: Quote
Pestka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Boże alez tu nagadane, kiedy jakieś fotki beda? ;p Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Martunia']Oj tak... :cool3: Zdążyłam to zauważyć już baaaardzo dawno. :cool3: Ale co poradzić, taka natura spamiar. :evil_lol:[/quote] :razz: haha;D No bywa... ale to przecież nie nasza wina:evil_lol::diabloti: [quote name='Pestka']Boże alez tu nagadane, kiedy jakieś fotki beda? ;p[/quote] haha:evil_lol: Fotki? a co to takiego??:diabloti::razz: [quote name='C&B']Obrażam się:obrazic:[/quote] trudno:P mam jeszcze inne koleżanki:evil_lol: Quote
Martunia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No przecież nie nasza, a kogo? :hmmmm: Ada ma sklerozę, zapomniała co to fotki. :evil_lol: Biedna, trzeba jej jakiś lek wynaleźć. :evil_lol: Quote
C&B Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Trudno? Ale ty jesteś bezuczuciowa!:placz: Bezlitosna! Hamska! Okropna! Pee!:placz: Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Martunia']No przecież nie nasza, a kogo? :hmmmm: Ada ma sklerozę, zapomniała co to fotki. :evil_lol: Biedna, trzeba jej jakiś lek wynaleźć. :evil_lol:[/quote] hmm... nad tym trzeba by się zastanowić :hmmmm: :eviltong: Oj nie słyszałam nigdy o czymś takim jak fotki:evil_lol: Może mi ktos wyjaśni co to takiego?:diabloti: [quote name='C&B']Trudno? Ale ty jesteś bezuczuciowa!:placz: Bezlitosna! Hamska! Okropna! Pee!:placz:[/quote] Oj no przecież płakać nie będę obrazisz się i potem od obrazisz :eviltong: Wiem, idealnie ujęłaś to jaka jestem:roll::eviltong: Quote
Pestka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Sweet']hmm... nad tym trzeba by się zastanowić :hmmmm: :eviltong: Oj nie słyszałam nigdy o czymś takim jak fotki:evil_lol: Może mi ktos wyjaśni co to takiego?:diabloti:[/quote] Dzięki nim przypominamy sobie że wogole masz psa? :eviltong: Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='C&B']Pakaj:placz:[/quote] nie mam czego:eviltong: [quote name='Pestka']Dzięki nim przypominamy sobie że wogole masz psa? :eviltong:[/quote] tak? a ja mam w ogóle psa?:evil_lol: Myślałam że to coś łażące po ziemi to taka małpka, tylko dziwiłam się czemu nie skacze po drzewach:???::niewiem: ale może to faktycznie jest pies?:hmmmm: Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='C&B']Jak to nie masz czego?:mad: Pakaj!:placz:[/quote] Nie czuję żebym musiała płakać:eviltong::eviltong: Jakoś nie mam powodu:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Pusiakowa']fotki, fotki ! a nie tylko gadac :roll:. bierz przyklad ze mnie :cool3:. a no wlasnie, dawno cie u mnie nie bylo :([/quote] ale co to są te fotki??:eviltong: przykład bierze się ze starszych np. dziadków, babć:eviltong: Byłam tylko nie pisałam nic:roll: Quote
Pusiakowa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 fotki, fotki ! a nie tylko gadac :roll:. bierz przyklad ze mnie :cool3:. a no wlasnie, dawno cie u mnie nie bylo :( Quote
Martunia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Mnie się nie pytaj, co to takiego, bo ja .. zapomniałam. :evil_lol: Ojej, co tu się wszyscy do mojej Ady przyczepili ... :-o :mad: Spamiara się zemści !!! Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Martunia']Mnie się nie pytaj, co to takiego, bo ja .. zapomniałam. :evil_lol: Ojej, co tu się wszyscy do mojej Ady przyczepili ... :-o :mad: Spamiara się zemści !!![/quote] o to fajnie że nie tylko ja nie wiem:evil_lol::diabloti: no własnie:placz: oj zemsta będzie słodka:diabloti::evil_lol::evil_lol: tak się mówi??:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No widzisz, teraz musimy się trzymać razem z naszymi sklerozami. :evil_lol: Oczywiście, będzie baaardzo słodka. :evil_lol: Będzie zemsta ... :p Ej, godzina mi znowu świruje. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Martunia']No widzisz, teraz musimy się trzymać razem z naszymi sklerozami. :evil_lol: Oczywiście, będzie baaardzo słodka. :evil_lol: Będzie zemsta ... :p Ej, godzina mi znowu świruje. :evil_lol:[/quote] no:evil_lol: a to dobrze powiedziałam:D ale zależy dla kogo słodka:diabloti::evil_lol: e :eviltong::eviltong: mówiłam ze twoja wina:eviltong: Quote
Martunia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Dla nas słodka, a co. :evil_lol: Teraz nikt się nie odzywa. Widzisz - wystraszyli się nas. :diabloti: Ty jesteś moją obrończynią, a ja twoją. :cool3: Jak coś to ja się zajmę czym trzeba. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Martunia']Dla nas słodka, a co. :evil_lol: Teraz nikt się nie odzywa. Widzisz - wystraszyli się nas. :diabloti: Ty jesteś moją obrończynią, a ja twoją. :cool3: Jak coś to ja się zajmę czym trzeba. :evil_lol:[/quote] Wiadomo że dla nas:razz: No bo my jesteśmy takie straszne przecież:evil_lol::evil_lol: Tak:D i staniemy zawsze w swojej obronie:lol: Jak to fajnie mieć obrończynie nie?:loveu: Dobra:cool3: Quote
Martunia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No przecież, że boją. :evil_lol: Oj tak, bardzo fajnie. :loveu: :D Zlot już niedługo ... ^^ Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Martunia']No przecież, że boją. :evil_lol: Oj tak, bardzo fajnie. :loveu: :D Zlot już niedługo ... ^^[/quote] nas miałyby się nie bać:diabloti::evil_lol::evil_lol: to niemożliwe przecież:eviltong: :loveu: bardzo bardzo:D No:) za miesiąc to już będziemy po... Quote
Recommended Posts