Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Raczej nie wszystkimi, a samą klasą. :diabloti: A możesz mi wytłumaczyć, dlaczego to robi? :evil_lol: I jak. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']Raczej nie wszystkimi, a samą klasą. :diabloti: A możesz mi wytłumaczyć, dlaczego to robi? :evil_lol: I jak. :evil_lol: Wszystkimi z klasy:eviltong: wytłumaczę ci ale nie wiem czy mnie zrozumiesz:diabloti::evil_lol::eviltong: Bo może mam jakieś urojenia:eviltong: ale wydaje mi się że za wszelką cene on chce się spotkać ze mną:eviltong: no nie wiem ale po tym co pisał to tak mi sie wydawało:evil_lol: [quote name='RCookie']Założyłam sobie nk :evil_lol:. :D zaproś mnie to JA o:D Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No o klasę mi chodzi właśnie. :evil_lol: A moze sobie za dużo wyobrażasz. :evil_lol: Albo mu się podobasz. :evil_lol: Ładny jest chociaż? :evil_lol: Czy to ten "taki sobie". :D Quote
Foxowa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ta z nazwiskiem Baran to ja :evil_lol:. Wysłałam zaproszenie :cool3: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Martunia napisał(a):No o klasę mi chodzi właśnie. :evil_lol: A moze sobie za dużo wyobrażasz. :evil_lol: Albo mu się podobasz. :evil_lol: Ładny jest chociaż? :evil_lol: Czy to ten "taki sobie". :D no:eviltong::eviltong: może:evil_lol: przewrażliwiona jestem:eviltong::diabloti: to ten sam co ci o nim mówiłam:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Foxowa napisał(a):Ta z nazwiskiem Baran to ja :evil_lol:. Wysłałam zaproszenie :cool3: przyjęłam cię:) Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A, czyli ten "taki sobie". :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mówię ci, że coś z tego wyjdzie... :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Martunia napisał(a):A, czyli ten "taki sobie". :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mówię ci, że coś z tego wyjdzie... :evil_lol: no tamtem:eviltong::eviltong: jutro zobaczę jaki jest to ci powiem:diabloti: i zdam szczegółowe relacje:evil_lol::eviltong: Ta jasne.. ja się nie pcham na razie w żadne związki:eviltong::eviltong: mam 27 chłopaków do poznania więc mam troch wybór:razz: w ogóle to ciesze się ze jutro będę jedyną dziewczyną na spotkaniu:cool3: bo tak naprawdę to nigdy nie byłam ani najfajniejszą ani najładniejszą dziewczyną w klasie a teraz mam mała konkurencje w dziewczynach więc i mam duże pole do popisu:diabloti: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 RCookie napisał(a):Już Cię zaprosiłam ;). przyjęłam:) ale nie jestem pierwsza twoją znajomą:placz::eviltong: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='RCookie']Michał Cię wyprzedził :evil_lol:. Ja mam ustawionych znajomych alfabetycznie :cool3:. no własnie:eviltong: aa:D A ja mam dla was niespodziankę dalszą cześć fotek kabika?:D CND:) Quote
Illusion Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Sweet napisał(a):przyjęłam:) ale nie jestem pierwsza twoją znajomą:placz::eviltong: Michał Cię wyprzedził :evil_lol:. Ja mam ustawionych znajomych alfabetycznie :cool3:. Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Skoczył mój post:diabloti::evil_lol::evil_lol: CDN:) Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 To już jutro się spotykacie :D ? Haha, no nie wiem, pewnie po jutrzejsym dniu zmienisz zdanie. :cool3: Jak Ci wcześniej mówiłam, nie chciałabym być jedyną spośród 27 chłopaków. :evil_lol: Znowu Ci posty skaczą. :evil_lol: Fajne zdjęcia. ;) RCookie: Mnie też zaproś ! :D Jestem trzynasta w znajomych Ady (kolejność dodania). :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']To już jutro się spotykacie :D ? Haha, no nie wiem, pewnie po jutrzejsym dniu zmienisz zdanie. :cool3: Jak Ci wcześniej mówiłam, nie chciałabym być jedyną spośród 27 chłopaków. :evil_lol: Znowu Ci posty skaczą. :evil_lol: Fajne zdjęcia. ;) RCookie: Mnie też zaproś ! :D Jestem trzynasta w znajomych Ady (kolejność dodania). :evil_lol: No jutro:eviltong::eviltong::evil_lol: Zobaczymy:diabloti::evil_lol::evil_lol: ale oni wszyscy nie będą:eviltong: z 6 ich może przyjdzie:evil_lol::eviltong: No znowu:eviltong: teraz przez Natalie:evil_lol: dzieki:) Martunia to Marta B.:eviltong::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No wiesz co, nieładnie tak na wszystkich zwalać. :shake: :evil_lol: Dzięki Ado M. :evil_lol: Quote
Illusion Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Co przeze mnie, co? :mad: :evil_lol: Marta, już Cię zaprosiłam ;). Quote
C&B Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dowody, że własny pies już na ciebie patrzeć nie może:evil_lol: http://img31.imageshack.us/img31/6477/p1210269.jpg http://img41.imageshack.us/img41/8844/p1210276.jpg Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='C&B']Dowody, że własny pies już na ciebie patrzeć nie może:evil_lol: http://img31.imageshack.us/img31/6477/p1210269.jpg http://img41.imageshack.us/img41/8844/p1210276.jpg haha no dzięki:evil_lol::evil_lol: [quote name='Martunia']Przyjęłam zaproszenie. :) :D [quote name='Martunia']No wiesz co, nieładnie tak na wszystkich zwalać. :shake: :evil_lol: Dzięki Ado M. :evil_lol: oj przepraszam... A ja jestem po prostu Ada(m) :eviltong::eviltong: [quote name='RCookie']Co przeze mnie, co? :mad: :evil_lol: Marta, już Cię zaprosiłam ;). Posty skacza:diabloti::eviltong: :D Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Chciałam wcześniej napisać Adrianno M. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Martunia napisał(a):Chciałam wcześniej napisać Adrianno M. :evil_lol: haha nie lubię jak się do mnie mówi Adrianna:eviltong::eviltong: W ogóle to jakoś wcześniej się cieszyłam że jutro to spotkanie a teraz się boje bo będę jako ostatnia tam bo tradycją jest się spóźnić:evil_lol::diabloti: no i wszyscy mnie będą już widzieć:eviltong::evil_lol: Nie no ale to jest straszne:P wiem że narzekam i marudze:diabloti: Quote
Recommended Posts