Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Nie, tamta nazwa była bardziej taka dziecinna. :evil_lol: Ojej, nas brakować ? Kiedy ? :-o Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Marta masz złą godzinę bo przez ciebie wszystko skacze:evil_lol::evil_lol::diabloti: Izuuus napisał(a):Mam się bać? :diabloti: Nie masz czego bo i tak nie mam ładnych chłopaków w klasie:P Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Nie przeze mnie, tylko przez dgm. :p A godzinę mam ok. :p Nie jest głupia, pewnie nawet nie wiesz, co ta nazwa znaczy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Martunia napisał(a):Nie przeze mnie, tylko przez dgm. :p A godzinę mam ok. :p Nie jest głupia, pewnie nawet nie wiesz, co ta nazwa znaczy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przez ciebie:evil_lol::eviltong: nie zwalaj winy na dogo:eviltong: Dobra miałam byc miła:diabloti: A tu cię zdziwię bo może wiem:eviltong::eviltong: Quote
Pusiakowa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Hej :) . co tam u was? ucaluj Kabiego ode mnie :loveu: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Martunia napisał(a):Dgm !!! Bo nawet u mnie godzina jest inna, bo różnica jest 5 min. :evil_lol: Ooo wiesz ? No tak, nie ma to jak słownik. :diabloti::diabloti::diabloti: Co za różnica:diabloti::eviltong: Bo masz dziwny komputer o:evil_lol: Dobra jest.. :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dgm !!! Bo nawet u mnie godzina jest inna, bo różnica jest 5 min. :evil_lol: Ooo wiesz ? No tak, nie ma to jak słownik. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Pusiakowa napisał(a):Hej :) . co tam u was? ucaluj Kabiego ode mnie :loveu: hej:) a dobrze a u ciebie? ucałuje:) Przez Martę znowu hopło:eviltong::diabloti: Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Nie przeze mnie ślepoto. :eviltong: To dgm mi taką godzinę dało, tak naprawdę mam normalną. :eviltong: Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ooo obraziła się ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Martunia napisał(a):Nie przeze mnie ślepoto. :eviltong: To dgm mi taką godzinę dało, tak naprawdę mam normalną. :eviltong: Martunia napisał(a):Ooo obraziła się ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przecież mówiłam ze się focham:cool1: No a tak w ogóle to byłam załatwić sobie paszport:evil_lol::evil_lol: będzie za 4 tyg:eviltong::eviltong: haha:evil_lol::evil_lol: i taki nowoczesny z odciskami palców wy takich nie macie:diabloti: haha:eviltong: czekałam 2h zanim mogliśmy podejść do okienka:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 No to piszę przecież, że się obraziłaś. :cool1: Ja też niedługo będę miała nowy, może jeszcze inne bajery jakieś ustawią. :evil_lol: :diabloti: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Martunia napisał(a):No to piszę przecież, że się obraziłaś. :cool1: Ja też niedługo będę miała nowy, może jeszcze inne bajery jakieś ustawią. :evil_lol: :diabloti: No i co:cool1::eviltong: Na pewno nie:diabloti: bo ja jestem najlepsza i tylko ja mam nowości a ty dopiero po mnie:diabloti: i mam takie ohydne zdjęcie:diabloti::evil_lol: juz na legitymacje będę mieć ładniejsze:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Haha, głupio. :diabloti::diabloti::diabloti: Nie, bo w przyszłości będą różne inne bajery wprowadzone, lepsze. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Martunia napisał(a):Haha, głupio. :diabloti::diabloti::diabloti: Nie, bo w przyszłości będą różne inne bajery wprowadzone, lepsze. :evil_lol: Tą przyszłość to kiedy masz na myśli?:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 RCookie napisał(a):Ada, jak to jaką? 2012 :evil_lol:. haha:evil_lol::evil_lol: trochę daleka przyszłość:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ciesz się, że nie 2100. :diabloti: No ale coś koło tamtej daty.. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Martunia napisał(a):Ciesz się, że nie 2100. :diabloti: No ale coś koło tamtej daty.. :evil_lol: haha:evil_lol::evil_lol: i tak kupa czasu:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Niedawno minęła u mnie cudowna burza. :D Hmm musze się wziąść za siebie, bo Oli mój wrócił :loveu: i muszę się nauczyć w końcu robić porządne zdjęcia... Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Martunia napisał(a):Niedawno minęła u mnie cudowna burza. :D Hmm musze się wziąść za siebie, bo Oli mój wrócił :loveu: i muszę się nauczyć w końcu robić porządne zdjęcia... haha:D u mnie tez była burza:eviltong: o fajnie:D naucz się naucz:razz: bo tamto z balu było brzydkie:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Było ładne, ZNOWU się czepiasz. :diabloti: Nie moja wina, że masz jakiś ciemny ten laptop, inni jakoś normalnie widzieli wszystko na tym zdjęciu. :diabloti: Coś z Twoim widoczie jest nie tak. :evil_lol: A tak w ogóle masz niespodziankę na fbl. :roll: Quote
Kinia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Cześć sweet! Nie dostałam się tam gdzie chciałam, ale za to do lepszej klasy jeżeli chodzi o ludzi:) Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Martunia napisał(a):Było ładne, ZNOWU się czepiasz. :diabloti: Nie moja wina, że masz jakiś ciemny ten laptop, inni jakoś normalnie widzieli wszystko na tym zdjęciu. :diabloti: Coś z Twoim widoczie jest nie tak. :evil_lol: A tak w ogóle masz niespodziankę na fbl. :roll: Bo ja lubie sie czepiac:diabloti::evil_lol: Nie mam ciemnego tylko ty masz ciemne zdjecie:eviltong::eviltong: o:D jaką?:razz: Kinia napisał(a):Cześć sweet! Nie dostałam się tam gdzie chciałam, ale za to do lepszej klasy jeżeli chodzi o ludzi:) Hej Kinia:) to w sumie dobrze;) i gratulacje w takim razie jak ci sie podoba;) Quote
Kinia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Sweet napisał(a): Hej Kinia:) to w sumie dobrze;) i gratulacje w takim razie jak ci sie podoba;) No niby tak, ale wolałabym biol-chem, a nie sportową, chociaż i tak biologia jest roz. Quote
Recommended Posts