Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sweet napisał(a):
hehe:eviltong::eviltong:

dzieki:)
no to fajnie:)
ale u nas jest o 5 mniej:evil_lol::evil_lol:
Oj tam, nie narzekaj :eviltong:
Ja to swoją klasę bardzo lubię i lepiej jak jest mało dziewczyn, chociaż nie ma tylu kłótni w klasie :evil_lol::evil_lol:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Oj tam, nie narzekaj :eviltong:
Ja to swoją klasę bardzo lubię i lepiej jak jest mało dziewczyn, chociaż nie ma tylu kłótni w klasie :evil_lol::evil_lol:

hehe:eviltong::eviltong:
To fajnie:)
może ja moją tez polubię:p

Posted

[quote name='halgre58']

hej:p
jakie fajne te gify:lol:

[quote name='Atkaaaa']to nie fair xD Ty już wiesz a ja jeszcze nie! Głupi system:evil_lol::mad:
Gratulacje!!

haha:D
juz wiesz?:D

[quote name='Kinia']Cześć!
A tu znowu o tych facetach w klasie?! No dobra, u mnie pewnie będzie ten sam temat jutro..

hej:)
a już nie:eviltong::eviltong:
na razie się pogodziłam z tym:evil_lol::evil_lol:

[quote name='gordonowa']Cześć Słitaśna słitaśność :razz:

Hej Asiull:loveu::razz:

Posted

Martunia napisał(a):
Jak mi słodzisz. :loveu:
A dobrze, dobrze. :loveu: Właśnie dodaję zdjęcie na pb. :evil_lol:

dzisiaj mam dzień miłości do ciebie:evil_lol::loveu::eviltong:
To dobrze:lol: O to może tak dla odmiany ci skomentuje:eviltong::cool3:

Posted

Przeczytałam sobie Waszą rozmowę o dostawaniu się do szkół i zaczęłam się denerwować, a było już tak dobrze :placz:.
Jeśli się nie mylę to ja się dowiem dzisiaj, tzn. do 14:00 ma być chyba koniec naboru, na razie strona do logowania nie chce mi wejść :mad:.

Posted

skoczyło:roll:

RCookie: będzie dobrze.. trochę przesadzałyśmy... ale obyś nie trafiła na tak liczną klasę w chłopaków jak ja...:lol: chyba ze chcesz :eviltong:

Posted

Sweet napisał(a):

RCookie: będzie dobrze.. trochę przesadzałyśmy... ale obyś nie trafiła na tak liczną klasę w chłopaków jak ja...:lol: chyba ze chcesz :eviltong:

Grunt, żeby nie było zbyt dużo dziewczyn, bo już mam przed oczami grupę syczących lalek barbie :lol:. Jak ma być czegoś więcej to już wolę, żeby to byli chłopcy, najlepiej, żeby było równo ;).
A co do chłopaków, to się nie przejmuj, jak składałam papiery to mijałam się ze swoimi potencjalnymi kolegami i nie grzeszyli wyglądem :evil_lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
Grunt, żeby nie było zbyt dużo dziewczyn, bo już mam przed oczami grupę syczących lalek barbie :lol:. Jak ma być czegoś więcej to już wolę, żeby to byli chłopcy, najlepiej, żeby było równo ;).
A co do chłopaków, to się nie przejmuj, jak składałam papiery to mijałam się ze swoimi potencjalnymi kolegami i nie grzeszyli wyglądem :evil_lol:.

heh:)
dobrze ze z tych 2 dziewczyn co mam w klasie to żadna nie jest lalką barbie:lol: z tego chociaz sie ciesze;) Jedna jest całkiem spoko:) I nawet ma psa:razz:
hehe:evil_lol::evil_lol: ja jednego widziałam przy tablicy wyników prawdopodobnie mój kolega z klasy to pierwsze wrażenie bylo takie w miare:eviltong: a reszta to porażka:evil_lol:
może innych dostaniesz:diabloti:

Izuuus napisał(a):
Ada! Daj mi kilka chłopaków :placz: Nie, nie wytrzymam tego psychicznie :placz: Napewno chciałabyś większą ilość dziewczyn :evil_lol:

kilku ci oddam ale nie dużo:eviltong: Już sie przyzwyczaiłam do myśli ze 27 chłopaków będzie nas 3 dziewczyny wielbić:evil_lol::evil_lol::diabloti: takie mam marzenie:eviltong::eviltong:

Posted

Sweet napisał(a):
kilku ci oddam ale nie dużo:eviltong: Już sie przyzwyczaiłam do myśli ze 27 chłopaków będzie nas 3 dziewczyny wielbić:evil_lol::evil_lol::diabloti: takie mam marzenie:eviltong::eviltong:

Tak z 10, co? :cool1:

Posted

Martunia napisał(a):
Ojej, co się stało. :cool3: :loveu:
O, skomentujesz mi,, łał :D ! Tak w ogóle zmieniłam nazwę fotobloga. :evil_lol: Na azureheaven. ;)

Eh taka przemiana we mnie nastąpiła że postanowiłam kochać moje ukochane dziewczyny bo będzie mi ich brakować a że ty do nich należysz to wiesz:loveu:
Ej tamta była lepsza:eviltong: Ale i tak cie kocham:loveu:

Posted

Ania :) napisał(a):
Ja tam bardzo bym się cieszyła jakbym miała tylu chłopaków :D Zawsze wolałam ich towarzystwo :evil_lol:

hehe:evil_lol:
jak już się z tym oswoilam to nawet sie ciesze:razz:

Izuuus napisał(a):
Tak z 10, co? :cool1:

hmm... to zostało by mi 17 i 13 dziewczyn...
to w ostateczności moge ci oddać 10:eviltong:

Posted

Sweet napisał(a):
hmm... to zostało by mi 17 i 13 dziewczyn...
to w ostateczności moge ci oddać 10:eviltong:

A ja będę mieć 16 i 14 dziewczyn. Pasuje mi :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
A ja będę mieć 16 i 14 dziewczyn. Pasuje mi :cool3:

:razz::razz:
i wszyscy zadowoleni:eviltong:
ale ja wybieram kogo ci oddam:diabloti:

Posted

Martunia napisał(a):
Nie, tamta nazwa była bardziej taka dziecinna. :evil_lol:
Ojej, nas brakować ? Kiedy ? :-o