Izabela124. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Sweet napisał(a):hehe:eviltong::eviltong: dzieki:) no to fajnie:) ale u nas jest o 5 mniej:evil_lol::evil_lol:Oj tam, nie narzekaj :eviltong: Ja to swoją klasę bardzo lubię i lepiej jak jest mało dziewczyn, chociaż nie ma tylu kłótni w klasie :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Izabela124. napisał(a):Oj tam, nie narzekaj :eviltong: Ja to swoją klasę bardzo lubię i lepiej jak jest mało dziewczyn, chociaż nie ma tylu kłótni w klasie :evil_lol::evil_lol: hehe:eviltong::eviltong: To fajnie:) może ja moją tez polubię:p Quote
Atkaaaa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 to nie fair xD Ty już wiesz a ja jeszcze nie! Głupi system:evil_lol::mad: Gratulacje!! Quote
Kinia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Cześć! A tu znowu o tych facetach w klasie?! No dobra, u mnie pewnie będzie ten sam temat jutro.. Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='halgre58'] hej:p jakie fajne te gify:lol: [quote name='Atkaaaa']to nie fair xD Ty już wiesz a ja jeszcze nie! Głupi system:evil_lol::mad: Gratulacje!! haha:D juz wiesz?:D [quote name='Kinia']Cześć! A tu znowu o tych facetach w klasie?! No dobra, u mnie pewnie będzie ten sam temat jutro.. hej:) a już nie:eviltong::eviltong: na razie się pogodziłam z tym:evil_lol::evil_lol: [quote name='gordonowa']Cześć Słitaśna słitaśność :razz: Hej Asiull:loveu::razz: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Martunia napisał(a):Witaj Aducho :loveu: ! hej Martucho:loveu::loveu::lol: co tam u ciebie słońce ty moje?:cool3::loveu::eviltong: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Martunia napisał(a):Jak mi słodzisz. :loveu: A dobrze, dobrze. :loveu: Właśnie dodaję zdjęcie na pb. :evil_lol: dzisiaj mam dzień miłości do ciebie:evil_lol::loveu::eviltong: To dobrze:lol: O to może tak dla odmiany ci skomentuje:eviltong::cool3: Quote
Illusion Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Przeczytałam sobie Waszą rozmowę o dostawaniu się do szkół i zaczęłam się denerwować, a było już tak dobrze :placz:. Jeśli się nie mylę to ja się dowiem dzisiaj, tzn. do 14:00 ma być chyba koniec naboru, na razie strona do logowania nie chce mi wejść :mad:. Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Jak mi słodzisz. :loveu: A dobrze, dobrze. :loveu: Właśnie dodaję zdjęcie na pb. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 skoczyło:roll: RCookie: będzie dobrze.. trochę przesadzałyśmy... ale obyś nie trafiła na tak liczną klasę w chłopaków jak ja...:lol: chyba ze chcesz :eviltong: Quote
Illusion Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Sweet napisał(a): RCookie: będzie dobrze.. trochę przesadzałyśmy... ale obyś nie trafiła na tak liczną klasę w chłopaków jak ja...:lol: chyba ze chcesz :eviltong: Grunt, żeby nie było zbyt dużo dziewczyn, bo już mam przed oczami grupę syczących lalek barbie :lol:. Jak ma być czegoś więcej to już wolę, żeby to byli chłopcy, najlepiej, żeby było równo ;). A co do chłopaków, to się nie przejmuj, jak składałam papiery to mijałam się ze swoimi potencjalnymi kolegami i nie grzeszyli wyglądem :evil_lol:. Quote
Izuuus Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ada! Daj mi kilka chłopaków :placz: Nie, nie wytrzymam tego psychicznie :placz: Napewno chciałabyś większą ilość dziewczyn :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 RCookie napisał(a):Grunt, żeby nie było zbyt dużo dziewczyn, bo już mam przed oczami grupę syczących lalek barbie :lol:. Jak ma być czegoś więcej to już wolę, żeby to byli chłopcy, najlepiej, żeby było równo ;). A co do chłopaków, to się nie przejmuj, jak składałam papiery to mijałam się ze swoimi potencjalnymi kolegami i nie grzeszyli wyglądem :evil_lol:. heh:) dobrze ze z tych 2 dziewczyn co mam w klasie to żadna nie jest lalką barbie:lol: z tego chociaz sie ciesze;) Jedna jest całkiem spoko:) I nawet ma psa:razz: hehe:evil_lol::evil_lol: ja jednego widziałam przy tablicy wyników prawdopodobnie mój kolega z klasy to pierwsze wrażenie bylo takie w miare:eviltong: a reszta to porażka:evil_lol: może innych dostaniesz:diabloti: Izuuus napisał(a):Ada! Daj mi kilka chłopaków :placz: Nie, nie wytrzymam tego psychicznie :placz: Napewno chciałabyś większą ilość dziewczyn :evil_lol: kilku ci oddam ale nie dużo:eviltong: Już sie przyzwyczaiłam do myśli ze 27 chłopaków będzie nas 3 dziewczyny wielbić:evil_lol::evil_lol::diabloti: takie mam marzenie:eviltong::eviltong: Quote
Ania :) Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ja tam bardzo bym się cieszyła jakbym miała tylu chłopaków :D Zawsze wolałam ich towarzystwo :evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Sweet napisał(a):kilku ci oddam ale nie dużo:eviltong: Już sie przyzwyczaiłam do myśli ze 27 chłopaków będzie nas 3 dziewczyny wielbić:evil_lol::evil_lol::diabloti: takie mam marzenie:eviltong::eviltong: Tak z 10, co? :cool1: Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ojej, co się stało. :cool3: :loveu: O, skomentujesz mi,, łał :D ! Tak w ogóle zmieniłam nazwę fotobloga. :evil_lol: Na azureheaven. ;) Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Martunia napisał(a):Ojej, co się stało. :cool3: :loveu: O, skomentujesz mi,, łał :D ! Tak w ogóle zmieniłam nazwę fotobloga. :evil_lol: Na azureheaven. ;) Eh taka przemiana we mnie nastąpiła że postanowiłam kochać moje ukochane dziewczyny bo będzie mi ich brakować a że ty do nich należysz to wiesz:loveu: Ej tamta była lepsza:eviltong: Ale i tak cie kocham:loveu: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Ania :) napisał(a):Ja tam bardzo bym się cieszyła jakbym miała tylu chłopaków :D Zawsze wolałam ich towarzystwo :evil_lol: hehe:evil_lol: jak już się z tym oswoilam to nawet sie ciesze:razz: Izuuus napisał(a):Tak z 10, co? :cool1: hmm... to zostało by mi 17 i 13 dziewczyn... to w ostateczności moge ci oddać 10:eviltong: Quote
Izuuus Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Sweet napisał(a):hmm... to zostało by mi 17 i 13 dziewczyn... to w ostateczności moge ci oddać 10:eviltong: A ja będę mieć 16 i 14 dziewczyn. Pasuje mi :cool3: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Izuuus napisał(a):A ja będę mieć 16 i 14 dziewczyn. Pasuje mi :cool3: :razz::razz: i wszyscy zadowoleni:eviltong: ale ja wybieram kogo ci oddam:diabloti: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Martunia napisał(a):Nie, tamta nazwa była bardziej taka dziecinna. :evil_lol: Ojej, nas brakować ? Kiedy ? :-o a ta jest głupia:eviltong: jak pójde do szkoły:eviltong::eviltong: Quote
Izuuus Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Sweet napisał(a)::razz::razz: i wszyscy zadowoleni:eviltong: ale ja wybieram kogo ci oddam:diabloti: Mam się bać? :diabloti: Quote
Recommended Posts