Skibka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Słodkie psiaki :loveu: Yorkuś jest bardzo "przystojny", a rotek wygląda na psa "mordercę" :evil_lol: Bardzo fajny zestaw "pies tajniak" i "pies morderca". :evil_lol: Serdecznie zapraszam do siebie :cool3: Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Skibka napisał(a):Słodkie psiaki :loveu: Yorkuś jest bardzo "przystojny", a rotek wygląda na psa "mordercę" :evil_lol: Bardzo fajny zestaw "pies tajniak" i "pies morderca". :evil_lol: Serdecznie zapraszam do siebie :cool3: hih:) dziekuje:D fajne okreslenia:D:D byłam juz u ciebie:D:D zapraszam czesciej:) Quote
Rottie Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):bedzie w weekend:) co weekend bede dawałą foty rokiego:) w zeszłym ty były:) ale to widziałas chyba;) Będę czekała :loveu: Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Rottie napisał(a):Będę czekała :loveu: to czekaj cierpliwie:):) Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hejka No nareszcie foteczki dalas hhihj Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejka No nareszcie foteczki dalas hhihj No poprawiłam sie:):) hihi:) jeszcze mam dwie ze mną i kabim: to jest fajna:D ta mi sie nie podoba:eviltong: ale co tam:eviltong: Quote
Martunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Śliczne foteczki. :loveu: Więcej masz fot? Mi tylko dwie się pokazują tutaj. :roll: Chyba, że tylko tyle dałaś. :eviltong: Quote
wiq Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 cześć, ten rottek jest agresywny albo się go boisz? bo wygląda tak smutno, jakby mało kto się nim interesował :( Quote
Pusiakowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Witansio :) . Slicznie razem wygladacie :loveu: . Co u was .? Quote
Avaloth Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nigdzie nie ide:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: nic nie zrobie:D bede sie upierac przy swoim:D no wiem... ale na wszystko jest rozwiązanie:) pozmieniam numery, loginy, adres bloga:D nawet sie przeprowadze jesli bede musiałą :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe:) no nie wiem czy bede was miała dość.... chociaż kto wie:evil_lol: :D:D ty nie wiesz czego się możesz spodziewać :evil_lol: ja tu mogę być nawet 40 letnim facetem :eviltong: zaraz jadę do Ciebie i będzie :mad::diabloti: idź ty leń jesteś i tyle :eviltong::buzi: a fotki śliczne :) to drugie mi się bardziej podoba osobiście ^^ Quote
Kendra Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 pasujecie do siebie :diabloti: Bosko :loveu: Quote
Sweet Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='Martunia']Śliczne foteczki. :loveu: Więcej masz fot? Mi tylko dwie się pokazują tutaj. :roll: Chyba, że tylko tyle dałaś. :eviltong: Dziekuje:P ze mna tylko dwie były:P [quote name='wiq']cześć, ten rottek jest agresywny albo się go boisz? bo wygląda tak smutno, jakby mało kto się nim interesował :( Witam... No nie jest agresywny i sie go nie boje... nie zawsze mam czas do niego pójść bo on mieszka troche w innej czesci podwórka... On wygląda smutno w sumie nie wiem czemu może ze starości juz.. i po za tym ma coś na łapkach...:( [quote name='Acctiually']Witam:) Ślicznie razem wyglądacie:loveu: witam:) dziekuje:) [quote name='Martynia&Pusio']Witansio :) . Slicznie razem wygladacie :loveu: . Co u was .? witam:D dziekuje bardzo:) a u nas dobrze:) kabiś sie cieszył bo po mnie koleżanki przyszły na spacer i sie z nimi przywitał:) a ja byłam na spacerku a co u was? [quote name='chester07']:D:D ty nie wiesz czego się możesz spodziewać :evil_lol: ja tu mogę być nawet 40 letnim facetem :eviltong: zaraz jadę do Ciebie i będzie :mad::diabloti: idź ty leń jesteś i tyle :eviltong::buzi: a fotki śliczne :) to drugie mi się bardziej podoba osobiście ^^ hehe:P nie wiem własnie ale ci wierze:D jeszcze nie dotarłas do mnie:P wiem że leń jestem i to straszny:P:P mi to pierwsze:P hehe:) [quote name='Kendra']pasujecie do siebie :diabloti: Bosko :loveu: :) heh dziekuje:) Quote
wiq Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 co to za wytłumaczenie, że nie masz czasu zajrzeć do własnego psa?.. :shake: bo jest on Twój, jak mniemam. byłabym w stanie zrozumieć, jeżeli byłby niebezpieczny i się go obawiasz, ale skoro mówisz, że pies jest o.k.? :( skoro ma 'coś na łapkach' to może warto, żeby obejrzał go wet? przydałoby mu się też obcięcie pazurów i pielęgnacja sierści, nie mówiąc o uczuciu i zajęciu.. :( Quote
Skibka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A gdzie fotki Rokiego? :sad: Zszedł na drugi plan.. Kabi jest śliczny to fakt, ale chciałabym też zobaczyć fotki rottka.. On też jest bardzo ślicznym psiakiem- POKAZUJ GO CZĘŚCIEJ!! :lol: Quote
wiq Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 rozumiem też, że to duży pies i być może opieka nad nim przekracza Twoje siły, ale myślę, że warto zwrócić na niego uwagę rodziców czy opiekunów. Quote
Sweet Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 wiq napisał(a):co to za wytłumaczenie, że nie masz czasu zajrzeć do własnego psa?.. :shake: bo jest on Twój, jak mniemam. byłabym w stanie zrozumieć, jeżeli byłby niebezpieczny i się go obawiasz, ale skoro mówisz, że pies jest o.k.? :( skoro ma 'coś na łapkach' to może warto, żeby obejrzał go wet? przydałoby mu się też obcięcie pazurów i pielęgnacja sierści, nie mówiąc o uczuciu i zajęciu.. :( mam czas zajrzec tylko nie biore aparatu... to po pierwsze pies jest mojego dziadka i on sie nim zajmuje... wet go ogladał juz wiele razy zapisywał maści i to nic nie dawało... on poprostu sobie zlizywał z łap te maści... i nawet jak mu zakładał dziadke cos na łapy, skarpety czy nawet takie buty jak dla pas to nic nie dawało... i nie pouczaj mnie co mam robic z psem bo dobrze o tym wiem a jak ci nie pasuje to nie mój problem.... a o tym uczcicu i zjaeciu to mówisz tak jakby nikt sie nim nie zajmował.. a skąd mozesz to wiedziec.... Skibka napisał(a):A gdzie fotki Rokiego? :sad: Zszedł na drugi plan.. Kabi jest śliczny to fakt, ale chciałabym też zobaczyć fotki rottka.. On też jest bardzo ślicznym psiakiem- POKAZUJ GO CZĘŚCIEJ!! :lol: bedą jutro fotki:) nie ale rokiemu nie robie tyle fot bo nie lubi....;/ jutro beda obiecuje:) postaram sie:):) Quote
Sweet Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 wiq napisał(a):rozumiem też, że to duży pies i być może opieka nad nim przekracza Twoje siły, ale myślę, że warto zwrócić na niego uwagę rodziców czy opiekunów. ja sie nim nie opiekuje tylko tata i dziadek i uwierz mi dbają o niego....!! Quote
Martunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Witam. :hand: Co tam u Ciebie? :D A co do zdjęć, to tylko te dwa z Tobą mogę zobaczyć... Czemu nie mogę zobaczyć innych? :( Quote
Sweet Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Martunia napisał(a):Witam. :hand: Co tam u Ciebie? :D A co do zdjęć, to tylko te dwa z Tobą mogę zobaczyć... Czemu nie mogę zobaczyć innych? :( witam:):) a u mnie dobrze:) byłam dzisiaj na spacerku z koleżankami:D fajnie było:):) byłysmy najpierw po takiego jednego chłopaka z klasy ale go nie było i całe szczęście bo on jest taki głupi lekko;/ no a potem poszłysmy do sklepu i martyna z klaudią kupily sobie ciepłe bagietki:D hehe:) ogólnie to pogadałysmy sobie pośmiałysmy sie:D w szóstke chodziłysmy:) chciałysmy isc po kogos jeszcze ale nie widziałasmy po kogo:P No a co u ciebie?? BO tylko dwa są:) wiq napisał(a):mówię tylko o tym, co widać na zdjęciach... No cóż to nie moja wina że na zdjęciach tak wyszedł... Quote
Martunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):witam:):) a u mnie dobrze:) byłam dzisiaj na spacerku z koleżankami:D fajnie było:):) byłysmy najpierw po takiego jednego chłopaka z klasy ale go nie było i całe szczęście bo on jest taki głupi lekko;/ no a potem poszłysmy do sklepu i martyna z klaudią kupily sobie ciepłe bagietki:D hehe:) ogólnie to pogadałysmy sobie pośmiałysmy sie:D w szóstke chodziłysmy:) chciałysmy isc po kogos jeszcze ale nie widziałasmy po kogo:P No a co u ciebie?? BO tylko dwa są:) A no to fajnie musiało być. ;) To dobrze, bo już myślałam, że zdjęć nie mogę zobaczyć. A u mnie też dobrze. ;) Byliśmy u okulisty i sprawdzanie słuchu (okulary mam dobre, słuch też ;)). No i w muzeum. Ogólnie to mogło być. ;) Chemii nie wiem, jak zrobić. :roll: Quote
Sweet Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Martunia napisał(a):A no to fajnie musiało być. ;) To dobrze, bo już myślałam, że zdjęć nie mogę zobaczyć. A u mnie też dobrze. ;) Byliśmy u okulisty i sprawdzanie słuchu (okulary mam dobre, słuch też ;)). No i w muzeum. Ogólnie to mogło być. ;) Chemii nie wiem, jak zrobić. :roll: Nom fajnie było:) hehe:P tylko dwa były:) o:D to dobrze:) no i widzisz mówiłam ze bedzie fajnie;) ja dzisiaj pobiłam rekord we wracaniu ze szkoły piechotą:) wracałam 40 min:D:D niezła jestem:D normalnie ide 25:P hehe:) No i z testów z chemii ma 8/9p:D:D jestem zadowolona narazie:) jeszcze inne przedmioty:P narazie mam 8p:):) No i w szkole ogólnie fajnie:) a co masz z chemii do zrobienia? pewnie ci nie pomogę bo nie jesteśmy tak daleko jak wy ale co tam:P ja muszę sie w weekend nauczyć na angielski;/ spr będzie w poniedziałek... jeszcze 2 tyg bo okazuje sie że lece 8maja:):) Quote
Pusiakowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Witaniso Ada ;] . Co u Ciebie .? :lol: O Fotki Rottka prosilam Cie juz dawno :-( . Zrobisz jutro .? :lol: Prosze , Prosze , Prosze , Prosze , Prosze , Prosze , Prosze , Prosze , Prosze :p:p . Quote
Sweet Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Witaniso Ada ;] . Co u Ciebie .? :lol: O Fotki Rottka prosilam Cie juz dawno :-( . Zrobisz jutro .? :lol: Prosze , Prosze , Prosze , Prosze , Prosze , Prosze , Prosze , Prosze , Prosze :p:p . witam witam:):) u mnie dobrze:P a co u ciebie?? no beda jutro:) Quote
Recommended Posts