Sweet Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 C&B napisał(a):Ja tam spać nie idę xD A ty musisz xD Bo jesteś grzeczną dziewczynką xD A ja jestem zua dziewczynka xD ja idę ale za chwile:evil_lol::evil_lol: ja nic nie muszę:diabloti: już nie jestem bo się skończył rok szkolny:evil_lol: teraz jestem niegrzeczna:diabloti::razz::evil_lol::eviltong: Quote
C&B Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Sweet napisał(a):ja idę ale za chwile:evil_lol::evil_lol: ja nic nie muszę:diabloti: już nie jestem bo się skończył rok szkolny:evil_lol: teraz jestem niegrzeczna:diabloti::razz::evil_lol::eviltong: I tak Ci nie uwierzę xD Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 C&B napisał(a):I tak Ci nie uwierzę xD trudno:diabloti::evil_lol: ale i tak ja wiem lepiej:eviltong::eviltong: Dobranoc grzeczna Dominisiu bo czas spać:eviltong::eviltong: Quote
C&B Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Sweet napisał(a):trudno:diabloti::evil_lol: ale i tak ja wiem lepiej:eviltong::eviltong: Dobranoc grzeczna Dominisiu bo czas spać:eviltong::eviltong: :diabloti: Ta, jasne xD Idziesz spać grzeczna dziewuszko ?:lol: Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 C&B napisał(a)::diabloti: Ta, jasne xD Idziesz spać grzeczna dziewuszko ?:lol: no ta:diabloti: nie ale słyszałam że ty idziesz:razz::evil_lol::diabloti: Quote
C&B Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Sweet napisał(a):no ta:diabloti: nie ale słyszałam że ty idziesz:razz::evil_lol::diabloti: Ja spać nie idę, na razie... Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo xD A dziś w końcu od środy byłam na dworze:multi: Jak dobrze:eviltong: A jutro idę wybierać aparat xD Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 C&B napisał(a):Ja spać nie idę, na razie... Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo xD A dziś w końcu od środy byłam na dworze:multi: Jak dobrze:eviltong: A jutro idę wybierać aparat xD A ja już idę bo mnie wyzywają:eviltong::eviltong::evil_lol: Od środy na dworze byłaś?:crazyeye: To rodzice cię już nie kochają?:eviltong: a dostałaś chociaz budę czy coś??:evil_lol::evil_lol: Fajnie:) Quote
C&B Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Sweet napisał(a):A ja już idę bo mnie wyzywają:eviltong::eviltong::evil_lol: Od środy na dworze byłaś?:crazyeye: To rodzice cię już nie kochają?:eviltong: a dostałaś chociaz budę czy coś??:evil_lol::evil_lol: Fajnie:) Nie idź :D Właśnie NIE byłam, bo byłam chora:evil_lol: No xD Quote
Kinia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 deer_1987 napisał(a):A tu znow nagadane :P Jak zawsze, ja się już przyzwyczaiłam:lol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 C&B napisał(a):Nie idź :D Właśnie NIE byłam, bo byłam chora:evil_lol: No xD hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaa:eviltong::eviltong: :) deer_1987 napisał(a):A tu znow nagadane :P ale pociesze cię że będa fotki dzisiaj:razz::razz: Kinia napisał(a):Jak zawsze, ja się już przyzwyczaiłam:lol: No chociaż jedna co nie narzeka:p:p Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dżem dobry:evil_lol: Ja również czekam na zdjęcia:) Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Feigned']czekam na foty :cool3: już daje:) [quote name='Anula & Bono']Dżem dobry:evil_lol: Ja również czekam na zdjęcia:) hejo:D zaraz będą:) kabiszon znęcający się nad łosiem:eviltong: CDN:) Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ha a jo CI sie wpieprza pomiędzy zdjęcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img5.imageshack.us/img5/1768/p1210243.jpg biedny łoś jak tak możesz... A Kabi to nie przypadkiem Norweski pies na łosie?:diabloti: Ślicznie mu w tej obroży:loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 I dupa nie zadążyłach wpieprzyć sie pomiedzy zdjęcia niech to szlag:diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Nikczemny plan nie wypalił. :evil_lol: Jak zawsze mi nic sie nie udaje...:diabloti: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 ...[quote name='Izuuus']Witamy się z rana :multi: hej:) [quote name='Martunia']Biedny łoś, on go maltretuje. :placz: No... a ja znowu sie bawiłam w chirurga bo musiałam mu zszyć plecy i wygladało to potem jak by miał wystający kręgosłup:evil_lol: [quote name='Anula & Bono']Ha a jo CI sie wpieprza pomiędzy zdjęcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img5.imageshack.us/img5/1768/p1210243.jpg biedny łoś jak tak możesz... A Kabi to nie przypadkiem Norweski pies na łosie?:diabloti: Ślicznie mu w tej obroży:loveu::loveu::loveu: ha nie udało ci sie:eviltong: A wszystko mozliwe:evil_lol: dzieki:) [quote name='Anula & Bono']I dupa nie zadążyłach wpieprzyć sie pomiedzy zdjęcia niech to szlag:diabloti::evil_lol: haha:diabloti::evil_lol: [quote name='Martunia']Nikczemny plan nie wypalił. :evil_lol: [quote name='Anula & Bono']Jak zawsze mi nic sie nie udaje...:diabloti: Oj moze innym razem sie uda:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Chcesz zostać chirurgiem :D ? Ciekawy zawód, tak samo jak Stefan. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Martunia napisał(a):Chcesz zostać chirurgiem :D ? Ciekawy zawód, tak samo jak Stefan. :evil_lol: nie:evil_lol: kto tak powiedział? ja tylko naprawiam to co kabi popsuł:evil_lol: I w ogóle to dzisiaj mijają 4 lata odkąd kabiku jest z nami:D:D:D:D Quote
Recommended Posts