Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Pestka napisał(a):Achh, tak dla niepoznaki :D Nie no bo na innych forach mam ten nick a shappy nie mam nigdzie ;) aa:D ja wczoraj się kamuflowałam na spacerze okularami:evil_lol: chyba ze tak:) Quote
Pestka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Sweet napisał(a):aa:D ja wczoraj się kamuflowałam na spacerze okularami:evil_lol: chyba ze tak:) tak tez można :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Pestka napisał(a):tak tez można :evil_lol: hehe:evil_lol::evil_lol: taki jest najlepszy sposób:evil_lol: Ale mi się nudzi dziewczyny:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Martunia napisał(a):Uspokój dziąsło, ojj ja ci dam! :evil_lol: Nudno się już zrobiło. :eviltong: No strasznie jakoś...:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Uspokój dziąsło, ojj ja ci dam! :evil_lol: Nudno się już zrobiło. :eviltong: Quote
Pestka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 a mi sie nie nudzi - nadrabiam galerie na dogo :D Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Hej :multi: [quote name='Anula & Bono']Dzień dobry Pani:) [quote name='Kinia']Czeeeeeeeeść! Hej wam wszystkim:razz::p:p [quote name='Izabela124.']Nie gadać tyle :mad::eviltong: Wyjątkowo aż tak dużo nie było nagadane:eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Sweet napisał(a): Wyjątkowo aż tak dużo nie było nagadane:eviltong::eviltong: A właśnie, że było :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Izabela124. napisał(a):A właśnie, że było :eviltong::eviltong::eviltong: nie :eviltong: czasami więcej bywało:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Sweet napisał(a):nie :eviltong: czasami więcej bywało:evil_lol:Niby tak, ale to i tak jest dużo :eviltong::eviltong::eviltong: DObra, dosyć gadania, czas na fotki :lol: Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Izabela124. napisał(a):Niby tak, ale to i tak jest dużo :eviltong::eviltong::eviltong: DObra, dosyć gadania, czas na fotki :lol: heh:evil_lol: to ja ci powiem ze nie mam fotek:diabloti: Quote
C&B Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Sweet napisał(a):heh:evil_lol: to ja ci powiem ze nie mam fotek:diabloti: O ty:mad: Dawać nam tu fotki:diabloti: Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 C&B napisał(a):O ty:mad: Dawać nam tu fotki:diabloti: haha:evil_lol: NIE:diabloti: nic wam nie dam:diabloti: Po za tym co wszyscy tak te nicki zmieniają no:evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Sweet napisał(a):haha:evil_lol: NIE:diabloti: nic wam nie dam:diabloti: Po za tym co wszyscy tak te nicki zmieniają no:evil_lol::evil_lol: Bo ja chciałam zaznaczać że mam panią Ce i pana Be xD Dobra, dobra- Dawać nam tu foty:diabloti: Quote
halgre Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [FONT=Georgia]Doberek ... [/FONT]:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Sweet napisał(a):heh:evil_lol: to ja ci powiem ze nie mam fotek:diabloti:Jak to nie ma? :mad::crazyeye::eviltong: Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='C&B']Bo ja chciałam zaznaczać że mam panią Ce i pana Be xD Dobra, dobra- Dawać nam tu foty:diabloti: Chyba że tak:evil_lol::evil_lol: Chyba marzysz:evil_lol: [quote name='halgre58'][FONT=Georgia]Doberek ... [/FONT]:bigcool::bigcool::bigcool: Hej:) [quote name='Izabela124.']Jak to nie ma? :mad::crazyeye::eviltong: A normalnie:eviltong: Były i ni ma:crazyeye::diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 DObry wieczór! A Pani nawet mnie nie odwiedza i widzę że już mnie nie kocha...:shake::evil_lol: Quote
dog193 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Czesc ;) Jak tam wakacje mijają? Mi okropnie... W przypływie wolnego czasu, pustka, którą zostawiła po sobie Ciapula wyłazi z kazdego kąta... Czekam tylko na zlot, co by już was zobaczyc :loveu: Dobrze, że jedziecie, bo bym tam nie miała z kim... Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Anula & Bono']DObry wieczór! A Pani nawet mnie nie odwiedza i widzę że już mnie nie kocha...:shake::evil_lol: hej:) Kocham ale mi sie internet co chwile rozłancza i co mi sie uda wejsc na dogo to zdaże tylko u siebie odpisac:placz: moze sie naprawi niedługo.. [quote name='dog193']Czesc ;) Jak tam wakacje mijają? Mi okropnie... W przypływie wolnego czasu, pustka, którą zostawiła po sobie Ciapula wyłazi z kazdego kąta... Czekam tylko na zlot, co by już was zobaczyc :loveu: Dobrze, że jedziecie, bo bym tam nie miała z kim... Hej:) a narazie nudno jest:roll: Eh... będzie dobrze... Ja tez już chce zlot:D Będzie fajnie:) Będziesz miała z kim bo troche nas tam bedzie przecież:razz::p Quote
Recommended Posts