Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Kendra napisał(a):tu dużo takich jak ja :razz: Ja chcę być weterynarzem, sędzią kynologicznym i tłumaczem języka fińskiego =D sporo naraz:D:D czemu akurat fińskiego??:D moja siostra chce byc tłumaczem japońskiego:eviltong: Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ja tez nie:P ale sie moze wymysli jak przyjdzie na to czas:) :) napewno kiedys bedzisz miała:) no a na chomika sie zgodza napewno tylko musisz im pokazać ze dasz rade sie im zając:) :) ja jak juz gdzies pójde to tylko mat-inf... O papa;* ja bede czytac lekture bo mam na jutro:P heh;) No dokładnie. ;) Tak jasne, jak narazie w ogóle nie mogę na niego namówić. :razz: Ale będę dalej próbowała, bo zależy mi na chomiczku. :) Miłego czytanka. :cool3: Ja od jutra będę w szkole przerabiała 'Syzyfowe prace'. Czytałam to 2 tygodnie temu i muszę na jutro na sprawdzian ze znajomości powtórzyć. :eviltong: Bo nie pamiętam wszystkiego. Ja też chciałam być wetem, ale z tych samych powyższych przyczyn Majaczki, nie chcę już w ogóle... Quote
Kendra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):sporo naraz:D:D czemu akurat fińskiego??:D moja siostra chce byc tłumaczem japońskiego:eviltong: Bo fiński jest moim ulubionym językiem ;) Choć uczę się go od stosunkowo niedawna. Ale najpierw to liceum i profil biologiczno-chemiczny. Chociaż w moim wymarzonym jest profil medyczny :cool3: Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Martunia napisał(a):No dokładnie. ;) Tak jasne, jak narazie w ogóle nie mogę na niego namówić. :razz: Ale będę dalej próbowała, bo zależy mi na chomiczku. :) Miłego czytanka. :cool3: Ja od jutra będę w szkole przerabiała 'Syzyfowe prace'. Czytałam to 2 tygodnie temu i muszę na jutro na sprawdzian ze znajomości powtórzyć. :eviltong: Bo nie pamiętam wszystkiego. Ja też chciałam być wetem, ale z tych samych powyższych przyczyn Majaczki, nie chcę już w ogóle... namówisz:):) e tam nie czytam:P mam to gdzies:P nudne to jest:) no ja tam sie bym bała że nie bede wiedziec co jest zwierzakowi ani nic::eviltong::eviltong: taka głupia jestem... Kendra napisał(a):Bo fiński jest moim ulubionym językiem ;) Choć uczę się go od stosunkowo niedawna. Ale najpierw to liceum i profil biologiczno-chemiczny. Chociaż w moim wymarzonym jest profil medyczny :cool3: aaa:D:D a czemu nie to własnie z medycznym profilem??:D Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):namówisz:):) e tam nie czytam:P mam to gdzies:P nudne to jest:) no ja tam sie bym bała że nie bede wiedziec co jest zwierzakowi ani nic::eviltong::eviltong: taka głupia jestem... Haha. :D A macie później sprawdzian ze znajomości lektury? No ja też. ^^' W ogóle siebie jako weterynarza nie widzę. Co tam? :) Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Martunia napisał(a):Haha. :D A macie później sprawdzian ze znajomości lektury? No ja też. ^^' W ogóle siebie jako weterynarza nie widzę. Co tam? :) nie wiem:P moze bedzie ale moge sie założyć ze mnie nie będzie wtedy:P w weekend sobie przeczytam najwyżej;P albo spytam sie koleżanek o czym to jest:):) coś wymyśle:):) A u mnie nudy ogólnie:P nic mi sie nie chce leń sie straszny zrobiłam:eviltong::eviltong: a co u ciebie?? Quote
Kendra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']namówisz:):) e tam nie czytam:P mam to gdzies:P nudne to jest:) no ja tam sie bym bała że nie bede wiedziec co jest zwierzakowi ani nic::eviltong::eviltong: taka głupia jestem... aaa:D:D a czemu nie to własnie z medycznym profilem??:D do to jest właściwie to samo. To znaczy oba profile mało się róźnią. I tak wiem, że prawdopodobnie biologii będzie uczyć mnie moja mama, która jest dyrektorem w tym liceum... Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Kendra napisał(a):do to jest właściwie to samo. To znaczy oba profile mało się róźnią. I tak wiem, że prawdopodobnie biologii będzie uczyć mnie moja mama, która jest dyrektorem w tym liceum... no moze i to samo:) ja tam sie nie znam na tym:) a mama moze uczyc dziecko?? bo mi sie wydaje ze nie bardzo... Quote
Kendra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 a dlaczego nie moze.? np. teraz pani od geografii uczy moją klasę, a chodze z jej synem. Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Kendra napisał(a):a dlaczego nie moze.? np. teraz pani od geografii uczy moją klasę, a chodze z jej synem. no nie wiem bo coś u nas w szkole było że nie może mama uczyc dziecka ale ja tam nie wiem nie znam sie tylko mowie co wiem... Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):A co tam jeszcze slychac u mego Kabisiolka .? :loveu: I u Adusi :loveu: . ? U kabia nic:P teraz poszedł własnie do kuchni bo go słyszałam:P ale juz wraca:) i szczeka:P a u mnie nudy:P nie chce mi sie lektury czytac;P Quote
Pusiakowa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A co tam jeszcze slychac u mego Kabisiolka .? :loveu: I u Adusi :loveu: . ? Quote
Kendra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no nie wiem bo coś u nas w szkole było że nie może mama uczyc dziecka ale ja tam nie wiem nie znam sie tylko mowie co wiem... U nas jest tak, że dyrektor nie może byc wychowawcą, i to tyle. Nie ma żadnych ograniczeń w nauczaniu ;) Właśnie, wielki off się zrobił, a ja tu niecierpliwie czekam za fotki1 :cool3: Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie wiem:P moze bedzie ale moge sie założyć ze mnie nie będzie wtedy:P w weekend sobie przeczytam najwyżej;P albo spytam sie koleżanek o czym to jest:):) coś wymyśle:):) A u mnie nudy ogólnie:P nic mi sie nie chce leń sie straszny zrobiłam:eviltong::eviltong: a co u ciebie?? Czemu Ciebie nie będzie? Możesz też przeczytać streszczenie. ;) A u mnie też w sumie nic. :) Nie chcę jutra. :roll: xxSweetGirl93xx napisał(a):no moze i to samo:) ja tam sie nie znam na tym:) a mama moze uczyc dziecko?? bo mi sie wydaje ze nie bardzo... Może. U nas jest jeden chłopak z klasy, którego mama jest nauczycielką chemii i go normalnie uczy. Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Kendra napisał(a):U nas jest tak, że dyrektor nie może byc wychowawcą, i to tyle. Nie ma żadnych ograniczeń w nauczaniu ;) Właśnie, wielki off się zrobił, a ja tu niecierpliwie czekam za fotki1 :cool3: e tam ja nie wiem:P Fotek brak:P Martunia napisał(a):Czemu Ciebie nie będzie? Możesz też przeczytać streszczenie. ;) A u mnie też w sumie nic. :) Nie chcę jutra. :roll: Może. U nas jest jeden chłopak z klasy, którego mama jest nauczycielką chemii i go normalnie uczy. no a gdzie jade w maju:D juz za 2 tyg chyba:D:D hihi:) nie ma tego czegoś streszczenia:P ja tez nie chce jutra... a to ja nie wiem:P Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no a gdzie jade w maju:D juz za 2 tyg chyba:D:D hihi:) nie ma tego czegoś streszczenia:P ja tez nie chce jutra... a to ja nie wiem:P Jej, ale Ci fajnie! I o już niedługo. :) A którego dnia dokładnie? Aha, no to nie wiem. No koleżanek się popytasz. :cool3: Ciekawe, czy będzie jutro ładna pogoda. Bo ja nie chcę skoków wzwyż w dodatku z chłopakami i nie chcę się ośmieszać. Już biegać wolę. No i fizyki też nie chcę. ;) Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Martunia napisał(a):Jej, ale Ci fajnie! I o już niedługo. :) A którego dnia dokładnie? Aha, no to nie wiem. No koleżanek się popytasz. :cool3: Ciekawe, czy będzie jutro ładna pogoda. Bo ja nie chcę skoków wzwyż w dodatku z chłopakami i nie chcę się ośmieszać. Już biegać wolę. No i fizyki też nie chcę. ;) Nom wiem że mi fajnie:D 9 maja w piątek:eviltong::eviltong: tylko nie wiem o której samolot :shake: i Dominik sam zostanie:eviltong::eviltong: z maksem pewnie bedzie siedział:) no popytam sie ich :P nie mam zamiaru tego czytac oj... my nie bedziemy miec skoków wzwyż:) i dobrze:):) czemu nie chcesz fizyki? ja nie chce historii;/ Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nom wiem że mi fajnie:D 9 maja w piątek:eviltong::eviltong: tylko nie wiem o której samolot :shake: i Dominik sam zostanie:eviltong::eviltong: z maksem pewnie bedzie siedział:) no popytam sie ich :P nie mam zamiaru tego czytac oj... my nie bedziemy miec skoków wzwyż:) i dobrze:):) czemu nie chcesz fizyki? ja nie chce historii;/ O no to za ponad 2 tygodnie. :) Ale Ci fajnie, też bym tak chciała... No na pewno Dominik sobie poradzi. ;) Fajnie Wam. :eviltong: Ja tych skoków nienawidzę. Bo nie lubię tego przedmiotu i jak mnie nauczycielka spyta, to mam przechlapane... Ale i tak nie tłumaczyła tego tematu, tylko notatki z podręcznika mieliśmy robić. No i doświadczenie nam pokazywała. Czemu nie chcesz historii? Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Martunia napisał(a):O no to za ponad 2 tygodnie. :) Ale Ci fajnie, też bym tak chciała... No na pewno Dominik sobie poradzi. ;) Fajnie Wam. :eviltong: Ja tych skoków nienawidzę. Bo nie lubię tego przedmiotu i jak mnie nauczycielka spyta, to mam przechlapane... Ale i tak nie tłumaczyła tego tematu, tylko notatki z podręcznika mieliśmy robić. No i doświadczenie nam pokazywała. Czemu nie chcesz historii? nom:) w piątek chyba 2 tyg bedą:) no mam nadzieje:eviltong: chociaz sie o niego marwie co chłopak zrobi bezemnie:P kto mu bedzie podpowiadał... aha.... bo nie wiem czy kartkówki nie bedzie...:roll: Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:) w piątek chyba 2 tyg bedą:) no mam nadzieje:eviltong: chociaz sie o niego marwie co chłopak zrobi bezemnie:P kto mu bedzie podpowiadał... aha.... bo nie wiem czy kartkówki nie bedzie...:roll: No tak. :) Ale Ci fajnie. ^^ Nie martw się o niego, poradzi sobie. :) Ale się o niego martwisz... :cool3: :eviltong: :loveu: :cool3: :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Juz drugi raz mnie ominelas :placz: . I nie odpowiedzialas mi :placz: . Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Martunia napisał(a):No tak. :) Ale Ci fajnie. ^^ Nie martw się o niego, poradzi sobie. :) Ale się o niego martwisz... :cool3: :eviltong: :loveu: :cool3: :diabloti: nom:) nie no znowu jakies coś sobie wymyslasz... marta...:angryy::angryy: martwie sie o niego bo o sie sam zgubi:P heh:) Quote
Avaloth Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Na duza ilosc krwi to tez bym zemdlala :roll: To na drzwiach bym wywiesila : "nie przynosic krwi" :evil_lol:. A zwierzaka bym nie uspila tylko wziela do siebie do domku :loveu: . Poplakaloby sie troche i przestalo :evil_lol: . Widzisz ja to znam na kazdy sposob wyjscie :evil_lol: . :D:D:D no w sumie zawsze jest wyjście :eviltong: Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:) nie no znowu jakies coś sobie wymyslasz... marta...:angryy::angryy: martwie sie o niego bo o sie sam zgubi:P heh:) No tak tak, rozumiem ... :cool3: :evil_lol: :roll::loveu: Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Martunia napisał(a):No tak tak, rozumiem ... :cool3: :evil_lol: :roll::loveu: tylko bez żadnych podtekstów mi tu prosze... nie mysl nic sobie dobra... no koniec kropka... Martynia&Pusio napisał(a):Juz drugi raz mnie ominelas :placz: . I nie odpowiedzialas mi :placz: . odpisałam ci tylko sie post przesunęły i była odp nad twoim postem:( Quote
Recommended Posts