C&B Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Co się stało? Zaczełam zgłębiać wiedzę a propo tych reform w gimnazjum:placz: Tu straszne jest:placz: I muszę się kuć z histroi, żeby tego psaka mieć, bo mam już stawioną długopisem 5 z matmy, dziś był spr. z polaka i mi chyba dobrze poszedł to pewnie 5 będzie, a o mojej ocenie z infy zadecyduje jutrzejsza prezentacja... Mam dopiero początek zrobiony, a w godzine muszę jeszcze z 10 slajdów zrobić, animacje itd. I jak tu nie mieć załamki?:eviltong: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Domka_Czika napisał(a):Co się stało? Zaczełam zgłębiać wiedzę a propo tych reform w gimnazjum:placz: Tu straszne jest:placz: I muszę się kuć z histroi, żeby tego psaka mieć, bo mam już stawioną długopisem 5 z matmy, dziś był spr. z polaka i mi chyba dobrze poszedł to pewnie 5 będzie, a o mojej ocenie z infy zadecyduje jutrzejsza prezentacja... Mam dopiero początek zrobiony, a w godzine muszę jeszcze z 10 slajdów zrobić, animacje itd. I jak tu nie mieć załamki?:eviltong: ej... dasz rade:) prezentacja to akurat proste:) bedzie dobrze:) Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):wiem:P owijkach? czy czymś tam:P nie;( tylko nie to;( może do jutra wytrzyma? pomodlę sie specjalnie... Chodzi mi raczej o te papierki co się kleją do słoika :cool1: Módl się, módl.. Chociaż krucho to widze, ciężki z Was przypadek :roll: Quote
C&B Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):ej... dasz rade:) prezentacja to akurat proste:) bedzie dobrze:) Ale nie w godzinę jej zrobienie:placz: Boshe, niech mi wstawi tą 6, błagam:eviltong: Ja muszę mieć pasek! A teraz w najgorszym wyjściu to mi wychodzi 4, 56, ale z histy mi baba chyba postawi 4, a z polaka zrobie minę" szczeniaczka" i powiem, że od tego zależy czy będę miała pasek czy nie, a facia mnie lubi ( nie, nie podlizuje się tylko z polca dobra jestem:lol:) to może postawi... Oby... Pffeee... Jeszcze z infy sobie średnio ciekawy temat wybrałam...:cool1: Ale mój kolega jest lepszy:evil_lol: Quote
C&B Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Martunia napisał(a):Hahaha ale tematy sobie znalazłyście. :lol: Jajka są super:diabloti: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Izuuus napisał(a):Chodzi mi raczej o te papierki co się kleją do słoika :cool1: Módl się, módl.. Chociaż krucho to widze, ciężki z Was przypadek :roll: wiem wiem wymyślałam jak sie nazwyają:evil_lol: dobrze myśle że może jednak jakoś przetrwamy:roll: Domka_Czika napisał(a):Ale nie w godzinę jej zrobienie:placz: Boshe, niech mi wstawi tą 6, błagam:eviltong: Ja muszę mieć pasek! A teraz w najgorszym wyjściu to mi wychodzi 4, 56, ale z histy mi baba chyba postawi 4, a z polaka zrobie minę" szczeniaczka" i powiem, że od tego zależy czy będę miała pasek czy nie, a facia mnie lubi ( nie, nie podlizuje się tylko z polca dobra jestem:lol:) to może postawi... Oby... Pffeee... Jeszcze z infy sobie średnio ciekawy temat wybrałam...:cool1: Ale mój kolega jest lepszy:evil_lol: zrobisz:D hehe:evil_lol:bedziesz miec:) haha:evil_lol: dasz rade i bedziesz miec pasek:) mi wychodzi 5.3... przez panią z religii nie mam 5.4:placz: bo powiedziała ze jakby mi brakowało do paska to by mi dała 6 ale że nie brakuje mi i ze jestem nawet prymusem to mi nie naciagnie:placz: Martunia napisał(a):Hahaha ale tematy sobie znalazłyście. :lol: Bardzo fajny:D Domka_Czika napisał(a):Jajka są super:diabloti: Wiadomo:D Ja tam lubie jajka :diabloti::evil_lol: Quote
C&B Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 le wiesz co- głupia byłam wybierajć temat... Ale teraz zmieniać nie będę - jestem już na 1976 roku:multi: I tak do 2009 :evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):wiem wiem wymyślałam jak sie nazwyają:evil_lol: dobrze myśle że może jednak jakoś przetrwamy:roll: Samolepki! Trzymam za Was kciuki, drogie dzieci :eviltong: Quote
C&B Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wiesz co? Gdybym ja miała taką średnią jak ty to bym sobie w wakacje biegała z nową lustrzaneczką:loveu: A tak jak psaek będzie to n owa cyfrówka:evil_lol: Mobilizacja do pracy taka:diabloti: Chyba powiem nauczycielom jaka jest stawka to niech mi jeszcze podwyżą( panu od infy to bym nawet dała popykać lustrzanka:evil_lol:) Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Domka_Czika napisał(a):le wiesz co- głupia byłam wybierajć temat... Ale teraz zmieniać nie będę - jestem już na 1976 roku:multi: I tak do 2009 :evil_lol: a jaki masz temat?? Izuuus napisał(a):Samolepki! Trzymam za Was kciuki, drogie dzieci :eviltong: o i to jest to:razz: trzymaj bo mogą się przydać:lol: Domka_Czika napisał(a):Wiesz co? Gdybym ja miała taką średnią jak ty to bym sobie w wakacje biegała z nową lustrzaneczką:loveu: A tak jak psaek będzie to n owa cyfrówka:evil_lol: Mobilizacja do pracy taka:diabloti: Chyba powiem nauczycielom jaka jest stawka to niech mi jeszcze podwyżą( panu od infy to bym nawet dała popykać lustrzanka:evil_lol:) aha.. fajnie... wszsycy za średnią cos dostaja tylko nie ja;/ Quote
C&B Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):a jaki masz temat?? aha.. fajnie... wszsycy za średnią cos dostaja tylko nie ja;/ Historia Naszej Szkoły:loveu::diabloti: O feee... To się targuje z rodzicami na początku roku- teraz idziesz do liceum to w sam raz:evil_lol: Ja nadal będę walczyć w gim o lustro:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Domka_Czika napisał(a):Historia Naszej Szkoły:loveu::diabloti: O feee... To się targuje z rodzicami na początku roku- teraz idziesz do liceum to w sam raz:evil_lol: Ja nadal będę walczyć w gim o lustro:evil_lol: aha:evil_lol: E tam z Lo to nawet nie bede na początku nic sie targować bo nawet nie wiem jak tam będzie na co bedzie mnie stać:roll: Na gwiazdkę chce lustrzankę:eviltong: Quote
Karolina. Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Hej ;) Wpadam na chwilkę i zmykam :razz: [SIZE="1"]Ja też chcę lustrzankę :placz: Quote
Izuuus Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 :new-bday: :BIG: :new-bday: [SIZE="5"]Wszytskiego Najlepszego ! :tort: :new-bday: :BIG: :new-bday: Quote
Martunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [SIZE="6"][FONT="Arial Black"]Nejlepszego !!! [/FONT] :loveu::multi::grins::smilecol::siara: :cool2::Rose::iloveyou::sweetCyb: :ylsuper::Cool!::new-bday::BIG: :laola::cunao::pepsi: Quote
Sweet Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='globalnydog193']Królik mi odszedł... :placz: :placz: trzymaj się:-( [quote name='Karolina&Lucky']Hej ;) Wpadam na chwilkę i zmykam :razz: Ja też chcę lustrzankę :placz: hej:) [quote name='Izuuus']:new-bday: :BIG: :new-bday: Wszytskiego Najlepszego ! :tort: :new-bday: :BIG: :new-bday: [quote name='Martunia'][FONT=Arial Black]Najlepszego !!! [/FONT] :grins::smilecol::siara: :cool2::Rose::iloveyou::sweetCyb: :ylsuper::Cool!::new-bday::BIG: :laola::cunao::pepsi: Dziękuje:loveu::loveu: Quote
Feigned Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 coś tam pisałyście o lustrzankach chyba? ja jak sprzedam swój obecny aparat i wszystko dobrze pójdzie to kupuję. :loveu: wszystkiego naj naj najlepszego! :loveu: Quote
Sweet Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Feigned napisał(a):coś tam pisałyście o lustrzankach chyba? ja jak sprzedam swój obecny aparat i wszystko dobrze pójdzie to kupuję. :loveu: wszystkiego naj naj najlepszego! :loveu: no:eviltong: o fajnie:) ja zbieram a po za tym chce na gwiazdkę dostać:evil_lol: jak nie to i tak sama sobie kupie:p Dzięki:* Quote
Sweet Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Mam dla was 10 fotek które udało mi sie wyczarowac:diabloti: my:D kwiatki które dostałam na urodziny:) CDN:) Quote
C&B Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 I ja się do życzen dolączam:diabloti::eviltong: Mam 6 z infy!:multi: Quote
Recommended Posts