Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):Fatalnie:cool1: po pierwsze za mało mi pocieniowała ale byłam już za bardzo wkurzona żeby jej to powiedzieć po tym jak mi grzywkę zaczęła układać to była już masakra:cool1: nie dość ze mi nie tak prostowała to jeszcze na szczotce najpierw suszyła:cool1: ja tej tak się nie układa moich włosów:shake::angryy: nigdy tak nie robiła a dzisiaj tak:cool1: A to wspólczuje :roll: Ale frzjerki tak mają. Ja naszczęście z moją tak nie mam (obym nie zapeszyła) ost jak ścinałam włosy nawet mi się podobało tyle,że jak dla mnei za krótko :evil_lol: A poza tym wporzo :cool1: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 gordonowa napisał(a):cześć sweetasność :grins: Hej asiu:loveu::lol: Izuuus napisał(a):A to wspólczuje :roll: Ale frzjerki tak mają. Ja naszczęście z moją tak nie mam (obym nie zapeszyła) ost jak ścinałam włosy nawet mi się podobało tyle,że jak dla mnei za krótko :evil_lol: A poza tym wporzo :cool1: eh niestety.. ale zawsze było dobrze... chociaż teraz jakoś wygląda już lepiej:):eviltong: ale i tak mi się nie specjalnie podoba:evil_lol: e ale przeżyje:eviltong::eviltong: przynajmniej mam końcówki zdrowe:) Quote
Martunia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ta fryzjerka może miała zły dzień ? :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Martunia napisał(a):Ta fryzjerka może miała zły dzień ? :evil_lol: tego nie wiem ale nie wyglądała:eviltong: Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [SIZE="2"]MOże mąż ją zdradza bądź nie chce z nią współżyć :diabloti: Zawsze tak mówimy, jak nauczyciele mają zły dzięń. Jednak w nieco bardziej wulgarny sposób :cool1: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='Izuuus']MOże mąż ją zdradza bądź nie chce z nią współżyć :diabloti: Zawsze tak mówimy, jak nauczyciele mają zły dzięń. Jednak w nieco bardziej wulgarny sposób :cool1: haha:evil_lol::evil_lol::diabloti: nie no fajne:eviltong::eviltong: ja tam nie wnikam w jej życie osobiste:evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):haha:evil_lol::evil_lol::diabloti: nie no fajne:eviltong::eviltong: ja tam nie wnikam w jej życie osobiste:evil_lol: Ej spadło mi jajko z kromki :angryy: Prosto na klwaiture.. i zapomniałam co ci odpisać chciałąm :roll: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Izuuus napisał(a):Ej spadło mi jajko z kromki :angryy: Prosto na klwaiture.. i zapomniałam co ci odpisać chciałąm :roll: Niedobre jajko:evil_lol::eviltong: jak ono tak mogło:roll::eviltong: Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):Niedobre jajko:evil_lol::eviltong: jak ono tak mogło:roll::eviltong: Poprostu pewnie też chciałoby się zabawić :diabloti: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Izuuus napisał(a):Poprostu pewnie też chciałoby się zabawić :diabloti: aha :evil_lol: miało pewne potrzeby:eviltong::diabloti: Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):aha :evil_lol: miało pewne potrzeby:eviltong::diabloti: no dobra, rozumiem.. ale żeby z klawiaturą ? :roll: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Izuuus napisał(a):no dobra, rozumiem.. ale żeby z klawiaturą ? :roll: różne są zachcianki:evil_lol::eviltong: Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):różne są zachcianki:evil_lol::eviltong: eh.. te jajka :mad: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Izuuus napisał(a):eh.. te jajka :mad: No one zawsze nawymyślają sobie coś:roll::eviltong: Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):No one zawsze nawymyślają sobie coś:roll::eviltong: I weź tu zostaw takie jedno z drugim.. Ps. Zaniedbujesz fbl :cool3: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Izuuus napisał(a):I weź tu zostaw takie jedno z drugim.. Ps. Zaniedbujesz fbl :cool3: No mogą narozrabiać :roll: Odp na PS> Wiem ale nie wiem co napisać ale jutro pewnie coś będzie:) Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):No mogą narozrabiać :roll: Odp na PS> Wiem ale nie wiem co napisać ale jutro pewnie coś będzie:) A tam powstanie najwyżej trzecie.. jajo xd Pss. A wiesz, że jak się tak fbl zanidbuje, to mu później przykro jest? :-( Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Izuuus napisał(a):A tam powstanie najwyżej trzecie.. jajo xd Pss. A wiesz, że jak się tak fbl zanidbuje, to mu później przykro jest? :-( Gorzej jeśli to jajo będzie próbowało z czymś innym niż jajem:eviltong::eviltong: Odp na Pss> oj wiem... ale postaram się to naprawić i bardziej okazywać mu swoją miłość:-( Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):Gorzej jeśli to jajo będzie próbowało z czymś innym niż jajem:eviltong::eviltong: Odp na Pss> oj wiem... ale postaram się to naprawić i bardziej okazywać mu swoją miłość:-( To wtedy może wyjść coś okropnego, ludzie będą sie bali wyjść z domu, nastaną niespokojne czasy :-o Jajka zaczną władać światem, a z nimi majonez i to coś co się z nim wykluwać będzie jak będą prówać z czymś innym niż z jajkiem. :placz: Boję się :placz: Czeka nas zagłaaaaadaaaa :-o Psss. A wiesz, że on już może Cie nie kochać? Łamiesz jego serce (w tym wypadku hasło) bo odwiedzasz go kiedy Ci się chce, a nie regularnie. Wiesz, że z fbl trzeba jak z dzieckiem ? :mad: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Izuuus napisał(a):To wtedy może wyjść coś okropnego, ludzie będą sie bali wyjść z domu, nastaną niespokojne czasy :-o Jajka zaczną władać światem, a z nimi majonez i to coś co się z nim wykluwać będzie jak będą prówać z czymś innym niż z jajkiem. :placz: Boję się :placz: Czeka nas zagłaaaaadaaaa :-o Psss. A wiesz, że on już może Cie nie kochać? Łamiesz jego serce (w tym wypadku hasło) bo odwiedzasz go kiedy Ci się chce, a nie regularnie. Wiesz, że z fbl trzeba jak z dzieckiem ? :mad: Omg... o tym to nie pomyślałam :crazyeye: Jajka zapanują nad światem i jeszcze będą mieć swoich pomocników... teraz mają pewnie tajnych agentów i nas szpiegują:-o:shake: Odp na Psss> wiem nie spełniam jego potrzeb:placz: tak nieregularnie to nie fajnie:roll: Muszę się poprawić żeby nie zanlazł sobie nowej właścicielki:shake: Quote
C&B Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Tak cię rozmowa wciągneła, że na mój post nawet nie odpowiedziałaś... Zdrajca!!:diabloti: A ja tu zalamana jestem:placz: Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sweet napisał(a):Omg... o tym to nie pomyślałam :crazyeye: Jajka zapanują nad światem i jeszcze będą mieć swoich pomocników... teraz mają pewnie tajnych agentów i nas szpiegują:-o:shake: Odp na Psss> wiem nie spełniam jego potrzeb:placz: tak nieregularnie to nie fajnie:roll: Muszę się poprawić żeby nie zanlazł sobie nowej właścicielki:shake: Tajne majonezy w czarnych tych.. no.. wiesz? Tym, na czym pisze Helmans :eviltong: Oj obawiam się,że on już szuka ale nowego adresu :roll: Na jego miejscu postąpiłabym tak samo! Zdecydowanie. Wczuj się w jego ból i cierpienie. Przemyśl sobie to wszytsko po czym odmów jakąś Litanię :cool1: Quote
Sweet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Domka_Czika napisał(a):Heloł dzisiaj:loveu: HEJ:) Domka_Czika napisał(a):Tak cię rozmowa wciągneła, że na mój post nawet nie odpowiedziałaś... Zdrajca!!:diabloti: A ja tu zalamana jestem:placz: przepraszam już odpowiedziałam:evil_lol: co sie stało?? Izuuus napisał(a):Tajne majonezy w czarnych tych.. no.. wiesz? Tym, na czym pisze Helmans :eviltong: Oj obawiam się,że on już szuka ale nowego adresu :roll: Na jego miejscu postąpiłabym tak samo! Zdecydowanie. Wczuj się w jego ból i cierpienie. Przemyśl sobie to wszytsko po czym odmów jakąś Litanię :cool1: wiem:P owijkach? czy czymś tam:P nie;( tylko nie to;( może do jutra wytrzyma? pomodlę sie specjalnie... Quote
Recommended Posts