taxelina Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 A juz mialam narzekac ze tu wiecej gadania niz zdjec :P Quote
Sweet Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Kinia napisał(a):Nom tańczymy-niestety... Też sie muszę jeszcze dzisiaj pouczyć... ale strasznie mi się nie chce:shake: aa:) to fajnie:D ja przeczytałam tylko z fizyki a muszę to poprawic:placz: A na historie tylko czytam podręcznik;) halgre58 napisał(a):http://img40.imageshack.us/img40/4853/p1200002.jpg fajnie se śpi :eviltong: na poduszce i pod poduszką :evil_lol: tata go tak nakrył poduchą:evil_lol: Martunia napisał(a):Ale Ci fajnie, zieloną będziecie mieć. :roll: Mało fotek. :eviltong: No wiesz, jeszcze nie tańczymy, ale my jesteśmy zdolni i się w mig nauczymy. :eviltong: Nam niepotrzebne są 4 miesiące czy tam 5 do nauczenia się jednego tańca jakim jest polonez. :eviltong: A tak na serio to naprawdę nie wiem, kiedy będziemy mieć próby, powinniśmy już mieć ... A no i mam partnera. :cool3: no wiem że fajnie:D mało bo wiecej nie mam:evil_lol: zobaczymy:D nie jest prosto to wszsytko zapamietac:evil_lol: Nam potrzebne bo w sumie bylo z 8 lekcji moze:diabloti: Kogo??:razz::diabloti::mad: Mów:mad::diabloti: Bartiśkowa_ napisał(a):Witaj :multi: jaki to śpioszek jest :evil_lol: hej:D no on to by ciągle spał:eviltong: Izabela124. napisał(a):haha ale Kabiś fajnie lula :evil_lol: hehe tak wyszło:eviltong: deer_1987 napisał(a):A juz mialam narzekac ze tu wiecej gadania niz zdjec :P bo jest wiecej gadania niż fotek ale nie mam wiecej to dałam chociaz to:evil_lol: Quote
Sweet Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Nikt już nas nie kocha:placz: Dzisiaj napisałam spr z historii i fizyki i nie mam jakoś za dobrych przeczuć co do tych spr...:roll::-( ale się zobaczy... Po za tym to już się zaczęły luzy:loveu::lol: w środę na wycieczkę:multi::lol: mam nadzieje że będzie fajnie:eviltong: Potem poniedziałek dzień dziecka to tez nie do szkoły tylko wiem ze jest nasze szkolne mam talent.. i na 8 mamy być bo Ryba bierze w nim udział:) We wtorek kartkówka z anglika i wystawianie już do końca ocen:) 9 mam urodziny, 10 bal:) potem wolne:D tydzień i w czwartek na 18 mamy zakończenia w pt tylko po świadectwa i niecierpliwe oczekiwania czy sie dostaniemy do wybranych szkół czy nie no i w między czasie wyniki testów gimnazjalnych......:p już pachnie wakacjami:loveu::lol::razz: Quote
Martunia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jak Ci zazdroszczę. :placz: U mnie to zaczynają się przeciwieństwa luzów. :placz: Możesz zobaczyć na pb ... Na pewno jak zawsze dobrze Ci poszły te sprawdziany ... A i czemu Ciebie nie ma, jak ja mam tyle pozadawane, a i tak tu jestem u Was. :D Nie przypominaj mi o tych głupich wynikach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad: Quote
Martunia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 3 część? Ale ona wychodzi dopiero któregoś czerwca ... CZYLI MASZ PIRACKIE !!! :diabloti: Quote
Sweet Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Martunia napisał(a):Jak Ci zazdroszczę. :placz: U mnie to zaczynają się przeciwieństwa luzów. :placz: Możesz zobaczyć na pb ... Na pewno jak zawsze dobrze Ci poszły te sprawdziany ... A i czemu Ciebie nie ma, jak ja mam tyle pozadawane, a i tak tu jestem u Was. :D Nie przypominaj mi o tych głupich wynikach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad: eh.. będzie dobrze:) jeszcze 3 tygodnie;D nie ma mnie bo grałam w simsy:razz: wciągnęły mnie bo mam tą 3 część:diabloti: dobra ale ja chce wiedzieć ile mam ty nie musisz wiedzieć ile masz:eviltong::eviltong: Quote
Kaya93 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Hejo:loveu::multi: Ja Was kocham:multi: ja:multi: Ja tam o Ciebie jestem spokojna:cool3: wiem, że sprawdziany, na 5 napisałaś:eviltong::multi: U was luzy.... a u mnie nie:angryy: no ale jeszcze pare dni wytrzymam:p, i w ogóle dzis o 3 jade na wycieczke do Częstochowy :loveu::multi: i musze coś mamie kupić :hmmmm: ale jak narazie nie mam pomysłu :roll: i dzień dziecka:multi: choć z nas nauczyciele sie śmieją, bo bulwersujemy sie jak mówia na nas dzieci, a 1 czerwca obchodzić chcemy:diabloti: i też mam niedługo urodzinki:multi: i 10 tak jak Wy komers:loveu: (chyba o to Ci chodzi :oops: mówiąc bal :cool1:) No i wakacje:multi::multi::multi: ucałuj Kabika:loveu: Quote
Sweet Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Martunia napisał(a):3 część? Ale ona wychodzi dopiero któregoś czerwca ... CZYLI MASZ PIRACKIE !!! :diabloti: cicho być:diabloti::evil_lol: Kaya93 napisał(a):Hejo:loveu: Ja Was kocham:multi: ja Ja tam o Ciebie jestem spokojna:cool3: wiem, że sprawdziany, na 5 napisałaś:eviltong: U was luzy.... a u mnie nie:angryy: no ale jeszcze pare dni wytrzymam:p, i w ogóle dzis o 3 jade na wycieczke do Częstochowy :loveu: i musze coś mamie kupić :hmmmm: ale jak narazie nie mam pomysłu :roll: i dzień dziecka:multi: choć z nas nauczyciele sie śmieją, bo bulwersujemy sie jak mówia na nas dzieci, a 1 czerwca obchodzić chcemy i też mam niedługo urodzinki:multi: i 10 tak jak Wy komers:loveu: (chyba o to Ci chodzi :oops: mówiąc bal :cool1:) No i wakacje:multi: ucałuj Kabika:loveu: hej:D :loveu: my ciebie tez:multi: Na pewno nie na 5 Na ile dni jedziesz??:razz: Ja tez nie wiem co mamie mam kupic:roll: jak sie jej zapytałam co chce to powiedziała że nic:cool1: E tam wszyscy my to dzieci:eviltong: :D tak o to mi chodzi ale u nas się mówi bal gimnazjalny:p tańczycie poloneza??:eviltong: ucałuje:) Quote
Sweet Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Hej:D właśnie sobie siedzę w szkole:eviltong: Na 6 lekcji nie mam 3 i mam same zastępstwa i teraz w komputerowej siedzimy:) Ogólnie jest fajnie tylko gorąco:eviltong: Na poprzedniej lekcji sie opalałyśmy na dworze:evil_lol: Jeszcze jedna lekcja znaczy zastępstwo potem wf i do domu:p:p Muszę sie spakować na wycieczkę:eviltong: ale mi sie nic nie chce nawet jechać na nią:evil_lol: I jak będę w domu to wstawię wam trochę fotek kabiszona:p:p Quote
Feigned Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 to skąd się ma Simsy, coo ? :evil_lol: aa fajne one ? :cool3: czekam na Kabiastego :loveu: ps. ja do Was ciągle wchodzę, tylko nei zawsze coś piszę. :razz: Quote
Sweet Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Feigned napisał(a):to skąd się ma Simsy, coo ? :evil_lol: aa fajne one ? :cool3: czekam na Kabiastego :loveu: ps. ja do Was ciągle wchodzę, tylko nei zawsze coś piszę. :razz: a nie wiem tata mi dał:diabloti::eviltong: A nawet fajne ale na jedna miejscowość można mieć tylko jedna rodzinkę:cool1: nie wykombinowałam jak zrobić żeby było ich można mieć więcej:eviltong: dam jeszcze później bo nie miałam kiedy porobić fotek.. Spakowałam się ale wygląda jakbym jechała na co najmniej tydzien:cool1::cool1: Quote
Feigned Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Sweet napisał(a):a nie wiem tata mi dał:diabloti::eviltong: A nawet fajne ale na jedna miejscowość można mieć tylko jedna rodzinkę:cool1: nie wykombinowałam jak zrobić żeby było ich można mieć więcej:eviltong: dam jeszcze później bo nie miałam kiedy porobić fotek.. Spakowałam się ale wygląda jakbym jechała na co najmniej tydzien:cool1::cool1: a gdzie jedziesz bo ja nie w temacie ? :evil_lol: ja tak zawsze mam, jade na 1 dzień a jak się spakuję to nie wiadomo ile tego wychodzi :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Hej!:multi: co tam u ciebie? :D u mnie nowe fotki z Wawy :eviltong:. Może ja jakieś u ciebie przegapiłam? :P sprawdze jak będę u siebie :cool3: Quote
Sweet Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Feigned napisał(a):a gdzie jedziesz bo ja nie w temacie ? :evil_lol: ja tak zawsze mam, jade na 1 dzień a jak się spakuję to nie wiadomo ile tego wychodzi :diabloti: Na wycieczkę klasową:evil_lol: do piątku:diabloti: całe 3 dni:eviltong::eviltong: A jadę do jakiegoś buszu na odludzie:evil_lol::evil_lol: Ja mam taką pełną torbę na zdjęciu widać:eviltong::eviltong: i w ogóle to zdjęcia które zaraz dam:) Pusiakowa napisał(a):Hej!:multi: co tam u ciebie? :D u mnie nowe fotki z Wawy :eviltong:. Może ja jakieś u ciebie przegapiłam? :P sprawdze jak będę u siebie :cool3: hej:D a dobrze:) szykuje się na jutrzejsza wycieczkę:eviltong::eviltong: A nie wiem coś chyba było:) ok:D Quote
Sweet Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Ja żebyście o mnie nie zapomnieli:eviltong::eviltong: I kabiszon:D (w tle moje grube nogi:eviltong:) CDN:) Quote
Pusiakowa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Hej! :multi: ladnie wyszlas :D . sweet kitecccek :loveu: http://img30.imageshack.us/img30/4739/p1200033.jpg a to mnie rozwala :diabloti: Quote
Martunia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Haha przejrzałam Cię!!! :evil_lol: Ojjjjj niedobra Ada, nieładnie. :diabloti: Pirackie kupować. :diabloti: Haha fajny fryz Kabika. ;) Quote
Izuuus Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 http://img39.imageshack.us/img39/3092/p1200025.jpg jaki wzrok i minka :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts