Sweet Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):A widzilam fotaski, najpiekniejszy sluzacy Kabis Bobis tak umie na siedzaco :) hihi:) kabi umie na stojąco, siedząco i jak ktoś go trzyma:):) wszyscy jak widza że tak prosi to sie smieją i im sie to podoba:P dam wam jeszcze troche fotek kabiego zaraz i mojej tajnej bluzki:D Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 masz szczęście że fotki dałaś bo byś już w dwóch kątach stała :evil_lol: i znów gadania przez 3 strony :roll: z wami to się ino załomoć idzie boby :D o kolega bernańczyk ! :loveu: o komiks o Kabisiu :D znów się niedobra pani znęca nad nim i go siku nie chce wypuścić :diabloti: dobrze że chociaż ciasteczkiem jakimś zarzuciła :eviltong: Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::) kazdy chyba sie przejmuje;) ale ja postanowiłam sie nie uczyc przed tym testem w 3kl:) bo co sie nie nauczyłam to i tak sie nie naucze juz na ostatnią chwile;) najwyzej jakies wzory przypomne sobie:) co ma byc to bedzie:) :P ja chciałam zgrac zdjecia jeszcze ale nie ma tata programu zainstalowanego na laptopie do nagrywania:(:( poczekam aż siostra gdzies pójdzie sobie:P hehe:) to idziesz sobie? Aha. :) A ja się będę przygotowywać, robić sobie testy (bo trochę zbierałam kiedyś i z gazet też były) i wzory też sobie przypomnę, lektury, jak się pisze jakieś prace... Ja to bym bardzo chciała mieć dużo punktów. :cool3: No ja zawsze sobie mówię 'co ma być, to będzie' i się ocenami nie przejmuję. :D No to będziemy czekać na fotki. ^^ No poszłam sobie, odpoczęłam wreszcie, miałam ang, no ale już jestem. :) Kto się cieszy? PS. Niech wszyscy się odczepią od gaduł. :D To wcale nie takie proste dla nas nie gadać. :D A to Wasz problem, jak nie możecie zdjęć potem znaleźć. :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 chester07 napisał(a):masz szczęście że fotki dałaś bo byś już w dwóch kątach stała :evil_lol: i znów gadania przez 3 strony :roll: z wami to się ino załomoć idzie boby :D o kolega bernańczyk ! :loveu: o komiks o Kabisiu :D znów się niedobra pani znęca nad nim i go siku nie chce wypuścić :diabloti: dobrze że chociaż ciasteczkiem jakimś zarzuciła :eviltong: :D:D juz szykowałam fotki:D i mam jeszcze:D:D no co :P nie załamuj sie:D tylko czesciej wpadaj a nie raz na miesiąc :eviltong::eviltong: :D nie miał byc komiks ale tak wyszło:P no takimi jak nam kiedy wysłałas:p Martunia napisał(a):Aha. :) A ja się będę przygotowywać, robić sobie testy (bo trochę zbierałam kiedyś i z gazet też były) i wzory też sobie przypomnę, lektury, jak się pisze jakieś prace... Ja to bym bardzo chciała mieć dużo punktów. :cool3: No ja zawsze sobie mówię 'co ma być, to będzie' i się ocenami nie przejmuję. No to będziemy czekać na fotki. ^^ No poszłam sobie, odpoczęłam wreszcie, miałam ang, no ale już jestem. :) Kto się cieszy? PS. Niech wszyscy się odczepią od gaduł. :D To wcale nie takie proste dla nas nie gadać. :D A to Wasz problem, jak nie możecie zdjęć potem znaleźć. :evil_lol: :) ja nie wiem.. napewno popowtarzam wzory a tak to nie:P ja tez bym chciała miec dużo punktów:D ale dam rade:D testy umiem pisac;D nie odpowiedziałas mi ile miałas z tego na koniec podstawówki:D o wiesz co poszłas sobie:P co kto sie cieszy? nie kapuje;D PS. popieram martunie:D jak wam nie pasuje to macie problem:D nie jest prosto nie gadac jak sie to lubi:D FOTY zaraz bo sie na ostatniej zacieło..;/ Quote
Pusiakowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Witamy sie Cieplusio . :loveu: I odrazu przepraszamy za nieobecnosc :( . Ale nie wyrabiamy sie z tymi galeriami ... :( Wybaczysz mi .? http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1295.jpg Jak cudnie udalo ci sie uchwycic :loveu::loveu::loveu: . Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::) ja nie wiem.. napewno popowtarzam wzory a tak to nie:P ja tez bym chciała miec dużo punktów:D ale dam rade:D testy umiem pisac;D nie odpowiedziałas mi ile miałas z tego na koniec podstawówki:D o wiesz co poszłas sobie:P co kto sie cieszy? nie kapuje;D PS. popieram martunie:D jak wam nie pasuje to macie problem:D nie jest prosto nie gadac jak sie to lubi:D FOTY zaraz bo sie na ostatniej zacieło..;/ No każdy by chciał dużo punktów. :D I pewnie większość też tak będzie powtarzać. ;) Aaa nie zauważyłam. :eviltong: Miałam 38 punktów o dziwo. :cool3: A Ty? No właśnie. :D Oni mają problem, jak coś im nie pasuje, my i tak będziemy gadać. :evil_lol: I nie jest prosto nie rozmawiać, o to forum. ;) Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Martunia']No każdy by chciał dużo punktów. :D I pewnie większość też tak będzie powtarzać. ;) Aaa nie zauważyłam. :eviltong: Miałam 38 punktów o dziwo. :cool3: A Ty? No właśnie. :D Oni mają problem, jak coś im nie pasuje, my i tak będziemy gadać. :evil_lol: I nie jest prosto nie rozmawiać, o to forum. ;) no:D wiadomo:) :P hehe ja miałam 39:D hihi:) o pszczołach było:D takie proste No to forum i wolność wypowiedzi tu panuje:D [quote name='Martynia&Pusio']Witamy sie Cieplusio . :loveu: I odrazu przepraszamy za nieobecnosc :( . Ale nie wyrabiamy sie z tymi galeriami ... :( Wybaczysz mi .? http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1295.jpg Jak cudnie udalo ci sie uchwycic :loveu::loveu::loveu: . witam:loveu: Nie szkodzi:) wybaczam:) a nie wiem przez przypadek tak wyszło:D hehe:) FOTY z dworu: CDN:) Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 I moja tajna bluzka: :loveu: KONIEC:D wiecej fot nie bedzie dzisiaj i jutro tez;P Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no:D wiadomo:) :P hehe ja miałam 39:D hihi:) o pszczołach było:D takie proste No to forum i wolność wypowiedzi tu panuje:D O no to dużo. ^^ Dla mnie też łatwe było. :D Dokładnie. :cool3: O ile fot. :loveu: Super bluzka! :loveu: :cool3: O i mój Kabisiek! :loveu: Słodka taka mordeczka zza płotu. :) :loveu: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1331.jpg to najlepsze. :loveu: Jaki profil. :loveu: Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Martunia']O no to dużo. ^^ Dla mnie też łatwe było. :D Dokładnie. :cool3: O ile fot. :loveu: Super bluzka! :loveu: :cool3: O i mój Kabisiek! :loveu: Słodka taka mordeczka zza płotu. :) :loveu: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1331.jpg to najlepsze. :loveu: Jaki profil. :loveu: :D no dzisiaj sie spisałam z fotami;D a dziekuje:) ma sie ten gust:D hih:) to zdjecie misie akurat udało;D Quote
Pusiakowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Huuuuuuuuuuuuura :multi::multi::multi::multi: . SweetGirl mnie jeszcze Kocha :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: . Wybaczyla Miii :loveu::loveu: . A tak w ogole to jak masz na imie .? :oops: Sliczne zdjecia ;] . A co cie naszlo na sepie :eviltong: .? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Swietna ta bluzka, ja cie moge kisss, zartuje oczywiscie hihi Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Swietna ta bluzka, ja cie moge kisss, zartuje oczywiscie hihi dziekuje:):) hehe:loveu: Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::D no dzisiaj sie spisałam z fotami;D a dziekuje:) ma sie ten gust:D hih:) to zdjecie misie akurat udało;D Tak, i będziesz miała przerwę przez dwa dni. :D No ślicznie wyszedł. :loveu: Taki tajemniczy. :cool3: A co tam u Ciebie jeszcze? Co robisz? :D Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Martunia napisał(a):Tak, i będziesz miała przerwę przez dwa dni. :D No ślicznie wyszedł. :loveu: Taki tajemniczy. :cool3: A co tam u Ciebie jeszcze? Co robisz? :D Nom:D dzisiaj nadrobiłam na zapas:D:D 60 fot dałam:D:D hihi:) Nom:D pierwszy raz naprawde zdjecie mi sie podoba:D A u mnie... jadłam kolacje własnie:P ogólnie to sie nudze:P nic mi sie nie chce:P hehe:) nie wiem co mam powiedziec:D a co u ciebie i co robisz??:D Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nom:D dzisiaj nadrobiłam na zapas:D:D 60 fot dałam:D:D hihi:) Nom:D pierwszy raz naprawde zdjecie mi sie podoba:D A u mnie... jadłam kolacje własnie:P ogólnie to sie nudze:P nic mi sie nie chce:P hehe:) nie wiem co mam powiedziec:D a co u ciebie i co robisz??:D No i dobrze. :D Pierwszy raz? Przecież wiele fot było pięknych! :loveu: Aha. :D Mi też się nic nie chce. :eviltong: A jem jabłko. :cool3: :eviltong: Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dzisiaj wysłałam list. ^^ Wreszcie, co nie? :eviltong: Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Martunia']Dzisiaj wysłałam list. ^^ Wreszcie, co nie? :eviltong: Nareszcie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='ToTo12345']Supcio futrzaczki zapraszam do mnie dziekuje:) za nedługo wpadne:D [quote name='Martunia']No i dobrze. :D Pierwszy raz? Przecież wiele fot było pięknych! :loveu: Aha. :D Mi też się nic nie chce. :eviltong: A jem jabłko. :cool3: :eviltong: no inne mi sie podobały ale ta jest taka specyficzna:) hehe:) Jestem po testach próbnych własnie:D:D hihi;) nie było źle:) dzisiaj human był:) Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka No i jak ci poszedl test? hejka;) a dobrze:P prosty był dosyć:):) dało rade:) ogólnie ja jestem optymistycznie nastawiona do tego testu:) A co powiesz??:D Quote
Recommended Posts