Sweet Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 fajnie:D:D a śnieg tez jest??:D:D Bo u mnie jak juz pisałam łądnie:P ale tez zimno troche:P hehe:) Quote
Martunia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 U mnie też nawet ładnie było. :D Tylko trochę pochmurnie... Jutro ma jeszcze u mnie padać, ale podobno na poaczątku następnego tygodnia ma być już wiosna. :D Wreszcie! ^^ A tak w ogóle to kiedy następne foty? :lol: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 no snivzek jvst, w galerji na dowod fotki dalam Quote
Tepes Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 O widze że nie tylko Bono jest ninja:P O ziewusia sie Kabiemu pani nie zamęczaj futrzaka:D Quote
Sweet Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Acctiually']O widze że nie tylko Bono jest ninja:P O ziewusia sie Kabiemu pani nie zamęczaj futrzaka:D No Kabi musi dorównac Bonkowi:D:D A ja go wcale nie zamęczam:P heh:) on tak sam z siebie:D: [quote name='Martunia']U mnie też nawet ładnie było. :D Tylko trochę pochmurnie... Jutro ma jeszcze u mnie padać, ale podobno na poaczątku następnego tygodnia ma być już wiosna. :D Wreszcie! ^^ A tak w ogóle to kiedy następne foty? :lol: U mnie tez ładnie było:) Tez kilka chmurek ale ogólnie ładnie;P chociaz zimno i pokropywał śnieg;) A fotki będą w weekend najprawdopodobniej. [quote name='Izabela124.']Witanko Jak minal wam dzien? Hejka:) A dzien nam dobrze minał:) A wam?? Quote
Izabela124. Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Witanko A dzionek minal wczoraj nam dosyc dobrze Quote
Sweet Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Nareszcie weekend!!!!!!!!!! Jupi :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wolne nareszcie od szkoły:):) super;) Co tam u was słychać???? Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Hejka U mniv nic nowego, nadal problem z mama i Bobikiem Beda dzis fotki? Quote
Sweet Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Współczuje ci... ale napewno niedługo sie wszystko wyjaśni... teraz twoja mama ma inne obowiązki i wszystką ją drażni co moze że tak powiem "zagrozić" małej... chociaż wiadomo ze Bobik nic nie zrobi jej... musisz z nia pogadać jeszcze raz... No a fotke nie mam narazi;/ musze porobić mojemu małemu zbójowi:P heh:) Quote
Martunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Hejo. :jumpie: Co tam u Was słychać? :cool3: Ja zaraz na zajęcia dodatkowe idę ... I tak jestem wyczerpana po szkole i basenie ... :shake: W dodatku mam dużo nauki i nie wiem, jak się wyrobię na poniedziałek ... :razz: Może do świąt jakoś przeżyjemy. :roll: Czekam niecierpliwie na nowe zdjęcia kochanego Kabisia i życzę miłego weekendu! :multi: Quote
Sweet Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 A u nas dobrze:) więcej szczegółów napisałam ci na blogu Martusiu:):) No dużo masz tej nauki...;/ ja narazie tak średnio szczerze powiedziawszy... A w czwartek chyba z klasą do kina ide;D na Step up 2:) tylko że ja już widziałam;p ale miałam kiepskie miejsca wiec jest dobrze:):):):)jeszcze raz obejrzę bo fajne było:) No a fotki dam w najbliższym czasie:) Jutro zrobie małemu sesje na dworze i wstawie:) bo bede miała kompa wolnego gdzie działa usb:):) No rozpisałam sie i kończe już chyba:P:P Buźka;* Quote
C&B Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Sliczy piesek. Ja zaraz kończę dodawać zdjątka do mojej dzikuski ! Po kąpieli. Wymiziaj pieseczka:loveu: Quote
Tepes Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Witam:) Prosze mi tu wymiziać naszego przystojnego:loveu: Quote
Sweet Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Domka_Czika']Sliczy piesek. Ja zaraz kończę dodawać zdjątka do mojej dzikuski ! Po kąpieli. Wymiziaj pieseczka:loveu: A dzięukje:):) zaraz wpadam zobaczyc zdjątka:D:D Wymiziałam:D [quote name='Acctiually']Witam:) Prosze mi tu wymiziać naszego przystojnego:loveu: Hejo:) Już wymiziany prawie na śmierć:P [quote name='Izabela124.']Witanko Caluski przesylamy dla Kobiego Hejka:) No i wycałowany oczywiście Zaraz dużo fotek:D:D (troche dzisiaj, troche jutro i po jutrze bo ich naprawde dużo:D) Quote
Sweet Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Jeszcze za nim fotki pochwale sie co dostałam na dzień kobiet od dziadka i taty:):) (tylko kwiatki:D piesek sie tylko załapał do zdjęcia:)) Fotki Kabika część 1 "KĄPIEL" (zdjęcia opisane pod spodem:D) Brudny czeka na kąpiel:) W trakcie mycia:) Odrazu po wyjściu z wanny;D Wyciera sie po umyciu:D Już po kąpieli i schnie:):) Quote
Sweet Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Część 2 "W DOMKU" Pod moją noga:P i te moje czerwone spodnie:P Przy stole :) czai sie żeby wskoczyć na kanape:P Siedzi przy firance:) Dalej sie czai:D cdn...:) Quote
Sweet Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Część 3 "W DOMKU 2:D" Królewicz na kanapie;D Jeszcze raz królewicz;D Ogląda widoki za oknem:D:D Quote
Sweet Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Część 4 "PODWÓRKO" heh:) takie słodkie:) Kabis skacze:) Pyzior misia:) Błagalnie patrzy żeby go wypuścić na ulice;) ale ja sie nia dałam przekonać bo by zwiał:P Zbój siedzi na schodach:) Kotek który dzisiaj cały dzień siedzi na rogu mojej ulicy... nie wiadomo czemu.. Quote
Sweet Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Część 5 "Samochód" tylko głowa kabiego:D:D W samochodzie dziadka;d i dziadek oczywiście w środku:D Kabi kierowca:):):):D I jeszcze jedno zdjęcie z dworu przy oczku:) kabi chce zjeść rybki:P Quote
Sweet Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 I jeszcze jedna częśc podzeilona na dwa:):) heh:) i koniec zdjęć;P a miałam je dać jeszcze jutro i po jutrze:) Część 6 "Kabi w biegu:) " (różne wersje biegu:)) Rozmazany kabi:D (nie zdjęcie tylko tak kabi wyszedł) Uciekamy Adzie do tyłu:P Lecimy do dziadka:D już troche zmęczony ale nadal dzielnie biegnie:D Quote
Sweet Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 I jeszcze jedna częśc podzeilona na dwa:):) heh:) i koniec zdjęć;P a miałam je dać jeszcze jutro i po jutrze:) Część 7 "Kabi w biegu:) część dalsza" (różne wersje biegu:)) Uciekamy pod górke:) Hop przez murek:) Zdychany biegnie dalej żeby mnie dogonic:):D KONIEC:!!!!! Dziękuje za dzielne obejrzenie 27 zdjęć:) Quote
Recommended Posts