Sweet Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Martunia napisał(a):80? Ooo dobra jesteś. :D No pewnie, że najważniejsza. :D Chciałabym się tam dostać. :eviltong: dobra:evil_lol: napisałam że jak tyle to będzie cud:evil_lol::evil_lol::diabloti: :D dostaniesz;D ja ci to mówię a słuchaj się mnie to daleko zajdziesz:razz: Quote
Martunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 No ale sugerujesz, że możesz tyle dostać. :cool3: Ahh chciałabym!!! I to bardzo. Co u Was? Quote
dog193 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Aaaa właśnie - wytłumaczcie mi jak to jest z tym składaniem papierów. Najpierw drukujemy jakies podani i skladamy do szkoly pierwszego wyboru, tak? A co potem? Ja juz z tego nic nie rozumiem i czarno to widzę:shake: Już nie wspominajac o tym, że nie wiem czy sie dostanę.. I zgubilam dzisiaj 20 zł :placz: A to było na karme dla uszatych :placz: Quote
dog193 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Kurde my nic nie dostaliśmy od dyrektorki.. W ogóle nie wiem co ma robić, czy juz mam chodzic po tych szkołach czy jeszcze nie... Po prostu świetnie :cool1: Quote
Sweet Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Martunia napisał(a):No ale sugerujesz, że możesz tyle dostać. :cool3: Ahh chciałabym!!! I to bardzo. Co u Was? no sugeruje bo mam na tyle nadzieje:evil_lol::evil_lol: ale co bedzie to zobaczymy:eviltong::diabloti: dostaniesz;D a dobrze;) w ogóle wkurzają mnie chłopacy z klasy... Bartek, Rafał, oficer i tam jeszcze jacyś inni czasami się na nas uwzięli... na przerwach jak siedzimy na ziemi to nad nami ciągle stoją i gadają coś i się śmieją... specjalnie miejsca na przerwach zmieniają żeby być i się bawią z zabawe która pierwsza na nich z nas spojrzy:cool1: oczywiście zawsze to ja bo mnie wkurza że się tak gapią:cool1: I w ogóle mają takie dziwne teksty dzisiaj chciałam powiedziec dorocie to co natala mi mówiła a pomiedzy nami siedziała natalie to my z tyłu za nią gadamy a potem położyłam sie na trawe bo nie mogłam ze śmiechu bo ci cięgle teksty typu że gwałcimy jej plecy i ze takic cos to na filmach widzieli tylko ze kobiety tam byly nagie:cool1::cool1: Ja normalnie myślałam ze nie wytrzymam wszystkie nas to wkurza...:mad: A w ogóle dostalismy zdjecia legitymacyjne co mielismy robione :evil_lol: i zdjecie klasowe ogladalismy masakra.. jeszcze wszystkie dziewczyny siedzią bokiem a ja jedna siedzie na wprost i tak dziwnie jakos mam takie grube nogi i w ogóle:cool1: do kitu... globalnydog193 napisał(a):Aaaa właśnie - wytłumaczcie mi jak to jest z tym składaniem papierów. Najpierw drukujemy jakies podani i skladamy do szkoly pierwszego wyboru, tak? A co potem? Ja juz z tego nic nie rozumiem i czarno to widzę:shake: Już nie wspominajac o tym, że nie wiem czy sie dostanę.. I zgubilam dzisiaj 20 zł :placz: A to było na karme dla uszatych :placz: Wiesz co nie wiem jak u ciebie.. U mnie jest tak: Dostałam u pani dyrektor taka kartke z miejscem na stępelki szkół i musze jezdzic od 3 wyboru do 1 wyboru z tym po stępelek przy okazji zostawiając w każdej kwestionariusz i podanie wydrukowane ze strony naboru.. ale nie wiem jak u was bo czasem możecie miec inaczej.. Gdzieś się napewno dostaniesz:p A ja nigdy nie mam czasu jezdzić z tymi papierami:cool1: ciagle mam tak lekcje że juz są pozamykane sekretariaty zanim tam dojade po lekcjach albo tak późno kończe:cool1: tylko w środe mi pasuje zrobić cokolwiek:roll: Quote
Feigned Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 globalnydog, u mnie jest tak, że bierzesz papiery ze szkoły i wypełniasz albo wypełniasz w necie i drukujesz sobie. Później zanosisz te 2 kartki, 2 zdj. legitymacyjne i bilans zdrowia do szkoły 1 wyboru. Na koniec roku donosisz świadectwa chyba i jakiś tam papier o wynikach za egzaminy. Jeśli się nie dostaniesz do szkoły 1 wyboru to automatycznie papiery wszystkie są przesyłane do szkoły 2. wyboru ;) i tyle :cool3: Ada, zdjęcie na pewno nie wyszło tak źle :cool3: my chcieliśmy coś innego i kilka osób było na barana u kogoś inni jacyś poprzytulani :evil_lol: śmiesznie wyszło :cool3: a chłopakami się nie przejmuj, u mnie w 2. klasie głównie chłopacy się tragicznie zachowywali :roll: teraz chyba trochę wydorośleli :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 globalnydog193 napisał(a):Kurde my nic nie dostaliśmy od dyrektorki.. W ogóle nie wiem co ma robić, czy juz mam chodzic po tych szkołach czy jeszcze nie... Po prostu świetnie :cool1: możliwe że u was jest troche inaczej niż u nas.. Feigned napisał(a):globalnydog, u mnie jest tak, że bierzesz papiery ze szkoły i wypełniasz albo wypełniasz w necie i drukujesz sobie. Później zanosisz te 2 kartki, 2 zdj. legitymacyjne i bilans zdrowia do szkoły 1 wyboru. Na koniec roku donosisz świadectwa chyba i jakiś tam papier o wynikach za egzaminy. Jeśli się nie dostaniesz do szkoły 1 wyboru to automatycznie papiery wszystkie są przesyłane do szkoły 2. wyboru ;) i tyle :cool3: Ada, zdjęcie na pewno nie wyszło tak źle :cool3: my chcieliśmy coś innego i kilka osób było na barana u kogoś inni jacyś poprzytulani :evil_lol: śmiesznie wyszło :cool3: a chłopakami się nie przejmuj, u mnie w 2. klasie głównie chłopacy się tragicznie zachowywali :roll: teraz chyba trochę wydorośleli :evil_lol: widzisz u każdego jest inaczej:) u mnie zdjęcia i kartę zdrowia zanosi się razem ze świadectwem:) Wyszło mówię ci... inni wyszli fajnie ale ja ohydnie:eviltong::evil_lol::evil_lol: :D takie zdjęcie jest fajne właśnie jak u was... a u nas takie sztywne:cool1: e tam ale oni są wnerwiający.. ale jeszcze te kilka tygodni wytrzymamy:) z tym że prawdopodobnie jeden z nich chce iść do szkoły do klasy tam gdzie ja:cool1::cool1: Quote
Martunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 O pokaż te zdjęcia klasowe. :D Miałas nam pokazać. ^^ A chłopakami się nie przejmuj, jak to się mówi - końskie zaloty. :D Nie wiem, jak u niektórych, ale u mnie drukować mam po wpisaniu przez szkołę ocen i wyników egzaminu, czyli od 15.06. Śliczne fotki. :) Quote
Sweet Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Martunia napisał(a):O pokaż te zdjęcia klasowe. :D Miałas nam pokazać. ^^ A chłopakami się nie przejmuj, jak to się mówi - końskie zaloty. :D Nie wiem, jak u niektórych, ale u mnie drukować mam po wpisaniu przez szkołę ocen i wyników egzaminu, czyli od 15.06. Śliczne fotki. :) pokaze jak bede miec bo nie mam jeszcze:eviltong::eviltong: e tam tacy debile:evil_lol: dziwnie.. dopiero wtedy składacie papiery?:crazyeye: e tam dziwny ten wasz wrocław:evil_lol: dzieki:) DOBRANOC:* Quote
Martunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Wcale nie dziwny, to wy jesteście dziwni. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No dopiero wtedy, tak u nas jest ustalone... Najpierw ogłaszają jeszcze listę ludzi, którzy się dostali do danej szkoły. Quote
Skibka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 http://images49.fotosik.pl/110/5860f3206f95e006.jpg Jaki on jest kochany.:loveu::loveu: Quote
Sweet Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Martunia']Wcale nie dziwny, to wy jesteście dziwni. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No dopiero wtedy, tak u nas jest ustalone... Najpierw ogłaszają jeszcze listę ludzi, którzy się dostali do danej szkoły. e tam i tak macie głupio:evil_lol: My przynajmniej możemy sobie sprawdzić ile osób jest chętnych do klasy do któej chcemy iśc jak złożymy papiery:) i w ogóle:eviltong: u nas tez ogłaszają ok.24 czerwca a potem sie przynosi oryginały świadectw tam gdzie sie dostaniesz;) [quote name='Skibka']http://images49.fotosik.pl/110/5860f3206f95e006.jpg Jaki on jest kochany.:loveu::loveu: :) hehe:D [quote name='Katarama']Witamy się w słoneczne południe ;) a witamy:D Quote
ewka i haker Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 o jaki ladny kabi jakie szkoly wybierasz? karte zdrowia zanowisz jak sie juz dostaniesz;) Quote
LadyK Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [CENTER]Ale Kabiasty miny strzela :D:D:D[/CENTER] Quote
Kaya93 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Hej:loveu: http://images44.fotosik.pl/110/7b656aecd5aa54e3.jpg :loveu: Heh jakie spojrzenia :evil_lol: śliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='ewka i haker']o jaki ladny kabi jakie szkoly wybierasz? karte zdrowia zanowisz jak sie juz dostaniesz;) dzięki:) e ja wybrałam tak: III, VI, X ale mam nadziej ze do pierwszego wyboru się dostane;) No wiem ze kartę jak się dostane;) [quote name='Owczarkowa']Ale Kabiasty miny strzela :D:D:D no on tak zawsze:evil_lol::diabloti: [quote name='Kaya93']Hej:loveu: http://images44.fotosik.pl/110/7b656aecd5aa54e3.jpg :loveu: Heh jakie spojrzenia :evil_lol: śliczny:loveu::loveu::loveu: hej:) on zawsze tak patrz a przynajmniej często:evil_lol::diabloti: dzieki:) Quote
Sweet Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='gordonowa']Hey Ada :):) hej asiu:D Chcieliście nasze zdjecie klasowe to macie:evil_lol: wyszłam jak jakis potwór:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Feigned Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 a weś nie wymyślaj! :eviltong: a wy to na dworze robiliście czy fotomontaż ? :cool3: http://images44.fotosik.pl/110/afdf088acffef979.jpg o nie moge :evil_lol::loveu: Ty go tak wystraszyłaś ? :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Feigned']a weś nie wymyślaj! :eviltong: a wy to na dworze robiliście czy fotomontaż ? :cool3: http://images44.fotosik.pl/110/afdf088acffef979.jpg o nie moge :evil_lol::loveu: Ty go tak wystraszyłaś ? :evil_lol: nie wymyślam:evil_lol::evil_lol: wyszłam okropnie:eviltong::diabloti: na dworze na dworze;) e nawet nie wiem:evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Rahl Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Znalaazłam Cię bez długiego szukania :multi:. Wcale nie wyszłaś jak potwór, bardzo ładnie Quote
Efciq Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 hej :) ooo fajne zdjęcie :) zgadzam się z Aśką bardzo ładnie wyszłaś :) Quote
Recommended Posts