Feigned Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 śpiooch :loveu: jak tam przed egzaminami ? :diabloti: bo ja to jutro chyba spać nie bd :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='halgre58']Dzieńdoberek ... :multi::multi: Gdzie świeże fotki :evil_lol::evil_lol: ?? hej:) a zaraz dam:) ogólnie byłam dzisiaj prawie cały dzień odcięta od cywilizacji dopiero przed chwilą włączyli mi prąd:evil_lol::eviltong: Po za tym kabi się zrobił jakiś dziwny... zawołałam go z dworu bo poszedł na podwórko siku i poleciał od razu do mamy a jeszcze miałam mu łapy wytrzeć i chce go wziąc a ten mnie zaczyna gryźć po palcach i tak oto mam ładną dziure na skórze pod paznokciem:cool1::cool1::mad: śpioch CDN Quote
Feigned Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 sialalaa .. mój post hopnął przed zdj . :cool3: Quote
Sweet Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Feigned napisał(a):śpiooch :loveu: jak tam przed egzaminami ? :diabloti: bo ja to jutro chyba spać nie bd :evil_lol: wredny śpioch:eviltong::evil_lol: a żyje jeszcze:evil_lol: a sumie to humanistycznego za bardzo się nie boje gorzej mat-przyr:shake::roll: bo strasznie boje się fizyki:placz: ja spać będzie.. ale pewnie głowa albo brzuch będzie mnie bolał... ale przeżyjemy:) już się tak nie boje napisze na tyle na ile umiem.. chociaz boje się ale nie tak mocno jak na początku..:roll: a ty ogólnie jak?? Quote
Feigned Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Sweet napisał(a):wredny śpioch:eviltong::evil_lol: a żyje jeszcze:evil_lol: a sumie to humanistycznego za bardzo się nie boje gorzej mat-przyr:shake::roll: bo strasznie boje się fizyki:placz: ja spać będzie.. ale pewnie głowa albo brzuch będzie mnie bolał... ale przeżyjemy:) już się tak nie boje napisze na tyle na ile umiem.. chociaz boje się ale nie tak mocno jak na początku..:roll: a ty ogólnie jak?? jaa mam identycznie. :shake: mat- przyr. najgorszy, to wogle jakaś porażka będzie :evil_lol: kurcze ja musze dobrze napisać bo się do szkoły nie dostane :diabloti: ja właśnie teraz bardziej się boję, wcześniej to wogle nie myślałam o tym. :evil_lol: aż ciężko uwierzyć że to już pojutrze :eviltong: Quote
halgre Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ale słodko sobie śpi wtulony w poduchę ... :evil_lol::loveu: Quote
Sweet Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Feigned napisał(a):jaa mam identycznie. :shake: mat- przyr. najgorszy, to wogle jakaś porażka będzie :evil_lol: kurcze ja musze dobrze napisać bo się do szkoły nie dostane :diabloti: ja właśnie teraz bardziej się boję, wcześniej to wogle nie myślałam o tym. :evil_lol: aż ciężko uwierzyć że to już pojutrze :eviltong: kurcze niby jestem dobra z tych przedmiotów wszystkich ale sie boje fizyki:roll: naprawdę strasznie.. ja tez:evil_lol: nie wiem jak się dostane tam gdzie chce:eviltong: za wysoki poziom sobie postawiłam ale liczę na szczęście.. chciałabym żeby temat tego był jakiś fajny może o miłości albo coś:evil_lol::diabloti: no właśnie.. ja tu już dzisiaj siedziałam z babcią i siostrą i tak sobie gadamy i jak coś mówię ze sobie tutaj siedzę i gadam a za 2 dni testy:evil_lol::eviltong: za szybko...:roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ja to samo human jakos przejdzie bez wiekszego stresu bo zawsze sie cos napisze i wgl :evil_lol: ale fizyka matma itd :crazyeye: ciezko bedzie :placz: wiec od dzis zaczelam powtorki Kabistasty ślicznotek :loveu:chyba u fryzjera byl Quote
Tepes Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Jaki śliczny spioch:loveu::loveu: Wiesz co u mie wczoraj też prądu nie było i to na całym osiedlu:evil_lol:KUNIEC świata jest blisko xP Quote
Sweet Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='halgre58']Ale słodko sobie śpi wtulony w poduchę ... :evil_lol::loveu: no:) [quote name='anitaaa i bartis']Ja to samo human jakos przejdzie bez wiekszego stresu bo zawsze sie cos napisze i wgl :evil_lol: ale fizyka matma itd :crazyeye: ciezko bedzie :placz: wiec od dzis zaczelam powtorki Kabistasty ślicznotek :loveu:chyba u fryzjera byl no... eh ale jakos bedzie:) ja tylko fizyki sie boje... matma uwielbiam wiec mysle ze jakos przejdzie:) dzieki:D był przed świetamI:) [quote name='Anula & Bono']Jaki śliczny spioch:loveu::loveu: Wiesz co u mie wczoraj też prądu nie było i to na całym osiedlu:evil_lol:KUNIEC świata jest blisko xP dzieki:) hehe:evil_lol: u mnie tylko na mojej ulicy:eviltong: Możliwe... Quote
Tepes Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Aaa wy dzieci śmieci macie jutro testy gimnazjalne:evil_lol: Aj miałam nadzieję że do szkoły wtedy nie pójdziemy a tu dupa no ale cóż:diabloti: Nie stresuj sie ani nic bydzie dobrze trzymom kciuki!!;) Quote
Sweet Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Kinia']A ja się nie denerwuje... no może troszke ja sie denerwuje troche....:roll: [quote name='globalnydog193']To juz jutro :mdleje: no:cool1: [quote name='Anula & Bono']Aaa wy dzieci śmieci macie jutro testy gimnazjalne:evil_lol: Aj miałam nadzieję że do szkoły wtedy nie pójdziemy a tu dupa no ale cóż:diabloti: Nie stresuj sie ani nic bydzie dobrze trzymom kciuki!!;) tak my dzieci mamy testy a ty babo masz wolne:mad: a ja chcą iść do szkoły i mieć to już za sobą najchętniej wszystkie 3 egzaminy bym w jeden dzień napisał:evil_lol: trzymaj trzymaj bo mogą się przydac.. JA już o 8.15 muszę byc w szkole:eviltong: Quote
Skibka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Heej! :hand: http://images40.fotosik.pl/102/05130a358c069a11.jpg Kabiś śliczny:loveu::loveu: Oj Wy to tu stresy przeżywacie.:lol: To nie takie straszne. Tak czy siak życzę wszystkim 3klasistą powodzienia!:thumbs: Quote
Feigned Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ja o 8.30 muszę być :evil_lol: jeeejć, nie chce pisać, weźcie za mnie napiszcie :diabloti: tylko tak żebym mniej więcej po 40 pkt miała :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Skibka']Heej! :hand: http://images40.fotosik.pl/102/05130a358c069a11.jpg Kabiś śliczny:loveu::loveu: Oj Wy to tu stresy przeżywacie.:lol: To nie takie straszne. Tak czy siak życzę wszystkim 3klasistą powodzienia!:thumbs: hej:) dzieki:) ta... nie wiesz co będzi jutro w po jutrze:evil_lol::evil_lol::eviltong: [quote name='Kinia']My o 8.20:D Teraz jest w trakcie krzyzaków:) aa.. my tak wczesnie bo 130 kilku uczniów rozdzielic na sali gim poprzydzielac miejsca i w ogóle nie tak prosto:eviltong::eviltong: [quote name='Feigned']ja o 8.30 muszę być :evil_lol: jeeejć, nie chce pisać, weźcie za mnie napiszcie :diabloti: tylko tak żebym mniej więcej po 40 pkt miała :evil_lol: fajnie ci..:eviltong: za mnie tez na 90 w sumie bez angielskiego może być :razz::razz: a minimum 80:eviltong::eviltong: Jade zaraz do kol z mamą która tez jutro pisze będziemy się razem duchowo zamartwiać i wspierać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra tak czy inaczej nie wiem czy jeszcze bede tutaj wiec trzymac kciuki za wszytkich 3-klasistów od jutra do piątku (bo nas sporo na dogo):evil_lol: Quote
Feigned Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ja jak będę miała 80 to chyba zemdleje ze szczęścia :diabloti: jeejku czemu to już tak szybko? :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Kinia']Ja się boje, że będe miała 70.... O boże ale macie problemy...:diabloti: Ja miałam w sumie z testów 64 i sie odstałam do dobrego lic i żyję:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Hejka Ada:bye: Przyszłam powiedzieć że od jutra trzymam kciuki :kciuki: Więc się nie martw, na pewno dobrze ci pójdzie:loveu: Quote
Atkaaaa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 a za mnie też potrzymacie kciuki?:diabloti: Bo u nas pusto, stara gwardia dgm sie wykruszyła i grupy wsparcia nie ma:-( Co?!?! 70 i się załamiesz? Kurcze... to widzę, że tylko ja tu bym skakała ze szczescia z taką ilością pkt. A z 80 to już w ogóle...:evil_lol: Wszystkim piszącym życzę powodzenia!:cool3: Quote
Recommended Posts