Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):dziekuje;) banerek juz mam tylko muszą mi wstawić bo samemu nie można bo cos sie popsuło;/ nom fajnie:) najlepiej jak jest miejsce na ogromny basen:D ja nie mam tyle miejsca:( no ale lepsze podwórko niż go nie miec:P a taras tez mam:) :) napewno kiedys bedziesz miała:) No ja nie wiem gdzie pójde w końcu;/ u mnie tez jest pełno chyba z 40 albo wiecej:P Ale głupio. :razz: Pewnie niedługo będziesz mogła wkleić bannerek do podpisu. :) E tam, ale i tak fajnie mieć podwórko. :) Ja bym bardzo chciała. Taras też? :D Ja też chcę tak! :cool3: U mnie też jest dużo... I każdy do innego idzie. :( Mi najwygodniej by było do najbliższego, bo mam parę kroków i jestem (choć do gimnazjum mam 2 min drogi), ale wszyscy idą do jakiś wyższych poziomów itd. I co ja mam zrobić? :-( Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Martunia napisał(a):Ale głupio. :razz: Pewnie niedługo będziesz mogła wkleić bannerek do podpisu. :) E tam, ale i tak fajnie mieć podwórko. :) Ja bym bardzo chciała. Taras też? :D Ja też chcę tak! :cool3: U mnie też jest dużo... I każdy do innego idzie. :( Mi najwygodniej by było do najbliższego, bo mam parę kroków i jestem (choć do gimnazjum mam 2 min drogi), ale wszyscy idą do jakiś wyższych poziomów itd. I co ja mam zrobić? :-( hehe:P no narazie dałam do odpowiedniego wątku żeby mi wstawili:) nom:D hehe:P to przyjedź do mnie to bedziesz tak miałą:D:D hihi:) No u mnie tez każdy chyba idzie do innego... ja tam moge isc nawet sama gdzies mi to wisi..:P ja nie mam żadnego blisko:P mam tylko blisko przystanek autobusowy do poznania;D:D wiec troche ułatwione mam:) tylko nie chce tez takiego liceum co jest na drugim końcu poznania bo dojazd zajmie mi 2 godz;/ Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:P no narazie dałam do odpowiedniego wątku żeby mi wstawili:) nom:D hehe:P to przyjedź do mnie to bedziesz tak miałą:D:D hihi:) No u mnie tez każdy chyba idzie do innego... ja tam moge isc nawet sama gdzies mi to wisi..:P ja nie mam żadnego blisko:P mam tylko blisko przystanek autobusowy do poznania;D:D wiec troche ułatwione mam:) tylko nie chce tez takiego liceum co jest na drugim końcu poznania bo dojazd zajmie mi 2 godz;/ Aha. :) No to pewnie się wstawi. :D No wiem wiem, ja też nie chcę gdzieś daleko jeździć do szkoły itd. Ale chciałabym, żeby mi się tam podobało. Znajomych też nie muszę mieć w szkole. Ale chciałabym, żeby też były dobre wypowiedzi o nauce w danym liceum itd. Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Martunia napisał(a):Aha. :) No to pewnie się wstawi. :D No wiem wiem, ja też nie chcę gdzieś daleko jeździć do szkoły itd. Ale chciałabym, żeby mi się tam podobało. Znajomych też nie muszę mieć w szkole. Ale chciałabym, żeby też były dobre wypowiedzi o nauce w danym liceum itd. nom:) no dokładnie... ja chce isc do jakiejś dobrej szkoły.... ale tez nie takiej zebym musiała miec ze 180p;/ bo to to juz przesada nigdy tyle bym nie zdobyła;P heh:) ide wysuczyc włosy:) Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:) no dokładnie... ja chce isc do jakiejś dobrej szkoły.... ale tez nie takiej zebym musiała miec ze 180p;/ bo to to juz przesada nigdy tyle bym nie zdobyła;P heh:) ide wysuczyc włosy:) No właśnie. ;) No, ale na wybór nowej szkoły mamy jeszcze ponad rok, więc na decyzję jeszcze przyjdzie czas. ;) Choć u mnie w klasie już większość wie, gdzie będzie chciała iść, ja jeszcze nie wiem... Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Martunia napisał(a):No właśnie. ;) No, ale na wybór nowej szkoły mamy jeszcze ponad rok, więc na decyzję jeszcze przyjdzie czas. ;) Choć u mnie w klasie już większość wie, gdzie będzie chciała iść, ja jeszcze nie wiem... no ale na ostatnią chwile tez niedobrze:P ja tez nie wiem:P u mnie w klasie chyba nikt nie wie jeszcze gdzie pójdzie:) w wakacje bede sie namyślać:) Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ale z Rokusia spaslaczek hihi Martunia to ty tez juz w 3gim? Quote
Martunia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Nie, jestem jeszcze w 2 gim, ale już sie namyślam nad szkołą. :cool3: Quote
Sweet Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Martunia napisał(a):Nie, jestem jeszcze w 2 gim, ale już sie namyślam nad szkołą. :cool3: nom to tak jak ja:P ale nam myślenie nie idzie:P:P:P Quote
Martunia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Witam poniedziałkowo. :) :hand: Dzisiaj słyszałam jeszcze wiele wypowiedzi na ten temat (dot. liceum) i już kompletnie nie wiem, gdzie będę mogła iść. :shake: Ogólnie w szkole dziś było luźno na lekcjach. ;) Poza tym muszę się pochwalić 4 z historii, 5 z chemii i geografii i trochę mniej 3 z geografii. :eviltong: Tak się cieszę (chodzi głównie o geografię)! I będę mogła jeszcze zrobić referat i zrobiłam ćwiczenia na 5. :) No, dosyć mojego chwalipięstwa. :evil_lol: Teraz czas na Ciebie! :D Quote
Sweet Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Martunia napisał(a):Witam poniedziałkowo. :) :hand: Dzisiaj słyszałam jeszcze wiele wypowiedzi na ten temat (dot. liceum) i już kompletnie nie wiem, gdzie będę mogła iść. :shake: Ogólnie w szkole dziś było luźno na lekcjach. ;) Poza tym muszę się pochwalić 4 z historii, 5 z chemii i geografii i trochę mniej 3 z geografii. :eviltong: Tak się cieszę (chodzi głównie o geografię)! I będę mogła jeszcze zrobić referat i zrobiłam ćwiczenia na 5. :) No, dosyć mojego chwalipięstwa. :evil_lol: Teraz czas na Ciebie! :D witam:) oj.. napewno w końcu na cos sie zdecydujesz:) mamy czas:D O to gratulacje:D ja dostałam 5 z gegry dzisiaj... po za tym to pisałam kartkówke z anglika:P dobrze mi poszła;) dominik nadal gada ale to standard:D hehe:) fajnie jest:) u mnie tak średnio luźno:P jutro testy... aaa!!!:P boje sie:) ale to tylko próbne wiec jest dobrze;) No a po za tym to za tydzień bede z koleżankami kibicowac naszym dziewczyną bo śpiewają w szkolnym konkursie "Zostań Gwiazdą":D:D ma byc wtedy spr z anglika ale mi sie wydaje ze w tych godz moze byc wystep wiec nie bedzie go:P bo od nas 3 dziewczyny spiewają wiec nasza klasa musi byc:) Co tam?? Izabela124. napisał(a):Hejka Ada Dawaj foteczki hehe hejka izuś:) Nie mam:P znaczy mam 5 ze spacerku bo byłam dzisiaj z kabim i koleżankami:Dfajnie było:) a kabi sie w kałuzy wykąpał i był brudas:D nastpenym razem biore aparat to bedą super foty:D anmi0 napisał(a):nowy ava i bannerek:loveu: sliczne! dziekuje:loveu: sama robiłam:p:p Quote
Sweet Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Izabela124. napisał(a):No to dawaj te 5fotek :) musiałabym zgrać a nie mam jak:P:P i jeszcze z komy przesłac na kompa;P jutro je dam bo bedzie komp siory od rana wolny:) Quote
Martunia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):witam:) oj.. napewno w końcu na cos sie zdecydujesz:) mamy czas:D O to gratulacje:D ja dostałam 5 z gegry dzisiaj... po za tym to pisałam kartkówke z anglika:P dobrze mi poszła;) dominik nadal gada ale to standard:D hehe:) fajnie jest:) u mnie tak średnio luźno:P jutro testy... aaa!!!:P boje sie:) ale to tylko próbne wiec jest dobrze;) No a po za tym to za tydzień bede z koleżankami kibicowac naszym dziewczyną bo śpiewają w szkolnym konkursie "Zostań Gwiazdą":D:D ma byc wtedy spr z anglika ale mi sie wydaje ze w tych godz moze byc wystep wiec nie bedzie go:P bo od nas 3 dziewczyny spiewają wiec nasza klasa musi byc:) Co tam?? No mamy czas. :D Jeszcze ponad rok, więc się coś jeszcze poszuka, wymyśli,... ^^ O to gratuluję ocen. :) A bo Ty masz testy próbne. E tam, próbnym się nie przejmuj, to tylko próbny. ;) A ja będę miała 2 dni wolnego! :multi: I już mam zaplanowane. :cool3: O no to fajnie. :cool3: Kurczę, przypomnieli mi się tacy dwaj z mojej klasy, jak się na geografii wygłupiali. :eviltong: Nie no, nie mogę z nich do teraz. :D Trzeba by ich zobaczyć, żeby mnie zrozumieć. :eviltong: Fotki chcemy! Quote
Sweet Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Martunia napisał(a):No mamy czas. :D Jeszcze ponad rok, więc się coś jeszcze poszuka, wymyśli,... ^^ O to gratuluję ocen. :) A bo Ty masz testy próbne. E tam, próbnym się nie przejmuj, to tylko próbny. ;) A ja będę miała 2 dni wolnego! :multi: I już mam zaplanowane. :cool3: O no to fajnie. :cool3: Kurczę, przypomnieli mi się tacy dwaj z mojej klasy, jak się na geografii wygłupiali. :eviltong: Nie no, nie mogę z nich do teraz. :D Trzeba by ich zobaczyć, żeby mnie zrozumieć. :eviltong: Fotki chcemy! nom:) pewnie:) czasu a czasu:) dziekuje:) no wiem ze próbne:P nie przejmuje sie ale z tego nam oceny wystawiają podobno..;/ fajnie masz:P tez tak chce a co bedziesz robic??:D hehe:P a co robili??:D Quote
Martunia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:) pewnie:) czasu a czasu:) dziekuje:) no wiem ze próbne:P nie przejmuje sie ale z tego nam oceny wystawiają podobno..;/ fajnie masz:P tez tak chce a co bedziesz robic??:D hehe:P a co robili??:D Ale głupio macie. :razz: Ale co tam się będziesz tym przejmowała. ;) Spotkam się z koleżanką z dawnej klasy, z kol z mojej klasy i zobaczę te chomiczki. :) Mam nadzieję, że udda mi się na nie namówić. Ja sobie chcę zamówić białego. :D A wydurniali się. Jeden śpiewa jakąś piosenkę, i razem klaskają, ale jeden trzyma zeszyt. I raz prawa ręka, raz druga. :eviltong: Śmiesznie to wyglądało. :D Ale poza tym to też jeszcze różne śmieszne rzeczy robili. :D Quote
Sweet Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Martunia']Ale głupio macie. :razz: Ale co tam się będziesz tym przejmowała. ;) Spotkam się z koleżanką z dawnej klasy, z kol z mojej klasy i zobaczę te chomiczki. :) Mam nadzieję, że udda mi się na nie namówić. Ja sobie chcę zamówić białego. :D A wydurniali się. Jeden śpiewa jakąś piosenkę, i razem klaskają, ale jeden trzyma zeszyt. I raz prawa ręka, raz druga. :eviltong: Śmiesznie to wyglądało. :D Ale poza tym to też jeszcze różne śmieszne rzeczy robili. :D no niestety:P nom:) dam rade:D o fajnie;) mi sie podobają takie biało rude;D:D hihi:) słodkie są;) chciałam chomika ale mama sie nie zgadzała... w sumie to nadal chce:P hehe:) hehe:) to fajnie musiało byc:D:D hih:) ja ide sie umyc i spac:D jutro spie do 9 bo na 12.30 testy a musze włosy rano umyc;P heh:) DOBRANOC:*:* Quote
anmi0 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Witamy!:multi: a ja się muszę przejmować, bo to jest taki przepróbny sprawdzian z całego roku, tyle, że dziś mamy z biologi,histori i geografi, a jutro chemi, fizyki i matmy i podobno ta ocena ma barZo wpłynąć na końcowo roczną :/ Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Witam z rana! :hand: Oj współczuję Wam. :( Ale na pewno dobrze pójdzie. ;) Trzymam za Was kciuki! :kciuki: ;) Ciekawe, jak pójdzie. :cool3: No i oczywiście czekam na relacje z dzisiejszego dnia. :cool3: Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja się tu znaleźć nie mogę dziewczęta :D Gadanie przez tyle stron ze nic nie widać, bezczelne jesteście, opamiętajcie się dziewczęta, a teraz marsz do kąta ! :D:D (albo fotki:evil_lol:) Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 anmi0 napisał(a):Witamy!:multi: a ja się muszę przejmować, bo to jest taki przepróbny sprawdzian z całego roku, tyle, że dziś mamy z biologi,histori i geografi, a jutro chemi, fizyki i matmy i podobno ta ocena ma bardzo wpłynąć na końcowo roczną :/ witam:) oj to nie jest dobrze... my mielismy dzisiaj mat-przyr z 1 i 2 kl... tez mają byc z tego oceny podobno...;/ kiedy to pisaliscie??:D Martunia napisał(a):Witam z rana! :hand: Oj współczuję Wam. :( Ale na pewno dobrze pójdzie. ;) Trzymam za Was kciuki! :kciuki: ;) Ciekawe, jak pójdzie. :cool3: No i oczywiście czekam na relacje z dzisiejszego dnia. :cool3: witam panią:) No poszło jakos:) dobrze jakos:P proste było;) jednego zad nie zrobiłam bo wzoru z fizy nie pamietałam bo sie nic nie uczyłam bo po co:P jakie relacje?? nie ma co relacjonowac;) teraz odpoczywam:) chester07 napisał(a):Ja się tu znaleźć nie mogę dziewczęta :D Gadanie przez tyle stron ze nic nie widać, bezczelne jesteście, opamiętajcie się dziewczęta, a teraz marsz do kąta ! :D:D (albo fotki:evil_lol:) hehe:P to masz pecha:P nie jestesmy beszczelne:P sama jestes;P FOTKI:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Izabela124. napisał(a):Hejka I jak poszly probne testy? hejka słońce;) A poszły jakoś:) dobrze jakos:P proste było;) jednego zad nie zrobiłam bo wzoru z fizy nie pamiętałam bo sie nic nie uczyłam bo po co:P ZARAZ FOTKI:D hihi:) Quote
Recommended Posts