Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Atkaaaa napisał(a):a wy tu znowu gadacie!! :( Fotki!!!!!! :D wczoraj były fotki...:P a dzisiaj bedą wieczorem rokiego:) Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no innego wyjscia nie mam.... ale teraz bede go zaniast piotrus nazywac Piotruch:eviltong::eviltong: bo jest niedobry bo nie chodzi do kościoła...:eviltong: To sobie poczekacie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ja tez nie wiem co mówić:P Może sie pochwale że moja mama chyba idzie do pracy:D:D znaczy była juz dwa razy ale to tak na próbę dopiero bo jeszcze do końca sie nie zdecydowała:) ja tam bym chciała żeby poszła jednak na stałe:) hihi:) Haha. :D No i dobrze mu tak. :eviltong: O no to fajnie, że będzie miała pracę. :) A jaki będzie miała zawód? Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Martunia napisał(a):Haha. :D No i dobrze mu tak. :eviltong: O no to fajnie, że będzie miała pracę. :) A jaki będzie miała zawód? no bardzo mu dobrze;P niech ma za swoje:P nom ja tam sie ciesze:) bo cały czas nie pracowała bo nie było takiej potrzeby a teraz stwierdziła ze my i tak zaraz idziemy do liceum wiec bedziemy same jezdziły autobusami (bo wczesniej mama nas do szkoły woziła) to moze sobie dorobic a w końcu każdy grosz sie przyda:):) No a co robisz\?? ciekawe kiedy mi zeszyty przyniosą.. mam nadzieje ze jutro do szkoły:P bo im powiedziałam ze w niedziele albo do szkoły.... Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no bardzo mu dobrze;P niech ma za swoje:P nom ja tam sie ciesze:) bo cały czas nie pracowała bo nie było takiej potrzeby a teraz stwierdziła ze my i tak zaraz idziemy do liceum wiec bedziemy same jezdziły autobusami (bo wczesniej mama nas do szkoły woziła) to moze sobie dorobic a w końcu każdy grosz sie przyda:):) No a co robisz\?? ciekawe kiedy mi zeszyty przyniosą.. mam nadzieje ze jutro do szkoły:P bo im powiedziałam ze w niedziele albo do szkoły.... No właśnie, zasłużył sobie na takie przezwisko. :eviltong: Aha, no to dobrze. :) A jaki będzie miała zawód? Co będzie robiła? Pewnie Ci w szkole przyniosą. ;) Ja gram. :D I piszę co jakiś czas na DGM. ;) Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Martunia napisał(a):No właśnie, zasłużył sobie na takie przezwisko. :eviltong: Aha, no to dobrze. :) A jaki będzie miała zawód? Co będzie robiła? Pewnie Ci w szkole przyniosą. ;) Ja gram. :D I piszę co jakiś czas na DGM. ;) nom:P niech ma za swoje:P a moja mama jest sprzedawczynia:) w sklepie z recznikami obrusami itp bedzie pracowac i sprzedawac:) no mam nadzieje:P hih:) ja jestem ciągle ne dgm:) Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:P niech ma za swoje:P a moja mama jest sprzedawczynia:) w sklepie z recznikami obrusami itp bedzie pracowac i sprzedawac:) no mam nadzieje:P hih:) ja jestem ciągle ne dgm:) Aha, no to fajnie. :) Ja od teraz też. :D Nie gram już w tamtą grę. :eviltong: Mam nadzieję, że będzie jutro ciepło. ;) A najlepiej, żeby było w czwartek i piątek, bo wolę mieć wf na dworze. :D Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A ja nie lubie w-fu na dworze, bo zawsze biegamy Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Izabela124. napisał(a):A ja nie lubie w-fu na dworze, bo zawsze biegamy my tez;/ ja nie nawidzie biegac:P a teraz bedziemy w dal pewnie skakac;p ale mamy jeszcze gimnastyke.... Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 My też biegamy, ale wolę biegi od skoków wzwyż. :eviltong: Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 bede za niedługo bo tata robi cos z moim kompem:P Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 jetem i daje fotki rokiego i kabiego kilka tez bedzie:) CDN:) Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Martunia napisał(a):Jakie śliczne! :loveu::loveu::loveu: A te oczka! :loveu: no on ma sliczne oczka;):) Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jakie śliczne! :loveu::loveu::loveu: A te oczka! :loveu: Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Jeszcze kabik bedzie:):) EDIT: kabi: u siu siu siu siu siu:P hop:D CDN:) Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jakie śliczne fotki Kabisia. :loveu: Jak skacze. :D No wiesz, Ty znowu zaczynasz mu przeszkadzać w załatwianiu się, jak tak możesz. :eviltong: Tobie by było też miło? :eviltong: Ale macie fajne podwórko. :roll: Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Martunia napisał(a):Jakie śliczne fotki Kabisia. :loveu: Jak skacze. :D No wiesz, Ty znowu zaczynasz mu przeszkadzać w załatwianiu się, jak tak możesz. :eviltong: Tobie by było też miło? :eviltong: Ale macie fajne podwórko. :roll: :D:D hehe:P ale mu nie widac jego genitaliów;P hehe:) nie było by mi miło ale on i tak nie ma nic przeciwko chyba:) dziekuje:) no fajne:) tylko wolałam jak kiedys nie było z tyłu oczka wodnego tylko sama trawa fajniej było...... Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Chyba? :D A zgodził się ? :cool3: No przynajmniej nie widać. :eviltong: Ale fajnie. :) Ja to bym tak chciała. :) Bo mam tylko mieszkanie, a nie dom z podwórkiem i oczkiem wodnym. :roll: Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Martunia napisał(a):Chyba? :D A zgodził się ? :cool3: No przynajmniej nie widać. :eviltong: Ale fajnie. :) Ja to bym tak chciała. :) Bo mam tylko mieszkanie, a nie dom z podwórkiem i oczkiem wodnym. :roll: nie wiem:P ale jak by sie nie zgodził to by krzyczał:P :) a mieszkanie w bloku tez jest fajne tyle że nie ma sie podwórka własnego... ja mieszkam od urodzenia w domu bo z dziadkami mieszkam ale jak bysmy mieszkali osobno to nie wiem czy bym w bloku tez nie mieszkała.... :) co powiesz?? ja robie sobie nowy banerak i nie wiem jaki napis dac;P Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie wiem:P ale jak by sie nie zgodził to by krzyczał:P :) a mieszkanie w bloku tez jest fajne tyle że nie ma sie podwórka własnego... ja mieszkam od urodzenia w domu bo z dziadkami mieszkam ale jak bysmy mieszkali osobno to nie wiem czy bym w bloku tez nie mieszkała.... :) co powiesz?? ja robie sobie nowy banerak i nie wiem jaki napis dac;P O jaki masz śliczny avek. :) Jeszcze tylko bannerek potrzebny. :D No, ale fajnie mieć dom z podwórkiem. :) Jej, cały czas bym sobie na dwór w lato wychodziła i robiłabym co chciała. :D I tarasik też by sie znalazł... ^^ Ale może kiedyś. :cool3: Cały czas myślę nad wyborem liceum, prawie każdy idzie do innego, bo u nas jest dużo liceów. Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Martunia napisał(a):O jaki masz śliczny avek. :) Jeszcze tylko bannerek potrzebny. :D No, ale fajnie mieć dom z podwórkiem. :) Jej, cały czas bym sobie na dwór w lato wychodziła i robiłabym co chciała. :D I tarasik też by sie znalazł... ^^ Ale może kiedyś. :cool3: Cały czas myślę nad wyborem liceum, prawie każdy idzie do innego, bo u nas jest dużo liceów. dziekuje;) banerek juz mam tylko muszą mi wstawić bo samemu nie można bo cos sie popsuło;/ nom fajnie:) najlepiej jak jest miejsce na ogromny basen:D ja nie mam tyle miejsca:( no ale lepsze podwórko niż go nie miec:P a taras tez mam:) :) napewno kiedys bedziesz miała:) No ja nie wiem gdzie pójde w końcu;/ u mnie tez jest pełno chyba z 40 albo wiecej:P Quote
Recommended Posts