Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:P o to fajnie:) może sie wybiorę:) tylko nie wiem z jakimi koleżankami:P: hehe:) bo jak pójde z jednymi to inne sie obrażą.... najlepiej całą klasa:P hehe:) ale nic porozmawiam z dziewczynami:) no jestes gaduła ale mniejsza niż ja;P hehe:) ja bym mogła cały czas gadac;P a co powiesz|?? ja sie boje o los moich zeszytów:P:P No tak, najlepiej idź ze wszystkimi znajomymi ze szkoły. :D Haha. :D Ale jesteśmy gadułami. :cool3: Czemu się o ich los boisz? :roll: Nudnawo trochę jest. :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Sliczne :loveu: . U nas tez sa ze mna Zapraszamy .! :) Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Martunia']No tak, najlepiej idź ze wszystkimi znajomymi ze szkoły. :D Haha. :D Ale jesteśmy gadułami. :cool3: Czemu się o ich los boisz? :roll: Nudnawo trochę jest. :eviltong: hehe:P chyba tak zrobie:D:D żartuje oczywiście:P nom:eviltong::eviltong::eviltong: bo nie wiadomo co oni zrobia z tymi zeszytami... jeszcze je zgwałca i co? będą miały uraz na psychice do końca życia....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nom:P ja zmywałam naczynia:P hehe:) co powiesz jeszcze?? [quote name='Martynia&Pusio']Sliczne :loveu: . U nas tez sa ze mna Zapraszamy .! :) dziekuje:) widziałam juz:D:D Quote
Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:P chyba tak zrobie:D:D żartuje oczywiście:P nom:eviltong::eviltong::eviltong: bo nie wiadomo co oni zrobia z tymi zeszytami... jeszcze je zgwałca i co? będą miały uraz na psychice do końca życia....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nom:P ja zmywałam naczynia:P hehe:) co powiesz jeszcze?? Haha. :D Oj no to rzeczywiście masz powód do obawy. :eviltong: Biedne są Twoje zeszyty, muszą jakoś wytrzymać. :eviltong: Nie wiem, co jeszcze powiedzieć. ;) Masz we wtorek i środę wolne? Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Martunia napisał(a):Haha. :D Oj no to rzeczywiście masz powód do obawy. :eviltong: Biedne są Twoje zeszyty, muszą jakoś wytrzymać. :eviltong: Nie wiem, co jeszcze powiedzieć. ;) Masz we wtorek i środę wolne? hehe:P no biedne boje sie o nie... jeszcze je skrzywdza i co... a po nich można sie wszystkiego spodziewać... hehe;P nie nie mam wolne tylko pisze próbne testy;/ straszne....... a ty masz wolne? Quote
Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:P no biedne boje sie o nie... jeszcze je skrzywdza i co... a po nich można sie wszystkiego spodziewać... hehe;P nie nie mam wolne tylko pisze próbne testy;/ straszne....... a ty masz wolne? Ojej, biedne zeszyty. :eviltong: Ale macie głupio. :razz: U mnie wszyscy poza trzecioklasistami mają wolne. Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Martunia napisał(a):Ojej, biedne zeszyty. :eviltong: Ale macie głupio. :razz: U mnie wszyscy poza trzecioklasistami mają wolne. heh:P mamy głupio i to strasznie ja nie chce tego pisac.. chciałabym tez miec wolne....;/ to nieuczciwe że w jednych szkołach pisze sie testy a w innych nie..;/ jej nic mi sie nie chce;p ide chyba zaraz spac bo mi sie nudzi:P jutro ide do kościoła z nadzieją że bedzie piotrek ale nie wiadomo:( musze rozprawke na jutro na polski napisac... nie chce mi sie;P napiszesz za mnie>??:D:D Quote
Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:P mamy głupio i to strasznie ja nie chce tego pisac.. chciałabym tez miec wolne....;/ to nieuczciwe że w jednych szkołach pisze sie testy a w innych nie..;/ jej nic mi sie nie chce;p ide chyba zaraz spac bo mi sie nudzi:P jutro ide do kościoła z nadzieją że bedzie piotrek ale nie wiadomo:( musze rozprawke na jutro na polski napisac... nie chce mi sie;P napiszesz za mnie>??:D:D No głupio macie. :razz: Może będzie. :D Na jutro?! :eviltong: Jak ja rozprawek nie lubię pisać... A w piątek będę wygłaszała moje przemówienie. :razz: Dobranoc. :buzi: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Martunia']No głupio macie. :razz: Może będzie. :D Na jutro?! :eviltong: Jak ja rozprawek nie lubię pisać... A w piątek będę wygłaszała moje przemówienie. :razz: Dobranoc. :buzi: no:P hehe:) miejmy nadzieje bo jak go nie bedzie to nie wiem.... dawno go nie widziałam... O boże co ja pisze:P śpiąca juz jestem:P hehe:) ja tez nie lubie pisac rozprawek:D ale cos napisze i siostrzyczka mi poprawi:D:D o jakie przemówienie??:D:D DOBRANOC:*:*:* Quote
kasia14 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Piękna galeria! Twój Kabi jest strasznie przynajmniej z pyszczka podobny jak zobaczyłam to moja Zuza normalnie! Ale z umaszczenia tez są podobni, tylko moja ma ogonek krótszy;) Piękne fotki. A czy uszka mu stoją? chyba nie;) to tak jak mojej zuzi Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no:P hehe:) miejmy nadzieje bo jak go nie bedzie to nie wiem.... dawno go nie widziałam... O boże co ja pisze:P śpiąca juz jestem:P hehe:) ja tez nie lubie pisac rozprawek:D ale cos napisze i siostrzyczka mi poprawi:D:D o jakie przemówienie??:D:D Dzień doberek. :hand: Będą dzisiaj jakieś fotki może? :cool3: Na Rokiego czekamy! :roll: Pewnie go dziś zobaczysz. :) Napiszesz mi, czy był, czy nie. :) Rozprawka jest straszna, ale jakoś trzeba przez to przejść. :roll: Przemówienie na dowolny temat. Napisałam o ochronie środowiska, mam już sprawdzone, poprawione i tylko będę musiała to czytać przed całą klasą, ale z akcentami itd, a to będzie trudne. :razz: Co tam u Was? :D Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 kasia14 napisał(a):Piękna galeria! Twój Kabi jest strasznie przynajmniej z pyszczka podobny jak zobaczyłam to moja Zuza normalnie! Ale z umaszczenia tez są podobni, tylko moja ma ogonek krótszy;) Piękne fotki. A czy uszka mu stoją? chyba nie;) to tak jak mojej zuzi A jak wyglada twoja zuza??:Dmasz jej galerie?? No uszka niestety mu nie stoja ale i to ma swój urok:D Zapraszam częściej:) Wymiziaj Zuze:) Martunia napisał(a):Dzień doberek. :hand: Będą dzisiaj jakieś fotki może? :cool3: Na Rokiego czekamy! :roll: Pewnie go dziś zobaczysz. :) Napiszesz mi, czy był, czy nie. :) Rozprawka jest straszna, ale jakoś trzeba przez to przejść. :roll: Przemówienie na dowolny temat. Napisałam o ochronie środowiska, mam już sprawdzone, poprawione i tylko będę musiała to czytać przed całą klasą, ale z akcentami itd, a to będzie trudne. :razz: Co tam u Was? :D witam:) tak bedą fotki rokusia:) Nie było go:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: No bede dzisiaj pisac:P musze tylko argumenty wymyslic :) dasz rade a u nas dobrze... zaraz ide sie na anglika słówek uczyc:P teraz tylko szybko wpadłam bo siora ma właczony komp a poszła do kościoła:P hehe A co u ciebie??? Quote
kasia14 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 mamy galerie, ale nie są to zbyt aktualne zdjęcia ;) teraz jak była obcięta, to wygląda prawie identycznie. Pyszczek ma taki sam, jak w twoim avatarku, tego nie widać, bo przy zdjęciach nie jest wyczesana dobrze i ma dłuższy włos...:oops: Uszka też jej nie stoją, ale właśnie wygląda to uroczo:loveu: Będziemy wpadać częściej:eviltong: Zuza http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9980558#post9980558 Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='kasia14']mamy galerie, ale nie są to zbyt aktualne zdjęcia ;) teraz jak była obcięta, to wygląda prawie identycznie. Pyszczek ma taki sam, jak w twoim avatarku, tego nie widać, bo przy zdjęciach nie jest wyczesana dobrze i ma dłuższy włos...:oops: Uszka też jej nie stoją, ale właśnie wygląda to uroczo:loveu: Będziemy wpadać częściej:eviltong: Zuza http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9980558#post9980558 Widziałam własnie twoją zuze:) sliczna jest:):) na jednym zdjeciu była rzeczywiscie podobna do kabika:):):) No takie uszka są słodkie:):) Ja tez do was bede czesciej wpadac:DS czekam na nowe zdjecia u was:)) Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):witam:) tak bedą fotki rokusia:) Nie było go:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: No bede dzisiaj pisac:P musze tylko argumenty wymyslic :) dasz rade a u nas dobrze... zaraz ide sie na anglika słówek uczyc:P teraz tylko szybko wpadłam bo siora ma właczony komp a poszła do kościoła:P hehe A co u ciebie??? Ojej, to jest straszne! :-( Mam nadzieję, że będzie za tydzień... A może jest w inne godziny? No to miłej nauki angielskiego. :) Czekamy na fotki. :loveu: A ja przed chwilką wróciłam z 2-godzinnej jazdy na rowerze. :D :loveu: Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Martunia napisał(a):Ojej, to jest straszne! :-( Mam nadzieję, że będzie za tydzień... A może jest w inne godziny? No to miłej nauki angielskiego. :) Czekamy na fotki. :loveu: A ja przed chwilką wróciłam z 2-godzinnej jazdy na rowerze. :D :loveu: no nie wiem... jak za tydzien go nie bedzie to nie wiem co zrobie... za dwa tyg pójde na wszystkie msze i znowu bedą mi mówic ze jestem szalona:P hehe;) A nauczyłam sie juz prawie:P musze rozprawke napisac:) foty juz mam na aparacie tylko zgrac bedzie trzeba wieczorkiem:) O fajnie:) co powiesz jeszcze??:D Izabela124. napisał(a):Witanko No i gdzie fotki Rokiego? hejo:) a fotki rokiego mam na aparacie:) Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no nie wiem... jak za tydzien go nie bedzie to nie wiem co zrobie... za dwa tyg pójde na wszystkie msze i znowu bedą mi mówic ze jestem szalona:P hehe;) A nauczyłam sie juz prawie:P musze rozprawke napisac:) foty juz mam na aparacie tylko zgrac bedzie trzeba wieczorkiem:) O fajnie:) co powiesz jeszcze??:D No, ale przynajmniej w ten sposób zobaczysz, na której godzinie jest na mszy. W takim razie będziemy czekać na fotki. :loveu: Już myślałam, że wstawiłaś. :roll: A jutro do szkoły. :razz: :placz: W ogóle się nie uczyłam. :lol: Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Izabela124. napisał(a):Martunia ty masz psa? jesli tak to daj linka do galerji Niestety nie mam. Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Martunia ty masz psa? jesli tak to daj linka do galerji Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Izabela124. napisał(a):Martunia ty masz psa? jesli tak to daj linka do galerji Niestety nie mam. Ale wpadnę do Ciebie. :D Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Martunia napisał(a):No, ale przynajmniej w ten sposób zobaczysz, na której godzinie jest na mszy. W takim razie będziemy czekać na fotki. :loveu: Już myślałam, że wstawiłaś. :roll: A jutro do szkoły. :razz: :placz: W ogóle się nie uczyłam. :lol: ja narazie myśle że może byc chory.... ale nie wiem juz sama.... jak nie to dziadkowi powiem zebu sprawdził kiedy on ma że ma służyc na mszy... hehe:P nie wstawiłam jeszcze;p musze zgrac a siostra narazie zgrywa wszystko na swojego kompa bo dostała nowego:P no moze nie całkiem nowego ale nowszego niz miała:P hehe:) no;/ ja na anglika sie musze jeszcze pouczyc:P ale mam łatwe słówka teraz;P tylko 22 ich jest;P a i mam rozprawke:D:D hihi:) co powiesz jeszcze??:D Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ja narazie myśle że może byc chory.... ale nie wiem juz sama.... jak nie to dziadkowi powiem zebu sprawdził kiedy on ma że ma służyc na mszy... hehe:P nie wstawiłam jeszcze;p musze zgrac a siostra narazie zgrywa wszystko na swojego kompa bo dostała nowego:P no moze nie całkiem nowego ale nowszego niz miała:P hehe:) no;/ ja na anglika sie musze jeszcze pouczyc:P ale mam łatwe słówka teraz;P tylko 22 ich jest;P a i mam rozprawke:D:D hihi:) co powiesz jeszcze??:D No też możliwe. :roll: Najwyżej się dziadka spytasz. ;) Aha. ^^ No to czekamy na zdjęcia. :D No to dobrze ogólnie jest u Ciebie. :) Ja nie wiem, co jeszcze mówić. :roll: Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Martunia napisał(a):No też możliwe. :roll: Najwyżej się dziadka spytasz. ;) Aha. ^^ No to czekamy na zdjęcia. :D No to dobrze ogólnie jest u Ciebie. :) Ja nie wiem, co jeszcze mówić. :roll: no innego wyjscia nie mam.... ale teraz bede go zaniast piotrus nazywac Piotruch:eviltong::eviltong: bo jest niedobry bo nie chodzi do kościoła...:eviltong: To sobie poczekacie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ja tez nie wiem co mówić:P Może sie pochwale że moja mama chyba idzie do pracy:D:D znaczy była juz dwa razy ale to tak na próbę dopiero bo jeszcze do końca sie nie zdecydowała:) ja tam bym chciała żeby poszła jednak na stałe:) hihi:) Quote
Recommended Posts