Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 ewka i haker napisał(a):wiedzialam ze juz kilka stron do przodu pójdzie:evil_lol: odpisz mi na mojej galerii na pytanie:eviltong: hehe:) odpisałam ci ewa;) I witam sie:D przyszłam was przeprosić ze nie ma fotek bo nie chce mi sie robić:evil_lol: znaczy mam fotki i jak chcecie to mogę wam dać z dzisiaj z dnia europejczyka:razz: Quote
Martunia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Hej! :hand: No to ciekawy dzień. ^^ Że chce Ci się na drogę krzyżową chodzić... :roll: Ja muszę, niestety... Chyba jeszcze 3 razy mi zostało. :( Chcemy fotki z dnia europejczyka! :multi: Też tam jesteś? :cool3: A ja wróciłam z tej proorientacji i jestem załamana. :( Quote
Feigned Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 hyym.. mój post chyba hopnął na poprzednią stronę. :diabloti: Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Feigned napisał(a):jaaacie ale leń no wiesz ty co :D noo to pokaż :razz: hehe:evil_lol::evil_lol::eviltong: pokaże potem bo narazie je musze obrobic:eviltong: i na nk dodałam kilka jak by ktos chciał wiedziec ale na galerie klasową do siebie dodam później:) Martunia napisał(a):Hej! :hand: No to ciekawy dzień. ^^ Że chce Ci się na drogę krzyżową chodzić... :roll: Ja muszę, niestety... Chyba jeszcze 3 razy mi zostało. :( Chcemy fotki z dnia europejczyka! :multi: Też tam jesteś? :cool3: A ja wróciłam z tej proorientacji i jestem załamana. :( hej:D a chce mi sie:) czasami moge isc:eviltong: eh... no bo 3 jeszcze tylko beda:) potem dam:D jestem jestem:evil_lol::evil_lol: czemu załamana?? gadaj! Quote
Martunia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 No już Ci napisałam na gg. :D Ale my chcemy teraz! :D To nic, że widziałąm trochę na nk. :D Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Mam fotki ale dodam dopiero od nowej strony:eviltong: wiec pisać:) Quote
Izabela124. Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Hej Aduś Co u Ciebie słychac? Obejrzałam zaległe fotki, bardzo fajne, ale czytac to mi się nie chciało, bo za dużo tego było Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Izabela124. napisał(a):Hej Aduś Co u Ciebie słychac? Obejrzałam zaległe fotki, bardzo fajne, ale czytac to mi się nie chciało, bo za dużo tego było hej iza:p a u mnie ogólnie po staremu:) a sumie to chciałabym ci powiedzieć coś ciekawego ale nie wiem nawet co:) jakoś żyje sobie w szkole dobrze tylko z chemią mam mały problem z ocenami ale już jakoś nadrabiam bo muszę mieć 4 a na razie wychodzi mi 3:cool1: po za tym to ok:) a tak ogólnie to fajnie;) Quote
Izuuus Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Hej:cool3::cool3::cool1: F O T K I :cool3::cool3: A ja dziś miałam głupi dzień wiosny :evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Sweetaśna napisał(a):hej:D juz daje;) na nowej stronie będą czyli po tym poście;) hehe:evil_lol: a co dokładniej?? A no musieliśmy się przebrać klasami, my akurat przebieraliśmy się za hipisów, dzici kwiatów, a inne klasy na hip-hop :roll: I tam musieliśmy się na sali zaprezentować wyjść i w ogóle siara była bo nie mieliśmy jeszcze muzyki przzygotowanej a oni nam kazali wejść i się zaprezentować to przechodzimy przez całą sale do wyjścia z niej, czekamy aż dziewczyny załatwią tę piosenkę no ale któraś powiedziała 'wychodzimy' i wchodzimy na sale, a się okazuje,że muzy dalej nie ma i tak stoimy na środku przed całą szkołą, aż wkońcu baba powiedziałą 'przepraszamy 3b ma problemy techniczne prosimy o zejście, a zaprezentuje nam się klasa.. (nie pamiętam) ' no i dopiero później nam się udało :cool3: A później inne klasy się prezentowały, były konkursy, i występowali laureaci konkursu szkolnego 'Mam talent' :lol: A na koniec to siedziliśmy do 13 w klasie i najpierw się nudzliliśmy, a późneij ja z koleżanką sobie foty robiłyśmy (nawet poszłyśy do nauczyciela z isty i se z nim fote strzeliłyśmy) :evil_lol::evil_lol: Ale się rozpisałam. A co to ten wasz dzień europejczyka? Coo wy tam robicie? :cool3: Bo ja nie dokształcona w tym przypadku jestem :cool1: Foty super, kolorowe :eviltong::evil_lol: Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Izuuus napisał(a):Hej:cool3::cool3::cool1: F O T K I :cool3::cool3: A ja dziś miałam głupi dzień wiosny :evil_lol: hej:D juz daje;) na nowej stronie będą czyli po tym poście;) hehe:evil_lol: a co dokładniej?? Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Iza odpisałam ci na poprzedniej stronie;) FOTKI Z DNIA EUROPEJCZYKA:p z gosią z gosią i dorota przygotowania Ewelnia tnąca pizze CDN:) Quote
Izuuus Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Moja odpowiedz skoczyła gdzieś na poprzednią strone :cool3: Czemu miałaś dwa kucyki? Wysokie na dodatek ? :evil_lol: Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 martyna i kasia kucharz oficer Nasza "dyrygentka" ryba kelnereczka kasia:) CDN:) Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 z klaudią z dorota mafia włoska Szykon i Kuba słodka Adusia:loveu: ryba i oficer CDN:) Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 kuba ryba szymon kuba, szymon, kasia, gosia, ja z kasią i ofiecerm z kasią którą chca mi zastrzelić:evil_lol: nie wiem czemu ale podoba mi sie to zdjecie:P Siostry :D kasia i ewelina:) CDN:) Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 noga rybki wygłupy chłopaków - oficer i bartek gosia bartek ja maciuś Pavarotti KONIEC:) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Świetne fotaski :loveu: my tylko śpiewaliśmy na dzień FRankofonii Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Izuuus napisał(a):Moja odpowiedz skoczyła gdzieś na poprzednią strone :cool3: Czemu miałaś dwa kucyki? Wysokie na dodatek ? :evil_lol: juz znalazłam i zaraz odpowiadam:D bo robiłam za włoskie dziecko:evil_lol::diabloti: i w przedstawieniu występowałam dlatego też na niektórych zdjęciach trzymam pluszowego psa:eviltong: Izuuus napisał(a):A no musieliśmy się przebrać klasami, my akurat przebieraliśmy się za hipisów, dzici kwiatów, a inne klasy na hip-hop :roll: I tam musieliśmy się na sali zaprezentować wyjść i w ogóle siara była bo nie mieliśmy jeszcze muzyki przzygotowanej a oni nam kazali wejść i się zaprezentować to przechodzimy przez całą sale do wyjścia z niej, czekamy aż dziewczyny załatwią tę piosenkę no ale któraś powiedziała 'wychodzimy' i wchodzimy na sale, a się okazuje,że muzy dalej nie ma i tak stoimy na środku przed całą szkołą, aż wkońcu baba powiedziałą 'przepraszamy 3b ma problemy techniczne prosimy o zejście, a zaprezentuje nam się klasa.. (nie pamiętam) ' no i dopiero później nam się udało :cool3: A później inne klasy się prezentowały, były konkursy, i występowali laureaci konkursu szkolnego 'Mam talent' :lol: A na koniec to siedziliśmy do 13 w klasie i najpierw się nudzliliśmy, a późneij ja z koleżanką sobie foty robiłyśmy (nawet poszłyśy do nauczyciela z isty i se z nim fote strzeliłyśmy) :evil_lol::evil_lol: Ale się rozpisałam. A co to ten wasz dzień europejczyka? Coo wy tam robicie? :cool3: Bo ja nie dokształcona w tym przypadku jestem :cool1: Foty super, kolorowe :eviltong::evil_lol: aaaa:razz: to już wiem:D nawet fajnie pewnie musiało być:) coś podobnego co my macie ale trochę inaczej:) już ci tłumacze:) my z okazji dnia wiosny mamy taki dzień i każda klasa losuje miesiąc wcześniej jaki ma kraj... (co prawda z poza europy tez są kraje ale dzień europejczyka):evil_lol: no i o tym kraju musi zrobić takie stoisko gdzie będą informacje, pamiątki, jedzenie charakterystyczne dla danego kraju i jacys ludzie poprzebierani itp:) I tez kazda klasa ma do przygotowania scenke (pioesnka, taniec, przedstawienie) i to wszsytko jest oceniane przez komisje jakąs nauczycielską i wiadomo kto ma najwiecej pkt ten wygrywa:) Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):Świetne fotaski :loveu: my tylko śpiewaliśmy na dzień FRankofonii aaaa:p my mieliśmy i tak najlepszy występ bo wszyscy się śmiali na początku:evil_lol::evil_lol: bo stoimy sobie jako dzieci w chórze ruszamy się i śpiewamy do piosenki po włosku Old McDonald had a Farm śpiewamy Ia ia o:evil_lol::eviltong: i wszyscy w śmiech:eviltong: potem nas włoska mafia wygania i my z krzykiem ze sceny:eviltong: wchodzi Maciej Pavarotti śpiewa i mafia go ściąga i maks mówi Orginale e uno- orginał jest jeden:evil_lol: jest szansa ze Siwy z kablówki nas nagrał i moze bedzie to w necie:) haha;D w kazdym razie przy stoisku bylismy nagrani i zostałyśmy dziewczynami mafii:evil_lol: i koniec:eviltong::eviltong: Quote
Izuuus Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 A to macie fajnie :cool3: Tak jakoś nie wiem ale chyba lepiej. Bo nei powtarzają sie wam stroje :cool3: Chociaż u nas tylko my jak dzieci słońca wyglądaliśmy :evil_lol: A u nas też to oceniają tzn występ, przebranie, ozdobienie klasy, konkursy i trójwymiarowa żeźba oraz witraże :cool3: A wyniki będą na koniec roku chyba :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 cześć! :multi: widzę, że u ciebie wesoło. :cool3: no to super! :multi: http://images48.fotosik.pl/87/afa72d48035fbe33.jpg ale słodziak! :cool3: Quote
Sweet Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='Izuuus']A to macie fajnie :cool3: Tak jakoś nie wiem ale chyba lepiej. Bo nei powtarzają sie wam stroje :cool3: Chociaż u nas tylko my jak dzieci słońca wyglądaliśmy :evil_lol: A u nas też to oceniają tzn występ, przebranie, ozdobienie klasy, konkursy i trójwymiarowa żeźba oraz witraże :cool3: A wyniki będą na koniec roku chyba :evil_lol: no:D możliwe bo tak inaczej:eviltong: nie słyszałam żeby gdzieś jeszcze było coś takiego:) no to fakt nie powtarzają się:eviltong: my tez wyglądaliśmy jak dzieci słońca wystarczy spojrzeć na mnie:evil_lol::diabloti: :) to podobnie jak u nas:) ale fajne są takie konkurencje:razz::cool3: [quote name='NUTELLASTELLA']cześć! :multi: widzę, że u ciebie wesoło. :cool3: no to super! :multi: http://images48.fotosik.pl/87/afa72d48035fbe33.jpg ale słodziak! :cool3: hej:multi::loveu: no wesoło wesoło:D hehe:evil_lol: ja naprawdę pasuje na małe dziecko:evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Martunia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Oficer jest straszny. :evil_lol: Ale fajnie musiał wam wyjść ten występ. ^^ Musisz mieć filmik. :D http://images45.fotosik.pl/87/56f58a41babf304f.jpg haha cóż za gracja. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Martunia napisał(a):Oficer jest straszny. :evil_lol: Ale fajnie musiał wam wyjść ten występ. ^^ Musisz mieć filmik. :D http://images45.fotosik.pl/87/56f58a41babf304f.jpg haha cóż za gracja. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha:evil_lol::eviltong: no cóż bywa:diabloti: nie wiem czy fajnie ale był:eviltong::eviltong: No wiesz Ryba jako pani Dyrygent rządził:razz::razz: Quote
Recommended Posts