halgre Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Nie będę cytować żadnego zdjęcia, bo WSZYSTKiE są PRZEśliczne, PRZEsłodkie... mniam :loveu::loveu::loveu: Quote
dog193 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Pochodne to są alkohole, aminy, aminokwasy, kwasy karboksylowe, wyższe kwasy karboksylowe i estry. Nieźle, nie? :razz: Quote
Sweet Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 globalnydog193 napisał(a):Dostałam 4+ z maty:multi: A myślałam, że 3 dostanę;) Można juz pominąc fakt, że to była poprawa dwói...:eviltong: Z chemii masakra... 4 nie będzie:shake: Zawaliłam...:placz: A uczyłam sie tego cały weekend:placz: Pochodne węglowodorów... Nie mam trzeciego królaska:-( Muszę poczekać, az bede miec 18 i sama zaadoptuje. Jutro spr z biologii i kartka z fizyki... W piątek geografia.. A od poniedziałku rekolekcje:multi: super:razz::razz: eh... o chemii nie mów mi nawet:shake: pochodne wędlowodorów to te alkany alkiny i alkeny? weź mi nawet o tym nie mów przez to zawaliłam swoje oceny z chemii:placz::shake: szkoda:( fajnie:D ja mam kartkówkę jutro z gegry chyba i z chemii... piątek dzień europejczyka(takie cuś z okazji dnia wiosny) i tez rekolekcje mam od poniedziałku:) Quote
Sweet Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='halgre58']Nie będę cytować żadnego zdjęcia, bo WSZYSTKiE są PRZEśliczne, PRZEsłodkie... mniam :loveu::loveu::loveu: witamy:p dziekuje:) [quote name='globalnydog193']Pochodne to są alkohole, aminy, aminokwasy, kwasy karboksylowe, wyższe kwasy karboksylowe i estry. Nieźle, nie? :razz: a to to ujdzie:p nawet kapuje te tematy:D DOBRANOC WSZYSTKIM BO IDE SOBIE JUZ:evil_lol::diabloti: Quote
dog193 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Nie nie nie - zdecydowanie to nie ujdzie:diabloti: Tym bardziej, że spr był tak szczegółowy, że masakra.. Quote
Izuuus Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 O witaj spowrotem :cool3: A co za różnica środa czy czwartek ? :cool3: Kabi :loveu: Quote
Sweet Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 globalnydog193 napisał(a):Nie nie nie - zdecydowanie to nie ujdzie:diabloti: Tym bardziej, że spr był tak szczegółowy, że masakra.. ujdzie ujdzie:) ja mam za tydzień spr:eviltong::eviltong: W ogóle to jestem bo mi sie dni pomieszały i byłam święcie przekonana że dzisiaj jest czwartek wieczór:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Izuuus napisał(a):O witaj spowrotem :cool3: A co za różnica środa czy czwartek ? :cool3: Kabi :loveu: hej:evil_lol::eviltong: no jednak jest bo w czwartek jest bliżej do weekendu niż w środe:evil_lol: po za tym w środę oglądam YCD a w czwartek Gotowe na wszystko jak tata nie przyjdzie do tej godziny do domu:evil_lol::eviltong: :p Quote
Kaya93 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Hej:loveu: witanko w ten przepiękny :diabloti: okropnie zimny dzień :eviltong: Ty też YCD oglądasz :cool3: oo fajnie :lol: Quote
Feigned Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 oo a Gotowe na wszystko gdzie i o której ? :razz: YCD niezle było wczoraj, hahah z piróga gniłam :evil_lol: i była dziewczyna która ze mną na tańce chodzi, ta ewelina z białegostoku o ile ktoś pamięta :evil_lol: Kabiasty :loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Kaya93 napisał(a):Hej:loveu: witanko w ten przepiękny :diabloti: okropnie zimny dzień :eviltong: Ty też YCD oglądasz :cool3: oo fajnie :lol: Witaj w ten piękny słoneczny średnio zimny dzien:evil_lol: a ogladam ogladam:razz: Feigned napisał(a):oo a Gotowe na wszystko gdzie i o której ? :razz: YCD niezle było wczoraj, hahah z piróga gniłam :evil_lol: i była dziewczyna która ze mną na tańce chodzi, ta ewelina z białegostoku o ile ktoś pamięta :evil_lol: Kabiasty :loveu: Na Fox life o 21 dzisiaj:lol: no niezłe:evil_lol: Piróg rządzi:multi::evil_lol::diabloti: Ale i tak najlepszy jest ten chłopak co nie słyszy i tańczy.. po prostu nie wyobrażam sobie tego a on jest świetny:p nie pamiętam szczerze mówiąc:eviltong: W ogóle to hej wszystkim:D Dopiero teraz mam chwile wolnego ja tez z tym dniem europejczyka to jest tyle zamieszania ze nie wiem co mnie w ogóle pokusiło żeby te wstążki robić to nie wiem zrobiłam dzisiaj 9 dla chłopaków na agrafce:) W ogóle ja to jestem ciapa:evil_lol: Na wf gramy sobie w kosza z koleżankami i jesteśmy w grupach ja z Nat i Kasią i Gosia z Romkiem i ja łapie piłkę a nagle nade mną pojawia sie romek i mi ta piłek wybija a ja glebe zaliczyłam i mam kolano zdarte:evil_lol::diabloti: nie ma to jak byc mną:evil_lol::eviltong: zawsze cos musze zrobic a jeszcze potem wrociłam do domu polałam woda utlenioną i tak mnie szczypało ze nie wiem:evil_lol: i jeszcze do biblioteki musiałam isc oddac zdjecia na konkurs:evil_lol: w ogóle jest świeto jak sobie nic nie zrobie:eviltong::diabloti: a moje kolana juz tyle wszystkiego przeżyły ze nie wiem:eviltong: Quote
Martunia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Hej! :loveu: Haha starszej, ojejej. :eviltong: Aż o 6 miesięcy. :lol: Byłaś u lekarza? (rzeczywiście powinnaś pójść wcześniej!). Ojoj, bieeeedaaczko moja... :-( Co Ty znowu nie wymyślisz. :D A ja dzisiaj po szkole do wieczora malowałam temperami na plakacie. :evil_lol: A jutro mam wolny dzień, bo idziemy do jakiejś "proorientacji przed wyborem nowej szkoły". :eviltong: Quote
Sweet Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Martunia napisał(a):Hej! :loveu: Haha starszej, ojejej. :eviltong: Aż o 6 miesięcy. :lol: Byłaś u lekarza? (rzeczywiście powinnaś pójść wcześniej!). Ojoj, bieeeedaaczko moja... :-( Co Ty znowu nie wymyślisz. :D A ja dzisiaj po szkole do wieczora malowałam temperami na plakacie. :evil_lol: A jutro mam wolny dzień, bo idziemy do jakiejś "proorientacji przed wyborem nowej szkoły". :eviltong: hej:D no straszne bo o 6 miesięcy i 17 dni:evil_lol::eviltong: chyba:evil_lol::diabloti: nie nie byłam:evil_lol::evil_lol: bo już jestem zdrowa:lol::lol: hehe:eviltong::eviltong: no ja zawsze cos wykombinuje:evil_lol: czym malowałaś??:crazyeye: hehe:D fajnie;) oczekuje cię później na gg:cool3::cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 fajna ty chustka i pasuje do Kabisia :loveu: Quote
Martunia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ojojoj. :D Ale niby miałaś iść do lekarza. :lol: Temperą. :D Zobacz sobie na google. :evil_lol: Czemu później, a nie teraz? :hmmmm: Quote
Sweet Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Martunia napisał(a):Ojojoj. :D Ale niby miałaś iść do lekarza. :lol: Temperą. :D Zobacz sobie na google. :evil_lol: Czemu później, a nie teraz? :hmmmm: heh:evil_lol: miałam ale przekonałam mame ze nie trzeba jechac:evil_lol: e tam nie mozesz mi powiedziec? juz mozesz:D bo miałam gościa i nie mogłabym pisac:eviltong: ANITKA: dzieki:) Quote
Martunia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 A, to jednak nie pojechałaś. :D No tempera to takie farby w tubce... Karolina mówi (koleżanka :D), że to wodne, bo dużo wody też trzeba używać... Ale fajnie się nimi maluje. :D Jakiego gościa? Czy ja o czymś nie wiem? :cool3: Quote
Martunia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 No co Ty. :D Nie zadziwiaj mnie. :D Ja o niej wcześniej słyszałam, ale jeszcze nie malowałam. ^^ Hmmm oczekuję dalszych szczegółów dotyczących tego fajnego gościa... :razz: Quote
Sweet Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Martunia napisał(a):A, to jednak nie pojechałaś. :D No tempera to takie farby w tubce... Karolina mówi (koleżanka :D), że to wodne, bo dużo wody też trzeba używać... Ale fajnie się nimi maluje. :D Jakiego gościa? Czy ja o czymś nie wiem? :cool3: no;D i się ciesze:evil_lol: hehe:D nie słyszałam nigdy o takiej nazwie i w ogóle o czyms takim:eviltong: No nie wiesz:evil_lol::eviltong: Nie wszystko wiesz:evil_lol::diabloti: fajnego gościa:razz: Quote
Martunia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Tak myślałam. :D Jakie masz plany na jutro? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Martunia']No co Ty. :D Nie zadziwiaj mnie. :D Ja o niej wcześniej słyszałam, ale jeszcze nie malowałam. ^^ Hmmm oczekuję dalszych szczegółów dotyczących tego fajnego gościa... :razz: hehe:evil_lol: ja nie słyszałam:evil_lol: No wiec to był mój ukochany......sąsiad:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha;D i się naśmiałam bo opowiadał jak nastraszyli goście który mu rower ukradł:diabloti: Quote
Sweet Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Martunia napisał(a):Tak myślałam. :D Jakie masz plany na jutro? :eviltong::eviltong::eviltong: jutro to ten dzień europejczyka może pójdę na drogę krzyżową włosy muszę umyć znowu co mnie dobija:evil_lol: ile można myc włosy:diabloti::evil_lol: i bede odpoczywać i cieszyć sie wolnym:D a od pon mam rekolekcje:razz: a ty jakie masz plany:)?? Quote
ewka i haker Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 wiedzialam ze juz kilka stron do przodu pójdzie:evil_lol: odpisz mi na mojej galerii na pytanie:eviltong: Quote
Feigned Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Sweetaśna napisał(a):I witam sie:D przyszłam was przeprosić ze nie ma fotek bo nie chce mi sie robić:evil_lol: znaczy mam fotki i jak chcecie to mogę wam dać z dzisiaj z dnia europejczyka:razz: jaaacie ale leń no wiesz ty co :D noo to pokaż :razz: Quote
Recommended Posts