Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izuuus napisał(a):
Ahaa.. :evil_lol:
No to dobrze. Ja nie pytam tylko biore se zeszyt koleżanki z ławki i spisuje :cool3: Ale i tak zazwyczaj obie nie mamy to udajemy grzeczne :cool3:

hehe:evil_lol:
jak nie mam a ona ma to tez biorę:eviltong:
tez nie zawsze mam zad bo np. nie chce mi się robić:evil_lol::diabloti:
z anglika nie mam zazwyczaj zadań:eviltong:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sweetaśna napisał(a):
jak nie mam a ona ma to tez biorę:eviltong:
tez nie zawsze mam zad bo np. nie chce mi się robić:evil_lol::diabloti:
z anglika nie mam zazwyczaj zadań:eviltong:

Ja nie mam z histy zadańi z wosu tzn czasaami mam. :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ja nie mam z histy zadańi z wosu tzn czasaami mam. :cool3:

u mnie z histy pani nie zadaje:eviltong: a wosu nie mam już:diabloti:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
u mnie z histy pani nie zadaje:eviltong: a wosu nie mam już:diabloti:

A ja mam wos.
Nie mam za to plastyki, muzyki, techniki, wdż (wychowanie do życia)

Posted

Izuuus napisał(a):
A ja mam wos.
Nie mam za to plastyki, muzyki, techniki, wdż (wychowanie do życia)

z tych wymienionych nie mam tylko muzyki...
A wdż jest najlepsze:razz: mamy w pon od 8 i pani nam o antykoncepcji nadaje a wszyscy cicho bo jeszcze nie dobudzeni:evil_lol::evil_lol:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
z tych wymienionych nie mam tylko muzyki...
A wdż jest najlepsze:razz: mamy w pon od 8 i pani nam o antykoncepcji nadaje a wszyscy cicho bo jeszcze nie dobudzeni:evil_lol::evil_lol:

U nas było zawsze głośno i zwała na tej lekcji :cool3:
Jeszcze z babą od reli :evil_lol::evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
U nas było zawsze głośno i zwała na tej lekcji :cool3:
Jeszcze z babą od reli :evil_lol::evil_lol:

u nas w zeszłym roku tez ale teraz nie było żadnych fajnych tematów:eviltong:
i jeszcze z panią dyrektor mamy wiec wiesz..:roll:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
u nas w zeszłym roku tez ale teraz nie było żadnych fajnych tematów:eviltong:
i jeszcze z panią dyrektor mamy wiec wiesz..:roll:

Uuu współczuje :cool3:
U nas jak idzie dyra to lepiej się chować bo karze zmywać make-up :roll:
Głupia :lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Uuu współczuje :cool3:
U nas jak idzie dyra to lepiej się chować bo karze zmywać make-up :roll:
Głupia :lol:

heh:)
nasze dyra jest fajne w sumie:eviltong: moja mama sie z nią kumpluje:evil_lol::evil_lol: i moja kol z jej synem kiedyś się znała:diabloti:
u nas za meke-up nic nie mówią jesli nie widac za mocno:eviltong::evil_lol:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
heh:)
nasze dyra jest fajne w sumie:eviltong: moja mama sie z nią kumpluje:evil_lol::evil_lol: i moja kol z jej synem kiedyś się znała:diabloti:
u nas za meke-up nic nie mówią jesli nie widac za mocno:eviltong::evil_lol:

A u nas się czepiają więc ja takich unikam bo ma czasem za mocno pomalowane oczy.. :cool3:

Posted

Heja:multi:
widze temat: szkoła:evil_lol:
hah to i ja coś dorzuce a więc ostatnio na WOsie bierzemy fajne rzeczy:evil_lol:
o inicjacji seksualnej i o zabezpieczeniach i jak sie tego używa, a dziś choroby przenoszone drogą płciową :evil_lol: takie tematy to ja lubie a nie o jakiś bzdurach :evil_lol:
a w ogóle tyle mam na jutro nauki ze szok: spr z anglika chyba ze 150 słówek i gramatyka:angryy:, powtórzenie z his i bedzie całą lekcje pytał i kartk z matmy :angryy: no i ja zamiast sie uczyć to na dogo siedze :evil_lol:
Ada zaprosiłaś mnie na nk:cool3:? nie poznałam Cie za pierwszym razem dopiero tak po 10 min skapnełam sie że to sweetaśna :evil_lol::loveu:

No ja też chce fotki sweetaska :lol:
wiec strzel mu dziś jakąś sesyje i wstawiaj zdjęcia :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
A u nas się czepiają więc ja takich unikam bo ma czasem za mocno pomalowane oczy.. :cool3:

ja miałam dzisiaj wdż:eviltong:
nie było źle bo pani do mnie nie doszła z pytaniem co do szkoły dalej...
bo jak niektórych pani najeżdżała to po prostu myślałam ze nie wiem ale była niemiła:cool1:

Atkaaaa napisał(a):
Rozmawiacie o szkole? O nie, to ja nie się nie wciam xD. Powiem tylko...
WRZUĆ NOWE FOTKI!!!!!!:lol::lol:

tak wyszło jakos:)
łe tam o co ty mnie prosisz:evil_lol::eviltong: ja nie mam nowych fot:eviltong:

za to się wam pochwale że nie będzie poloneza na sali gim bo się nie zmieścimy nie było 1/3 osób i nie wyrobiliśmy:evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti:
po za tym chciałam coś jeszcze mówić ale mi wyleciało z głowy:evil_lol::diabloti:

Posted

Hej wam słitaśni :razz:
Polonez to jeden z najgłupszych tańców :cool3:
Tańczyłam na koniec podstawówki i na rytmice w sql boż nie cierpie tego. xd
A w ogóle co tam u was bo się nei doczytałam oprócz wdż :p
My na szczęśccie tego nie mamy :cool1:
A Kaya my ostatnio na bioli o tym braliśmy i miłam spr i musiałam wymiecić środki antyko. i jak się ich używa.
I jak to pisałam to myślałam,że się popłacze ze śmiechu :evil_lol:

Posted

Izuuus Ha:diabloti: nie wiem co w tym śmiesznego :evil_lol: :evil_lol: to Ci sie kiedyś przyda :eviltong: ja na tych lekcjach siedziałam taka skupiona, że Ci mówie :evil_lol: i napewno na 6 bym ten spr napisała zresztą Ty pewnie tez :evil_lol:
wkońcu lata praktyki :evil_lol:

Słit a ja dalej na foty czekam:cool3:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Heja:multi:
widze temat: szkoła
hah to i ja coś dorzuce a więc ostatnio na WOsie bierzemy fajne rzeczy
o inicjacji seksualnej i o zabezpieczeniach i jak sie tego używa, a dziś choroby przenoszone drogą płciową takie tematy to ja lubie a nie o jakiś bzdurach
a w ogóle tyle mam na jutro nauki ze szok: spr z anglika chyba ze 150 słówek i gramatyka, powtórzenie z his i bedzie całą lekcje pytał i kartk z matmy no i ja zamiast sie uczyć to na dogo siedze
Ada zaprosiłaś mnie na nk? nie poznałam Cie za pierwszym razem dopiero tak po 10 min skapnełam sie że to sweetaśna

No ja też chce fotki sweetaska
wiec strzel mu dziś jakąś sesyje i wstawiaj zdjęcia :cool3:

hej:D
temat szkoła jest bardzo rozległym tematem:evil_lol:
haha dobre. ja na wosie nie miałam o tym:placz:
eh... ja jutro mam kartkówke z matmy ale matma spoko bo umiem to:eviltong: z techniki moze pytac ale on mnie kocha wiec mi daruje mam nadzieje:diabloti:
ja tez zawsze jak mam sie uczyc to siedze na dogo:D dzisiaj pisałam spr z histy i narazie wiem ze mam ze 2 błędy a nic prawie nie wiedziałam i pani mnie jeszcze przesadziła do pierwszej ławki:evil_lol: ja tej siedze sobie grzecznie w 3 z kol a pani mnie do 1 jeszcze do mojego kolegi który mnie prześladuje ostatnio normalnie
a zaprosiłam:eviltong: widzisz nie poznałaś mnie bo ja mało sweetaśna jestem:placz:

sesyjka nie dzisiaj gdyż ponieważ napier... napier papier mi łeb :eviltong:

Izuuus napisał(a):
Hej wam słitaśni :razz:
Polonez to jeden z najgłupszych tańców
Tańczyłam na koniec podstawówki i na rytmice w sql boż nie cierpie tego. xd
A w ogóle co tam u was bo się nei doczytałam oprócz wdż
My na szczęśccie tego nie mamy
A Kaya my ostatnio na bioli o tym braliśmy i miłam spr i musiałam wymiecić środki antyko. i jak się ich używa.
I jak to pisałam to myślałam,że się popłacze ze śmiechu :evil_lol:

hej izo:razz:
ta polonez jest głupi nie dosc ze z moim partnerem nie umiem isc po pierwsze on nie wie kiedy ma zmieniac trzymanie i musze mu przypominac to jeszcze nogi sie ciagle mieszają:roll: z Mackiem mi sie lepiej tańczyło mimo ze na pierwszej parze:eviltong:
a ogólnie to spoko:evil_lol:
w ogóle to z kol mamy jazdy z panem od techniki:diabloti: obie sobie ustaliłysmy ze nam sie podoba o dziwo wszyscy twierdzą ze tylko mi to jeszcze dzisiaj on ma dyżur ja sobie stoje z kol i nagla natala do mnie Ada pan od technikisie na ciebie napala:evil_lol: a ja w śmiech:eviltong:
ostatnio na technice bylo cos o szkołach no i on cos tam ze jego syn cos tam a ja do gośki ciekawe ile jego syn ma lat:diabloti: a i mielismy o drucie na technice i maciej miał ciągle jakies skojarzenia cos z obciąganiem i w ogóle cała klasa sie leje pan tez:evil_lol:
a na matmie dzisiaj przyszły do nas dzieci z pierwszej klasy i tam jest taki kajtek i troche nie dorozwinięty umysłowo jest no i usiadł za mną i dorota to maciej do niego ze ta przed nim to dorota jakby chciał wiedziec i my w smiech potem on (ten kajtek) ciagle sie z chłopakami o cos kłócił i sie smiał a śmiech miał tak dobitny ze byla cisza i jego śmiech to odrazu cała klasa w śmiech a ewelina do mnie z czego sie smiejecie bo robiła jakies zad akurat i nie załapała:evil_lol: a na przerwie za nim łazili i go przesladowali:diabloti:

ej to nie uczciwe ja nie mam takiego czegos na bioli:placz::diabloti:

Feigned napisał(a):
heey wam :cool3: przyszłam na chwile to sie przywitam

witamy:p

Posted

Ładnie to tak do faceta z techniki zarywać :cool3:
JA mam w klasie kolego nie dorozwiniętego (bynajmneij tak się zachowuje i po części tak też wygląda) :evil_lol: I pani do niego mówi, że ma wyjść skończyć jeść te chrupki a on se napierdziela to do ryja i do niej 'już kończę' i wszytsko mu z ryja wylatuje. a już nie może i się wydziera , że ma wyjść skończć za drzwiami no, ą że on skończył przełukać otworzył drzwi wystawił a za nie nogi i wrócił.
A na bioli fajnie było :cool3:
Na wdż braliśmy o budowie penis.a :evil_lol:
I pani chyba wtedy jednego z chłopakó wywaliła bo się śmiali :evil_lol:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
hej:D
temat szkoła jest bardzo rozległym tematem:evil_lol:
haha dobre. ja na wosie nie miałam o tym:placz:
eh... ja jutro mam kartkówke z matmy ale matma spoko bo umiem to:eviltong: z techniki moze pytac ale on mnie kocha wiec mi daruje mam nadzieje:diabloti:
ja tez zawsze jak mam sie uczyc to siedze na dogo:D dzisiaj pisałam spr z histy i narazie wiem ze mam ze 2 błędy a nic prawie nie wiedziałam i pani mnie jeszcze przesadziła do pierwszej ławki:evil_lol: ja tej siedze sobie grzecznie w 3 z kol a pani mnie do 1 jeszcze do mojego kolegi który mnie prześladuje ostatnio normalnie
a zaprosiłam:eviltong: widzisz nie poznałaś mnie bo ja mało sweetaśna jestem:placz:

sesyjka nie dzisiaj gdyż ponieważ napier... napier papier mi łeb :eviltong:

ohh szkoła:evil_lol::loveu:
załuj bo te lekcje są fajne a jak chcesz to hmmm Iza może damy jej korki z tego:evil_lol:
no ja też mam kart jutro z matmy ale chyba nie ide bo mam na pierwszej lekcji bedziemy z dziewczynami w kiblu siedzieć tak jak ostatnio co nic nie umiałyśmy i posżłyśmy właśnie do kibla z taką Agatą i jej sie kupe zachciało :evil_lol: to ja wpałam na genialny pomysł i zaczełam jej z góry foty strzelać a ona pozować na tym kiblu :evil_lol: potem piknik zrobiłyśmy i śniadanie sobie jadłyśmy a matma leciała....:p
no ja przecież sie na spr teraz ucze nie widać na dogo mnie nie ma na gadu też tylko siedze i kuje 150 słówek:diabloti:
Jesteś słiiit jesteś:loveu::loveu: jakbyś nie była to wogóle bym Cie nie poznała:cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ładnie to tak do faceta z techniki zarywać :cool3:
JA mam w klasie kolego nie dorozwiniętego (bynajmneij tak się zachowuje i po części tak też wygląda) :evil_lol: I pani do niego mówi, że ma wyjść skończyć jeść te chrupki a on se napierdziela to do ryja i do niej 'już kończę' i wszytsko mu z ryja wylatuje. a już nie może i się wydziera , że ma wyjść skończć za drzwiami no, ą że on skończył przełukać otworzył drzwi wystawił a za nie nogi i wrócił.
A na bioli fajnie było :cool3:
Na wdż braliśmy o budowie penis.a :evil_lol:
I pani chyba wtedy jednego z chłopakó wywaliła bo się śmiali :evil_lol:

oj no:oops: bo on jest tak zabójczo przystojny że pół szkoły na niego leci:diabloti:
haha:D dobre:) dobrze ze unas są choc troche rozwinięci:evil_lol: dzisiaj jeden tez nie chciał oddac chipsów pani trzyma paczek a on wkłada tam reka i juz juz... i wyciaga taka pełną garsc i idzie a potem drugą paczke z innymi je:evil_lol:
:D
tez mieslimy w 1 klasie:eviltong:
haha:D widac nie wiedział jak jego jest zbudowany:evil_lol:

Kaya93 napisał(a):
Izuuus Ha:diabloti: nie wiem co w tym śmiesznego :evil_lol: :evil_lol: to Ci sie kiedyś przyda :eviltong: ja na tych lekcjach siedziałam taka skupiona, że Ci mówie :evil_lol: i napewno na 6 bym ten spr napisała zresztą Ty pewnie tez :evil_lol:
wkońcu lata praktyki :evil_lol:

Słit a ja dalej na foty czekam:cool3:

:evil_lol: kazdy by chyba na 6 napisał z takich tematów?
:diabloti:

fotek nie bedzie i koniec kropka nie wyczaruje ci ich:eviltong:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
hej anitka;D
gratulacje:cool3:
ja dostałam z anglika 3+:cool1: i nic wiecej:evil_lol:
ale odnosze wrażenie ze pani od polaka błędnie mysli ze jestem mądra:evil_lol::diabloti:
a ogólnie to spoko:)

ale tu piszemy az nie nadążam...
wiecie ze mam gorączke?:diabloti:

ee to dobrze :loveu: ja pisałam dziś kartkówkę z fizyki nic nie umiałam ale kolega mi dał kartkę naktórej mi napisał zadania :loveu:

oj no to zdrowia :multi:

moze sieprzeniesiemy na chat ?? :evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
ohh szkoła:evil_lol::loveu:
załuj bo te lekcje są fajne a jak chcesz to hmmm Iza może damy jej korki z tego:evil_lol:
no ja też mam kart jutro z matmy ale chyba nie ide bo mam na pierwszej lekcji bedziemy z dziewczynami w kiblu siedzieć tak jak ostatnio co nic nie umiałyśmy i posżłyśmy właśnie do kibla z taką Agatą i jej sie kupe zachciało :evil_lol: to ja wpałam na genialny pomysł i zaczełam jej z góry foty strzelać a ona pozować na tym kiblu :evil_lol: potem piknik zrobiłyśmy i śniadanie sobie jadłyśmy a matma leciała....:p
no ja przecież sie na spr teraz ucze nie widać na dogo mnie nie ma na gadu też tylko siedze i kuje 150 słówek:diabloti:
Jesteś słiiit jesteś:loveu::loveu: jakbyś nie była to wogóle bym Cie nie poznała:cool3:

no:loveu:
ja korków nie potrzebuje bo wiedze mam wystarczającą chyba ze macie cos bardzo ciekawego:razz:
haha:evil_lol:
ja tej u nas to by nie przeszło bo zamontowali kamery na kible:evil_lol:
jeden kolega chciał sie ukryc na lekcji i tak zagladał czy nikt nie idzie że wszyscy sie smiali bo on nie wiedział ze to sie nagrywa a potem pani wych powiedziała ze ogladała taśmy prawdy:diabloti:
nie no w kiblu śniadanie nie macie lepszego miejsca:evil_lol:
tak właśnie myslałam:evil_lol:

ta bo ty jestes mądra i nie wyczaiłas ze w pseudonimach mam sweet:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Cześć Ci :multi::multi:
jak tam ?? Ja dziś dostałam 4 z matmy i 5 z Angielskiego :multi:

hej anitka;D
gratulacje:cool3:
ja dostałam z anglika 3+:cool1: i nic wiecej:evil_lol:
ale odnosze wrażenie ze pani od polaka błędnie mysli ze jestem mądra:evil_lol::diabloti:
a ogólnie to spoko:)

ale tu piszemy az nie nadążam...
wiecie ze mam gorączke?:diabloti: