Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Latajacy Kabi wymiata:evil_lol::multi::multi: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Izabela124. napisał(a):Latajacy Kabi wymiata:evil_lol::multi::multi: hehe:) wiem:D:D hihi:) boskie te zdjecia wyszły co lata:D:D:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Witam. :hand: O jakie śliczne fotki. :loveu: Kabi uprawia parkour! :cool3: I jak, chłopacy już przyszli? :eviltong: I co u Ciebie :D ? Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Martunia napisał(a):Witam. :hand: O jakie śliczne fotki. :loveu: Kabi uprawia parkour! :cool3: I jak, chłopacy już przyszli? :eviltong: I co u Ciebie :D ? witam:) wreszcie do nas zawitałaś:) hihi:) nom on czesto przez murek skacze:) No byli juz:P 30 min temu chyba:P:P:P ale wiedziałam ze nie bedą mogli trafic bo dzwonili bo nie mogli trafic;p hehe:) A u mnie ogólnie dobrze;P ale mam katar:(:(:( i zimno mi było jak przyszłam z dworu jak bo nich wyszłam... a co u ciebie??:D:D Izabela124. napisał(a):A ja teraz czekam na fotki Rokiego :) jutro mu zrobie:):) wiec czekaj:D Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Oj az jutro, ale uclauj go od emnie, mam sentyment do rottkow Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Izabela124. napisał(a):Oj az jutro, ale uclauj go od emnie, mam sentyment do rottkow no niestety ale trzymajmy sie wersji już jutro:):) ucałuje:) Quote
Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):witam:) wreszcie do nas zawitałaś:) hihi:) nom on czesto przez murek skacze:) No byli juz:P 30 min temu chyba:P:P:P ale wiedziałam ze nie bedą mogli trafic bo dzwonili bo nie mogli trafic;p hehe:) A u mnie ogólnie dobrze;P ale mam katar:(:(:( i zimno mi było jak przyszłam z dworu jak bo nich wyszłam... a co u ciebie??:D:D No to prawdziwy z niego zawodowiec, co do parkour. :D Haha. :D No, ale po dłuższym czasie trafili. ^^ Oj, tylko się nie przeziębiaj. Ja od poniedziałku byłam trochę przeziębiona, ale mi już przeszło. :) U mnie dobrze. :) Byłam niedawno z koleżanką w pasażu. :cool3: I mi się bardzo podobało. :D Quote
Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:):) no trafili ale musiałam ich naprowadzic:P hehe:P szczerze powiedziawszy to chyba juz myśleli że nie trafią:P:P hihi:) ale dobra jest:P Ja mam katar:P:P O a co robiłyście?? kupiłas cos??:D:D Haha. :D No, ale trafili. ^^ Byłyśmy w kinie na ;Nie kłam kochanie' i na lodach. :D Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Martunia napisał(a):No to prawdziwy z niego zawodowiec, co do parkour. :D Haha. :D No, ale po dłuższym czasie trafili. ^^ Oj, tylko się nie przeziębiaj. Ja od poniedziałku byłam trochę przeziębiona, ale mi już przeszło. :) U mnie dobrze. :) Byłam niedawno z koleżanką w pasażu. :cool3: I mi się bardzo podobało. :D hehe:):) no trafili ale musiałam ich naprowadzic:P hehe:P szczerze powiedziawszy to chyba juz myśleli że nie trafią:P:P hihi:) ale dobra jest:P Ja mam katar:P:P O a co robiłyście?? kupiłas cos??:D:D Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Izabela124. napisał(a):A ja ci zdrowka zycze :) :P a ja nie dziekuje:P hehe:) Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::P a ja nie dziekuje:P hehe:)No wiesz ty co:-(:bigcry: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Izabela124. napisał(a):No wiesz ty co:-(:bigcry: nie no żeby nie zapeszyc:P zawsze sie tak mówi... no.... Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie no żeby nie zapeszyc:P zawsze sie tak mówi... no....Wiem, tylko spcejalnie tak napisalam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Izabela124. napisał(a):Wiem, tylko spcejalnie tak napisalam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe:):) no wiem:D:D hihi:):) Quote
Avaloth Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1167.jpg on lata ! :evil_lol: Batman :D :loveu: fajne rybbki :) a idź ty gaduło wstrętna, nie mogę zdjęć znaleźć bo gadacie cały czas :eviltong: :buzi: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='chester07']http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1167.jpg on lata ! :evil_lol: Batman :D :loveu: fajne rybbki :) a idź ty gaduło wstrętna, nie mogę zdjęć znaleźć bo gadacie cały czas :eviltong: :buzi: hehe:D:D dziekuje:) sama se idź:P gadać juz nie można....... to masz pecha jak nie możesz znaleźć....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ej co mi nie odpisujesz?! :eviltong: Posty sie pomieszały i mój jest nad Twoim. ;) O następna gaduła gada. :D I kto tu mówi, że za dużo z Adusią gadam. :cool3: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Martunia napisał(a):Ej co mi nie odpisujesz?! :eviltong: Posty sie pomieszały i mój jest nad Twoim. ;) O następna gaduła gada. :D I kto tu mówi, że za dużo z Adusią gadam. :cool3: odpisałam przepraszam bardzo... no ciagle sie przestawiają posty:P hehe:) ja ze wszystkimi dużo gadam:D:D Quote
Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Martunia napisał(a):Haha. :D No, ale trafili. ^^ Byłyśmy w kinie na ;Nie kłam kochanie' i na lodach. :D A na to odpisałaś? :eviltong: Bo jakoś nie widziałam. Haha. :D Gaduła z Ciebie. :roll: Quote
Pusiakowa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dobrywieczor:loveu: . Co tam u was . ?:cool3: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Martunia napisał(a):A na to odpisałaś? :eviltong: Bo jakoś nie widziałam. Haha. :D Gaduła z Ciebie. :roll: nie na to nie... bo nie widziałam myslałam ze sobie poszłas i ty mi nie odpisałas:P a jak sie podobał film??:D bo ja tez bym sie na niego chetnie przeszła z koleżankami:D:D hihi:) no wiem ze gaduła tak wyszło:P Martynia&Pusio napisał(a):Dobrywieczor:loveu: . Co tam u was . ?:cool3: hejo:) a u nasz dobrze:P jak chce ci sie czytac to poczytaj co innym pisałam bo mi ie nie chce pisac ktrys raz to samo:) strone temu fotki:D:D Quote
Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie na to nie... bo nie widziałam myslałam ze sobie poszłas i ty mi nie odpisałas:P a jak sie podobał film??:D bo ja tez bym sie na niego chetnie przeszła z koleżankami:D:D hihi:) no wiem ze gaduła tak wyszło:P No to źle myślałaś! :eviltong: M film się bardzo podobał. :D Śmieszny i w ogóle bardzo fajny. :) Polecam. :D Nie martw się, ja też gaduła jestem. :D Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Martunia napisał(a):No to źle myślałaś! :eviltong: M film się bardzo podobał. :D Śmieszny i w ogóle bardzo fajny. :) Polecam. :D Nie martw się, ja też gaduła jestem. :D hehe:P o to fajnie:) może sie wybiorę:) tylko nie wiem z jakimi koleżankami:P: hehe:) bo jak pójde z jednymi to inne sie obrażą.... najlepiej całą klasa:P hehe:) ale nic porozmawiam z dziewczynami:) no jestes gaduła ale mniejsza niż ja;P hehe:) ja bym mogła cały czas gadac;P a co powiesz|?? ja sie boje o los moich zeszytów:P:P Quote
Recommended Posts