Martunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:P mój tata ma dobry aparat ale mi tam go nie da bo jeszcze popsuje;/ chciałabym troche nim pokombinowac i porobic fajne zdjecia a nie tylko takie zwykłe..;/ ale trudno... no miej taką nadzieje... ja tak nie chce..;/ he;p stoisz i nie wiesz co masz robic;P :) napewno bedzie dobrze;) a co powiesz??:D:D Aha. :eviltong: No ja też bym tak chciała... No właśnie. :eviltong: Mam nadzieję. :D Nie wiem. :D na blogu nowa notka. :cool3: Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Martunia napisał(a):Aha. :eviltong: No ja też bym tak chciała... No właśnie. :eviltong: Mam nadzieję. :D Nie wiem. :D na blogu nowa notka. :cool3: heh:) zaraz wejde na bloga chociaz mi sie nie chce;P a na naszej-klasie miały byc twoje foty w nowej fryzurce:D:D hihi:) z/w Quote
Martunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No miały, ale nie ma. :D A poza tym fryzura jest już trochę inna, więc szkoda zdjęć robić. :eviltong: I nie chce mi się jakichkolwiek dodawać. :D Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Martunia']No miały, ale nie ma. :D A poza tym fryzura jest już trochę inna, więc szkoda zdjęć robić. :eviltong: I nie chce mi się jakichkolwiek dodawać. :D ej no wiesz co.... ale jestes...:( to trzeba było dac wczesniej zdjecie...:(:( ide sobie:( Dobranoc;* Quote
Martunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ej no, obraziłaś się? Dodam, jak będzie jakieś ładne. :cool3: Dobranoc. :buzi: Quote
Sweet Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Martunia napisał(a):Ej no, obraziłaś się? Dodam, jak będzie jakieś ładne. :cool3: Dobranoc. :buzi: nie nie obraziłam sie ale nie chcesz dodac zdjecia...:(:(:( co u ciebie?? Izabela124. napisał(a):Witanko Co dzis u ciebie slychac? witam:) u mnie co słychac?? hmm... jutro ma przyjśc do mnie dominik z maks po zeszyty jakies:P juz sie boje:P ale najlepsze jak nie znajdą gdzie mieszkam bo na mojej ulicy tak dziko sa numery poumieszczane:P nie wiem co za debil to robił:P a i byłam z babcią i dziadkiem w sklepie:) kupiłam sobie boską bluzke z żabką:D poprostu słodka ta żaba:) jeszcze z żółwikiem chciałam ale nie miałam juz kasy... 40zł. mnie kosztowała... aaaa ale jest cudna:) A co u ciebie?? jak przed jutrzejszym wyjazdem??:D:D Quote
Martunia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 U mnie? A nic w zasadzie. :D Byłam dziś w kinie z klasą, ale film był taki sobie. Potem jeszcze mieliśmy wf i skoki wzwyż nawet mi szły. :) Ale pod koniec już się wszystko spaprało... A u Ciebie? :D Quote
Sweet Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Martunia napisał(a):U mnie? A nic w zasadzie. :D Byłam dziś w kinie z klasą, ale film był taki sobie. Potem jeszcze mieliśmy wf i skoki wzwyż nawet mi szły. :) Ale pod koniec już się wszystko spaprało... A u Ciebie? :D to byliscie w kinie i jeszcze w szkole?? na jakim filmie byłas??:D:D o ale dobrze ze chociaz na początku dobrze ci szło:):) a u mnie: jutro ma przyjśc do mnie dominik z maks po zeszyty jakies:P juz sie boje:P ale najlepsze jak nie znajdą gdzie mieszkam bo na mojej ulicy tak dziko sa numery poumieszczane:P nie wiem co za debil to robił:P a i byłam z babcią i dziadkiem w sklepie:smile: kupiłam sobie boską bluzke z żabką:-D poprostu słodka ta żaba:smile: jeszcze z żółwikiem chciałam ale nie miałam juz kasy... 40zł. mnie kosztowała... aaaa ale jest cudna:smile: No i ogólnie fajnie nawet sie z Dominikiem siedzi:P nie nudzi mi sie przynajmniej ale cały czas gadamy:P dzisiaj gadaliśmy np.o włosach, samochodach, gdzie mieszkam, jak cos z chemii zbilansować bo nam nie szło... i rózne takie inne:) hehe:) fajnie:) no i z maksem tez gadalismy i chłopacy ustalali sobie co zrobią oficerowi na wycieczce:P hehe;) a co powiesz jeszcze?? bo ja sie rozgadałam:P Quote
Sweet Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Atkaaaa napisał(a):a co to za gadanie?! Fotki!!! :D hehe:P normalne takie pospolite gadanie:P fotki wczoraj były czyli 3 i 4 strony temu:)) nie mam nowych:) jutro i w niedziele jakies porobie bo jak bedzie ładnie to ide z kabim na spacer:P Quote
Martunia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):to byliscie w kinie i jeszcze w szkole?? na jakim filmie byłas??:D:D o ale dobrze ze chociaz na początku dobrze ci szło:):) a u mnie: jutro ma przyjśc do mnie dominik z maks po zeszyty jakies:P juz sie boje:P ale najlepsze jak nie znajdą gdzie mieszkam bo na mojej ulicy tak dziko sa numery poumieszczane:P nie wiem co za debil to robił:P a i byłam z babcią i dziadkiem w sklepie:smile: kupiłam sobie boską bluzke z żabką:-D poprostu słodka ta żaba:smile: jeszcze z żółwikiem chciałam ale nie miałam juz kasy... 40zł. mnie kosztowała... aaaa ale jest cudna:smile: No i ogólnie fajnie nawet sie z Dominikiem siedzi:P nie nudzi mi sie przynajmniej ale cały czas gadamy:P dzisiaj gadaliśmy np.o włosach, samochodach, gdzie mieszkam, jak cos z chemii zbilansować bo nam nie szło... i rózne takie inne:) hehe:) fajnie:) no i z maksem tez gadalismy i chłopacy ustalali sobie co zrobią oficerowi na wycieczce:P hehe;) a co powiesz jeszcze?? bo ja sie rozgadałam:P No dziewczyny musiały jeszcze iść na wf, bo nauczyciel tak zadecydował... Szczerze, to nie wiem. :eviltong: Dość stary, włoski, o losach takiego chłopca, co zainteresował się kinem itd i tam taki całe zdarzenia do jego końca życia. Nudnawe trochę. :eviltong: O no to fajnie. :D Podrywasz Dominika! :D Haha, ciekawe, czy znajdzie. :D Najwyżej się zgubi. :cool3: Nie wiem, co jeszcze napisać. ;d Quote
Sweet Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Martunia napisał(a):No dziewczyny musiały jeszcze iść na wf, bo nauczyciel tak zadecydował... Szczerze, to nie wiem. :eviltong: Dość stary, włoski, o losach takiego chłopca, co zainteresował się kinem itd i tam taki całe zdarzenia do jego końca życia. Nudnawe trochę. :eviltong: O no to fajnie. :D Podrywasz Dominika! :D Haha, ciekawe, czy znajdzie. :D Najwyżej się zgubi. :cool3: Nie wiem, co jeszcze napisać. ;d aha głupio;/ aaa:) to dziwne takie:P no fajnie:) haha bardzo śmieszne:P ja kocham tylko Piotrusia;):) no zgubią sie razem bo na mojej ulicy to jakis debil rozdzielał numery:P nie wiem normalnie:) ja mam 39 a na drugim końcu ulicy a jest długa jest numer 44;/ sucharskie takie:P a na przeciwko mnie jest 28:P dziwnie:P ale dobra nie czepiam sie:P hehe:) gadaj byle co tak jak ja;):) Quote
Martunia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):aha głupio;/ aaa:) to dziwne takie:P no fajnie:) haha bardzo śmieszne:P ja kocham tylko Piotrusia;):) no zgubią sie razem bo na mojej ulicy to jakis debil rozdzielał numery:P nie wiem normalnie:) ja mam 39 a na drugim końcu ulicy a jest długa jest numer 44;/ sucharskie takie:P a na przeciwko mnie jest 28:P dziwnie:P ale dobra nie czepiam sie:P hehe:) gadaj byle co tak jak ja;):) Aha, rozumiem. ;) Piotrek na pierwszym miejscu. :D No to sie zgubią. ;p Śmiesznie. :D Nie wiem, co gadać. :D Nudno. ;p Quote
Sweet Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Martunia napisał(a):Aha, rozumiem. ;) Piotrek na pierwszym miejscu. :D No to sie zgubią. ;p Śmiesznie. :D Nie wiem, co gadać. :D Nudno. ;p no własnie:) dominik to tylko kolega z ławki:P hehe:) no fajnie jak sie zgubią:P najbardziej bede sie śmiac jak zadzwonią i beda gdzies blisko a ja bede ich widziec a oni sie beda pytac gdzie mają isc:P hehe:) to by było dobre:P no smiesznie i to bardzo:P mieszkam na nienormalnej ulicy:P wiem juz przynajmniej dlaczego jestem taka nienormalna:eviltong::eviltong::eviltong: odkryłam to:D:D hihi:) to weź przykład ze mnie i nawijaj o byle czym:P widzisz ile ja pisze o niczym:P Quote
Martunia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no własnie:) dominik to tylko kolega z ławki:P hehe:) no fajnie jak sie zgubią:P najbardziej bede sie śmiac jak zadzwonią i beda gdzies blisko a ja bede ich widziec a oni sie beda pytac gdzie mają isc:P hehe:) to by było dobre:P no smiesznie i to bardzo:P mieszkam na nienormalnej ulicy:P wiem juz przynajmniej dlaczego jestem taka nienormalna:eviltong::eviltong::eviltong: odkryłam to:D:D hihi:) to weź przykład ze mnie i nawijaj o byle czym:P widzisz ile ja pisze o niczym:P Tak tak, a potem się to przerodzi w zauroczenie. :cool3: Haha. :D No śmiesznie by to wyglądało. :D Hahahaha. :lol: Nie no, odkrycie. :D Ale nie mam o czym. :eviltong: Gram w opiekę nad psem. :cool3: Quote
Sweet Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Martunia napisał(a):Tak tak, a potem się to przerodzi w zauroczenie. :cool3: Haha. :D No śmiesznie by to wyglądało. :D Hahahaha. :lol: Nie no, odkrycie. :D Ale nie mam o czym. :eviltong: Gram w opiekę nad psem. :cool3: haha:P bardzo smieszne:P on mi sie nawet nie podoba;p fajny jest i koniec kropka;) nom;D noodkrycie stulecia:):):) napewno masz;P ja zawsze mam o czym nawet jak nie mam o czym:P o fajnie:) :D:D przekonuj rodziców na psa:D:D Quote
Martunia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):haha:P bardzo smieszne:P on mi sie nawet nie podoba;p fajny jest i koniec kropka;) nom;D noodkrycie stulecia:):):) napewno masz;P ja zawsze mam o czym nawet jak nie mam o czym:P o fajnie:) :D:D przekonuj rodziców na psa:D:D No dobra, wygrałaś. :D No bo Ty umiesz gadać o czymś, bo zawsze coś wymyślisz, a ja nie. :D Łatwo Ci mówić. :eviltong: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Martunia napisał(a):No dobra, wygrałaś. :D No bo Ty umiesz gadać o czymś, bo zawsze coś wymyślisz, a ja nie. :D Łatwo Ci mówić. :eviltong: hihi:) czy ja wiem czy umiem gadac o czymś:P zawsze mam głupie pomysły:P heh:) Sukces narazie bo jeszcze ich nie było:P:Phihi:) mam nadzieje ze juz nie przyjdą:P:DD Izabela124. napisał(a):Witanko CZekam na fotki Witam:) fotki wieczorem jakies beda:)) Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 zaraz bedzie kilka fotek kabika:D:D z dwórku:) EDIT: Fotki: na początek troche przyrody a potem kabi:) rybki:) i kabi: CDN:) Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 KONIEC:)) fotki rokiego jutro a teraz czekam na Maksa i Dominika bo mają przyjść po zeszyty:P że im sie tak wogóle chce taki kawał iśc;P ale dobra ich sprawa:P mam nadzieje tylko że mi oddadzą te zeszyty bo jak nie to nie wiem co im zrobie:P ale dobra... dam rade:) jest jeszcze nadzieja że nie znajda mojego domu:):) Quote
Recommended Posts