Sweet Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Ania :)']:-( Ehh .. Roki :-( 3maj się Ada. trzymam sie bardzo mocno:p juz mi znacznie lepiej [quote name='Atkaaaa']Ada tak mi przykro :( (*)(*) Tak długo mnie tu nie było a taka smutna wiadomośc :( No niestety:( [quote name='NUTELLASTELLA']"To tylko pies, tak mówisz... Tylko pies" Ja właśnie te słowa zamieściłam na benneku... :loveu::loveu: widze własnie;) a ten wierszyk jest cudowny moja mama sie nim zachwycała.:loveu: Mam coś dal was:) i dodam jak sie wgra Quote
Aga&Ganja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Sweetaśna napisał(a):widze własnie;) a ten wierszyk jest cudowny moja mama sie nim zachwycała.:loveu: Mam coś dal was:) i dodam jak sie wgra No wiem, że cudowny, dlatego je chciałam na bannerku! ;) No to czekamy na to "coś"!! :multi: Quote
LadyK Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [SIZE="2"][FONT="Century Gothic"]Roki :-( :candle:[/FONT] Quote
Sweet Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']No wiem, że cudowny, dlatego je chciałam na bannerku! ;) No to czekamy na to "coś"!! :multi: [quote name='Owczarkowa'][FONT=Century Gothic]Roki :-( :candle:[/FONT] chciałam wam dac to coś a patrze ze jakis bład wystąpił i sie wgrać nie chce:placz::placz: ale bede próbowac dopóki sie nie wgra;) Quote
Aga&Ganja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Sweetaśna']chciałam wam dac to coś a patrze ze jakis bład wystąpił i sie wgrać nie chce:placz::placz: ale bede próbowac dopóki sie nie wgra;) Czekamy, czekamy! :cool3::cool3: A w tłusty czwartek zapraszamy cię na różne pączusie! :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']Czekamy, czekamy! :cool3::cool3: A w tłusty czwartek zapraszamy cię na różne pączusie! :evil_lol::evil_lol: http://i44.tinypic.com/2ceojly.jpg :Dchyba sie nie doczekacie bo nigdzie nie chce sie wgrac:placz: a takie to piękne jest:placz: dzieki:D smaczne są;D:razz: Quote
Aga&Ganja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Sweetaśna']:Dchyba sie nie doczekacie bo nigdzie nie chce sie wgrac:placz: a takie to piękne jest:placz: dzieki:D smaczne są;D:razz: może tu spróbuj. TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting :roll::cool3: Quote
Aga&Ganja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Sweetaśna napisał(a):juz wykombinowałam:eviltong: własciwie to moja siostra mi pomogła bo ja głupia źle zapisywałam to:evil_lol: mam nadzieje ze teraz sie wgra:) w sumie to sie wgrywa wiec czekajcie cierpliwie:) bo troche sie powgrywa;) a ty masz konto na nk?? spoko, poczekamy! ;) A no mam konto na nk... :cool3: Quote
Sweet Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']może tu spróbuj. TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting :roll::cool3: juz wykombinowałam:eviltong: własciwie to moja siostra mi pomogła bo ja głupia źle zapisywałam to:evil_lol: mam nadzieje ze teraz sie wgra:) w sumie to sie wgrywa wiec czekajcie cierpliwie:) bo troche sie powgrywa;) a ty masz konto na nk?? Quote
Aga&Ganja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Sweetaśna']wgrało się ale nie ma dźwięku:placz::placz: spróbuje na cos innego wgrać niz teraz... może będzie w końcu dobrze... podaj linka:razz::razz: Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Sweet Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):spoko, poczekamy! ;) A no mam konto na nk... :cool3: wgrało się ale nie ma dźwięku:placz::placz: spróbuje na cos innego wgrać niz teraz... może będzie w końcu dobrze... podaj linka:razz::razz: Quote
Sweet Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']Logowanie do nasza-klasa.pl dodałam cię:) te posty cholernie skaczą:angryy: jak ja tego nienawidzę...:mad: Filmik sie wgrał:D jak wam się podoba moja twórczośc??:p a i jest z muzyką wiec właczyc glosniki albo słuchawki ząłozyc na uszy:) Quote
Aga&Ganja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Owczarkowa napisał(a):Nutella - ja też Cię zaproszę na nk :diabloti: Ok, już cię przyjęłam... :cool3: a ty nawet nie wiesz, jak mam na imię... :roll: Quote
Ania :) Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Aż mi się łezka w oku zakręciła po obejrzeniu tego filmiku ... :-( Quote
Aga&Ganja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ale piękny film ... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
LadyK Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Nutella - ja też Cię zaproszę na nk :diabloti: Pączek dla Ciebie - Owczarkowa przesyła Ci pysznego pączka. słitaśny pączek dla Ciebie Sweet :loveu::eviltong: Aż mi się łezka w oku zakręciła po obejrzeniu tego filmiku ...:-( Mi też :-( Quote
Sweet Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Ania :)']Aż mi się łezka w oku zakręciła po obejrzeniu tego filmiku ... :-( [quote name='Owczarkowa'] Pączek dla Ciebie - Owczarkowa przesyła Ci pysznego pączka. słitaśny pączek dla Ciebie Sweet :loveu::eviltong: Mi też :-( dzieki za pączka:razz::loveu: Wiem ze napisy trochę mało widać ale w innym kolorze nie pasowały mi za bardzo.. w ogóle całość filmiku mi się tez bardzo podoba wzruszający jest ale w sumie oglądając te zdjęcia nie chciało mi się płakać bardziej myśląc o rokim mi się łzy wylewały... Quote
Sweet Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']Ale piękny film ... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( [quote name='Feigned']wspaniały filmik. :-( dzieki [quote name='Feigned'] http://www.ryszardabibulowicz.pl/oferta/pieczywo/duze_piczywo1/D_paczek_czekol.jpg smacznego :cool3: no no jakie pysznosci:D własnie mi przypomniałas ze dzisiaj nie jadłam jeszcze pączka:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Sweetaśna napisał(a):no no jakie pysznosci:D własnie mi przypomniałas ze dzisiaj nie jadłam jeszcze pączka:evil_lol::evil_lol::eviltong: Ja też jeszcze nie jadłam ... :placz: w domu pewnie chrusty mama narobiła, a ja mogę je tylko sobie wyobrazić ... :placz: do ciotki idę dzisiaj, bo ma pączki, ale ciekawe z czym? :roll: oby nie z dżemem różanym ... :shake: Quote
Aga&Ganja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Sweetaśna napisał(a):a ty nie mieszkasz z mama? e tam może ma dobre:) ja miałam iść do babci na pączka ale nie chce mi się po schodach na górę iść:eviltong: ale mama robię takie małe z serka waniliowego:) i właśnie idziemy zaraz na kawę;) a ja właśnie bardzo interesującą rozmowę z kolega prowadzę i mnie bardzo zaskoczył wręcz pozytywnie bym powiedziała:evil_lol: i wróciłam ze spaceru z kolezankami:) ogóle nawet fajny dzien:) Mieszkam z mamą. No co ty! :lol: Tylko przyjechałam do siostry... ;) Mam nadzieję, że ciocia ma dobre pączki, bo mam taaaaaką wieeeelką ochotę, że aż strach się bać. :evil_lol: Ale leń z ciebie. Ja to bym poszła do góry na pączki. :roll: Kawę pijesz? bleeeeeeee. :p A o czym gadasz z kolegą? :roll: A ja dzisiaj znowu sobie pospałam... 12:30 - obudziłam się! :evil_lol: Quote
Sweet Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):Ja też jeszcze nie jadłam ... :placz: w domu pewnie chrusty mama narobiła, a ja mogę je tylko sobie wyobrazić ... :placz: do ciotki idę dzisiaj, bo ma pączki, ale ciekawe z czym? :roll: oby nie z dżemem różanym ... :shake: a ty nie mieszkasz z mama? e tam może ma dobre:) ja miałam iść do babci na pączka ale nie chce mi się po schodach na górę iść:eviltong: ale mama robię takie małe z serka waniliowego:) i właśnie idziemy zaraz na kawę;) a ja właśnie bardzo interesującą rozmowę z kolega prowadzę i mnie bardzo zaskoczył wręcz pozytywnie bym powiedziała:evil_lol: i wróciłam ze spaceru z kolezankami:) ogóle nawet fajny dzien:) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 strasznie wzruszający ten film :-( Quote
Sweet Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):Mieszkam z mamą. No co ty! :lol: Tylko przyjechałam do siostry... ;) Mam nadzieję, że ciocia ma dobre pączki, bo mam taaaaaką wieeeelką ochotę, że aż strach się bać. :evil_lol: Ale leń z ciebie. Ja to bym poszła do góry na pączki. :roll: Kawę pijesz? bleeeeeeee. :p A o czym gadasz z kolegą? :roll: A ja dzisiaj znowu sobie pospałam... 12:30 - obudziłam się! :evil_lol: nie no bo juz myslałam bo mówiłas ze w piątek jedziesz:eviltong: Ja bedziesz wiedziec jakie miała paczki to powiedz:) a jeszcze pójde po te pączki bo mam ochote bo wszyscy tak o pączkach gadają:evil_lol: no pije ale tym razem zrobiałam sobie goraca czekolade a co w końcu tłusty czwartek to mozna troche słodyczy:eviltong::evil_lol::diabloti: ee w sumie to gadalismy o jego zachowaniu w szkole i wogóle i zaskoczył mnie tym ze ma wyrzuty sumienia po tym co robi i ze nikt go nie lubi i w ogóle takie tam... i zlitowalam sie nad nim i mu lekcje pożycze bo nikt nie chce to juz nie bede taka..:) ej no ale masz dobrze ja spałam do 10.30 tylko:placz: Quote
Recommended Posts