Martunia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:P niestety:P Oj... straszne... pewnie że był protest... najpierw miałam siedziec z mateuszem ale on nie chciał i ja nie chciałam:P dominik nie miał jakis wiekszych zastrzeżeń:P hehe:) No niestety mi sie znowu trafił:) ale moze i dobrze:P lepiej z nim siedziec co gada niz z kims kto wcale nie gada i sie nudzic na lekcji:P oj.. ja miałam z religii dzisiaj:P 5- dostałam:P hehe:) dziwnie tak;/ głupio własciwie nie jestes przeciez wszech wiedząca;/ a co powiesz jeszcze??:D No i dobrze, że z Dominikiem usiadłaś. :D Gratulacje. ^^ No właśnie, dziwnie... A ja jeszcze muszę doczytać z Biblii na jutro... Dobranoc. :buzi: Quote
Martunia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:P niestety:P Oj... straszne... pewnie że był protest... najpierw miałam siedziec z mateuszem ale on nie chciał i ja nie chciałam:P dominik nie miał jakis wiekszych zastrzeżeń:P hehe:) No niestety mi sie znowu trafił:) ale moze i dobrze:P lepiej z nim siedziec co gada niz z kims kto wcale nie gada i sie nudzic na lekcji:P oj.. ja miałam z religii dzisiaj:P 5- dostałam:P hehe:) dziwnie tak;/ głupio własciwie nie jestes przeciez wszech wiedząca;/ a co powiesz jeszcze??:D No i dobrze, że z Dominikiem usiadłaś. :D Gratulacje. ^^ No właśnie, dziwnie... A ja jeszcze muszę doczytać z Biblii na jutro... Dobranoc. :buzi: Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Martunia napisał(a):No i dobrze, że z Dominikiem usiadłaś. :D Gratulacje. ^^ No właśnie, dziwnie... A ja jeszcze muszę doczytać z Biblii na jutro... Dobranoc. :buzi: nom:D dziesiaj tez było fajnie:) Domini zrobił moim bryloczką czapeczke z kartki od zeszytu:P mają jedną na dwóch:D Pisalismy spr z biologii nawet dobrze chyba mi poszedł:) A dominik o wszystko co nie wiedział sie mnie pytał:P to co wiedziałam mu powiedziałam:) No i na angielskim było fajnie bo mateusz siedział za nami i pisał kartkówke no i my mu wszystko mówilismy a potem pani go zaczeła pytac z tego co wie bo napisął to musi wiedziec nie:P no i mu podpowiadalismy tak jak sie dało bo pani cały czas tam stała przy nim i nie bardzo sie dało ale dostał 2:D co mu ta ocena i tak pomaga:D:D na polskim dominik sie bawił w znikająca kredke:P nie umiem tego opisac ale ogólnie fajnie było:P ale na historie i matme poszedł sobie do domu;/ i zostawił mnie:( heh:P no a co u ciebie???????? Quote
Kasia_zg Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Witamy :) Jejciu ja tu za Wami nie nadążam jak sie już rozgadacie to ja potem pare stron mam zaległości.;) W kazdym bądź razie focie oglądałam z zachwytem Oczeta Rokiego są cudne a szalony Kabi jak zwykle uroczy Tulasy dla Was gorące:loveu: Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Kasia_zg']Witamy :) Jejciu ja tu za Wami nie nadążam jak sie już rozgadacie to ja potem pare stron mam zaległości.;) W kazdym bądź razie focie oglądałam z zachwytem Oczeta Rokiego są cudne a szalony Kabi jak zwykle uroczy Tulasy dla Was gorące:loveu: Witamy:) heh:) tak nam sie dobrze gada poprostu:P A dziekuje za pochwały:):) dla was również:loveu: Za chwilke nowe fotki beda:D:D jak sie zdążą wgrac w 10min a jak nie to bedą ok.18:P Quote
Martunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:D dziesiaj tez było fajnie:) Domini zrobił moim bryloczką czapeczke z kartki od zeszytu:P mają jedną na dwóch:D Pisalismy spr z biologii nawet dobrze chyba mi poszedł:) A dominik o wszystko co nie wiedział sie mnie pytał:P to co wiedziałam mu powiedziałam:) No i na angielskim było fajnie bo mateusz siedział za nami i pisał kartkówke no i my mu wszystko mówilismy a potem pani go zaczeła pytac z tego co wie bo napisął to musi wiedziec nie:P no i mu podpowiadalismy tak jak sie dało bo pani cały czas tam stała przy nim i nie bardzo sie dało ale dostał 2:D co mu ta ocena i tak pomaga:D:D na polskim dominik sie bawił w znikająca kredke:P nie umiem tego opisac ale ogólnie fajnie było:P ale na historie i matme poszedł sobie do domu;/ i zostawił mnie:( heh:P no a co u ciebie???????? Haha. :D No to fajnie. :cool3: O no i fajnie, że mu pomogliście. :D Oj biedaczka. :eviltong: A u mnie dobrze. :) Niedawno byłam na spacerze z koleżanką. :D A w szkole dteż dobrze, kartka z religii na 4, bo były bardzo szczegółowe pytania. :eviltong: Z matmy mi dobrze poszło. Na plastyce Karolina i Kuba znowu się pokłócili. :roll: Cały się czas z nich śmiałam, bo tak się kłócą... :eviltong: Dominik mi zepsuł gumkę. :eviltong: Fizyki nie było i był czas wolny, a na wfie mnie nie było, bo jestem przeziębiona. :D Quote
Avaloth Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): hehe:) u nas taka sobie pogoda:P nie pada ale zimno strasznie:P ale to i tak sporo bo by wychodziło prawie 80p:) ja bym tyle chciała miec:) hehe:) humanistyczny ci dobrze poszedł:) Dostałas odemnie list??:D:D u mnie też było zimno rano i wczoraj, ale teraz już słońce świeci i cieplej :) no nie bardzo bo niecałe 70 :D bo miałam połowę z 44 z mat-przyr:evil_lol: no humanistyczny dobrze, chciałabym mieć tyle ^^ doszedł, właśnie w piątek albo poniedziałek wyślę ^^ dam parę dropsików jogurtowych dla Kabisia :eviltong: a u was coś nowego? :) Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Martunia napisał(a):Haha. :D No to fajnie. :cool3: O no i fajnie, że mu pomogliście. :D Oj biedaczka. :eviltong: A u mnie dobrze. :) Niedawno byłam na spacerze z koleżanką. :D A w szkole dteż dobrze, kartka z religii na 4, bo były bardzo szczegółowe pytania. :eviltong: Z matmy mi dobrze poszło. Na plastyce Karolina i Kuba znowu się pokłócili. :roll: Cały się czas z nich śmiałam, bo tak się kłócą... :eviltong: Dominik mi zepsuł gumkę. :eviltong: Fizyki nie było i był czas wolny, a na wfie mnie nie było, bo jestem przeziębiona. :D nom:) no najlepsze było jak jest czuć po angielsku i pani sie go o to zapytała to martyna do niego krzyczy:"jest taki zespół polski... śpiewają jak anioła głos" a ona sie domyslił na szczeście:) hehe:P O fajnie:) u mnie pogoda nie bardzo na spacery;/ pada ciągle...;/ O to fanie ze 4 dostałas z reli:) hehe:P oni sie ciągle kłócą:P O co za przypadek że akurat dominik ci popsuł gumke;P mi maks zepsół ostatnio moja ulubioną ekierke;P o fajnie;) ja musiałam na wf ćwiczyc... na bramce stałam... nudno tam i nie wiedziałam co mam ze sobą zrobic;/ i praktykanci maja z nami lekcje i tacy dziwni są;/ dobrze ze w przyszłym tyg mam tylko w czw wf bo wt i śr testy są... boje sie.... co powiesz jeszcze?? chester07 napisał(a):u mnie też było zimno rano i wczoraj, ale teraz już słońce świeci i cieplej :) no nie bardzo bo niecałe 70 :D bo miałam połowę z 44 z mat-przyr:evil_lol: no humanistyczny dobrze, chciałabym mieć tyle ^^ doszedł, właśnie w piątek albo poniedziałek wyślę ^^ dam parę dropsików jogurtowych dla Kabisia :eviltong: a u was coś nowego? :) a u mnie pada ciągle i zimno...:( e tam ja myslałam ze 80 prawie ale i tak dobrze:) o super:D:D nie musisz:P a u nas hmm... marcie pisałam dużo co u mnie;P moze tak w skrócie to pani nas poprzesadzała chłopak-dziewczyna i ja siedzie z dominikiem który cały czas o czyms nawija ja sie z niego ciągle śmieje :P:P podopowiadalismy koledze na kartkówce i spr:P i ja dominikowi na spr;p no i po za tym to mój miś dostał czapke od niego:P no i ogólnie to jest dobrze;) a co u ciebie jeszcze?? zaraz daje foty bo sie wgrały:) Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 FOTKI: czarno białe bo aparatem sie bawiłam:P jedno czerwone wyszło:P Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 i mój czerwony efekt nudy:Pa własciwie to fochy mojego aparatu bo sie czasem psuje:P kiedys różwoe zdjecie wychodziły:P KONIEC:) Wiecej zdjęć na poprzedniej stronie:) Quote
Tepes Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mały wariat:loveu: Czy on chce zjeść aparat?:D Nieźle czerwone zdjęcie istny diabeł:D Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Acctiually']Mały wariat:loveu: Czy on chce zjeść aparat?:D Nieźle czerwone zdjęcie istny diabeł:D Nom wariat to mało powiedziane:P no możliwe bo nie lubie aparatu:P ale tak naprawde to moją reke chciał zjeść:P hehe:) No takie wyszło bo mam dziwny aparat:P stary juz:P hehe ale moze niedługo tata nowy jakis kupi mi:D:D oby bo z tym szału dostaje czasami:P Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 anmi0 napisał(a):Ale cudne!:loveu: A to szczękowe naj hehe Dziekujemy:D hih:) Quote
Izabela124. Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Witanko No cud, dzis malo nagadne hihi Jaki sliczny Kabis Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko No cud, dzis malo nagadne hihi Jaki sliczny Kabis Witam:):) no cud:P bo martusi nie ma... polazła sobie baba wstrętna gdzies i nie przyszła:P A dziekuje:) Quote
Avaloth Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 a Kabi się wściekł na końcu i chciał zjeść aparat chyba :D:D http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1100.jpg kochane :loveu::loveu: ale ma uszka stojące na tym zdjęciu na poprzedniej stronie, w ostatnim poście, w drugim zdjęciu od końca :eviltong: dziękujem :buzi: Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='chester07']a Kabi się wściekł na końcu i chciał zjeść aparat chyba :D:D http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1100.jpg kochane :loveu::loveu: ale ma uszka stojące na tym zdjęciu na poprzedniej stronie, w ostatnim poście, w drugim zdjęciu od końca :eviltong: dziękujem :buzi: hehe:P on wszystko by zjadł:P hihi;) no bo on biegł czy cos i mu tak sie podniosły śmiesznie:D nie wiem co dokładnie robił:):):) Quote
Martunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:) no najlepsze było jak jest czuć po angielsku i pani sie go o to zapytała to martyna do niego krzyczy:"jest taki zespół polski... śpiewają jak anioła głos" a ona sie domyslił na szczeście:) hehe:P O fajnie:) u mnie pogoda nie bardzo na spacery;/ pada ciągle...;/ O to fanie ze 4 dostałas z reli:) hehe:P oni sie ciągle kłócą:P O co za przypadek że akurat dominik ci popsuł gumke;P mi maks zepsół ostatnio moja ulubioną ekierke;P o fajnie;) ja musiałam na wf ćwiczyc... na bramce stałam... nudno tam i nie wiedziałam co mam ze sobą zrobic;/ i praktykanci maja z nami lekcje i tacy dziwni są;/ dobrze ze w przyszłym tyg mam tylko w czw wf bo wt i śr testy są... boje sie.... co powiesz jeszcze?? Jakie śliczne foty. :loveu: Ale się aparatem bawiłaś. :D Aha. :D A u mnie trochę pochmurnie było i chłodno, ale od czasu do czasu było ciepło. :D No zbieg okoliczności. :D Czego się boisz? Ale głupio miałaś na wfie... ja tak zawsze stoję i nic nie robię. :eviltong: A dziś mieliśmy skoki wzwyż i mnie nie było i nie będę umiała znowu... Chyba jutro będę ćwiczyć, bo się w ten sposób nie nauczę i 1 z tego dostanę. To jest okropne. Jak jak się muszę poświęcać z tym wfem... Quote
anmi0 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 a dzis bylo tak brzydko to pani sie zlitowala i uczylysmy sie na sprawdzian z ang.:eviltong: Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Martunia napisał(a):Jakie śliczne foty. :loveu: Ale się aparatem bawiłaś. :D Aha. :D A u mnie trochę pochmurnie było i chłodno, ale od czasu do czasu było ciepło. :D No zbieg okoliczności. :D Czego się boisz? Ale głupio miałaś na wfie... ja tak zawsze stoję i nic nie robię. :eviltong: A dziś mieliśmy skoki wzwyż i mnie nie było i nie będę umiała znowu... Chyba jutro będę ćwiczyć, bo się w ten sposób nie nauczę i 1 z tego dostanę. To jest okropne. Jak jak się muszę poświęcać z tym wfem... troszke sie tylko pobawiłam bo ten aparat nie ma żadnych bajerów;/ taki stary juz jest....;/ :) hehe:P testów sie boje.. bo nasi nauczyciele chcą punkty z danego testu(przedmiotu) na oceny przeliczać;/ No głupio... nie lubie stac na bramce bo nie umiem bronic;/ my nie mamy wogóle skoku wzwyż... dasz rade:) to ćwicz jutro:) anmi0 napisał(a):a dzis bylo tak brzydko to pani sie zlitowala i uczylysmy sie na sprawdzian z ang.:eviltong: hehe:) fajnie:) u mnie tez brzydko ciągle pada:P Quote
Martunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):troszke sie tylko pobawiłam bo ten aparat nie ma żadnych bajerów;/ taki stary juz jest....;/ :) hehe:P testów sie boje.. bo nasi nauczyciele chcą punkty z danego testu(przedmiotu) na oceny przeliczać;/ No głupio... nie lubie stac na bramce bo nie umiem bronic;/ my nie mamy wogóle skoku wzwyż... dasz rade:) to ćwicz jutro:) Mój też nie ma takich jakiś bajerów, ale i tak go lubię. :D O rany.. mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie. Ja też nie lubię na bramce stać. No będę. :D I mma nadzieję, że będzie dobrze. Quote
Sweet Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Martunia napisał(a):Mój też nie ma takich jakiś bajerów, ale i tak go lubię. :D O rany.. mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie. Ja też nie lubię na bramce stać. No będę. :D I mma nadzieję, że będzie dobrze. hehe:P mój tata ma dobry aparat ale mi tam go nie da bo jeszcze popsuje;/ chciałabym troche nim pokombinowac i porobic fajne zdjecia a nie tylko takie zwykłe..;/ ale trudno... no miej taką nadzieje... ja tak nie chce..;/ he;p stoisz i nie wiesz co masz robic;P :) napewno bedzie dobrze;) a co powiesz??:D:D Quote
Recommended Posts