Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
heh:P
niestety:P
Oj... straszne...
pewnie że był protest... najpierw miałam siedziec z mateuszem ale on nie chciał i ja nie chciałam:P
dominik nie miał jakis wiekszych zastrzeżeń:P hehe:)
No niestety mi sie znowu trafił:) ale moze i dobrze:P lepiej z nim siedziec co gada niz z kims kto wcale nie gada i sie nudzic na lekcji:P
oj.. ja miałam z religii dzisiaj:P 5- dostałam:P hehe:)
dziwnie tak;/ głupio własciwie nie jestes przeciez wszech wiedząca;/
a co powiesz jeszcze??:D

No i dobrze, że z Dominikiem usiadłaś. :D
Gratulacje. ^^
No właśnie, dziwnie... A ja jeszcze muszę doczytać z Biblii na jutro...
Dobranoc. :buzi:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh:P
niestety:P
Oj... straszne...
pewnie że był protest... najpierw miałam siedziec z mateuszem ale on nie chciał i ja nie chciałam:P
dominik nie miał jakis wiekszych zastrzeżeń:P hehe:)
No niestety mi sie znowu trafił:) ale moze i dobrze:P lepiej z nim siedziec co gada niz z kims kto wcale nie gada i sie nudzic na lekcji:P
oj.. ja miałam z religii dzisiaj:P 5- dostałam:P hehe:)
dziwnie tak;/ głupio własciwie nie jestes przeciez wszech wiedząca;/
a co powiesz jeszcze??:D

Gratulacje. ^^

Posted

Martunia napisał(a):
Gratulacje. ^^

nom:D
dziesiaj tez było fajnie:)
Domini zrobił moim bryloczką czapeczke z kartki od zeszytu:P
mają jedną na dwóch:D
Pisalismy spr z biologii nawet dobrze chyba mi poszedł:)
A dominik o wszystko co nie wiedział sie mnie pytał:P to co wiedziałam mu powiedziałam:)
No i na angielskim było fajnie bo mateusz siedział za nami i pisał kartkówke no i my mu wszystko mówilismy a potem pani go zaczeła pytac z tego co wie bo napisął to musi wiedziec nie:P no i mu podpowiadalismy tak jak sie dało bo pani cały czas tam stała przy nim i nie bardzo sie dało ale dostał 2:D co mu ta ocena i tak pomaga:D:D
na polskim dominik sie bawił w znikająca kredke:P nie umiem tego opisac ale ogólnie fajnie było:P
ale na historie i matme poszedł sobie do domu;/ i zostawił mnie:( heh:P
no a co u ciebie????????

Posted

Witamy :)
Jejciu ja tu za Wami nie nadążam jak sie już rozgadacie to ja potem pare stron mam zaległości.;) W kazdym bądź razie focie oglądałam z zachwytem Oczeta Rokiego są cudne a szalony Kabi jak zwykle uroczy
Tulasy dla Was gorące:loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Witamy :)
Jejciu ja tu za Wami nie nadążam jak sie już rozgadacie to ja potem pare stron mam zaległości.;) W kazdym bądź razie focie oglądałam z zachwytem Oczeta Rokiego są cudne a szalony Kabi jak zwykle uroczy
Tulasy dla Was gorące:loveu:

Witamy:)
heh:) tak nam sie dobrze gada poprostu:P
A dziekuje za pochwały:):)
dla was również:loveu:

Za chwilke nowe fotki beda:D:D jak sie zdążą wgrac w 10min a jak nie to bedą ok.18:P

Posted

nom:D
dziesiaj tez było fajnie:)
Domini zrobił moim bryloczką czapeczke z kartki od zeszytu:P
mają jedną na dwóch:D
Pisalismy spr z biologii nawet dobrze chyba mi poszedł:)
A dominik o wszystko co nie wiedział sie mnie pytał:P to co wiedziałam mu powiedziałam:)
No i na angielskim było fajnie bo mateusz siedział za nami i pisał kartkówke no i my mu wszystko mówilismy a potem pani go zaczeła pytac z tego co wie bo napisął to musi wiedziec nie:P no i mu podpowiadalismy tak jak sie dało bo pani cały czas tam stała przy nim i nie bardzo sie dało ale dostał 2:D co mu ta ocena i tak pomaga:D:D
na polskim dominik sie bawił w znikająca kredke:P nie umiem tego opisac ale ogólnie fajnie było:P
ale na historie i matme poszedł sobie do domu;/ i zostawił mnie:( heh:P
no a co u ciebie????????

Haha. :D No to fajnie. :cool3:
O no i fajnie, że mu pomogliście. :D
Oj biedaczka. :eviltong:
A u mnie dobrze. :) Niedawno byłam na spacerze z koleżanką. :D A w szkole dteż dobrze, kartka z religii na 4, bo były bardzo szczegółowe pytania. :eviltong: Z matmy mi dobrze poszło. Na plastyce Karolina i Kuba znowu się pokłócili. :roll: Cały się czas z nich śmiałam, bo tak się kłócą... :eviltong: Dominik mi zepsuł gumkę. :eviltong: Fizyki nie było i był czas wolny, a na wfie mnie nie było, bo jestem przeziębiona. :D

Posted

hehe:)
u nas taka sobie pogoda:P nie pada ale zimno strasznie:P
ale to i tak sporo bo by wychodziło prawie 80p:)
ja bym tyle chciała miec:) hehe:)
humanistyczny ci dobrze poszedł:)
Dostałas odemnie list??:D:D

u mnie też było zimno rano i wczoraj, ale teraz już słońce świeci i cieplej :)
no nie bardzo bo niecałe 70 :D bo miałam połowę z 44 z mat-przyr:evil_lol: no humanistyczny dobrze, chciałabym mieć tyle ^^
doszedł, właśnie w piątek albo poniedziałek wyślę ^^ dam parę dropsików jogurtowych dla Kabisia :eviltong:
a u was coś nowego? :)

Posted

Martunia napisał(a):
Haha. :D No to fajnie. :cool3:
O no i fajnie, że mu pomogliście. :D
Oj biedaczka. :eviltong:
A u mnie dobrze. :) Niedawno byłam na spacerze z koleżanką. :D A w szkole dteż dobrze, kartka z religii na 4, bo były bardzo szczegółowe pytania. :eviltong: Z matmy mi dobrze poszło. Na plastyce Karolina i Kuba znowu się pokłócili. :roll: Cały się czas z nich śmiałam, bo tak się kłócą... :eviltong: Dominik mi zepsuł gumkę. :eviltong: Fizyki nie było i był czas wolny, a na wfie mnie nie było, bo jestem przeziębiona. :D

nom:)
no najlepsze było jak jest czuć po angielsku i pani sie go o to zapytała to martyna do niego krzyczy:"jest taki zespół polski... śpiewają jak anioła głos" a ona sie domyslił na szczeście:) hehe:P
O fajnie:)
u mnie pogoda nie bardzo na spacery;/ pada ciągle...;/
O to fanie ze 4 dostałas z reli:)
hehe:P oni sie ciągle kłócą:P
O co za przypadek że akurat dominik ci popsuł gumke;P mi maks zepsół ostatnio moja ulubioną ekierke;P
o fajnie;)
ja musiałam na wf ćwiczyc...
na bramce stałam... nudno tam i nie wiedziałam co mam ze sobą zrobic;/
i praktykanci maja z nami lekcje i tacy dziwni są;/
dobrze ze w przyszłym tyg mam tylko w czw wf bo wt i śr testy są...
boje sie....
co powiesz jeszcze??

chester07 napisał(a):
u mnie też było zimno rano i wczoraj, ale teraz już słońce świeci i cieplej :)
no nie bardzo bo niecałe 70 :D bo miałam połowę z 44 z mat-przyr:evil_lol: no humanistyczny dobrze, chciałabym mieć tyle ^^
doszedł, właśnie w piątek albo poniedziałek wyślę ^^ dam parę dropsików jogurtowych dla Kabisia :eviltong:
a u was coś nowego? :)

a u mnie pada ciągle i zimno...:(
e tam ja myslałam ze 80 prawie ale i tak dobrze:)
o super:D:D
nie musisz:P
a u nas hmm... marcie pisałam dużo co u mnie;P
moze tak w skrócie to pani nas poprzesadzała chłopak-dziewczyna i ja siedzie z dominikiem który cały czas o czyms nawija ja sie z niego ciągle śmieje :P:P podopowiadalismy koledze na kartkówce i spr:P i ja dominikowi na spr;p
no i po za tym to mój miś dostał czapke od niego:P
no i ogólnie to jest dobrze;)
a co u ciebie jeszcze??

zaraz daje foty bo sie wgrały:)

Posted

i mój czerwony efekt nudy:Pa własciwie to fochy mojego aparatu bo sie czasem psuje:P kiedys różwoe zdjecie wychodziły:P

KONIEC:)
Wiecej zdjęć na poprzedniej stronie:)

Posted

[quote name='Acctiually']Mały wariat:loveu:
Czy on chce zjeść aparat?:D
Nieźle czerwone zdjęcie istny diabeł:D

Nom wariat to mało powiedziane:P
no możliwe bo nie lubie aparatu:P ale tak naprawde to moją reke chciał zjeść:P
No takie wyszło bo mam dziwny aparat:P stary juz:P hehe
ale moze niedługo tata nowy jakis kupi mi:D:D oby bo z tym szału dostaje czasami:P

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
No cud, dzis malo nagadne hihi
Jaki sliczny Kabis

Witam:):)
no cud:P bo martusi nie ma... polazła sobie baba wstrętna gdzies i nie przyszła:P
A dziekuje:)

Posted

[quote name='chester07']a Kabi się wściekł na końcu i chciał zjeść aparat chyba :D:D
http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1100.jpg kochane :loveu::loveu:
ale ma uszka stojące na tym zdjęciu na poprzedniej stronie, w ostatnim poście, w drugim zdjęciu od końca :eviltong:
dziękujem :buzi:

hehe:P on wszystko by zjadł:P
hihi;)
no bo on biegł czy cos i mu tak sie podniosły śmiesznie:D nie wiem co dokładnie robił:):):)

Posted

nom:)
no najlepsze było jak jest czuć po angielsku i pani sie go o to zapytała to martyna do niego krzyczy:"jest taki zespół polski... śpiewają jak anioła głos" a ona sie domyslił na szczeście:) hehe:P
O fajnie:)
u mnie pogoda nie bardzo na spacery;/ pada ciągle...;/
O to fanie ze 4 dostałas z reli:)
hehe:P oni sie ciągle kłócą:P
O co za przypadek że akurat dominik ci popsuł gumke;P mi maks zepsół ostatnio moja ulubioną ekierke;P
o fajnie;)
ja musiałam na wf ćwiczyc...
na bramce stałam... nudno tam i nie wiedziałam co mam ze sobą zrobic;/
i praktykanci maja z nami lekcje i tacy dziwni są;/
dobrze ze w przyszłym tyg mam tylko w czw wf bo wt i śr testy są...
boje sie....
co powiesz jeszcze??

Jakie śliczne foty. :loveu: Ale się aparatem bawiłaś. :D
Aha. :D
A u mnie trochę pochmurnie było i chłodno, ale od czasu do czasu było ciepło. :D
No zbieg okoliczności. :D
Czego się boisz?
Ale głupio miałaś na wfie... ja tak zawsze stoję i nic nie robię. :eviltong: A dziś mieliśmy skoki wzwyż i mnie nie było i nie będę umiała znowu... Chyba jutro będę ćwiczyć, bo się w ten sposób nie nauczę i 1 z tego dostanę. To jest okropne. Jak jak się muszę poświęcać z tym wfem...

Posted

Martunia napisał(a):
Jakie śliczne foty. :loveu: Ale się aparatem bawiłaś. :D
Aha. :D
A u mnie trochę pochmurnie było i chłodno, ale od czasu do czasu było ciepło. :D
No zbieg okoliczności. :D
Czego się boisz?
Ale głupio miałaś na wfie... ja tak zawsze stoję i nic nie robię. :eviltong: A dziś mieliśmy skoki wzwyż i mnie nie było i nie będę umiała znowu... Chyba jutro będę ćwiczyć, bo się w ten sposób nie nauczę i 1 z tego dostanę. To jest okropne. Jak jak się muszę poświęcać z tym wfem...

troszke sie tylko pobawiłam bo ten aparat nie ma żadnych bajerów;/ taki stary juz jest....;/
:)
hehe:P
testów sie boje.. bo nasi nauczyciele chcą punkty z danego testu(przedmiotu) na oceny przeliczać;/
No głupio...
nie lubie stac na bramce bo nie umiem bronic;/
my nie mamy wogóle skoku wzwyż...
dasz rade:) to ćwicz jutro:)

anmi0 napisał(a):
a dzis bylo tak brzydko to pani sie zlitowala i uczylysmy sie na sprawdzian z ang.:eviltong:

fajnie:)
u mnie tez brzydko ciągle pada:P

Posted

troszke sie tylko pobawiłam bo ten aparat nie ma żadnych bajerów;/ taki stary juz jest....;/
:)
hehe:P
testów sie boje.. bo nasi nauczyciele chcą punkty z danego testu(przedmiotu) na oceny przeliczać;/
No głupio...
nie lubie stac na bramce bo nie umiem bronic;/
my nie mamy wogóle skoku wzwyż...
dasz rade:) to ćwicz jutro:)

Mój też nie ma takich jakiś bajerów, ale i tak go lubię. :D
O rany.. mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie.
Ja też nie lubię na bramce stać.
No będę. :D I mma nadzieję, że będzie dobrze.

Posted

Martunia napisał(a):
Mój też nie ma takich jakiś bajerów, ale i tak go lubię. :D
O rany.. mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie.
Ja też nie lubię na bramce stać.
No będę. :D I mma nadzieję, że będzie dobrze.

hehe:P mój tata ma dobry aparat ale mi tam go nie da bo jeszcze popsuje;/
chciałabym troche nim pokombinowac i porobic fajne zdjecia a nie tylko takie zwykłe..;/
ale trudno...
no miej taką nadzieje... ja tak nie chce..;/
he;p stoisz i nie wiesz co masz robic;P
:) napewno bedzie dobrze;)
a co powiesz??:D:D