Martunia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Jeeeju, tak Kabika męczysz, nie masz jakiejś miski na mleko, a nie szklanka, z której ledwo pije? :eviltong: Bieeedny.. :eviltong: Krótko.. bo co ja miałam pisać... Znowu te twoje zdjęcia, które ubóstwiasz. :eviltong: Jak tam plany feryjne? :D I walentynkowe? :D Quote
Juszes Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ale się trudzi z tym piciem, na całą długość jęzorek wyciąga p; Quote
Sweet Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 AdaK napisał(a):Suuupeeer :loveu::loveu::loveu: dzieki:loveu: Martunia napisał(a):Jeeeju, tak Kabika męczysz, nie masz jakiejś miski na mleko, a nie szklanka, z której ledwo pije? :eviltong: Bieeedny.. :eviltong: Krótko.. bo co ja miałam pisać... Znowu te twoje zdjęcia, które ubóstwiasz. :eviltong: Jak tam plany feryjne? :D I walentynkowe? :D ja go nie męcze a pije z kubka bo ja sobie mleko przyniosłam a on koniecznie tez chciała to nie chciało mi sie po miseczke juz isc:eviltong::evil_lol: no nie wiem co:eviltong: tak bo są cudne:D mi sie moje oczy bardzo podobają nie wiem czemu:evil_lol::diabloti: w ogole jestem piekna i urocze jak... nie do koncze bo na pbl bylo:eviltong::evil_lol: a feryjne... hmm... jade do kina napewno 2 razy prawdopodobnie:D na zakupy sie wybiore:D a walentynkowe to ide jutro na spacer z moim ukochanym i mam misje na wieczór:cool3::eviltong::diabloti: Juszes napisał(a):Ale się trudzi z tym piciem, na całą długość jęzorek wyciąga p; heh:) jak by nie chciał to by nie pił ale mu zależało:eviltong: to niech sie meczy:) Quote
Pestka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 http://images42.fotosik.pl/59/18c9d0c832535605.jpg Z kubeczka no,no :evil_lol: U nas nowe zdjecia :eviltong: Quote
Martunia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ale wymówka. :eviltong: Haha nie ma to jak samouwielbienie w Twoim wykonaniu. :eviltong: Z moim ukochanym? Chodzi Ci o Kabika czy Piotrka, pytam tak tylko się upewnić. :evil_lol: I jaka misja? :cool3: Quote
Sweet Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='Kinguska']http://images42.fotosik.pl/59/18c9d0c832535605.jpg Z kubeczka no,no :evil_lol: U nas nowe zdjecia :eviltong: :evil_lol: widziałam;) [quote name='Martunia']Ale wymówka. :eviltong: Haha nie ma to jak samouwielbienie w Twoim wykonaniu. :eviltong: Z moim ukochanym? Chodzi Ci o Kabika czy Piotrka, pytam tak tylko się upewnić. :evil_lol: I jaka misja? :cool3: dobra wymówka nie jest zła:diabloti: tak:D wiadomo:D z moim ukochanym:cool3::cool3::eviltong: a to już tajemnica z którym mym ukochanym:D Misja tez zostaje tajemnicą na pewno nie do wtajemniczenia na forum:D chcesz poznać szczegóły pisz klucho na GG:D:cool3::diabloti: o ukochanym tez ci powiem jak chcesz:cool3: się nieźle zdziwisz:cool3::razz::evil_lol: Nie lubię piątków bo nawet w telewizji nic nie leci ciekawego do oglądania piątki to porażka telewizyjna:evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Tak tak, wiemy... :eviltong: Ooo dobra dobra, to ja już piszę. :p Ale kluchę sobie wypraszam. :cool1: Ada zaczyna ferie na tv. :D Quote
Sweet Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Martunia napisał(a):Tak tak, wiemy... :eviltong: Ooo dobra dobra, to ja już piszę. :p Ale kluchę sobie wypraszam. :cool1: Ada zaczyna ferie na tv. :D :D to dobrze ze wiecie:evil_lol::diabloti: :D już piszesz:evil_lol: oj tam moje klucha najukochańsza:loveu::loveu::diabloti: od czegoś trzeba zacząć dopiero potem będzie lepiej:cool3::p Quote
Juszes Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Oh ferie ferie! :loveu: Ja już swoje zakończyłam >; Ajj... zazdroszczę, Ty to dopiero zaczynasz leniuchowanie. ^^ Quote
Sweet Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Juszes napisał(a):Oh ferie ferie! :loveu: Ja już swoje zakończyłam >; Ajj... zazdroszczę, Ty to dopiero zaczynasz leniuchowanie. ^^ no wreszcie będę miała trochę odpoczynku:loveu: eh.. ale za ponad miesiąc święta już;) Quote
Martunia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ty też jesteś moją kluchą. :D Ahh jak mi brakowało tych rozmów. :D Quote
Sweet Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Martunia napisał(a):Ty też jesteś moją kluchą. :D Ahh jak mi brakowało tych rozmów. :D :loveu::loveu::loveu:Klucho:loveu::loveu::loveu: Mi tez:D od razu mi jakoś lepiej się zrobiło:loveu::diabloti: Quote
_ogonek_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Kluchy wszystkie do łóżka :mad: :razz: Quote
***Paulina*** Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Hejka:bye: Co tam u was??? Jak tam ferie??? Jedziesz gdzieś??? Quote
Sweet Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 AdaK napisał(a):Kluchy wszystkie do łóżka :mad: :razz: juz poszłysmy do łóżka dawno:evil_lol: ***Paulina*** napisał(a):Hejka:bye: Co tam u was??? Jak tam ferie??? Jedziesz gdzieś??? Hej:) a dobrze:) odpoczywamy:) na spacerku byliśmy i w ogóle fajnie bo wreszcie troche sie wyspimy:D nie nie jade;) a co u ciebie? jak ferie? Quote
Feigned Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Sweetasna, jaki masz nick na pbl ? :eviltong: Quote
Sweet Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 [quote name='Feigned']Sweetasna, jaki masz nick na pbl ? :eviltong: taki :p zaprosiłam cie na nk do znajomych bo znalazłam:evil_lol: Quote
Feigned Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 spoko spoko ;p zaraz zaakceptuje ;) ja cie na photoblogu dodam, nick mam taki jak tutaj ;p Quote
ola9338 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Wasza galeria naprawde jest sweetaśna:loveu: i twoj fbl tez:cool3: Quote
Sweet Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Feigned napisał(a):spoko spoko ;p zaraz zaakceptuje ;) ja cie na photoblogu dodam, nick mam taki jak tutaj ;p ;D fajnie:) dodałam cie sobie do znajomych na pbl:) ola9338 napisał(a):Wasza galeria naprawde jest sweetaśna:loveu: i twoj fbl tez:cool3: witamy:lol: dziekuje;D Quote
Martunia Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Hej kochanie. :loveu: Wszystkiego naj z okazji walentynek. :loveu: Quote
Sweet Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Martunia napisał(a):Hej kochanie. :loveu: Wszystkiego naj z okazji walentynek. :loveu: hej kochanie:loveu::loveu: ojej dziękuje:loveu: nawzajem:D Jak ci minął dzień moja kluszko??:razz::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Wczoraj klucha, dzisiaj kluszka, normalnie awans. :cool3: A dobrze, dobrze.. ale coś na gg Ciebie nie widzę, przynajmniej teraz... A jest coś ważnego do pogadania. :cool3: Quote
Sweet Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Martunia napisał(a):Wczoraj klucha, dzisiaj kluszka, normalnie awans. :cool3: A dobrze, dobrze.. ale coś na gg Ciebie nie widzę, przynajmniej teraz... A jest coś ważnego do pogadania. :cool3: no widzisz:D ciekawe co jutro będzie:evil_lol: kluszko moja:eviltong: ja jestem caly czas:eviltong::eviltong: no od teraz jestem:evil_lol::p Quote
Pestka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Witam. Ostatnio mnie nie było, ale już nadrobiłam ;) Quote
Recommended Posts