Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Siem ;) jaaaaki slodziutki jezorrek :) nooo i jaki slodziak ze spineczka ;) i znow komputerowiec ;) to mkoj tyle na kompie nie siedzi ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 http://images46.fotosik.pl/61/a641dde6a1c68d7e.jpg ślicznie mu w tej obróżce :loveu: super diabełki z was :evil_lol: Quote
Izuuus Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jakie fotki, a Kabi pysk w monitor wpycha .. czyżby nie dowidział? :evil_lol: Ja też chce photoshopa :( skąd masz? :diabloti: Quote
Feigned Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Izuuus, ściągnąć można :cool3: legalnie na miesiąc lub też nielegalnie pełną wersję :diabloti::eviltong: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Feigned - niebarddzo rozumiem a tez jestem zainteresowana ;> Quote
Feigned Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 przykładowe działanie: 1. wpisujemy w google.pl "photoshop cs3 pl download" (przykład) 2. wybieramy stronę na której można ściągnąć ten oto program na 30 dni (wersja trial), zapisujemy, pozniej trzeba rozpakować i już :eviltong: ja tak robiłam. ja ściągałam bodajże z instalki.pl ;p można jeszcze poszukać pełnych wersji, ale wtedy to jest nielegalnie, bo to jest płatny program ;) teraz jaśniej czy jeszcze inaczej wytłumaczyć? :cool3: Quote
Sweet Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='Aga K']Siem ;) jaaaaki slodziutki jezorrek :) nooo i jaki slodziak ze spineczka ;) i znow komputerowiec ;) to mkoj tyle na kompie nie siedzi ;) witam:) dziekuje:D heh:) dziewczynka:evil_lol: mój tez nie siedzi zazwyczaj:eviltong: bo ja mu zajmuje :eviltong: ale wtedy go cos moje biurko interesowało:) [quote name='anitaaa i bartis']http://images46.fotosik.pl/61/a641dde6a1c68d7e.jpg ślicznie mu w tej obróżce :loveu: super diabełki z was :evil_lol: dzieki:loveu: [quote name='Izuuus']Jakie fotki, a Kabi pysk w monitor wpycha .. czyżby nie dowidział? :evil_lol: Ja też chce photoshopa :( skąd masz? :diabloti: nie on dobrze widzi ale musiał cos zobaczyc dokładnie:evil_lol::evil_lol: e to tajemnica:diabloti: [quote name='Feigned']Izuuus, ściągnąć można :cool3: legalnie na miesiąc lub też nielegalnie pełną wersję :diabloti::eviltong: no:diabloti::eviltong: ja mam wersje nr 2 (oczywiscie pełna wersje:diabloti:) ale od taty:evil_lol: [quote name='Aga K']Feigned - niebarddzo rozumiem a tez jestem zainteresowana ;> mozna legalnie sciagnac z neta na miesiac.. albo nie legalnie np. z programów do sciagania filmów i muzyki typu emulek... tak mi sie wydaje przynajmniej albo mozna kupic drogo legalnie:eviltong: w sumie to nawet nie wiem ile kosztuje Quote
Feigned Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ja też nie wiem, ale czuję że dużo :diabloti: nie którzy wiem że robią tak, że jak im się skończy okres próbny to ściągają od początku i tak w kółko :evil_lol: ja mam triala :eviltong: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 no a ten photoshop jest wogole po polskiemu ? :razz: Quote
Izuuus Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ja ściągałam ps i mi nie działał .. cos pisalo tam. :roll: Quote
Izuuus Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Feigned napisał(a):Izuuus, ściągnąć można :cool3: legalnie na miesiąc lub też nielegalnie pełną wersję :diabloti::eviltong: Wiem,że można . W tym problem, że trzy razy ściągałam i chyba jakieś złe bo mi bład wyskakiwał :roll: Quote
Ania :) Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Izuuus']Wiem,że można . W tym problem, że trzy razy ściągałam i chyba jakieś złe bo mi bład wyskakiwał :roll: Bo Ty gÓpka seś ! :diabloti: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 no i stad moje pyrtanie - czy to wogole jest warte moich nerwow i wogole .... no i w jakim jezyku jest Quote
Sweet Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 jeju jakie tu gadanie:evil_lol::eviltong: jest i po polskiemu i po angielsku zalezy od wersji..:p a co do sciagania i odinstalowywania i tak w kółko to nie idzie tak za bardzo bo z jakims innym programem tak próbowałam i nie działało:shake: Quote
Feigned Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 moi znajomi tak robią, nie wiem jakim sposobem ale się udaje :eviltong::evil_lol: Quote
Izuuus Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Ania :)']Bo Ty gÓpka seś ! :diabloti: Idź się schowaj lepiej :mad: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 A co tu za agresje !!! :mad: dziewczyny !!! :mad: Aniuu niewszyscy musza byc obeznani w necie i wiedziec co i jak zarty zartami, ale kiedy zart niebawi jednej stron y zartem niejest ! :mad: moze wy sobie zartujecie, ale ja jako osoba patrzaca z boku tego tak niewidze dzieki za odpowiedzi, bede musiala sie rozeznac co i jak z tym ps-em Quote
Ania :) Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Aga K']A co tu za agresje !!! :mad: dziewczyny !!! :mad: Aniuu niewszyscy musza byc obeznani w necie i wiedziec co i jak zarty zartami, ale kiedy zart niebawi jednej stron y zartem niejest ! :mad: moze wy sobie zartujecie, ale ja jako osoba patrzaca z boku tego tak niewidze dzieki za odpowiedzi, bede musiala sie rozeznac co i jak z tym ps-em Ojj... Aga. Jakie agresje ? My tylko żartujemy.. Przecież ja nic obraźliwego nie mówię . . . Quote
Izuuus Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Aga K - ja też nie miałam na myśli nic obraźliwego to są tylko żarty, a z resztą (; Quote
Sweet Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Feigned napisał(a):moi znajomi tak robią, nie wiem jakim sposobem ale się udaje :eviltong::evil_lol: ja tez nie wiem ale ja nie umiem:evil_lol::eviltong: Aga K napisał(a):A co tu za agresje !!! :mad: dziewczyny !!! :mad: Aniuu niewszyscy musza byc obeznani w necie i wiedziec co i jak zarty zartami, ale kiedy zart niebawi jednej stron y zartem niejest ! :mad: moze wy sobie zartujecie, ale ja jako osoba patrzaca z boku tego tak niewidze dzieki za odpowiedzi, bede musiala sie rozeznac co i jak z tym ps-em my sie nigdy nie kłócimy nie bijemy:) to wszsytko tylko żarty;) chyba ze one się nawzajem biją to ja nie wiem:eviltong: no;) A ja wam powiem ze moja pani wych była dzisiaj na nas wkurzona bo dziewczyny poszły jej powiedziec ze nas nie bedzie bo wystepujemy w przedstawieniu i takie tam a pani sie zdenerwowała bo spr ma byc i w ogóle i potem nasza wych gada z panią od chórku i ona na nią nawrzeszczała i chyba jej przeszło:evil_lol: w ogóle na infie bylo 6 osób i spr nie bylo:diabloti: i tez pani wkurzona:evil_lol: ale na wych juz jej przeszło:eviltong::eviltong: z gegry dostałam 5- ze spr:placz: bo mi dała pani głupie pytanie a nie to co mieli inni jak pisali:placz: a ja chce 6 na koniec ale bede z nią gadac na koniec przy wystawianiu ocen i błagac o 6:evil_lol::diabloti: z chemii musze miec 5 a dzisiaj pokreciłam reakcje fermentacji mam nadzieje ze chociaz reszte z kartkówki miałam dobrze:evil_lol::eviltong: No i byly 2 wystepy dzisiaj i miałysmy pierwszy raz mikrofon:evil_lol::diabloti: To tyle co dzisiaj bylo:D nie musicie czytac ale mam taki nawyk ze pisze;) Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 nio to gratulacje ;) no wlasnie, ja tez niewiem czy one sie miedzy soba kloca, wiec wyrazilam swe zdanie ;) nigdyu nielubilam takich akcji jak jedna wych sie na druga wkur :razz: Quote
Ania :) Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 5- ze spr i Ty płaczesz ? :-o Ja bym skakała z radości ;D W szczególności, że u Nas z gegry najwyższa ocena to 4 :roll: U nas niedawno były 4 osoby z naszej grupy i Nas pani z ang. zwolniła :cool3: Nie, Nie .. nie kłóciłyśmy się ;) takie żarty :evil_lol: Quote
Izuuus Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 My się nigdy nie kłócimy xd A czy bijemy hmm.. Ja nie mam takich problemów z wych.. xd Ale ty masz ładne ocenki Ada :cool3: Weź coś nagraj jak śpiewasz, chętnie posłucham:diabloti: Quote
Recommended Posts