Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='efciq']Hej :lol:
śliczne fotki :loveu:
co u ciebie?

znalazłam skaczący post:evil_lol::evil_lol:

[quote name='NUTELLASTELLA']http://images27.fotosik.pl/317/6725fc7f5517b462.jpg sąsiad? :cool3::lol:

sąsiadka:cool3::cool3:

[quote name='Izuuus']Nysa - takie zadupie :cool3:
Ja nie, tak sobie tylko spytałam :eviltong:

aa:eviltong::eviltong: skądś kojarzę tą nazwę:evil_lol:
aha:eviltong:

[quote name='Martunia']Hej! :loveu:
Ale Kabiś oszukuje. :D Udaje, że jest chory, bo chce zwrócić na siebie waszą uwagę, ale kiedy trzeba jechać do weta to nagle zdrów. :cool3:
Słodkie zdjęcia. :D
Jak tam odpoczywacie w weekend? ;)

hej:D
ta stary ściemniacz:evil_lol::evil_lol:
dziekuje:)
jakie tam odpoczywamy...:shake: ja skonczyłam niedawno pisac ten badziewny wywiad ale czuje ze dobrze mi wyszedł i jestem z siebie dumna:cool3::multi: ale mam jeszcze do zrobienia angielski i z matmy kartke którą dała nam pani ale mi nic na niej nie wychodzi;/ bo dziwne te zadania sa...:roll:
a kabik cały dzien z mamą lezy w łóźku bo sie wszyscy pochorowali...:shake:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']http://images48.fotosik.pl/54/8a19bd21a5889267.jpg Kabiś sie zakochał :evil_lol::loveu: Ciekawe jak b ysię na polu zachowywali czy by sie bawili :multi:

tak:loveu::evil_lol: własnie nie wiem bo cos nie mamy odwagi spróbowac z sasiadem ich razem ze sobą poza płotem puścić:evil_lol::evil_lol: ale pewnie kiedys sie spotkają:D bo tak to oni sie gonią przy płocie albo kabi prosi a ona sie obraca:evil_lol: komicznie to wyglada:eviltong::diabloti:

[quote name='efciq']Hej :)
co u was słychać?

hejo:)
marcie napisałam co u nas;)

Posted

Martunia napisał(a):
Oj to cały czas musisz coś do szkoły robić..
Tylko, żebyś i Ty się nie rozchorowała. :-( Niech szybko wracają wszyscy do zdrowia. ;)

no niestety... takie moje życie cudowne już jest:evil_lol::diabloti:
Ja tam nie mam zamiaru do szkoły muszę chodzić jeszcze w tym tyg w czw mam spr z gegry, w pon kartkówkę z anglika i ten wywiad do oddania, w wt chce żeby mnie pan z techniki pytał jak się nauczę, a potem moge sobie wolne zrobić:evil_lol::evil_lol: chociaż już mnie coś bierze ale od czego sa tabletki:cool3::p

Posted

U nas nie ma nauczycieli z angielskiego, więc mamy niemiecki.
No angielski jest, ale tylko w poniedziałki. A ja nie mam zamiaru do wpół do czwartej siedzieć w szkole. Na początku chodziłam, ale teraz już nie, bo on gó.wno uczy! :shake: osobiście wolę niemiecki. :lol:

Posted

[quote name='Sweetaśna']co wy macie z tym kujonem:evil_lol::evil_lol:

dla porównania mnie z kujonem dam wam takie coś:

Kujon – osoba charakteryzująca się koszulą w spodniach i okularami po dziadku.

1. Kuje wszystko, co się da, nawet jeśli jest to niepotrzebne, np.: etykietka z opakowania konserwy, książka telefoniczna.
  2. Nic nie rozumie (można kuć na blachę, ale rozumieć to już za wiele).
  3. Ważne, by spędzić co najmniej 4 godziny na kuciu; inaczej nie dość, że nic nie rozumie, to jeszcze nie pamięta zupełnie nic.

Kujonka - płeć żeńska, przezornie schowana za denkami a'la Stępień. Lubi tresować nauczycieli.
Typowe zachowanie na lekcji: zgłasza się do każdego zadanego pytania, zadanego przez nauczyciela, nawet jeśli ono nie dotyczy lekcji. Siedzi w pierwszej ławce, zawsze intensywnie wpatrzona w nauczyciela lub nauczycielkę. Ale jego to nie rozprasza - przecież jest wytresowany. Ze szkoły wychodzi zazwyczaj ostatnia, gdyż zaszczyca swoją osobą wszystkie kółka zainteresowań.

mnie się żadne nie tyczy:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kinia']Ale kujon z Ciebie;)

co wy macie z tym kujonem:evil_lol::evil_lol:

1. Kuje wszystko, co się da, nawet jeśli jest to niepotrzebne, np.: etykietka z opakowania konserwy, książka telefoniczna.
  3. Ważne, by spędzić co najmniej 4 godziny na kuciu; inaczej nie dość, że nic nie rozumie, to jeszcze nie pamięta zupełnie nic.

Kujonka - płeć żeńska, przezornie schowana za denkami a'la Stępień. Lubi tresować nauczycieli.
Typowe zachowanie na lekcji: zgłasza się do każdego zadanego pytania, zadanego przez nauczyciela, nawet jeśli ono nie dotyczy lekcji. Siedzi w pierwszej ławce, zawsze intensywnie wpatrzona w nauczyciela lub nauczycielkę. Ale jego to nie rozprasza - przecież jest wytresowany. Ze szkoły wychodzi zazwyczaj ostatnia, gdyż zaszczyca swoją osobą wszystkie kółka zainteresowań.

mnie się żadne nie tyczy:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
aha...
ja tam niemieckiego nienawidzę:shake::shake: nie pojmuje go:shake::roll:

no możliwe. akurat dla mnie aż tak bardzo trudny nie jest... :lol:
a ty masz niemiecki w szkole? :cool3:

Posted

[quote name='Sweetaśna']co wy macie z tym kujonem:evil_lol::evil_lol:

haha :evil_lol: :evil_lol:jaka obrona :loveu:

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
U nas nie ma nauczycieli z angielskiego, więc mamy niemiecki.
No angielski jest, ale tylko w poniedziałki. A ja nie mam zamiaru do wpół do czwartej siedzieć w szkole. Na początku chodziłam, ale teraz już nie, bo on gó.wno uczy! :shake: osobiście wolę niemiecki. :lol:

aha...
ja tam niemieckiego nienawidzę:shake::shake: nie pojmuje go:shake::roll:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:diabloti::diabloti:

Martunia napisał(a):
Nonsensopedia? :evil_lol:

wiadomo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo w mądrych encyklopediach nie ma takich wyjaśnień:D
w ogóle to gogle mi sie popsuły bo na żadną strunę nie mogę normalnie wejść z nich tylko mi cos o bezpieczeństwie wyskakuje;/

Posted

Sweetaśna napisał(a):
wiadomo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo w mądrych encyklopediach nie ma takich wyjaśnień:D
w ogóle to gogle mi sie popsuły bo na żadną strunę nie mogę normalnie wejść z nich tylko mi cos o bezpieczeństwie wyskakuje;/

Ja mam tak samo. Wpisuję coś w google.pl, a tam piep.rzą jakieś głupoty o bezpieczeństwie komputera... :angryy:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
mam w szkole..
trudny moze nie jest ale mi sie go nie chce uczyc:evil_lol:

nie wiem co się dzieje... ale to jest wkurzające i nie wiem jak sie tego pozbyc:angryy:

Mi tam jakoś niemiecki wchodzi w ten łeb. Przynajmniej do tej pory, zobaczymy jak będzie później... :lol: a może wprowadzili w google jakieś chwilowe zabezpieczenia albo coś? :shake::shake: a do której ty klasy chodzisz, bo już nie pamiętam? :evil_lol:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
szczerze to żadne:evil_lol::evil_lol: nic nie planuje:eviltong::eviltong:
a ty??

w sumie (wtrącając się do rozmowy) ja także nie mam żadnych planów na ten weekend. :cool1:

Posted

no możliwe. akurat dla mnie aż tak bardzo trudny nie jest... :lol:
a ty masz niemiecki w szkole? :cool3:

mam w szkole..
trudny moze nie jest ale mi sie go nie chce uczyc:evil_lol:

anitaaa i bartis napisał(a):
haha :evil_lol: :evil_lol:jaka obrona :loveu:

no wiesz trzeba sie bronic jak mi zarzucają ze jestem kims kim nie jestem:diabloti::evil_lol:

Ja mam tak samo. Wpisuję coś w google.pl, a tam piep.rzą jakieś głupoty o bezpieczeństwie komputera... :angryy:

nie wiem co się dzieje... ale to jest wkurzające i nie wiem jak sie tego pozbyc:angryy:

Martunia napisał(a):
Nonsensopedia jest boska. :diabloti:
U mnie google działa normalnie...

ta:D
;/ a u mnie nie:roll:

Posted

Martunia napisał(a):
Jakie masz plany na ten weekend (tylko nie mów znowu o szkole..)? :D

szczerze to żadne:evil_lol::evil_lol: nic nie planuje:eviltong::eviltong:
a ty??

Posted

Znowu odnajduje posty po tak długom czasie bo skacza:angryy:

Mi tam jakoś niemiecki wchodzi w ten łeb. Przynajmniej do tej pory, zobaczymy jak będzie później... :lol: a może wprowadzili w google jakieś chwilowe zabezpieczenia albo coś? :shake::shake: a do której ty klasy chodzisz, bo już nie pamiętam? :evil_lol:

heh:D to dobrze;)
ja sie wybieram do liceum tak zeby nie miec niemca ale niestety nie wiem czy sie dostane do tej klasy a we wszystkich innych jest niemiec..:roll:
Ja chodze do 3 gim;)

w sumie (wtrącając się do rozmowy) ja także nie mam żadnych planów na ten weekend. :cool1:

Jaki tam weekend niedziela została juz tylko...:shake:
za długo spałam dzisiaj:diabloti::evil_lol::evil_lol: i mam krótki dzień:evil_lol:

Kurcze wszyscy u mnie są chorzy a mnie boli tylko gardło i tabletki biore:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

efciq napisał(a):
Helloł :)
mnie dzisiaj głowa bolała rano i w ogóle wszyscy coś dzisiaj się źle czują...

hejo:D
mnie głowa bolała ze dwa dni temu;)
Jaka taka epidemia w ogóle panuje...
u mnie w piątek połowa klasy była chora na chorobę która nazywała się sprawdzian z biologii:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

No epidemia panuje... 2 tyg temu było gdzieś może pół szkoły... :roll: No dobra, przesadzam, ale wielu nie było... :roll:
Ada, uważaj, żebyś i Ty nie zachorowała. :eviltong: