Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martunia napisał(a):
Jak to nie masz nic do opowiadania. :D
Gadaj, jak Ci poszło itd. :D

dzisiaj mam brak inwencji twórczej skończyły mi się pomysły do wymyślania:evil_lol::evil_lol:
Martynka i Maciuś mieli dzisiaj imieniny:D i Maciejowi na sali gim śpiewaliśmy a życzenia;)
a Martynie w szatni od wf:evil_lol::evil_lol: heh:D
co by tu dodać jestem po 2 spr i jestem wykończona psychicznie:diabloti::evil_lol:
heh:D
ale żyje wiec jeszcze się nie cieszcie ze mnie nie usłyszycie:diabloti::evil_lol::evil_lol:
i nie wiem co jeszcze takiego...
A wiem już:D
Musze napisać wywiad z bohaterami świętoszka.. co ja jestem jakaś dziennikarka? nie zamierzam nią byc... kurcze:angryy:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia napisał(a):
Hejo!
Jak ja się ciesze, że mam ferie:p
Nienawidze pisać wywiadów...

hejo:)
fajnie masz... ja jeszcze muszę 2 tygodnie chodzić do szkoły:placz::placz:
ja tez nienawidzę:angryy: ale oczywiście z naszej grupy ja to pisałam wszystko i ja muszę dokończyć:roll:

Martunia napisał(a):
Aż dwa sprawdziany? No no, ale Ciebie wykończyli. :D
Świętoszka? Nie czytałam jeszcze tej lektury.. Eh, u nas też dużo zadają wypracowań.. muszę jeszcze napisać recenzję na wtorek... :roll:

no niestety:placz:
świętoszek:D fajne to nawet :) w każdym razie szybko się czyta;)
eh recenzje tez bede miec do napisania ale nie wiem na kiedy.. ale tez o świętoszku mamy podobno pisac... ale nie wiadomo bo mielismy pisać juz kiedys o dziewczynie z perłą ale nie pisalismy wiec moze i tym razem:D

Posted

Izuuus napisał(a):
co tam u pani i pana Kabiego? xd

a u mnie spoko:)
wreszcie troszkę odpoczynku:)
a u kabika.. dobrze;) niby miał kaszel i mama dzwoniła do pani weterynarz i nawet pani go słyszała przez słuchawkę ale zajechaliśmy i nagle cudowne ozdrowienie kaszel zniknął... zawsze tak jest ze w domu chory a pojedziemy do weta to nagle piesek zdrowy jak ryba:evil_lol::evil_lol: normalnie nie moge z tego mojego psa:evil_lol::evil_lol: ale dostał jakiś zastrzyk i niby nie kaszle :evil_lol::evil_lol:
a co u was??:D

Posted

U mnei to ok.
Co do dziennikarki to mystatnio mieliśmy na chemie przeprowadzić wywiad z Skłodowską i mój kolega mówi 'Jak mam z nią przeprowadzić wywiad jak ona nie żyje' :roll: Dobże, że tylko 4 matoły w klasie mam (tzn cała płeć męska) xd
A Kabi to pewnie chciał zwrócić na siebie uwage albo sobie z was jaja robił :loveu: kochany taki ten twoj Kabulec :cool3:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Zastanowiłaś się już co do zdjęć :diabloti:??

no zastanowiłam:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Kinguska']no, ja tez nie lubie byc dziennikarką, nigdy mi to nie wychodzi :)

mi tez nie i jeszcze za cała naszą grupe musze to zrobić;/ dobrze ze chociaz mamy prawie połowe:D

[quote name='Izuuus']U mnei to ok.
Co do dziennikarki to mystatnio mieliśmy na chemie przeprowadzić wywiad z Skłodowską i mój kolega mówi 'Jak mam z nią przeprowadzić wywiad jak ona nie żyje' :roll: Dobże, że tylko 4 matoły w klasie mam (tzn cała płeć męska) xd
A Kabi to pewnie chciał zwrócić na siebie uwage albo sobie z was jaja robił :loveu: kochany taki ten twoj Kabulec :cool3:

:)
na chemii wywiad??:-o
tylko masz 4 chłopaków w klasie??:-o a ile masz ogólnie osób?? ja mam 14 chłopaków :evil_lol::evil_lol: i 11 dziewczyn:diabloti:
nie wiem debil a nie pies:evil_lol::evil_lol: dziwny jest ale zawsze jak jest chory to w lecznicy cudowne uzdrowienie następuję.. tylko raz nawet tam był spokojny to wtedy było już bardzo źle z nim...

ZDJĘCIA w niespodzianke:D

Z Santią:)

CDN:)

Posted

Izuuus napisał(a):
W klasie mam 4 chłopaków i 26 dziewczyn = 30 nieuków :roll:

Zdjęcia boskie :loveu:
Ah ten Kabi i jego cudowne ozdrowienie :lol:

ojej to gdzie ty mieszkasz że tak mało masz chłopaków:crazyeye::crazyeye:
u nas było by aż smutno jak byśmy mieli tyle chłopców:evil_lol::evil_lol: a tak jest wesoło na lekcjach mimo iż połowa to tez nieuki:diabloti: ale moja siostra ma 19 osób w klasie w tym 4 chłopaków tyle ze w liceum na profilu językowym na który mało chłopaków z reguły idzie:) a ty ile masz lat??

dziękuje:D:D
tak kiedyś mnie dobije:evil_lol::evil_lol:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
ojej to gdzie ty mieszkasz że tak mało masz chłopaków:crazyeye::crazyeye:
u nas było by aż smutno jak byśmy mieli tyle chłopców:evil_lol::evil_lol: a tak jest wesoło na lekcjach mimo iż połowa to tez nieuki:diabloti: ale moja siostra ma 19 osób w klasie w tym 4 chłopaków tyle ze w liceum na profilu językowym na który mało chłopaków z reguły idzie:) a ty ile masz lat??

dziękuje:D:D
tak kiedyś mnie dobije:evil_lol::evil_lol:

Mieszkam w Polsce xd
U nas jest brdzo wesoło szczególie jak ktoś krzyczy 'srać mi sie chce' xd
Jesteśmy podobna najgorszą klasa :loveu:
A ja mam chyba tyle lat co ty 15/93 xd
Też jestem na profilu językowym :roll:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
hehe ale dokładniej:evil_lol:
heh:D u nas jakby same dziewczyny byly w klasie to bylo by bardzo cicho:evil_lol::evil_lol:
bo ja na lekcjach nie gadam tak jak tu:diabloti:
o:D najgorsza klasa to zaszczyt:cool3::cool3::evil_lol:
no tyle samo:eviltong:
aaa... u nas w gim na rozszerzonym angielskim jest zazwyczaj po równo dziewczyn i chłopaków... ale to różnie bywa.. w ogóle u nas w szkole jest dużo 3 klas teraz 8 po 20 kilka osób:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Co dokładniej ? xd
Hah.. u nas jest ok 9 trzecich klas i nie ma chyba w zadnej mnei niz 25 osób :eviltong:
Wybierasz się na zlot ? :lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Mieszkam w Polsce xd
U nas jest brdzo wesoło szczególie jak ktoś krzyczy 'srać mi sie chce' xd
Jesteśmy podobna najgorszą klasa :loveu:
A ja mam chyba tyle lat co ty 15/93 xd
Też jestem na profilu językowym :roll:

hehe ale dokładniej:evil_lol:
heh:D u nas jakby same dziewczyny byly w klasie to bylo by bardzo cicho:evil_lol::evil_lol:
bo ja na lekcjach nie gadam tak jak tu:diabloti:
o:D najgorsza klasa to zaszczyt:cool3::cool3::evil_lol:
no tyle samo:eviltong:
aaa... u nas w gim na rozszerzonym angielskim jest zazwyczaj po równo dziewczyn i chłopaków... ale to różnie bywa.. w ogóle u nas w szkole jest dużo 3 klas teraz 8 po 20 kilka osób:diabloti::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Kinguska']http://images26.fotosik.pl/319/0fdec91cf27196e8.jpg
jakbym mojego Benka widziala :loveu:

heh ja od dawna uważam ze oni są do siebie podobni;)

Posted

Izuuus napisał(a):
Co dokładniej ? xd
Hah.. u nas jest ok 9 trzecich klas i nie ma chyba w zadnej mnei niz 25 osób :eviltong:
Wybierasz się na zlot ? :lol:

w jakiej miejscowości??
o to tez sporo:cool3::evil_lol:
a raczej tak:) takie mam plany:D a ty??

Posted

Sweetaśna napisał(a):
w jakiej miejscowości??
o to tez sporo:cool3::evil_lol:
a raczej tak:) takie mam plany:D a ty??

Nysa - takie zadupie :cool3:
Ja nie, tak sobie tylko spytałam :eviltong:

Posted

Hej! :loveu:
Ale Kabiś oszukuje. :D Udaje, że jest chory, bo chce zwrócić na siebie waszą uwagę, ale kiedy trzeba jechać do weta to nagle zdrów. :cool3:
Słodkie zdjęcia. :D
Jak tam odpoczywacie w weekend? ;)