Avaloth Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/DSC00865.jpg cudne :loveu: :cunao:gratulacje :Cool!:setki :popcorn:!!!:BIG:!!! :drinka::knajpa::drink1::pepsi: :laola: [SIZE=1]Ja stawiam że w niebieskim Mikołaj :) zgadłam? :evil_lol: cudny baner :buzi: nie zmieściłam się na setce.. :icon_roc:bezczelność:watpliwy: :D Majaczko ktoś Ci z opisu wyleciał czy mi się wydaje? Quote
Martunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 chester07 napisał(a):Majaczko ktoś Ci z opisu wyleciał czy mi się wydaje? A no rzeczywiście! Nie wiem, o co chodzi, muszę wkleić inny banner, ale tego samego psiaka. ;) Dzięki, że zauważyłaś. :D Quote
Sweet Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Martunia']A co tam u Was słychać? :cool3: hejo:) a u nas co słychac.. dobrze:P wracałam z chórku z koleżankami to kupiłam kabisiowi 60 ciasteczek za zł:D:D aż mi było gupio isc z taką torbą ciastek przez całą droge:P heh:) ale dobrze ze nikt znajomy mnie nie widział:P haha:) przy okazji obtarłam sobie pięte i palec nowymi butami i mnie teraz boli:( a mama mówiła nie idź w nich bo cie obetra:P ale adusia sie mamy nie słucha:P hehe:) trudno zagoi sie No a ogólnie to mam przed soba kartki z angliak (44 słówka po 3 odmany + tłumaczenie na polski;/) masakra;/ nie chce mi sie uczyc:P ale dam rade bo nie jest to az takie trudne:P a co u ciebie?? [quote name='chester07']http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/DSC00865.jpg cudne :loveu: :cunao:gratulacje :Cool!:setki :popcorn:!!!:BIG:!!! :drinka::knajpa::drink1::pepsi: :laola: [SIZE=1]Ja stawiam że w niebieskim Mikołaj :) zgadłam? :evil_lol: cudny baner :buzi: nie zmieściłam się na setce.. :icon_roc:bezczelność:watpliwy: :D Majaczko ktoś Ci z opisu wyleciał czy mi się wydaje? Dziekuje;) Oj nie zmieściłas sie:( ale jestes na 101 Dalmatyńczyków:) Zgadłas :D ale skąd wiedziałas??:D ah tak:P pewnie ta kobieca intuicja:D hih Quote
anmi0 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 :cool2::smilecol::smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::BIG::laola: 101 stronka!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Quote
Sweet Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='anmi0']:cool2::smilecol::smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::BIG::laola: 101 stronka!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: hihi:):) 101 dalmatyńczyk:P Quote
Izabela124. Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Witanko Spoznione gartualcje 100stronki:multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Spoznione gartualcje 100stronki:multi::multi::multi: witam:)) dziekuje:) teraz to można już życzyć 101 dalmatyńczyków:D:D Quote
anmi0 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 nieee! 102+zdrówka Kabisiowego i Rokisiowego:eviltong: :loveu::loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hejo:) Dziekuje;) Oj nie zmieściłas sie:( ale jestes na 101 Dalmatyńczyków:) Zgadłas :D ale skąd wiedziałas??:D ah tak:P pewnie ta kobieca intuicja:D hih a bo mi się Mikołaj ze śniegiem skojarzył, a śnieg to niebieski albo biały :D:D:D moje kminy miażdżą, wiem :evil_lol: no dobra niech będzie, jakoś przeżyję ewentualnie :roll::eviltong: a nmzc ^^ :buzi: ha Majaczko widzisz jakam ja spostrzegawcza baba? :D i nawet wiem który ! Barry ^^ a wiesz że jeszcze jakiś oprócz niego by ci się zmieścił ? :cool3: ładny masz ten z Kazarkiem :loveu: Quote
Sweet Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 anmi0 napisał(a):nieee! 102+zdrówka Kabisiowego i Rokisiowego:eviltong: :loveu::loveu::loveu: hehe:)) dobra:):) a co u was?? chester07 napisał(a):a bo mi się Mikołaj ze śniegiem skojarzył, a śnieg to niebieski albo biały :D:D:D moje kminy miażdżą, wiem :evil_lol: no dobra niech będzie, jakoś przeżyję ewentualnie :roll::eviltong: a nmzc ^^ :buzi: ha Majaczko widzisz jakam ja spostrzegawcza baba? :D i nawet wiem który ! Barry ^^ a wiesz że jeszcze jakiś oprócz niego by ci się zmieścił ? :cool3: ładny masz ten z Kazarkiem :loveu: heh:) no ty to masz droge dedukcji:):) :) no to dobrze ze przeżyjesz:) co u ciebie i chestiego??:D Quote
Avaloth Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): heh:) no ty to masz droge dedukcji:):) :) no to dobrze ze przeżyjesz:) co u ciebie i chestiego??:D no prawda że fajna? :evil_lol: ale nie no jakoś tak od razu mi się wydawało że Mikołaj to ten ^^ a u nas giciorek :D ale Chester się cofa w rozwoju, przeżywa okres dojrzewania albo nie wiem co mu.. bo i na szkoleniu i na spacerkach ćwiczy coraz gorzej.. nie dawno jeszcze stój zostań robił ze mną bez problemu, a od tygodnia na szkoleniach nawet z moim tatą nie zrobi.. a dzisiaj na spacerze stałam 10 minut na polnej drodze, żeby w końcu raz udało mu się stanąć i nie podchodzić do mnie, i chyba tylko dlatego że się zajął jakimiś zapachami :angryy: potem przed kolacją go tak wymęczyłam dopóki nie zrobił idealnie wszystkiego :D Quote
Sweet Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 chester07 napisał(a):no prawda że fajna? :evil_lol: ale nie no jakoś tak od razu mi się wydawało że Mikołaj to ten ^^ a u nas giciorek :D ale Chester się cofa w rozwoju, przeżywa okres dojrzewania albo nie wiem co mu.. bo i na szkoleniu i na spacerkach ćwiczy coraz gorzej.. nie dawno jeszcze stój zostań robił ze mną bez problemu, a od tygodnia na szkoleniach nawet z moim tatą nie zrobi.. a dzisiaj na spacerze stałam 10 minut na polnej drodze, żeby w końcu raz udało mu się stanąć i nie podchodzić do mnie, i chyba tylko dlatego że się zajął jakimiś zapachami :angryy: potem przed kolacją go tak wymęczyłam dopóki nie zrobił idealnie wszystkiego :D nom:D fajnie ze udalo ci sie wydedukowac:D:D hehe:P ty to masz z tym chesterkiem:):):) i jak go wymęczyłas:P hehe:) a jak w szkole?? ile miałas z egzaminu próbnego pkt na 100??:D Quote
Martunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hejo:) a u nas co słychac.. dobrze:P wracałam z chórku z koleżankami to kupiłam kabisiowi 60 ciasteczek za zł:D:D aż mi było gupio isc z taką torbą ciastek przez całą droge:P heh:) ale dobrze ze nikt znajomy mnie nie widział:P haha:) przy okazji obtarłam sobie pięte i palec nowymi butami i mnie teraz boli:( a mama mówiła nie idź w nich bo cie obetra:P ale adusia sie mamy nie słucha:P hehe:) trudno zagoi sie No a ogólnie to mam przed soba kartki z angliak (44 słówka po 3 odmany + tłumaczenie na polski;/) masakra;/ nie chce mi sie uczyc:P ale dam rade bo nie jest to az takie trudne:P a co u ciebie?? A no to fajnie! Pewnie Kabisowi będą smakowały. :loveu: E tam, zagoi się. :) No właśnie, dasz rację. :D U mnie? Napisałam Ci początek na PW. :cool3: Żeby nie było że mam szkołę-huliganów. :cool3: :evil_lol: No i z geografii mnie chłopacy wkurzyli, bo miałam z nimi dzielić atlas i przez ich głupie zachowanie nie miałam jak no i pani nagle kazała zebrać kartki (gdzie mieliśmy pracować) i przez nich kolejną 1 dostanę. :razz: A moja jedyna ocena to 2. :razz: Nawet nie wiem, dlaczego... No i mnie od rana strasznie gardło boli, coś czuję, że będę chora. :-( Katar tez mam i kicham... A wczoraj mówiłam, że mnie o dziwo nic nie bierze, bo ja jestem alergiczką i zawsze mnie coś brało co jakiś czas... Wykrakałam. :roll: :shake: Quote
Sweet Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Martunia napisał(a):A no to fajnie! Pewnie Kabisowi będą smakowały. :loveu: E tam, zagoi się. :) No właśnie, dasz rację. :D U mnie? Napisałam Ci początek na PW. :cool3: Żeby nie było że mam szkołę-huliganów. :cool3: :evil_lol: No i z geografii mnie chłopacy wkurzyli, bo miałam z nimi dzielić atlas i przez ich głupie zachowanie nie miałam jak no i pani nagle kazała zebrać kartki (gdzie mieliśmy pracować) i przez nich kolejną 1 dostanę. :razz: A moja jedyna ocena to 2. :razz: Nawet nie wiem, dlaczego... No i mnie od rana strasznie gardło boli, coś czuję, że będę chora. :-( Katar tez mam i kicham... A wczoraj mówiłam, że mnie o dziwo nic nie bierze, bo ja jestem alergiczką i zawsze mnie coś brało co jakiś czas... Wykrakałam. :roll: :shake: smakują mu:D bo mu już kupowałam je dużo razy:) a teraz mam zapas:) hehe:) no przeczytałam i odpisałam na PW:) to nie uczciwe.. powinni nosić atlas swój a nie tobie zabierać.. oj... to kiepsko ci idzie z gegry:P OJ... biedna Martusia:(:( współczuje ci:( dobrze ze ja nie jestem na nic uczulona:P hehe:) Co powiesz jeszcze??:D Quote
anmi0 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Aj nudy jak zwykle:eviltong: Dziś następny był sprawdzian tym razem historia, jutro poprawa z techniki. ehh ciężko:roll: Quote
Martunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):smakują mu:D bo mu już kupowałam je dużo razy:) a teraz mam zapas:) hehe:) no przeczytałam i odpisałam na PW:) to nie uczciwe.. powinni nosić atlas swój a nie tobie zabierać.. oj... to kiepsko ci idzie z gegry:P OJ... biedna Martusia:(:( współczuje ci:( dobrze ze ja nie jestem na nic uczulona:P hehe:) Co powiesz jeszcze??:D O no to dobrze. ^^ Tzn. atlas jest szkolny. Wszystkie atlasy poroznosili i akurat dla mnie zabrakło! :razz: Jaki pech... W dodatku oni, zamiast pracować, to się wygłupiali, mieli do mnie jakieś wąty, bawili się atlasem itd. :razz: No kiepsko... Pzez to się poryczałam, bo ja sie tyle uczę i i tak same 2 mam. :-( No fajnie Ci, że nie jesteś alergikiem. Ja lubię biegać, ale czasem w dłuższych dystansach po prostu nie mogę, bo mi płuca siadają, a ja się duszę. Quote
Sweet Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 anmi0 napisał(a):Aj nudy jak zwykle:eviltong: Dziś następny był sprawdzian tym razem historia, jutro poprawa z techniki. ehh ciężko:roll: hehe:) u mnie tez nudy:P ja mam kartkówke z anglika... i pewnie z wf bede musiała stac na rekach a nie umiem;/ potem w czw i pt mam spr.... a ty do której klasy chodzisz/?? Quote
Sweet Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Martunia napisał(a):O no to dobrze. ^^ Tzn. atlas jest szkolny. Wszystkie atlasy poroznosili i akurat dla mnie zabrakło! :razz: Jaki pech... W dodatku oni, zamiast pracować, to się wygłupiali, mieli do mnie jakieś wąty, bawili się atlasem itd. :razz: No kiepsko... Pzez to się poryczałam, bo ja sie tyle uczę i i tak same 2 mam. :-( No fajnie Ci, że nie jesteś alergikiem. Ja lubię biegać, ale czasem w dłuższych dystansach po prostu nie mogę, bo mi płuca siadają, a ja się duszę. aha to wy tak macie.... hehe:P tak to jest pracowac z chłopakami :P wiem cos o tym jak na polskim do mnie i kolezanek maks i dominik sie dosiedli do grupy i dostali za nasza prace 5:P hehe:) :(:( oj... zrób cos dodatkowego , naucz sie i zgłos do odp... poprawisz jako to... ja nie lubie biegac;P wf ogólnie nie lubie;P ide wysuszyc włosy:P zaraz bede:)) Quote
Martunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):aha to wy tak macie.... hehe:P tak to jest pracowac z chłopakami :P wiem cos o tym jak na polskim do mnie i kolezanek maks i dominik sie dosiedli do grupy i dostali za nasza prace 5:P hehe:) :(:( oj... zrób cos dodatkowego , naucz sie i zgłos do odp... poprawisz jako to... ja nie lubie biegac;P wf ogólnie nie lubie;P ide wysuszyc włosy:P zaraz bede:)) No wiesz, ale ja się po nich tego nie spodziewałam... :razz: Karolina ich za mnie okrzyczała na korytarzu. :lol: No ja mma nadzieję, że będę mogła coś takiego zrobić. Ja też ogólnie nie lubię w-f, ale bieganie jako tako ujdzie. ;) A ja zaraz idę na Szymka i się jeszcze przed i po nim uczyć. :D Quote
Sweet Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Martunia napisał(a):No wiesz, ale ja się po nich tego nie spodziewałam... :razz: Karolina ich za mnie okrzyczała na korytarzu. :lol: No ja mma nadzieję, że będę mogła coś takiego zrobić. Ja też ogólnie nie lubię w-f, ale bieganie jako tako ujdzie. ;) A ja zaraz idę na Szymka i się jeszcze przed i po nim uczyć. :D heh:) dobrze żę im sie za to dostało:P ja tam wf'u nienawidze;/ kurcze jak ja go nie lubie:P nie jestem dobra z niego poprostu:P Jeszcze jestem ide po na wspólnej suszyc włosy:p a potem ide sobie spac:P heh:) No miłej nauki:) ja musze na anglika powtórzyc jeszcze:) te glupie słówka.. jak ja ich nie lubie;P heh.., ale trzeba sie nauczyc by miec kolejną 5 i 4 lub cos wiecje na koniec z anglika;) co powiesz jeszcze jesli jestes?? Quote
Martunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) dobrze żę im sie za to dostało:P ja tam wf'u nienawidze;/ kurcze jak ja go nie lubie:P nie jestem dobra z niego poprostu:P Jeszcze jestem ide po na wspólnej suszyc włosy:p a potem ide sobie spac:P heh:) No miłej nauki:) ja musze na anglika powtórzyc jeszcze:) te glupie słówka.. jak ja ich nie lubie;P heh.., ale trzeba sie nauczyc by miec kolejną 5 i 4 lub cos wiecje na koniec z anglika;) co powiesz jeszcze jesli jestes?? No jestem na chwilkę, bo jest przerwa. :D Moja szkoła była w telewizji! Widziałam w powtórce faktów! :D Jesteśmy sławni! :evil_lol: Ja w-fu tez szczerze mówiąc nie lubię, mamy bardzo wymagającego nauczyciela, który myśli, ze w mig zrobi z nas sportswomenki. ;/ A ja muszę się uczyć na jutro z historii na sprawdzian i na może odp z biologii... Dobranoc! :loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Martunia']No jestem na chwilkę, bo jest przerwa. :D Moja szkoła była w telewizji! Widziałam w powtórce faktów! :D Jesteśmy sławni! :evil_lol: Ja w-fu tez szczerze mówiąc nie lubię, mamy bardzo wymagającego nauczyciela, który myśli, ze w mig zrobi z nas sportswomenki. ;/ A ja muszę się uczyć na jutro z historii na sprawdzian i na może odp z biologii... Dobranoc! :loveu::loveu::loveu: o fajnie:P mnie juz nie było:P o super:D:D Ja mam fajną panią:) za skok przez kozła dostałam dzisiaj 4+ a nawet go nie przeskoczyłam tylko naskoczyłam na niego bo nie umiałam inaczej:) i sie ciesze:P ja jestem ciamajda;p i jak poszły spr?? mi kart z anglika chyba dobrze:) bedzie kolejna 5:D co powiesz?? jak w szkole?? Nasi chłopcy bawili sie dzisiaj na przerwie jaszczurkami:P hehe:) dziewczyny sie wszystkie bały no moze z wyjątkami::) No i od naszej pani wychowawczyni Maks dostał niezły opieprz:P Ogólnie to pani chce nas porozsadzac dziewczyna z chłopakiem;/ i na każdej lekcji mamy tak siedziec...;/ straszne ja nie chce;/ wszystko przez chłopaków jak zawsze..... ale jak bede z jakims fajnym chłopakiem siedziec to moze to jakos wytrzymam ale i tak wole z koleżankami siedziec.... Quote
Martunia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']o fajnie:P mnie juz nie było:P o super:D:D Ja mam fajną panią:) za skok przez kozła dostałam dzisiaj 4+ a nawet go nie przeskoczyłam tylko naskoczyłam na niego bo nie umiałam inaczej:) i sie ciesze:P ja jestem ciamajda;p i jak poszły spr?? mi kart z anglika chyba dobrze:) bedzie kolejna 5:D co powiesz?? jak w szkole?? Nasi chłopcy bawili sie dzisiaj na przerwie jaszczurkami:P hehe:) dziewczyny sie wszystkie bały no moze z wyjątkami::) No i od naszej pani wychowawczyni Maks dostał niezły opieprz:P Ogólnie to pani chce nas porozsadzac dziewczyna z chłopakiem;/ i na każdej lekcji mamy tak siedziec...;/ straszne ja nie chce;/ wszystko przez chłopaków jak zawsze..... ale jak bede z jakims fajnym chłopakiem siedziec to moze to jakos wytrzymam ale i tak wole z koleżankami siedziec.... No to fajnie. ^^ Gratulacje 4. ^^ Ja całe szczęście dziś nie ćwiczyłam, bo się przeziębiłam... Jak będziemy w czwartek na dworze to może będę. :D Zależy, czy sie będę lepiej czuła. A skąd wzięli te jaszczurki? ;) Ale macie głupio z tym siedzeniem chłopak-dziewczyna. :razz: U mnie dobrze, dziś na sprawdzianie z historii mieliśmy wszystko pisać, co wiemy. :) Może się załapię na 5, bo się rozpisałam i czuję, jakbym wszystko z książki wyrecytowała. :D Quote
Sweet Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Martunia napisał(a):No to fajnie. ^^ Gratulacje 4. ^^ Ja całe szczęście dziś nie ćwiczyłam, bo się przeziębiłam... Jak będziemy w czwartek na dworze to może będę. :D Zależy, czy sie będę lepiej czuła. A skąd wzięli te jaszczurki? ;) Ale macie głupio z tym siedzeniem chłopak-dziewczyna. :razz: U mnie dobrze, dziś na sprawdzianie z historii mieliśmy wszystko pisać, co wiemy. :) Może się załapię na 5, bo się rozpisałam i czuję, jakbym wszystko z książki wyrecytowała. :D dziekuje:) fajnie miałas:P ja tez dzisiaj nie chciałam ćwiczyc ale dobra:P jeszcze te pare razy do końca roku wytrzymam:) A jaszczurki:P szczerze mówiąc to nie wiem na trawie podobno chodziły i znaleźli:P dwie mieli:) ale fajne były:D:D nom bardzo głupio;/ ale znajac chłopaków to i tak nie wypali bo nie bedą chcieli siedziec z dziewczynami:P o to super:D:D ja jutro nic nie mam:D w czwartek i pt za to tak:P ale dobrze jest:) juz chce weekend:D:D a co powiesz jeszcze?? Quote
Recommended Posts