Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Owczarkowa napisał(a):
nr 2 :diabloti:
tylko zrób sobie ramke :eviltong:

o patrz wiedziałam że o czymś zapomaniałam:evil_lol::evil_lol::eviltong:
ale chyba i tak nie dam żadnego kompletu bo mi sie nie podobają:evil_lol::evil_lol::diabloti:

anitaaa i bartis napisał(a):
Na numer3 d\sobeizmień chybajednak całościowo najlepszy :loveu:

mówisz?:evil_lol:

RCookie napisał(a):
Ładnie małemu w fioletowym :).

dziękuje:)

Owczarkowa napisał(a):
Chcemy :multi::multi::multi:

Izuuus napisał(a):
to dawaj :evil_lol:

daje już:D:D

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aduś ty codziennie zdjęcia dajesz ? :evil_lol:
ha kocham tą pozycje ! :diabloti::loveu::loveu:
ja bym wzięła nr. 2 .. tzn avek an pewno, baner też mi się najbardziej podoba, tylko napisu nie bardzo widać :eviltong:

Posted

Twoj pies spi w obrozy? :roll: Przeciez to nienajlepsze- psu powinno byc w domu wygodnie a nie ze siedzi w obrozy :evil_lol: Pozatym moim zdaniem obroza ma mu sie kojarzyc ze spacerem a nie ze siedzi w niej w domu- ale to tylko taka moja uwaga żeby niebylo ze sie idiotycznie czepiam jak w niektorych wątkach mi to mowiono co do wlasnie siedzenia w obrozy w domu ;)

Posted

Nera- napisał(a):
Twoj pies spi w obrozy? :roll: Przeciez to nienajlepsze- psu powinno byc w domu wygodnie a nie ze siedzi w obrozy :evil_lol: Pozatym moim zdaniem obroza ma mu sie kojarzyc ze spacerem a nie ze siedzi w niej w domu- ale to tylko taka moja uwaga żeby niebylo ze sie idiotycznie czepiam jak w niektorych wątkach mi to mowiono co do wlasnie siedzenia w obrozy w domu ;)

Według mnie psu ze spacerem powinna się kojarzyć smycz, a nie obroża ;)
Moje mają prawie cały czas na sobie obrożę. Mam dwa koty i w razie czego muszę za coś złapać psa - za coś, czyli obrożę :)

http://images36.fotosik.pl/51/d61aa6d36a72cc3b.jpg on tylko udaje że śpi :diabloti::evil_lol: sweetaśny :loveu::loveu:

Posted

Owczarkowa napisał(a):

Moje mają prawie cały czas na sobie obrożę. Mam dwa koty i w razie czego muszę za coś złapać psa - za coś, czyli obrożę :)

Jak dla mnie to czysty idiotyzm ;) Smycz i obroża kojarzą jej sie ze spacerem a nie obroza z przebieraniem sie i męką w domu :roll: Ale OK kazdy ma inne podejscie, pozatym obroza mechaci siersc w najbardziej delikatnym miejscu przy karku ;)

Posted

Isia & Chester napisał(a):
Aduś ty codziennie zdjęcia dajesz ? :evil_lol:
ha kocham tą pozycje ! :diabloti::loveu::loveu:
ja bym wzięła nr. 2 .. tzn avek an pewno, baner też mi się najbardziej podoba, tylko napisu nie bardzo widać :eviltong:

nie codziennie:evil_lol::evil_lol:
heh:D

Izuuus napisał(a):
http://images33.fotosik.pl/447/8f4e4ae840aaed27.jpg nie mogłam sie połpać co gdzie jest :cool3:

:)

Nera- napisał(a):

Jemu obroża nie przeszkadza przyzwyczaił się... po za tym mój tata ma zakład stolarski i czesto jak kabi jest na dworze to ktos przyjeżdża i lepiej jest go złapac.. i jeszcze do tego drzwi sie czasami same otwierają jak nie są przekluczone a bez sensu zebym za kazdym razem jak pójdzie na dwór zakładała mu obroże..

Owczarkowa napisał(a):

http://images36.fotosik.pl/51/d61aa6d36a72cc3b.jpg on tylko udaje że śpi :diabloti::evil_lol: sweetaśny :loveu::loveu:

No ja tak samo mylse jak wyciagam smycz to wiadomo ze spacer:)

tak udaje:evil_lol::evil_lol:

Posted

Skibka napisał(a):
http://images33.fotosik.pl/447/132bd7c6a0b7eced.jpg

Skąd ja znam tą pozycję.. :evil_lol:

haha:D

http://images33.fotosik.pl/447/132bd7c6a0b7eced.jpg oh ah ale mu dobrze :lol::evil_lol: Co u ciebie??

:) u mnie w sumie srednio...:roll:

Kinia napisał(a):
Czeeeeeść!
A ja mam wyniki z ang! Mam mniej pkt niż ostanio:( I wiem też ile mam pkt z zamkniętych z humana;)

hej:)
ja tez mamy wyniki z angielskiego:) tyle samo mam co ostatnio.. dobrze ze sie nie pogorszyłam:evil_lol: 35:) a z mat-przyr narazie na 28 mam 13:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: zdolna jestem polak po weekendzie ma byc oceniony:) a ty ile masz pkt??

Nera- napisał(a):
Jak dla mnie to czysty idiotyzm ;) Smycz i obroża kojarzą jej sie ze spacerem a nie obroza z przebieraniem sie i męką w domu :roll: Ale OK kazdy ma inne podejscie, pozatym obroza mechaci siersc w najbardziej delikatnym miejscu przy karku ;)

wiesz jak by mu oborża przeszkadzała to by próbował zdjąc..
no własnie kazdy ma swoje zdanie ne ten temat:)
Mój nie ma włosów zmechaconych...:shake:

Posted

Sweetaśna napisał(a):

hej:)
ja tez mamy wyniki z angielskiego:) tyle samo mam co ostatnio.. dobrze ze sie nie pogorszyłam:evil_lol: 35:) a z mat-przyr narazie na 28 mam 13:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: zdolna jestem polak po weekendzie ma byc oceniony:) a ty ile masz pkt??

Z ang mam 46 czyli gorzej o 3 pkt:oops:
A z mat-przyr mam malutko, tylko 36 nie wiem co tam zepsułam

Posted

Sweetaśna napisał(a):
kobieto ty mówisz ze to źle?
Ja z mat-przyr będę miała 25 pkt jak dobrze pójdzie ale wiem co zepsułam bo takie błędy jak narobiłam to się w głowie nie mieści po prostu:shake::shake:
A z anglika chciała bym mieć tyle...:roll::p

Tak dla mnie to jest mało:shake:
I dawali nam oceny:shake:
No i z maty mam 3
z fizyki 1
z geografii 5
a z biologi jeszcze nie wiem. A z ang dała mi 4:shake::shake::shake:

Posted

Kinia napisał(a):
Z ang mam 46 czyli gorzej o 3 pkt:oops:
A z mat-przyr mam malutko, tylko 36 nie wiem co tam zepsułam

kobieto ty mówisz ze to źle?
Ja z mat-przyr będę miała 25 pkt jak dobrze pójdzie ale wiem co zepsułam bo takie błędy jak narobiłam to się w głowie nie mieści po prostu:shake::shake:
A z anglika chciała bym mieć tyle...:roll::p

Posted

[CENTER]Ja z językowego miałam 39 punktów :D:D
A humanistyczny 38 :diabloti:
A mat-przyr. jeszcze nie wiem :D
I tak mało :D:D Najlepiej by było po 50 z każdego :D:D[/CENTER]

Posted

Kinia napisał(a):
Tak dla mnie to jest mało:shake:
I dawali nam oceny:shake:
No i z maty mam 3
z fizyki 1
z geografii 5
a z biologi jeszcze nie wiem. A z ang dała mi 4:shake::shake:

e tam mało...
a no tak bo wy macie za to oceny:roll: ja słabe bym bardzo miała... naprawde tragicznie mi poszło... dopiero bys narzekała jabys miała tyle pkt co ja ale mysle ze ten kwietniowy pójdzie lepiej...

Owczarkowa napisał(a):
Ja z językowego miałam 39 punktów :D
A humanistyczny 38 :diabloti:
A mat-przyr. jeszcze nie wiem :D
I tak mało :D Najlepiej by było po 50 z każdego :D

o to całkiem sporo:D
ja z ang mam 35 jak mówiłam:evil_lol: z polaka liczę na ok.40 a z matmy ja mówiłam ok,25:evil_lol::evil_lol: haha tragizm w najgorszej postaci:evil_lol::evil_lol::diabloti: ale do jednej ze szkół znaczy tej co składam na drugi wybór bym się raczej dostała wiec nie jest źle:evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti: bo wyszło by mi ok.130 pkt i tak o 20 mniej od tego co potrzebuje do tej co na pierwszy wybór daje szkoły:evil_lol::eviltong::eviltong:

my będziemy pisać dopiero po feriach :evil_lol:

heh:evil_lol::evil_lol: to późno:eviltong::eviltong: a ty kiedy masz ferie?? już masz??