Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
A ok, rozumiem. :D Masz 1000 posta! :D
Co prawda ja chciałam, no ale już nie chciałam Ci ukradać ani pisać podwójnie. :D
Już 1001 strona, świętujemy! :evil_lol:

nie 1000 a 10 000:D:D
:multi::multi:
jej jak juz duzo zapisałyśmy normalnie chyba sie popłacze ze szczescia:placz::placz::razz:

Posted

Martunia napisał(a):
A sorry, ucięło mi jedno zero. :D
Ja też... :placz::placz::placz:

heh:D
popłaczmy razem za nasze ponad 1000 storn przegadanych:placz::placz::placz::placz:

DOBRANOC:*:*

Posted

Martunia napisał(a):
:placz::placz::placz:
Patrz, jakie z nas spamiary. :D

I znowu mi uciekasz, niewdzięczna. :D

:placz::placz:
tak :placz:
w sumie czego my płaczemy to trzeba oblac:cool3::popcorn::popcorn::popcorn::drinking::drinking::drinking::knajpa::knajpa:

haha

psiara1996 napisał(a):
hej ;) łooo ponad 1000 stron :cool3:

no;D
hej

Kinia napisał(a):
No, no grstuluję 1001 strony!!

Jak dzisiaj na ang?

dziekuje:p

a dość dobrze mam nadzieje ale niektórych zadan nie jestem pewna..
a najgorsze było ostatnie puszczane z płyty bo tak szybko mówili to jedno po drugim ze nie wyłapałam o co tam chodzi ani jaka ma byc odp i strzelała:shake: i jeszcze 5 przykład zamiast gdzies wcisnac z boku to na drugiej stronie dali i nikt o tym nie wiedział i jak skonczyli to dopiero sie wszsycy skapnęli:roll:

Posted

Sweetaśna napisał(a):

a dość dobrze mam nadzieje ale niektórych zadan nie jestem pewna..
a najgorsze było ostatnie puszczane z płyty bo tak szybko mówili to jedno po drugim ze nie wyłapałam o co tam chodzi ani jaka ma byc odp i strzelała:shake: i jeszcze 5 przykład zamiast gdzies wcisnac z boku to na drugiej stronie dali i nikt o tym nie wiedział i jak skonczyli to dopiero sie wszsycy skapnęli:roll:

:eviltong: najgorsze było dopasowywanie tych nagłówków bo tak w sumie dużo pasowało do jednego.
Ja jak oni dawali czas na przeczytanie zadania itd. tobiłam już te nie za słuchania bo mi się nudziło. A to co tak szybko leciało to ja myślałam, że to idzie z góry na dół i żadna opowiedź mi nie pasowała... :oops: dobrze, że jestem słuchowcem i jakoś pamiętałam o co chodziło i chyba mam to dobrze;)

Posted

Kinia napisał(a):
:eviltong: najgorsze było dopasowywanie tych nagłówków bo tak w sumie dużo pasowało do jednego.
Ja jak oni dawali czas na przeczytanie zadania itd. tobiłam już te nie za słuchania bo mi się nudziło. A to co tak szybko leciało to ja myślałam, że to idzie z góry na dół i żadna opowiedź mi nie pasowała... :oops: dobrze, że jestem słuchowcem i jakoś pamiętałam o co chodziło i chyba mam to dobrze;)

to swoją droga nie byłam pewna które do czego pasuje.. najłatwiejsze chyba bylo to z przypasowaniem kto co mówi co bylo napisane i trzeba bylo ze policjant itp.:) prawde i fałsz pewnie mam źle do połowy jak zawsze bo tego nie umiem:eviltong: zawsze na odwrót zrobie:evil_lol:
ja czekałam... tez tam myslałam ale jakos zrobiłam nie wiem jak ... nie wiem wogóle czy dobrze bo nawet pytan nie szło dobrze wyłapac...:roll: powinni dac tak zeby kazdy zrozumiał bo połowa osób z mojej klasy to wogóle nie umie angielskiego a mają zrozumiec takie cos:shake:
o fajnie:) ja odpowiedzi sobie spisałam jakie zaznaczyłam i jutro sprawdze w wyborczej:)
mam nadzieje ze chociaz z 30pkt bede miec...:eviltong:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
to swoją droga nie byłam pewna które do czego pasuje.. najłatwiejsze chyba bylo to z przypasowaniem kto co mówi co bylo napisane i trzeba bylo ze policjant itp.:) prawde i fałsz pewnie mam źle do połowy jak zawsze bo tego nie umiem:eviltong: zawsze na odwrót zrobie:evil_lol:
ja czekałam... tez tam myslałam ale jakos zrobiłam nie wiem jak ... nie wiem wogóle czy dobrze bo nawet pytan nie szło dobrze wyłapac...:roll: powinni dac tak zeby kazdy zrozumiał bo połowa osób z mojej klasy to wogóle nie umie angielskiego a mają zrozumiec takie cos:shake:
o fajnie:) ja odpowiedzi sobie spisałam jakie zaznaczyłam i jutro sprawdze w wyborczej:)
mam nadzieje ze chociaz z 30pkt bede miec...:eviltong:

Ta to z policjantem banalne było, T or F chyba mam dobrze, jednego tylko pewna nie jestem.
To co ludzie robią to napisałam:
They are eating in a restaurant, a na drugie pytanie odpowiedziałam:
I don't like going to the restaurant because there are to much people.
Ale to nie jest prawda:evil_lol:

Moim zdaniem to i tak za łatwe było, my mamy testy z ang 10x trudniejsze.
Powinni tam wsadzić jakieś słówka do przetłumaczenia czy coś.

Posted

[quote name='globalnydog193']
O egzaminie z wami nie pogadam, bo ja niemca pisałam.. PORAŻKA! Ostatnio był łatwiejszy..

O fajnie:) Jakiebyły pytania na niemcu?

Posted

Gratuuje 1000!!!!:laola::knajpa::BIG::drink1::cunao::drinking::beerchug::popcorn::bigcool::Cool!:

[SIZE=1]Jak zwykle spóźniona:evil_lol:

[SIZE=2]O egzaminie z wami nie pogadam, bo ja niemca pisałam.. PORAŻKA! Ostatnio był łatwiejszy..

Posted

[quote name='globalnydog193']Gratuuje 1000!!!!:laola::knajpa::BIG::drink1::cunao::drinking::beerchug::popcorn::bigcool::Cool!:

[SIZE=1]Jak zwykle spóźniona:evil_lol:

[SIZE=2]O egzaminie z wami nie pogadam, bo ja niemca pisałam.. PORAŻKA! Ostatnio był łatwiejszy..

dziekuje:multi::multi::loveu:

heh to nic że spóźnione:D

a no tak bo ty z niemca miałas.. współczuje ci:shake:

Posted

Kinia - trudno teraz wszystko napisać, bo juz nie pamietam, najlepiej kupic wyborcza to bedziesz wiedzieć;) Był do wypełnienia list, ze słuchu były pytania(koszmar!), opisac co robia na obrazku i tam jeszcze jakies inne były.. ale trudny był..

Posted

Witanko :loveu: A wy tu o egzaminach :crazyeye: Nasza szkoła jest chyba jakaś zacofana bo my żadnych próbnych jeszcze nie mieli jak narazie :evil_lol::crazyeye: pisaliśmy tylko ten jeden z anglika co nam sie radio zepsuło

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Rowerzyści :-D

Bylo po niemiecku pytanie co robią, a pod spodem było co my robimy w wolnym czasie(też po niemiecku).

A to fajne nawet:) coś bym napisała;)

Posted

Kinia napisał(a):
Ta to z policjantem banalne było, T or F chyba mam dobrze, jednego tylko pewna nie jestem.
To co ludzie robią to napisałam:
They are eating in a restaurant, a na drugie pytanie odpowiedziałam:
I don't like going to the restaurant because there are to much people.
Ale to nie jest prawda:evil_lol:

Moim zdaniem to i tak za łatwe było, my mamy testy z ang 10x trudniejsze.
Powinni tam wsadzić jakieś słówka do przetłumaczenia czy coś.

tak to bylo najprostsze:evil_lol::eviltong: ale nie jestem pewna czy tam przy tym jednym przed ostatnim chyba był boss czy chef? ja zaznaczyłam chefa bo mi sie to z szefam kuchni kojarzyło a tam cos takiego bylo...
heh:) ja tez cos tam napisałam ale pewnie znowu mam błedy w pisowni po połknęłam jakies a przed wyrazem czy cos:evil_lol: ale kit z tym:evil_lol:\

moim zdaniem średnie ale wiesz my wogóle jestesmy zacofani w angielskim i nie da sie przeprowadzic normalniej lekcji ani w pełni zrozumiec wszystko co pani mówi bo mamy pewnych twóch chłopaków z którymi nie da sie tego zrobic na czym my reszta klasy niestety tracimy nawet mimo naszych chęci nauczenia sie czegos nie jest to proste:shake::roll:

anitaaa i bartis napisał(a):
Witanko :loveu: A wy tu o egzaminach :crazyeye: Nasza szkoła jest chyba jakaś zacofana bo my żadnych próbnych jeszcze nie mieli jak narazie :evil_lol::crazyeye: pisaliśmy tylko ten jeden z anglika co nam sie radio zepsuło

hej:)
a bo my jestesmy wybranymi szkołami które mają testy:evil_lol::evil_lol::eviltong:
temten to i my pisalismy:evil_lol::evil_lol:

A co do tego zniemac to na nic bym nie napisła bo nie kapuje tego jezyka kompletnie mimo ze mam 5+ na półrocze:evil_lol::evil_lol::diabloti:
haha:)

ale pociesze was po wstepnym podliczeniu pkt z mat-przyr wyszło mi 25 pkt przy dobrych chęciach nauczycieli sprawdzających:evil_lol::evil_lol::eviltong: masakra;/ z humana bedzie ok.40 jak dobrze pójdzie z angilka mam nadzieje ponad 30 ale posprawdzam sobie jutro z wyborcza:evil_lol::)

Posted

Sweetaśna napisał(a):
tak to bylo najprostsze:evil_lol::eviltong: ale nie jestem pewna czy tam przy tym jednym przed ostatnim chyba był boss czy chef? ja zaznaczyłam chefa bo mi sie to z szefam kuchni kojarzyło a tam cos takiego bylo...
heh:) ja tez cos tam napisałam ale pewnie znowu mam błedy w pisowni po połknęłam jakies a przed wyrazem czy cos:evil_lol: ale kit z tym:evil_lol:\

moim zdaniem średnie ale wiesz my wogóle jestesmy zacofani w angielskim i nie da sie przeprowadzic normalniej lekcji ani w pełni zrozumiec wszystko co pani mówi bo mamy pewnych twóch chłopaków z którymi nie da sie tego zrobic na czym my reszta klasy niestety tracimy nawet mimo naszych chęci nauczenia sie czegos nie jest to proste:shake::roll:

A co do tego zniemac to na nic bym nie napisła bo nie kapuje tego jezyka kompletnie mimo ze mam 5+ na półrocze:evil_lol::evil_lol::diabloti:
haha:)

ale pociesze was po wstepnym podliczeniu pkt z mat-przyr wyszło mi 25 pkt przy dobrych chęciach nauczycieli sprawdzających:evil_lol::evil_lol::eviltong: masakra;/ z humana bedzie ok.40 jak dobrze pójdzie z angilka mam nadzieje ponad 30 ale posprawdzam sobie jutro z wyborcza:evil_lol::)

Nie pamiętam co tam dałam...
Aha, u nas też są pewne osoby przeszkadzające ale asza wych jakoś sobie radzi:evil_lol: W ogóle jak jest 10 osób w grupie to łatwiej jest.
Ja bym z niemca mogła pisać:) Ale nie możemy bi nie jesteśmy dwujęzyczną szkołą... eh
40:crazyeye: marzenia;)

Posted

psiara1996 napisał(a):
hej spamiary ;)

hej:)

Kinia napisał(a):
Nie pamiętam co tam dałam...
Aha, u nas też są pewne osoby przeszkadzające ale asza wych jakoś sobie radzi:evil_lol: W ogóle jak jest 10 osób w grupie to łatwiej jest.
Ja bym z niemca mogła pisać:) Ale nie możemy bi nie jesteśmy dwujęzyczną szkołą... eh
40:crazyeye: marzenia;)

własnie ja nie wiedziałam bo kolega z klasy który przedemna siedział to miał boss wiec nie wiedziałam ale po swojemu robiłam:eviltong:
no własnie my nie mamy na grupy a bylo by lepiej chociaz i tak miałabym ich w grupie wtedy ale moze by mniej gadali bo jedengo dziewczyny by nie bylo i nie miał by sie przed kim popisywac.. ale nie wiem.. w kazdym razie chyba bedzie mnie siostra troche poduczac zebym dała rade:)
ja niee:shake: aha...
no z humana poszeł mi znacznie lepiej niz matematyczny a ty pewnie z niego bedziesz miała wiecej pkt.. wogóle jakies dziwne te testy byly ja normalnie czyłam na niektórych zad ze wogóle tego nie przerabialismy:shake::shake:

Posted

Sweetaśna napisał(a):

własnie ja nie wiedziałam bo kolega z klasy który przedemna siedział to miał boss wiec nie wiedziałam ale po swojemu robiłam:eviltong:
no własnie my nie mamy na grupy a bylo by lepiej chociaz i tak miałabym ich w grupie wtedy ale moze by mniej gadali bo jedengo dziewczyny by nie bylo i nie miał by sie przed kim popisywac.. ale nie wiem.. w kazdym razie chyba bedzie mnie siostra troche poduczac zebym dała rade:)
ja niee:shake: aha...
no z humana poszeł mi znacznie lepiej niz matematyczny a ty pewnie z niego bedziesz miała wiecej pkt.. wogóle jakies dziwne te testy byly ja normalnie czyłam na niektórych zad ze wogóle tego nie przerabialismy:shake::shake:

Próbne podobnoo zawsze są o wiele trudniejsze:roll: