Sweet Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Kinia napisał(a):normalnych na razie nie będzie:eviltong: dopiero w kwietniu:evil_lol::eviltong: Martunia napisał(a):Nie przejmujcie się tymi próbnymi. :D Ja się boję, co to będzie w kwietniu... heh ja sie nie przejmuje:evil_lol::eviltong::eviltong: w kwietniu to wogóle masakra:roll: Izuuus napisał(a):Kiedy fotki ? :lol: Ale wy ty nawijacie o testach,ja sie w ogole nie przejmuje.. co ma byc to bedzie :lol::lol: fotki eee nie wiem:oops: nie mam żadnych nowych lenistwo doskwiera:evil_lol::eviltong: no jakos bedzie:) Quote
Izuuus Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 W takim razie prosze sie odleniwić i dac fotki Kabiego! :mad: Quote
Sweet Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Martunia napisał(a):Ejjj no właśnie, dawaj fotki!!! :D Izuuus napisał(a):W takim razie prosze sie odleniwić i dac fotki Kabiego! :mad: e tam fotek brak chyba że chcecie jakies inne a nie kabisiastego choć moze na kilku tez bedzie kabiszon:) a odleniwianie nie jest takie proste:evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Martunia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [SIZE="4"]FOOOOOOOOOOOOOTKIIIIIIIIII!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (musiałam :D) Quote
Sweet Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Martunia']Dawaj nam jakieś! :D juz daje:D bedzie 12 bo 4 na post bo nie parzyście wyszło:evil_lol::eviltong: Ja z kabiszonem:evil_lol: CDN:) Quote
Martunia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 To Ty się wepchnęłaś, mi kazałaś napisać jeszcze jeden post! :eviltong: Ciesz się, że Ci w zdjęcia nie wjechałam. :D Jakie cuda z Was, ah. :cool3: :loveu: Bąbelki widziałam na pb. ^^ Quote
Sweet Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Martunia']FOOOOOOOOOOOOOTKIIIIIIIIII!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (musiałam :D) wiesz ty co tak mi sie wpychać:eviltong::eviltong: Koniec:) Quote
Martunia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Upsssss.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niechcący. :diabloti: Quote
Izuuus Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Booskie babelki :cool3: A wy z Kabisiem pasujecie do siebie :cool3::loveu: Quote
Sweet Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Martunia napisał(a):Upsssss.. :evil_lol::evil_lol: Niechcący. :diabloti: martucha klucha zabije kiedys:angryy::mad::mad::evil_lol: Martunia napisał(a):To Ty się wepchnęłaś, mi kazałaś napisać jeszcze jeden post! :eviltong: Ciesz się, że Ci w zdjęcia nie wjechałam. :D Jakie cuda z Was, ah. :cool3: :loveu: Bąbelki widziałam na pb. ^^ kazałam bo myslałam ze nie napisałas wczesniej:evil_lol::eviltong: ciesze sie ale tym właśnie jechałaś:eviltong::diabloti::diabloti: ah dziękujemy:loveu::oops::loveu: tak bo dawałam ale mi sie podobają to i tu musiałam dać:evil_lol::diabloti: Izuuus napisał(a):Booskie babelki :cool3: A wy z Kabisiem pasujecie do siebie :cool3::loveu: dziekuje:D dziekujemy:oops::loveu::loveu: taka ładna z nas para:evil_lol::loveu: Quote
Martunia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Aducha pierdziucha. :evil_lol: [SIZE="5"] Gratulacje 1000 strony!!! :smilecol: :BIG: :laola: :cunao: :beerchug: :drink1: :drinking: :pepsi: :bigcool: :klacz::B-fly: :ylsuper: :iloveyou: :cool2: :Rose: Jestem pierwsza!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Izuuus Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 :diabloti: teraz to trzeba fotki nowe zrobic i dac ! odleniwic sie czas najwyzszy :eviltong: Quote
Sweet Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Izuuus']Zaraz 1000 :cool3: no juz:loveu::multi: [quote name='Izuuus']no bo ładna ;d wiadomo ten wrodzony urok osobisty:evil_lol::diabloti: [quote name='Martunia']Aducha pierdziucha. :evil_lol: Gratulacje 1000 strony!!! :smilecol: :BIG: :laola: :cunao: :beerchug: :drink1: :drinking: :pepsi: :bigcool: :klacz::B-fly: :ylsuper: :iloveyou: :cool2: :Rose: Jestem pierwsza!!!!!!! :multi: Martucha... e tu nie powiem bo to na gg ci pisałam nie będę znowu tego słowa używać bo będzie ze ja tylko o jednym:evil_lol::eviltong: dziekuje martuchu babuchu:evil_lol::eviltong: [quote name='Izuuus']druga :multi::cool1: :D:multi: Quote
Sweet Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Martunia napisał(a):Znowu się domyśliłam... :evil_lol: tak to fajnie:evil_lol::eviltong: ale nie gadaj na mnie ze jestem zboczuch:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ale przecież to prawda. :evil_lol: Taka z Ciebie niegrzeczna dziewczynka, ojej. :D Quote
Sweet Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Martunia napisał(a):Ale przecież to prawda. :evil_lol: Taka z Ciebie niegrzeczna dziewczynka, ojej. :D nie prawda bo o innych rzeczach tez czasami myślę:evil_lol::diabloti::diabloti: oj tam niegrzeczne odrazu:evil_lol::eviltong: Quote
Martunia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Tylko czasami... :eviltong: Sama mówisz, że jesteś nie grzeczna. :eviltong: Quote
Sweet Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Martunia napisał(a):Tylko czasami... :eviltong: Sama mówisz, że jesteś nie grzeczna. :eviltong: no czasami:evil_lol::eviltong: ale moja niegrzeczność wyraża się w zboczeniu zawodowym ze tak to nazwę:eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts