Sweet Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 czesc 4 ostatnia:) No i tyle fotek:D:D PS. wiem ze pomieszane są miejsca:P:P ale nie chciało mi sie ich układać ze to w domu a to na tarasie;p heh:) Quote
Kasia_zg Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witamy ciepło :) Ależ fajniusie te foteczki Kabi ma przuroczego tego pysia niemoge sie na niego napatrzeć słodziak kochany Pozdrawiamy Quote
Martunia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ojej, jakie cudowne te zdjęcia! :loveu: Śliczniuchny ma pyszczek. :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Śliczne fotki:loveu: A co to Kabiś znęca się nad niewinną truskawką:D Quote
Martunia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 O jaki śliczny bannerek oraz avatarek. :) Czekamy na następną porcję zdjęć. :loveu: Quote
Sweet Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Acctiually'] A co to Kabiś znęca się nad niewinną truskawką:D No znęca sie niestety:P ale żeby tylko nad truskawką:):) [quote name='Martunia']O jaki śliczny bannerek oraz avatarek. :) Czekamy na następną porcję zdjęć. :loveu: dziękuje;):):) A zdjęcia bede dawac co tydzień w weekend:) Quote
Martunia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Hura! :multi: Do weekendu jeszcze 2 dni, czekamy niecierpliwie. :loveu: Quote
Kasia_zg Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witamy i z niecierpliwością czekamy na nową porcyjke zdjeć słodziaka Kabiego:loveu: Quote
Avaloth Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 nie no to jak patrzy przez okno jest cudne :loveu: i to pierwsze z drugiej serii i to : http://img84.imageshack.us/img84/9693/kabzi5cf5.jpg :loveu::loveu::loveu: cud miód i orzeszki, powtarzam się kolejny raz, ale t się wytnie xD :buzi: sobotnie mizianka dla Kabulce xD:buzi: a dl ciebie CiUmEcQi :evil_lol: :buzi::buzi::buzi: Quote
Sweet Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ha;p napisałam że foty w weeken ale dopiero jutro:P niestety... to nie moja wina tylko kompa:( Bo foty mam ale niestety moje głupie usb odczytuje tylko musze a aparatu już nie;/ suchar:P he:) do jutra:) Quote
Sweet Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ha;p napisałam że foty w weekend ale dopiero jutro:P niestety... to nie moja wina tylko kompa:( Bo foty mam ale niestety moje głupie usb odczytuje tylko musze a aparatu już nie;/ suchar:P he:) do jutra:) Quote
Martunia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No to niecierpliwie czekamy w takim razie na jutrzejsze fotki. :loveu: Quote
Sweet Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 I wreszcie są fotki:):) przerpaszam ze tak długo nie dawałam nic ale tak wyszło...:( teraz bedzie kilka: KABI NINJA:D:D:D CDN..... Quote
Sweet Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 I reszta fotek:P No i to koniec na dzisiaj:):) A co tam u was??:D:D Quote
Izabela124. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hej Ninja wymiata:evil_lol::loveu: U nas brzydka pogoda:placz: Quote
Martunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ahh Kabi w roli ninja jest najlepszy! :loveu: :lol: Ślicznie wygląda. :D Ogólnie to cudowne mu fotki porobiłaś. :) Quote
Sweet Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 A u nas dobrze:) dzisiaj było nawet ładnie na dworze:P nie padało wreszcie:D:D I ogólnie dobrze w szkole nawet było:P A co u was??:D Buśś:*:* Quote
Recommended Posts