Martunia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Hmmm zawsze? :cool3: No pewnie, w ogóle taka jesteś niegrzeczna, że hoho. :D A ja miałam inny identyfikator. :eviltong: Ooo teraz się nad kapciem znęca. :D A o Bugsie zapomniał? :cool3: Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Martunia']No to już słyszalam nie raz. :D Hmm wiesz, wszystko jest możliwe. :D Mogłaś akurat się nie cieszyć, a mówisz tak tylko z grzeczności. :cool3: Mówiłam, że przeze mnie. :D Znowu zejdę z kompa, tym razem na dłużej i będzie elegencko działało. :D hehe wiem że sie powtarzam:evil_lol::evil_lol: oj tam ale ja zawsze mówie prawde:diabloti::diabloti: ja nigdy nie kłamie:evil_lol::eviltong: z grzeczonsci?? ja przecież nie jestem grzeczna:evil_lol: haha:eviltong: oj tam nie schodź juz:D zdjęc kilka daje wam:D na początek ja z identyfikatorem:) mam śmieszne miny wiem:evil_lol::evil_lol: Sesja z Kapciem:) CDN:) Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 http://images40.fotosik.pl/48/a1defc60775ae0de.jpg i bluzka pod kolor;) http://images32.fotosik.pl/433/dbc2a7f645cb0628.jpg coś mu się z okiem stało Quote
dog193 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 O rany te egzaminy to jakas masakra :mdleje: Tak jak nigdy historycznych nie było, tak teraz nam 4 dowalili.. i było entliczek pentliczek :evil_lol: W jednym zadaniu(te za 6 punktów) w ogóle nie wiedziałam o co chodzi... Czytałam 10 razy i pustka.. cos tam zaczęłam improwizowac, bo szkoda tych 6 punktów.. Ogólnie beznadzieja.. Najlepsze były te skróty:evil_lol: Do KENa ja napisałam Ksiąki Edukacją Nastolatków, a koleżanka Komunistyczna Encyklopedia Narodowa:evil_lol: A słuchajcie tam było BN czy NB? Ale za to temat wypracowania był fajny - można było lac wodę, a nie żadna charakterystyka bohatera:shake: Ogólnie rzecz biorąc: MASAKRA! A jutro bedzie jeszcze gorzej, bo z przedmiotów scisłych jestem .. ekhm nienajlepsza.. Quote
Martunia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Tak, wątpię. :D Udowodnij mi swoją niegrzeczność. :cool3: No ze zdjęciem miałam. Aaa bo Ty bez puszki. U mnie każdy, kto był wolontariuszem miał. :D Oo to rozumiem. :cool3: Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Martunia napisał(a):Hmmm zawsze? :cool3: No pewnie, w ogóle taka jesteś niegrzeczna, że hoho. :D A ja miałam inny identyfikator. :eviltong: Ooo teraz się nad kapciem znęca. :D A o Bugsie zapomniał? :cool3: zawsze:evil_lol: a może wątpisz??:mad: ta:evil_lol::eviltong: ja grzeczną tylko udaje:evil_lol: ty mialas pewnie ze zdjeciem:D ale u mnie do tego ze zdjeciem byla puszka a ze puszek mało bylo bo jedna an 3 osoby wiec miałam taki:) maciej miał ze zdjeciem:evil_lol::eviltong: najpierw byl kapec ale dałam zdjecia w innej kolejnosci:evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Sweetaśna napisał(a):ta a jakie byl 4 pytanie z histy? bo z tym robiorem oswieceniem , drukiem i co jeszcze? to za 6 pkt nie takie złe:) najgorzej nie wiedziałam jak mam zrobic ten opis graficzny czy cos to pod spodem napisałam jak to ma wygladac bo nie wiedziałam o co w tym chodzi:evil_lol::eviltong: KEN ja napisałam Komitet Edukacji Narodowej:evil_lol::eviltong::diabloti: a tamto to BN to napisałam Biblioteka Narodowa:evil_lol::eviltong: nie miałam pojęcia od czego to są skróty:evil_lol: no w sumie po głębszym przemysleniu nad tym ostatnim zapisałam całe przeznaczone na to miejsce:evil_lol::eviltong: a jakie głupoty napisałam jak babci i mamie opwiedziałam co tam napisałąm to sie zaczeły ze mnie śmiac:) ja sie boje jakie zadania dowalą ale z tych scisych nawet dobra jestem wiec nie powiem ze sie boje jakos:evil_lol: bardziej humana nie lubie:roll: Jeszcze było to takie z tym Okrągłym Stołem:) A które za 6 pkt? O co tam chodziło bo nie pamiętam? Quote
Skibka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Mój brat też dzisiaj pisał ale jeszcze go nie ma to niewiem jakie były.;) Mnie na próbnym poszło gorzej niż na oficjalnym.:roll: Nie przeżywajcie tak tych egzaminów, bo za kilka lat matura to dopiero będzie.:lol: Quote
dog193 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No i było jeszcze 28 to z ułożeniem chronologicznym... No - ja tez napisałam Biblioteka Narodowa:evil_lol: A moja kolezanka sie upiera, że było NB - juz straciła złotówkę:evil_lol: Ja tez zapisałam całe miejsce i jeszcze na brudnopis wyjechałam :eviltong: A ja własnie jestem humanista, a nie ścisłowiec... Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 globalnydog193 napisał(a):O rany te egzaminy to jakas masakra :mdleje: Tak jak nigdy historycznych nie było, tak teraz nam 4 dowalili.. i było entliczek pentliczek :evil_lol: W jednym zadaniu(te za 6 punktów) w ogóle nie wiedziałam o co chodzi... Czytałam 10 razy i pustka.. cos tam zaczęłam improwizowac, bo szkoda tych 6 punktów.. Ogólnie beznadzieja.. Najlepsze były te skróty:evil_lol: Do KENa ja napisałam Ksiąki Edukacją Nastolatków, a koleżanka Komunistyczna Encyklopedia Narodowa:evil_lol: A słuchajcie tam było BN czy NB? Ale za to temat wypracowania był fajny - można było lac wodę, a nie żadna charakterystyka bohatera:shake: Ogólnie rzecz biorąc: MASAKRA! A jutro bedzie jeszcze gorzej, bo z przedmiotów scisłych jestem .. ekhm nienajlepsza.. ta a jakie byl 4 pytanie z histy? bo z tym robiorem oswieceniem , drukiem i co jeszcze? to za 6 pkt nie takie złe:) najgorzej nie wiedziałam jak mam zrobic ten opis graficzny czy cos to pod spodem napisałam jak to ma wygladac bo nie wiedziałam o co w tym chodzi:evil_lol::eviltong: KEN ja napisałam Komitet Edukacji Narodowej:evil_lol::eviltong::diabloti: a tamto to BN to napisałam Biblioteka Narodowa:evil_lol::eviltong: nie miałam pojęcia od czego to są skróty:evil_lol: no w sumie po głębszym przemysleniu nad tym ostatnim zapisałam całe przeznaczone na to miejsce:evil_lol::eviltong: a jakie głupoty napisałam jak babci i mamie opwiedziałam co tam napisałąm to sie zaczeły ze mnie śmiac:) ja sie boje jakie zadania dowalą ale z tych scisych nawet dobra jestem wiec nie powiem ze sie boje jakos:evil_lol: bardziej humana nie lubie:roll: Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Kinia']http://images40.fotosik.pl/48/a1defc60775ae0de.jpg i bluzka pod kolor;) http://images32.fotosik.pl/433/dbc2a7f645cb0628.jpg coś mu się z okiem stało tak:D heh:) to oko mu wyskoczyło:evil_lol: [quote name='Martunia']Tak, wątpię. :D Udowodnij mi swoją niegrzeczność. :cool3: No ze zdjęciem miałam. Aaa bo Ty bez puszki. U mnie każdy, kto był wolontariuszem miał. :D Oo to rozumiem. :cool3: :evil_lol::eviltong: udowodnię ci wiesz kiedy i wiesz gdzie:diabloti::eviltong::diabloti: haha:D nom:) ja miałam Macieja puszke bo nikt nie chciał jej trzymac bo w ręce im bylo zimno:evil_lol::eviltong: ale bez sensu tak na kilka puszek chodzic bo mało wtedy wrzucają.. i zreszta lepiej jak jest ktos bez puszki bo wtedy on daje serducha:) Quote
dog193 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 O rany - jaki zamęt robią te posty:angryy: Quote
Martunia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ooo już się boję. :D Ja miałam rękawiczki, to zimno nie było. :D Niprawda, nam wrzucali dużo. :D Mieliśmy dwie puszki i raz do mnie wrzucali, raz do koleżanki. :D Albo tak dzielili by było po równo. ADAAAA Ty bambusie. :D Nie odpoczwiadasz na gg i udajesz, że sprzątasz. :eviltong: Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 globalnydog193 napisał(a):No i było jeszcze 28 to z ułożeniem chronologicznym... No - ja tez napisałam Biblioteka Narodowa:evil_lol: A moja kolezanka sie upiera, że było NB - juz straciła złotówkę:evil_lol: Ja tez zapisałam całe miejsce i jeszcze na brudnopis wyjechałam :eviltong: A ja własnie jestem humanista, a nie ścisłowiec... Było BN i KEN biblioteka narodowa i komisja edukacji narodowej;) Ja jestem bardziej ścisłowiec Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Sweetaśna napisał(a):a pamietam pamietam:evil_lol: to nie wiedziałam wiec strzelałam:eviltong::evil_lol: za 6 pkt to bylo to z przedstawieniem ksiazki... Ta reklama? To banalne było:) Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Kinia napisał(a):Jeszcze było to takie z tym Okrągłym Stołem:) A które za 6 pkt? O co tam chodziło bo nie pamiętam? a pamietam pamietam:evil_lol: to nie wiedziałam wiec strzelałam:eviltong::evil_lol: za 6 pkt to bylo to z przedstawieniem ksiazki... Skibka napisał(a):Mój brat też dzisiaj pisał ale jeszcze go nie ma to niewiem jakie były.;) Mnie na próbnym poszło gorzej niż na oficjalnym.:roll: Nie przeżywajcie tak tych egzaminów, bo za kilka lat matura to dopiero będzie.:lol: heh:) zazwyczaj tak jest ze próbny idzie gorzej:evil_lol::evil_lol: ta ale to jeszcze kilka lat a egzaminy juz niedługo:D globalnydog193 napisał(a):No i było jeszcze 28 to z ułożeniem chronologicznym... No - ja tez napisałam Biblioteka Narodowa:evil_lol: A moja kolezanka sie upiera, że było NB - juz straciła złotówkę:evil_lol: Ja tez zapisałam całe miejsce i jeszcze na brudnopis wyjechałam :eviltong: A ja własnie jestem humanista, a nie ścisłowiec... no wiem juz:D heh:) ja na brudnopis nie dojechałam bo nie wiem czy to co w brudnopisie tez jest oceniane... ja ścisłowiec znacznie bardziej niz humanista:) globalnydog193 napisał(a):O rany - jaki zamęt robią te posty:angryy: ta...:angryy: Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Sweetaśna napisał(a): o:D to prawie dobrze miałam ale napisałam komitet:evil_lol: haha na komisje nie wpadłam:eviltong: a takie były odp? ja tez:) Chyba takie ale nie jestem pewna Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Martunia napisał(a):Ooo już się boję. :D Ja miałam rękawiczki, to zimno nie było. :D Niprawda, nam wrzucali dużo. :D Mieliśmy dwie puszki i raz do mnie wrzucali, raz do koleżanki. :D Albo tak dzielili by było po równo. ADAAAA Ty bambusie. :D Nie odpoczwiadasz na gg i udajesz, że sprzątasz. :eviltong: ja tez miałam rękawiczki:evil_lol::eviltong: heh:) e tam na jedną i tak lepiej:evil_lol: sprzątałam bo nawet kabi to potwierdzi:evil_lol: niestety nikt wiecej bo sami jestesmy w domu:evil_lol::diabloti: Kinia napisał(a):Było BN i KEN biblioteka narodowa i komisja edukacji narodowej;) Ja jestem bardziej ścisłowiec o:D to prawie dobrze miałam ale napisałam komitet:evil_lol: haha na komisje nie wpadłam:eviltong: a takie były odp? ja tez:) Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Czemu to tak skacze? Odpowiedziałam jeszcze na poprzedniej stronie... Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Sweetaśna napisał(a): no:) w sumie proste ale z tym odpisem graficznym tak dziwnie ja to osobno napisałam ten opis bo nie wiedziałam jak to ma byc Ja też napisałam osobno;) Inaczej chyba nie mogło być. Jestem ciekawa co jutro będzie:roll: gorzej jak dadzą jakiegoś głupie z fizyki:) Ja bym chciała dużo geografii i biologii Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Kinia napisał(a):Chyba takie ale nie jestem pewna aha mozliwe:) ale i tak w miare mam dobrze ze to KEN moze 0,5 pkt dostane bo 2 z 3 słów miałam dobrze;) Kinia napisał(a):Czemu to tak skacze? Odpowiedziałam jeszcze na poprzedniej stronie... ja nie wiem ale wkurza mnie to ze ciągle skacze:shake: Kinia napisał(a):Ta reklama? To banalne było:) no:) w sumie proste ale z tym odpisem graficznym tak dziwnie ja to osobno napisałam ten opis bo nie wiedziałam jak to ma byc mam nadzieje ze kogos postu przez to skakanie nie ominełam...:roll: Quote
Recommended Posts