Sweet Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Martunia napisał(a):Hej... :loveu: Co tam u Ciebie? Ja dzisiaj byłam w sztabie i dostałam wszystko do tego WOŚPu... Jutro już mam wszystko obmówione itd... hej:) a nudy ogólnie:) piekłam z mama szarlotke:eviltong::evil_lol::diabloti: o fajnie:) ja jutro dostane wszystko chyba .. zobaczymy zresztą:) Quote
Sweet Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Kilka zdjęć:) Sesja łózkowa:evil_lol: CDN:) Quote
Martunia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jaki śpiący Kabiś. :D Aha. :) Ale jutro fajnie będzie! ^^ Quote
Sweet Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Martunia napisał(a):Jaki śpiący Kabiś. :D Aha. :) Ale jutro fajnie będzie! ^^ heh:D śpioch mój:evil_lol::eviltong: póki ja śpie to i on bo ja spie najdłuzej ze wszystkich zawsze i kabik moze sie wyspac:evil_lol::evil_lol::eviltong: no bedzie:D najwyżej zamarzniemy ale czego sie nie robi:D z kim bedziesz chodzic wiesz?? Quote
Martunia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Aha. :D E tam, nie zamarzniemy, fajnie będzie. :D Tak, wiem, z kim będę. :D Z 4-ma osobami. :D Ale rano będę z trzema osobami, potem się jedna osoba zmnienia z drugą i znowu z trzema będę, ale w innym składzie. :D A Ty? Quote
Martunia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Aha. :) A u mnie wiesz jak, przed chwilą ci na gg napisałam. :D Kurde, nie mogę być chora... Quote
Sweet Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Martunia napisał(a):Aha. :D E tam, nie zamarzniemy, fajnie będzie. :D Tak, wiem, z kim będę. :D Z 4-ma osobami. :D Ale rano będę z trzema osobami, potem się jedna osoba zmnienia z drugą i znowu z trzema będę, ale w innym składzie. :D A Ty? nom:) ta miejmy nadzieje ze fajnie :D aa:) to fajnie:D ja bede z karoliną i maciusiem:evil_lol::eviltong: chyba z karoliną napewno a co do macieja to nie wiem... a tak co u ciebie?? psiara1996 napisał(a):fajne fotaski :loveu: dziekuje:) Quote
Sweet Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Martunia napisał(a):Aha. :) A u mnie wiesz jak, przed chwilą ci na gg napisałam. :D Kurde, nie mogę być chora... nom:) no wiem wiem:D hehe:) nie bedziesz:evil_lol: a ja musze umyc włosy jeszcze a mi sie nie chce:eviltong::diabloti::evil_lol::evil_lol: hehe ale mam czasu jeszcze duzo zanim spac pójde:eviltong: co powiesz jeszcze?? Quote
Bartiśkowa_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 http://images25.fotosik.pl/311/30e0eb275017cb52.jpg Jaki pyszczuś:loveu: Quote
Sweet Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):http://images25.fotosik.pl/311/30e0eb275017cb52.jpg Jaki pyszczuś:loveu: heh:D słodki:D Quote
Martunia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 A wiesz, sama nie wiem. :D Zobaczę jeszcze. Ty mi nic nie mów o szkole. :D W ogóle nie jestem w niczego nauczona, ani na kartkówkę z historii, wosu, fizyki i poprawę z chemii. xD I nie napisałam rcenzji, streszczenia. xD To wiesz. :D Quote
Sweet Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Martunia napisał(a):Ty już o spaniu myślisz? :evil_lol: ja juz jak sie obudziłam to myslałam o spaniu:evil_lol::eviltong::loveu: hehe:) bo ostatnio niewyspana caly czas chodze.. kurcze nie wiem kiedy jutro sie naucze na fizyke bo w pon mam kartkówke a nie wiem o której wróce po zbieraniu... a ty o której bedziesz w domu??:lol: Quote
Sweet Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Martunia napisał(a):A wiesz, sama nie wiem. :D Zobaczę jeszcze. Ty mi nic nie mów o szkole. :D W ogóle nie jestem w niczego nauczona, ani na kartkówkę z historii, wosu, fizyki i poprawę z chemii. xD I nie napisałam rcenzji, streszczenia. xD To wiesz. :D twoje poosty skacza i zwnou ich nie widziałam:evil_lol: hehe:) ja musze sie na fizyke nauczyc:eviltong: Wolontariusze powinni być zwolnieni z pisania kartkówek i odpowiedzi:evil_lol::evil_lol::diabloti: hehe:D fajnie by było:) gordonowa napisał(a):...SPAMIARY~! :loveu: heh:D ale za to jakie spamiary:cool3: dzisiaj odkupowałysmy swoje grzechy i spamiarstwo:evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Ania :) Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 U nas wolontariusze są zwolnieni z jutrzejszego dnia :evil_lol: U was jest jakoś dziwnie :lol: Quote
Sweet Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Ania :) napisał(a):U nas wolontariusze są zwolnieni z jutrzejszego dnia :evil_lol: U was jest jakoś dziwnie :lol: ale fajnie.. u nas chyba nie przynajmniej ja nic nie wiem może jutro od rana dowiem się czegoś w szkole fajnie by było... ale nie wiem bo chyba jak my nie cały dzień to nie jesteśmy zwolnieni:roll: ale może się dowiem jutro.. Quote
LadyK Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [CENTER]Hej sweety :diabloti::loveu:[/CENTER] Quote
Sweet Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Owczarkowa napisał(a):Hej sweety :diabloti::loveu: hej:D chcecie zdjecia na rozgrzanie?? bo mi nadal zimno:eviltong::evil_lol: a stopy to chyba miałam prawie odmrożone...:roll::eviltong: Quote
Recommended Posts