Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sweetaśna napisał(a):
no:)
oj tam ładniej ja napisałam tylko szczerą prawdę mogłam dobitniej
"kabi olał drzewko które później zgniło" :evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No widzisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale jak tak olewa codziennie np. po 5 drzewek to ile potem gnije?:evil_lol:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Nie no skąd:evil_lol:
Już mogłaś napisać podlewa... To lepiej brzmi no i z korzyścią dla drzewka:evil_lol:

no:)
oj tam ładniej ja napisałam tylko szczerą prawdę mogłam dobitniej
"kabi olał drzewko które później zgniło" :evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti:

Posted

Hej hej:multi:
Ile ja mam teraz nauki:shake: Z geografi, patrze do dziennika, a tam proponowana: 2+ :-o No mnie zwaliło z nóg... NIGDY w zyciu nie miałam dwói!! To był dla mnie taki szok, że przemówić nie umiałam... Teraz mnie czeka weekend z nauką... Rodzice mnie chyba z domu wydziedziczą... Ogólnie mam za dużo trój.. Oj musze sie solidnie do roboty wziąć w tym drugim semestrze.. Za tydzień od srody do piatku egzaminy próbne :mdleje:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No widzisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale jak tak olewa codziennie np. po 5 drzewek to ile potem gnije?:evil_lol:

no:evil_lol::evil_lol:
no to wtedy gnije 5 albo wiecej zalezy ile jest obok:eviltong::diabloti:

anitaaa i bartis napisał(a):

hej:)
dziekuje;D

globalnydog193 napisał(a):
Hej hej:multi:
Ile ja mam teraz nauki:shake: Z geografi, patrze do dziennika, a tam proponowana: 2+ :-o No mnie zwaliło z nóg... NIGDY w zyciu nie miałam dwói!! To był dla mnie taki szok, że przemówić nie umiałam... Teraz mnie czeka weekend z nauką... Rodzice mnie chyba z domu wydziedziczą... Ogólnie mam za dużo trój.. Oj musze sie solidnie do roboty wziąć w tym drugim semestrze.. Za tydzień od srody do piatku egzaminy próbne :mdleje:

hej:)
o ja cie:crazyeye: ja w życiu nie miałam 3 wiec ci współczuje... mnie rodzice by zabili normalnie jakbym miała 3 chyba groziła mi jedną by wytrzymali ale wiecej to juz nie:shake: ale sie wybroniłam..
tak w drugim trzeba sie przyłożyć ja juz mam 2 semestr i narazie mam jedną ocene 6-:eviltong: tez mam tak egzaminy próbne jak ty:)

Posted

A ja nigdy nie miałam dwói, nawet proponowanej, wrecz przez mysl by mi to nie przeszło, a tu szok:-o Tróje zaczęły sie w gim. ale i tak nigdy nie więcej niż 3 (w sensie, że liczba tych trój).. A teraz zamiast się poprawic to sie opuściłam:shake:

Posted

Sweetaśna napisał(a):

no przecież że nie specjalnie:evil_lol::eviltong:

oh no przestań ja się przyznaje , że dziś zasypałam ( i nie tylko dziś) mojego kundla sniegirm i to baaardzo specjalnie :p bo mnie wkurzył xD to go śnieżkami zaczęłam rzucać ( które baaardzo mu smakowały :P ) no i troszkę go sypnęłan ;d

P.S. faaajowe fotki :loveu:

Posted

No właśnie nam nauczycielkę zmienili... Mielismy super babke, naprawde, zawsze czwóreczki u niej miałam, bez wiekszej nauki, wszystko potrafiła wytłumazyc, ale zachorowała i teraz nam dali taką wredną:placz: Sprawdziany robi takie trudne, że nawet najlepsi wysiadają.. Wie ktos np. ile km. graniczymy z Niemcami? :roll:

Posted

A ja nigdy nie miałam dwói, nawet proponowanej, wrecz przez mysl by mi to nie przeszło, a tu szok:-o Tróje zaczęły sie w gim. ale i tak nigdy nie więcej niż 3 (w sensie, że liczba tych trój).. A teraz zamiast się poprawic to sie opuściłam:shake:

ojej.. czemu tak kiepsko z tej gegry? jakie masz oceny pogadaj z panią zeby sie wybronić jakoś..
ja miałam 2 razy proponowane ale sie za każdym razem wybroniłam i nie miałam 3 tylko 4 ...eh.. ja tez sie teraz opuściłam i to strasznie:shake::shake: mam nadzieje ze to półrocze będzie lepsze niz poprzednie bo mi zalezy...
dasz rade:) pogadaj z panią tylko:)

Posted

psiara1996 napisał(a):
oh no przestań ja się przyznaje , że dziś zasypałam ( i nie tylko dziś) mojego kundla sniegirm i to baaardzo specjalnie :p bo mnie wkurzył xD to go śnieżkami zaczęłam rzucać ( które baaardzo mu smakowały :P ) no i troszkę go sypnęłan ;d

P.S. faaajowe fotki :loveu:

ale ja jego nie specjalnie bo kopałam sobie w sniego żeby przyszedł i jak odkopywałam śnieg to przylazł i dostał:evil_lol:
aż taka wredna zeby z niego rzucac nie jestem:eviltong:
dziekuje:)

No właśnie nam nauczycielkę zmienili... Mielismy super babke, naprawde, zawsze czwóreczki u niej miałam, bez wiekszej nauki, wszystko potrafiła wytłumazyc, ale zachorowała i teraz nam dali taką wredną:placz: Sprawdziany robi takie trudne, że nawet najlepsi wysiadają.. Wie ktos np. ile km. graniczymy z Niemcami? :roll:

aha;/ to głupio... ja mam fajną bo podaje zagadnienia na spr i kartkówki:D i potem ma sie 5 czy 6:D
a ja wiem ile graniczy ale zapomniałam miałam to na lekcji:p

Posted

Sweetaśna napisał(a):
ale ja jego nie specjalnie bo kopałam sobie w sniego żeby przyszedł i jak odkopywałam śnieg to przylazł i dostał:evil_lol:
aż taka wredna zeby z niego rzucac nie jestem:eviltong:
dziekuje:)

sugerujesz , że jestem wredna ?:-o :mad:

Posted

Ale wykłady. :D Ja najczęściej udaję, że słucham, a tak naprawdę śpię. :evil_lol:
Nie odpisałaś mi o mrozie. :D Też mieliście dzisiaj -22? :evil_lol: A jak teraz pięknie za oknem wyglądają drzewa itd. I jeszcze dużo śniegu, cały czas pada. :D
Kuuurrrde... Ja nie wytrzymam. :roll: Wczorajsza kartkówka z matmy (która decyduje niby o końcowej ocenie na półrocze) wiem, że nie wyszła najlepiej... Teraz wiem, co zrobiłam źle, tylko 1/3 mam dobrze. :placz: A dzisiaj jeszcze się rozłożyłam na kartkówce z chemii i musze poprawiać... A jutro jeszcze z matmy coś ma być, kartkówka z 4-rech arkuszy egz. (takie specjalne książki mamy)... Nie wytrzymuję!!! A to wszystko już na nowe półrocze...

Posted

No tak, tylko, że myśmy sie tego nie uczyli, a ona nam to na sprawdzian walnęła..

aha
a w podr nie mieliscie tego??

psiara1996 napisał(a):
sugerujesz , że jestem wredna ?:-o :mad:

nie bo ja jestem:eviltong:

Ehh... :shake: O drzewka trzeba dbać!!!:mad::evil_lol:

drzewek to ja mamm pod dostatkiem:evil_lol:

Martunia napisał(a):
Ale wykłady. :D Ja najczęściej udaję, że słucham, a tak naprawdę śpię. :evil_lol:
Nie odpisałaś mi o mrozie. :D Też mieliście dzisiaj -22? :evil_lol: A jak teraz pięknie za oknem wyglądają drzewa itd. I jeszcze dużo śniegu, cały czas pada. :D
Kuuurrrde... Ja nie wytrzymam. :roll: Wczorajsza kartkówka z matmy (która decyduje niby o końcowej ocenie na półrocze) wiem, że nie wyszła najlepiej... Teraz wiem, co zrobiłam źle, tylko 1/3 mam dobrze. :placz: A dzisiaj jeszcze się rozłożyłam na kartkówce z chemii i musze poprawiać... A jutro jeszcze z matmy coś ma być, kartkówka z 4-rech arkuszy egz. (takie specjalne książki mamy)... Nie wytrzymuję!!! A to wszystko już na nowe półrocze...

no fajne:eviltong::eviltong: hehe:D ja wolalam nie spac bo nas nagrywali i co by to było:eviltong:
nie mniej mieliśmy:) rano chyba -17 a potem tata mówił ze -6 ale mu nie wierze:evil_lol:
heh;)
bedzie dobrze:D
napewno nie poszło tak źle:)

Dobra ja lece bo histe muszę jeszcze powtórzyć a za 30 min do szkoły:)

Posted

Hej. :D
No rzeczywiście, nie bylo źle... wczoraj jakoś nie miałam humoru i na wszystko byłam zła. :D Za to dzisiaj kolejna kartkówka z matmy mi fajnie poszła, bo nic dobrze nie zrobiłam (jak i większość osób z klasy), i mimo, iż mi 5 z matmy wychodzi, to pan mi daje 4. :eviltong: Ale za to w drugim semestrze będzie lepiej.
Wreszcie czuć zimę. :D
Co u Ciebie?

Posted

gordonowa napisał(a):
czeeeeść :hand:

hej asiu:)

Martunia napisał(a):
Hej. :D
No rzeczywiście, nie bylo źle... wczoraj jakoś nie miałam humoru i na wszystko byłam zła. :D Za to dzisiaj kolejna kartkówka z matmy mi fajnie poszła, bo nic dobrze nie zrobiłam (jak i większość osób z klasy), i mimo, iż mi 5 z matmy wychodzi, to pan mi daje 4. :eviltong: Ale za to w drugim semestrze będzie lepiej.
Wreszcie czuć zimę. :D
Co u Ciebie?

hej:D
heh:) fajnie:D
o no to super;D
heh:) 4 tez dobre:eviltong::eviltong: chociaz nie lubie tej oceny..:shake:
nom miejmy nadzieje ze i dla mnie lepiej:eviltong: to jaką masz średnią??
heh:) u mnie dzisiaj ciepło:multi:
a spoko:)
jakoś nic ciekawego:)
dzisiaj krócej w szkole siedziałam i chemii nie było:multi: heh:D

Posted

To było w temacie, którego żeśmy w ogole nie przerabiali i jak dawala material to nie kazała sie tego uczyc, zresztą dawala więcej takich 'niespodzianek'..

Posted

No ;/
Jak mielismy z tamtą to było super - na lekcjach śmialiśmy sie, ale tez umiała wprowadzić dysyplinę, bardzo dobrze prowadziła lekcje, wszyscy wszystko wiedzieli, no ale nam ją zmienili, bo w szpitalu jest:placz:

Posted

To było w temacie, którego żeśmy w ogole nie przerabiali i jak dawala material to nie kazała sie tego uczyc, zresztą dawala więcej takich 'niespodzianek'..

aha;/ to dziwne.. a moze ona myslała ze to przerabiała.;/
nie no ale tacy nauczyciele sa okropni:shake:
współczuje ci takiej nauczycielki
eh...