Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
heh:) nom własnie:) bo jak by mi sie cos stało to co by to bylo;P
E tam jutro ma byc ładnie i koniec:P
hehe;)
No ja nie lubie gegry;/ ogólnie to miałam w I semstrze dwie oceny 5 i 6 i pani mi dała 6:P heh:) suchar taki:P wolałabym miec 5 to wtedy by mi nie było głupio ze mi ocena spadła;P hehe:)
no narazie trzy czwórki ale moze byc wiecej... licze na 4 z: anglika,histy i fizy tak jak to miałam w pierwszym półroczu chociaż z histy chciałabym miec 5 i z anglika tez ale nie bedzie tak dobrze chyba;/ bo z histy kiepsko mi spr poszedł wiec wiesz...;/ straszne... ale sie zobaczy jak to bedzie..;/
e tam jakos ci pójdzie:) teraz ucz sie lepiej i bedziesz miała pasek:D
ja w 3 gim to chciałabym miec srednią powyżej 5.0 tak z 5.3:P hehe;) ale wątpie ze mi sie uda chociaż jest w 3 kl plastyka i technika:D czyli proste przedmoity:)
a z reszty musze miec 5:) i z infy 6 bym chciała w 3kl:) hehe
ja sie ciesze z paska ale musze miec srednią i tak wysoką jak bys miała takich rodziców jak ja to tez bys musiała:P i w tym roku mi nie odpuszczą gdyż jede do egiptu i musze sie przyłozyc zeby ze tak powiem zasłóżyc sobie:)
no ale dam rade na 5.0:) mam nadzieje przynajmniej:) ale postaram sie:)
bede sie teraz lepiej uczyc:) a w 3kl to juz całkiem lepiej
no a zgrałam własnie foty i zaraz dam je:)
hihi:)
co powiesz jeszcze??

Haha. ;] No a mi oceny spadają. ;] Ale fajnie, że 6 dostałaś.
No zobaczy się, może się jeszcze oceny podciągnie. Będziesz się lepiej uczyć itd i będzie dobrze. Ja to bym chciała mieć 4 z geografii, historii, wosu i fizyki. Nie wiem jak mi pójdzie, ale może zrobię jakieś prace dodatkowe i się ocena podwyższy. ^^
U mnie nie ma techniki. I ja też bym chciała mieć, przynajmniej 4,77 by mieć pasek. :D Na 5.0 to pewnie i tak by mi się nie udało, choć będę się starała co w mej mocy. :D Bo chciałabym mieć ładne świadectwo na koniec gim. ;)
Aha rozumiem, czyli, że musisz się uczyć tak jakby za Egipt. :eviltong: Ja tam oceny mogę mieć takie, na jakie sobie zapracuję, nic się nie stanie, jak coś źle pójdzie, mówi się trudno. ;)
Dobrze Ci pójdzie, kciuki trzymam. :kciuki:
No i czekamy na foty. :loveu:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
Haha. ;] No a mi oceny spadają. ;] Ale fajnie, że 6 dostałaś.
No zobaczy się, może się jeszcze oceny podciągnie. Będziesz się lepiej uczyć itd i będzie dobrze. Ja to bym chciała mieć 4 z geografii, historii, wosu i fizyki. Nie wiem jak mi pójdzie, ale może zrobię jakieś prace dodatkowe i się ocena podwyższy. ^^
U mnie nie ma techniki. I ja też bym chciała mieć, przynajmniej 4,77 by mieć pasek. :D Na 5.0 to pewnie i tak by mi się nie udało, choć będę się starała co w mej mocy. :D Bo chciałabym mieć ładne świadectwo na koniec gim. ;)
Aha rozumiem, czyli, że musisz się uczyć tak jakby za Egipt. :eviltong: Ja tam oceny mogę mieć takie, na jakie sobie zapracuję, nic się nie stanie, jak coś źle pójdzie, mówi się trudno. ;)
Dobrze Ci pójdzie, kciuki trzymam. :kciuki:
No i czekamy na foty. :loveu:

Ja mam średnie oceny ale nie jest źle:P
Napewno bedziesz miała 4 z tego co chcesz a z reszty 5 i 6:):)
No porób prace dodatkowe i bedzie dobrze:):)
a na pasek napewno jakos wyciagniesz w tym roku:)
a w 3kl bedziesz miała wiecej niz 5.0:)
trzeba sie niedługo zastanawiac gdzie pójdziemy do licemu:)
ja mam jedno juz na oku tak narazie ale punktów bede miała pewnie za mało bo 150 chyba powyżej trzeba miec;/ masakra tyle to ja nie dam napewno rady...:(
No ja tam musze sie starac bo potem bedzie ze jede do egoptu i zawaliłam...
po za tym mam bardzo wymagającyh rodziców i jak bym nie miała paska to by było źle... w wogóle to musze zachowanie wzorowe jakos zdobyc;/ tylko nie wiem jak jeszcze..;/
masakra;/ juz sie boje mojej przyszłosci...;/
No foty sie wgrywaja;)
a tak po za szkoła to co powiesz??:D:D

Posted

Fotki:

ROKI:

zdjecia robiłam komórka a moja komórka dziwne zdjecia robie wiec jak widac jakos marna i niebieska:P hehe:)

i kabisiek:

przeciągam sie:)

Posted

Ja mam średnie oceny ale nie jest źle:P
Napewno bedziesz miała 4 z tego co chcesz a z reszty 5 i 6:):)
No porób prace dodatkowe i bedzie dobrze:):)
a na pasek napewno jakos wyciagniesz w tym roku:)
a w 3kl bedziesz miała wiecej niz 5.0:)
trzeba sie niedługo zastanawiac gdzie pójdziemy do licemu:)
ja mam jedno juz na oku tak narazie ale punktów bede miała pewnie za mało bo 150 chyba powyżej trzeba miec;/ masakra tyle to ja nie dam napewno rady...:(
No ja tam musze sie starac bo potem bedzie ze jede do egoptu i zawaliłam...
po za tym mam bardzo wymagającyh rodziców i jak bym nie miała paska to by było źle... w wogóle to musze zachowanie wzorowe jakos zdobyc;/ tylko nie wiem jak jeszcze..;/
masakra;/ juz sie boje mojej przyszłosci...;/
No foty sie wgrywaja;)
a tak po za szkoła to co powiesz??:D:D

No jasne, nie jest źle. :eviltong: Ja to bym chciała mieć takie oceny i średnie, same 5.0 na koniec. :eviltong:
Ja mam nadzieję, że tak jak mówisz, to będzie, w końcu jakoś to musi wyglądać świadectwo. ;) Fajnie by było jeszcze, jakby egzamin mi łatwo poszedł, wtedy to już dopiero byłoby super. ^^
Aha... a może dasz radę, nic nie wiadomo. ;) Ja to nawet jeszcze nie wiem, gdzie bym poszła... Zależy kto gdzie idzie. ^^ A zachowanie wzorowe też na pewno Ci się uda zdobyć. ^^
A tak poza tym to nic. :eviltong: Idę zrobić sobie przerwę od komputera, bo od 8.00 tu siedzę. :eviltong: Już nie wytrzymam zaraz...

Posted

Martunia napisał(a):
No jasne, nie jest źle. :eviltong: Ja to bym chciała mieć takie oceny i średnie, same 5.0 na koniec. :eviltong:
Ja mam nadzieję, że tak jak mówisz, to będzie, w końcu jakoś to musi wyglądać świadectwo. ;) Fajnie by było jeszcze, jakby egzamin mi łatwo poszedł, wtedy to już dopiero byłoby super. ^^
Aha... a może dasz radę, nic nie wiadomo. ;) Ja to nawet jeszcze nie wiem, gdzie bym poszła... Zależy kto gdzie idzie. ^^ A zachowanie wzorowe też na pewno Ci się uda zdobyć. ^^
A tak poza tym to nic. :eviltong: Idę zrobić sobie przerwę od komputera, bo od 8.00 tu siedzę. :eviltong: Już nie wytrzymam zaraz...

:) heh:)
napewno bedziesz miaa dobra średnią;)
bedzie dobrze;) zawsze jest:)
nom... łatwy musi byc:) hehe:P
nie wiem bedzie ciezko ale jak sie postaram to moze moze... zobaczymy:P
ja tez do końca nie wiem do ta szkoła chyba daleko jest wiec dojazd długi;/
jeszce trzeba pomyslec:)
oj opuszczasz mnie:P
a kiedy wrócisz??
ja tam siedze dopiero 4 godzinki:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']:) heh:)
napewno bedziesz miaa dobra średnią;)
bedzie dobrze;) zawsze jest:)
nom... łatwy musi byc:) hehe:P
nie wiem bedzie ciezko ale jak sie postaram to moze moze... zobaczymy:P
ja tez do końca nie wiem do ta szkoła chyba daleko jest wiec dojazd długi;/
jeszce trzeba pomyslec:)
oj opuszczasz mnie:P
a kiedy wrócisz??
ja tam siedze dopiero 4 godzinki:)

Ja mam nadzieję. ^^
No tak, mamy jeszcze na przemyślenie liceum ok. 1,5 roku, więc spooko. :eviltong: Muszę się też popytać, kto gdzie by poszedł. ;) Tak w ogóle ciekawe, jak będzie na balu gimnazjalistów na koniec gimnazjum. :roll: I z kim bym tańczyła. :eviltong: Nie wiem, czasem po prostu tak sobie o przyszłości myślę. :D

O jakie piękne fotki! :loveu: Roki jak ślicznie. :)
I jest też mój Kabiś! :loveu: Aaaaaaa!!! http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1003.jpg Moje kochanie!!! :loveu::loveu::loveu: Kolejna fotka do najsłodszych zdjęć! :loveu:
A na ostatniej jak tajemniczo wyszłaś. :D Z Tobą najlepiej wychodzi, widać, że do siebie pasujecie. :cool3:

Posted

[quote name='Martunia']Ja mam nadzieję. ^^
No tak, mamy jeszcze na przemyślenie liceum ok. 1,5 roku, więc spooko. :eviltong: Muszę się też popytać, kto gdzie by poszedł. ;) Tak w ogóle ciekawe, jak będzie na balu gimnazjalistów na koniec gimnazjum. :roll: I z kim bym tańczyła. :eviltong: Nie wiem, czasem po prostu tak sobie o przyszłości myślę. :D

O jakie piękne fotki! :loveu: Roki jak ślicznie. :)
I jest też mój Kabiś! :loveu: Aaaaaaa!!! http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1003.jpg Moje kochanie!!! :loveu::loveu::loveu: Kolejna fotka do najsłodszych zdjęć! :loveu:
A na ostatniej jak tajemniczo wyszłaś. :D Z Tobą najlepiej wychodzi, widać, że do siebie pasujecie. :cool3:

nom mamy jeszcze czas:))
ja tam ide gdzie bede chciała nikt tam z moich znajomych nie musi isc:P
no ja sie juz boje balu:P
z kim ja bede tańczyc... masakra;/ nikt mnie nie bedzie chciał:P

A dzikuje:):)
hih:)
to ile masz juz tych najsłodszych zdjeć??:D:D
hehe:P my do siebie pasujemy.. zastanawiałabym sie nad tym:P zawsze gdzie indziej patrzy jak nam zdjecia robie;p HEH:)

CO POWIESZ??

Posted

nom mamy jeszcze czas:))
ja tam ide gdzie bede chciała nikt tam z moich znajomych nie musi isc:P
no ja sie juz boje balu:P
z kim ja bede tańczyc... masakra;/ nikt mnie nie bedzie chciał:P

A dzikuje:):)
hih:)
to ile masz juz tych najsłodszych zdjeć??:D:D
hehe:P my do siebie pasujemy.. zastanawiałabym sie nad tym:P zawsze gdzie indziej patrzy jak nam zdjecia robie;p HEH:)

CO POWIESZ??

Aha, no rozumiem. :cool3: U mnie to jest tak, że o jednej szkole, która jest niedaleko mnie, to ma podobno niski poziom, inni mówią, że jest lepiej itd, większość idzie gdzie indziej,... Cały czas coś innego słyszę i nie wiem w końcu, gdzie ja pójdę. :eviltong:
A ja się zastanawiam, czy Ty sobie wybierasz parę, czy wg. wzrostu idzie... Jak wg. wzrostu to ja będę z chłopakiem ode mnie mniejszym, a ja wcale nie jestem wysoka. :eviltong: Ale w dodatku dziewczyn jest 13, a chłopaków 18,... Ciekawe, jak to by wyglądało. :roll:
Patrzy sie gdzie indziej, bo się wstydzi. :eviltong: A pasujecie, to fakt. ^^

Posted

Martunia napisał(a):
Aha, no rozumiem. :cool3: U mnie to jest tak, że o jednej szkole, która jest niedaleko mnie, to ma podobno niski poziom, inni mówią, że jest lepiej itd, większość idzie gdzie indziej,... Cały czas coś innego słyszę i nie wiem w końcu, gdzie ja pójdę. :eviltong:
A ja się zastanawiam, czy Ty sobie wybierasz parę, czy wg. wzrostu idzie... Jak wg. wzrostu to ja będę z chłopakiem ode mnie mniejszym, a ja wcale nie jestem wysoka. :eviltong: Ale w dodatku dziewczyn jest 13, a chłopaków 18,... Ciekawe, jak to by wyglądało. :roll:
Patrzy sie gdzie indziej, bo się wstydzi. :eviltong: A pasujecie, to fakt. ^^

nom:)
sama zdecyduj gdzie chcesz iśc i na jaki profil bo to od ciebie zalezy twoja przyszłośc a nie od tego kto pójdzie tam gdzie ty:) poznasz nowych ludzi:) ja sądze żę nawet lepiej jak bym szła gdzie nikogo nie znam bo poznam kogoś nowego itp:) po za tym dużo bedzie takich ludzi co idą gdzies gdzie nikt nie idzie:)
No własnie nie wiem:P chyba chłopacy cie zapraszają a jak ktoś nie ma pary to pani wychowawczyni odbiera te osoby....
U mnie jest 11 dziewczyn i 15 chłopaków:P
ja mam nadzieje że nie dostane niższego chłopaka bo jestem dośc wysoka ale w klasie sa wyżsi odemnie chłopacy wiec licze ze bede z kims wyższym i fajnym:)
no widzisz wstydzi sie mnie:P sama to powiesziałas:PP hehe:)

Posted

Izabela124. napisał(a):
A malo fot wstawiasz :)
Sliczny nowy bannerek i avatarek

jak mało:P dzisiaj dałam 20:D:D wiecej nie miałam:P i nie chce mi sie robic a po za tym nie mam za bardzo jak je zgrywac;/
a dziekuje;)

Posted

jak mało:P dzisiaj dałam 20:D:D wiecej nie miałam:P i nie chce mi sie robic a po za tym nie mam za bardzo jak je zgrywac;/
a dziekuje;)
A ja dzis dalam chyba ze 100:eviltong::eviltong::eviltong: I co?:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

nom:)
sama zdecyduj gdzie chcesz iśc i na jaki profil bo to od ciebie zalezy twoja przyszłośc a nie od tego kto pójdzie tam gdzie ty:) poznasz nowych ludzi:) ja sądze żę nawet lepiej jak bym szła gdzie nikogo nie znam bo poznam kogoś nowego itp:) po za tym dużo bedzie takich ludzi co idą gdzies gdzie nikt nie idzie:)
No własnie nie wiem:P chyba chłopacy cie zapraszają a jak ktoś nie ma pary to pani wychowawczyni odbiera te osoby....
U mnie jest 11 dziewczyn i 15 chłopaków:P
ja mam nadzieje że nie dostane niższego chłopaka bo jestem dośc wysoka ale w klasie sa wyżsi odemnie chłopacy wiec licze ze bede z kims wyższym i fajnym:)
no widzisz wstydzi sie mnie:P sama to powiesziałas:PP hehe:)

O jaki śliczny nowy bannerek i avatarek! :loveu:
No tak masz rację. Ale z drugiej strony boję się, że nikt mnie nie polubi. :eviltong: Ale dobrze mówisz, poznam nowych ludzi, też o tym myślałam. ^^
A jak odbiera? Jak dobrze, że dziewczyn jest mniej, mam pewność, że będę tańczyła. Ale z drugiej strony... :roll:
Na pewno Ciebie dadzą z wyższym, bo to by trochę głupio wyglądało, jakbyś z mniejszym tańczyła. :eviltong:
Chodziło mi o to, że się wstydzi robienia zdjęć, a nie Ciebie. :eviltong:

A co do gadulstwa, to my tak mamy. :evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
A ja dzis dalam chyba ze 100:eviltong::eviltong::eviltong: I co?:eviltong::eviltong::eviltong:

Teraz to mnie kłamiesz:P widziałam ile było i było ok.30-40:P

Martunia napisał(a):
O jaki śliczny nowy bannerek i avatarek! :loveu:
No tak masz rację. Ale z drugiej strony boję się, że nikt mnie nie polubi. :eviltong: Ale dobrze mówisz, poznam nowych ludzi, też o tym myślałam. ^^
A jak odbiera? Jak dobrze, że dziewczyn jest mniej, mam pewność, że będę tańczyła. Ale z drugiej strony... :roll:
Na pewno Ciebie dadzą z wyższym, bo to by trochę głupio wyglądało, jakbyś z mniejszym tańczyła. :eviltong:
Chodziło mi o to, że się wstydzi robienia zdjęć, a nie Ciebie. :eviltong:

A co do gadulstwa, to my tak mamy. :evil_lol:

A dziekuje:):)
e tam predzej to mnie nikt nie polubi:P
nie ma sie czym martiwic:):)
co jak odbiera bo nie pamietam co pisałam:P
Nom... napewno bedziesz tańczyła:)
no własnie:P śmiesznie tak:P hehe:P
mnie sie wstydzi:P teraz sie tu nie tłumacz co miałas na mysli bo ja i tak wiem co:P hehe:)
mnie sie wstydi i tyle:P:P

no my gaduły pospolite:)

chester07 napisał(a):
o Roki ! drugie foto ładne :loveu: on w kojcu jest?
hah Kabulek obrażony :D :loveu:
o z Tobą :)
kochane ^^

:):) nom;) dziekujemy:)
nom w kojcu bo pracownicy w warsztacie cąły dzień chodzą ale jak juz idą do domu to tata albo dziadek go puszczają na podwórko z tyłu:)
nom on sie ciągle obraża;P
:) hihi:)

Posted

A dziekuje:):)
e tam predzej to mnie nikt nie polubi:P
nie ma sie czym martiwic:):)
co jak odbiera bo nie pamietam co pisałam:P
Nom... napewno bedziesz tańczyła:)
no własnie:P śmiesznie tak:P hehe:P
mnie sie wstydzi:P teraz sie tu nie tłumacz co miałas na mysli bo ja i tak wiem co:P hehe:)
mnie sie wstydi i tyle:P:P
no my gaduły pospolite:)

No jasne, jasne, uważaj, bo uwierzę! :lol:
Ja tez nie pamiętam. :lol: Zobacz w poprzedniego posta. :D
Nie no, ale ja naprawdę miałam na myśli aparat, a nie Ciebie!!!! I Ty już mi nie kręć, bo się zdenerwuję zaraz. :eviltong:
No ba. :D

Posted

[quote name='Martunia']No jasne, jasne, uważaj, bo uwierzę! :lol:
Ja tez nie pamiętam. :lol: Zobacz w poprzedniego posta. :D
Nie no, ale ja naprawdę miałam na myśli aparat, a nie Ciebie!!!! I Ty już mi nie kręć, bo się zdenerwuję zaraz. :eviltong:
No ba. :D

hehe:P uwierz mi uwierz:)
nie chce mi sie juz sprawdzac:P hehe:)
tak jasne:P
:):)

[quote name='Acctiually']No ja wale gadacie i gadacie..aż trudno się do fot dokopać:D
Witamy Rokiego ale smutny jakiś:(
No i fotki z Tobą są najlepsze:)

hehe:P to trzeba czescie wpadac do nas:):)
A rokis wesoły:) ale starośc nie radośc... na łapkach mu jakies cos powychodziło i to ciągle sobie liże a tata, dziadek a nawet wet nic nie potrafią na to poradzić.. miał jakies maści ale i tak nie pomagąło:( tylko na chwile bo potem i tak sobie lzał te rany...
A dzikuje:)

[quote name='Izabela124.']Witanko
A tu juz niedlugo 100stronka :)

witam:)
a no faktycznie:P nawet sie nie spostrzegłam jak to szubko idzie:)