Sweet Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Koniec:) nie mam nic wiecej:evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 To mi się podoba trochę Rokusia i trochę Kabinia :loveu::loveu: A ile Roki ma ?? Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Mi też się odechciało po przeszukaniu jej wątku... Ale zauważyłaś, że długo u siebie nic nie pisała? Żadnych zdjęć itd. Ale czekaj, wpadłam na jeden pomysł. :cool3: Chyba wiem, jak ją znaleźć. Kabiś już zmęczony zdjęciami... :eviltong: A Rokuś wreszcie jest i słodko na zdjęciach wychodzi. :loveu: Quote
Sweet Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 ewka i haker napisał(a):musiałam sie cofnąć 4 strony do zdjec:mad: gaduly:eviltong: własnie prze chwilą nowe dodałam:evil_lol::evil_lol: anitaaa i bartis napisał(a):To mi się podoba trochę Rokusia i trochę Kabinia :loveu::loveu: A ile Roki ma ?? teraz osatnio dwałam troche rokiego wiec prze jakis czas go nie bedzie niestety.. roki 11 latek Quote
Pusiakowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Akurat na fotki trafilam :cool3: a mnie nie zaprosisz do Swarzędza? :razz: :diabloti::diabloti: http://images31.fotosik.pl/426/05d4a97796e0d928.jpg slodko :loveu: i Roki :loveu::loveu: Quote
Sweet Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Martunia napisał(a):Mi też się odechciało po przeszukaniu jej wątku... Ale zauważyłaś, że długo u siebie nic nie pisała? Żadnych zdjęć itd. Ale czekaj, wpadłam na jeden pomysł. :cool3: Chyba wiem, jak ją znaleźć. Kabiś już zmęczony zdjęciami... :eviltong: A Rokuś wreszcie jest i słodko na zdjęciach wychodzi. :loveu: widziałam widziałam...:cool3: ok:d jak znajdziesz to mów:D hehe;) no bo on juz nie lubi zdjec:evil_lol::evil_lol::diabloti: jak widzi aparat to ucieka:diabloti::evil_lol::evil_lol: wiem:) Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Coś nam to szukanie nie wychodzi... Ehh, nieźle się ukrywa. :razz: A, to Ty Kabika specjalnie musisz namawiać do zdjęć? :D Ahh czego się dla nas nie robi... :cool3: Quote
Sweet Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Martunia napisał(a):Coś nam to szukanie nie wychodzi... Ehh, nieźle się ukrywa. :razz: A, to Ty Kabika specjalnie musisz namawiać do zdjęć? :D Ahh czego się dla nas nie robi... :cool3: no własnie dobra jest nie ma co... eh ale kiedys ja znajdziemy:D no musze go zmuszac:evil_lol::evil_lol: wiem przyznaje sie do znęcania nad psem ale to nie zawsze i dla was :diabloti::evil_lol::evil_lol::eviltong: no wiesz;):loveu: Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No... trzeba ją znaleźć, bardzo mnie to ciekawi. :D Tak samo jak te życzenia... Haha, się przyznała! :eviltong: Biedny Kabiś, tak co sesja zdjęciowa to kolejna katorga, bo niedobra Ada zmusza do focenia. :eviltong: Quote
Sweet Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Martunia napisał(a):No... trzeba ją znaleźć, bardzo mnie to ciekawi. :D Tak samo jak te życzenia... Haha, się przyznała! :eviltong: Biedny Kabiś, tak co sesja zdjęciowa to kolejna katorga, bo niedobra Ada zmusza do focenia. :eviltong: mnie tez;D ciekawe kiedy zatwierdzą mój wątek:roll::roll::shake::shake: no wiem:) jak nie bedziecie chcieli fotek to nie bede go męczyc:):):evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 a na mój post nie odpowiedziala... u nas fotki :D:lol: Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No to teraz sobie poczekamy. :roll: Ale chciałabym się tego dowiedzieć i przeczytać ich odpowiedź na to. Bo ja tego nie rozumiem. :shake: Ahhh.. to będzie trudna decyzja. :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Pusiakowa napisał(a):a na mój post nie odpowiedziala... u nas fotki :D:lol: ale mi skoczyl! :-o :mad: Quote
Sweet Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Martunia napisał(a):No to teraz sobie poczekamy. :roll: Ale chciałabym się tego dowiedzieć i przeczytać ich odpowiedź na to. Bo ja tego nie rozumiem. :shake: Ahhh.. to będzie trudna decyzja. :eviltong: no poczekamy... a ja chciałabym znac odpowiedź na to bo mnie dręczy ten temat;/ ja tez nie... zobaczymy kiedy sie ukaże mój wątek.. wybieraj:D wybory w życiu są trudne ale czasem watro zaryzykowac:):):diabloti: sie wie z doświadczenia:):) Quote
baffi2 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Hej:D Dawno nas nie było:oops::eviltong: Ja też biorę udział w WOŚP po raz pierwszy :D Widze że Kabiś chyba u fryzjera był niedawno? ;) Quote
LadyK Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://images31.fotosik.pl/426/05d4a97796e0d928.jpg Jak słitaśnie śpi :loveu::diabloti: Quote
M&T Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://images37.fotosik.pl/42/966b4cf8a2ada2c8.jpg Roki !! :-o :multi::loveu::loveu: więcej jego fotek! :loveu: Quote
Sweet Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='baffi2']Hej:D Dawno nas nie było:oops::eviltong: Ja też biorę udział w WOŚP po raz pierwszy :D Widze że Kabiś chyba u fryzjera był niedawno? ;) hej:) no widze własnie mnie u was tez swoją drogą:oops: w sumie byłam ale nie pisałam:eviltong: o fajnie:D ja tez:) no był tydzien temu:) [quote name='Owczarkowa']http://images31.fotosik.pl/426/05d4a97796e0d928.jpg Jak słitaśnie śpi :loveu::diabloti: ;D [quote name='M&T']http://images37.fotosik.pl/42/966b4cf8a2ada2c8.jpg Roki !! :-o :multi::loveu::loveu: więcej jego fotek! :loveu: :):) staruszek:D wiecej narazie nie bedzie bo ostatnio bylo troszke:) [quote name='Pusiakowa']Hej Słitaśni! :multi: hej:) Quote
Izabela124. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Hej Nie będę dziś narzekała, bo mam dobry humor:diabloti::evil_lol: ALe przydałoby się wiecej fotek:evil_lol: Quote
Sweet Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej Nie będę dziś narzekała, bo mam dobry humor:diabloti::evil_lol: ALe przydałoby się wiecej fotek:evil_lol: hej:D o patrz co sie stało ze masz dobry humor?:D częściej by sie tak przydało:cool3: ja za to dzisiaj ma średni i fotek nie będzie:diabloti::evil_lol: jak mi sie poprawi to bedą ale nie wiem czy mi sie poprawi zależy to od pewnej osoby:p:roll: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Sweetaśna']hej:D o patrz co sie stało ze masz dobry humor?:D częściej by sie tak przydało:cool3: ja za to dzisiaj ma średni i fotek nie będzie:diabloti::evil_lol: jak mi sie poprawi to bedą ale nie wiem czy mi sie poprawi zależy to od pewnej osoby:p:roll: od jakiejże to osoby zależy? :cool3::roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witaj Ada :multi: Coo u ciebie dzisioj ? ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No to będą fajne fotki :loveu: A boKabiś to taki malutki kochaniutki szybciutki świrek :multi::cool3: Quote
Sweet Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):od jakiejże to osoby zależy? :cool3::roll: od pewnej nieznanej wam i do końca mi...:eviltong: nie zdradzę martucha tylko wie o co chodzi taka mała tajemnica:) ale moze dam fotki jak sie zlituje nad wamo:diabloti::p Quote
Recommended Posts