Bartiśkowa_ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 http://images40.fotosik.pl/42/fd1950be55ade2de.jpg http://images44.fotosik.pl/43/ede0f36aab9cd3d5.jpg śliczne Surykatki Kabisia cód miód i orzeszki :multi::loveu: Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Martunia napisał(a):Ooo hura. :D No, u nas mróz jest od kilku dni... nawet wywrócić się można, ślizgasz się na chodniku, bo lód jest pod tobą. :eviltong: Ja chcę śnieg. :eviltong: heh:D u nas tez... dzisiaj kabi był najlepszy bo mam na podwórku wode która z ryny wylatywała i przechodzi przez całe podwórko i sobie łazil po tym lodzie:evil_lol: i tylko go cieszyło jak słyszał ze pod nim sie łamie:) ja nie lubie takiego mrozu:roll::shake: śnieg:placz::placz: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Jeszcze się nie przywiatałam :evil_lol::evil_lol: Czesć :multi: Quote
Martunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 No, u nas niedawno deszcz padał i te kałuże pozamarzały i też można je tak łamać właśnie, kiedy się po nich chodzi. :eviltong: Też nie lubię mrozu, śnieg by się przydał bardziej. :-( Choć niby padał, ale bardzo mało, od razu topniał... :roll: Quote
Pusiakowa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 az to strasznie dawno :diabloti: U nas tez nie ma sniegu :placz::placz: tylko troszeczke :-( Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']http://images40.fotosik.pl/42/fd1950be55ade2de.jpg http://images44.fotosik.pl/43/ede0f36aab9cd3d5.jpg śliczne Surykatki Kabisia cód miód i orzeszki :multi::loveu: dziekujemy:) [quote name='anitaaa i bartis']Jeszcze się nie przywiatałam :evil_lol::evil_lol: Czesć :multi: hej":D [quote name='Martunia']No, u nas niedawno deszcz padał i te kałuże pozamarzały i też można je tak łamać właśnie, kiedy się po nich chodzi. :eviltong: Też nie lubię mrozu, śnieg by się przydał bardziej. :-( Choć niby padał, ale bardzo mało, od razu topniał... :roll: u nas nie padało ostatni... w wigilie bylo troszke śniegu tyle co bylo widac na fotkach rokiego i teraz został on ale takie resztówki jakby go nie bylo prawie...:roll:zima bez sniegu to nie zima:placz: kiedy masz ferie?? bedziesz na Wośp?:D [quote name='Pusiakowa']az to strasznie dawno :diabloti: U nas tez nie ma sniegu :placz::placz: tylko troszeczke :-( nieprawda:) :( u nas podobnie:( Quote
Rahl Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 a u mnie WCALE śnigu ni mo :(:(. Ostatni raz spadł... O Boże, chyba nawet przed mikołajem ;/ Quote
Pusiakowa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Sweetaśna napisał(a):nieprawda:) :( u nas podobnie:( prawda , prawda :diabloti: ech.. :-( jeszcze raz dzieki wielkie za banerek - cudny! :loveu: a ty kiedy masz ferie? ;) Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Pusiakowa napisał(a):prawda , prawda :diabloti: ech.. :-( jeszcze raz dzieki wielkie za banerek - cudny! :loveu: a ty kiedy masz ferie? ;) nie:evil_lol: no cóż.. nie ma za co:) ja mam ostatnie 2 tyg lutego:( jako ostatni mamy:placz::placz: I biore udział w WOŚP poraz pierwszy i pewnie ostatni:) ale sie liczy:eviltong: i 18 grudnia mam kolęde:) Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 gordonowa napisał(a):a u mnie WCALE śnigu ni mo :(:(. Ostatni raz spadł... O Boże, chyba nawet przed mikołajem ;/ u nas byl ale sie zmył... prawie..;/ szkoda bo fajnie jak jest tak biało zresztą w moim regionie rzadko pada śnieg;( Quote
dog193 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Hejo Sweet:lol: U mnie pięknie bielutko:loveu: Szybko ta przerwa leci:shake: juz niedlugo do szkoly:shake: Quote
Martunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 No ale właśnie rzadko coś jest ten śnieg, częściej w zimie teraz pada deszcz. Globalne ocieplenie itd to przyczyny (?). A szkoda. :-( Teraz tylko w górach ładne zimowe krajobrazy można zobaczyć. Ferie mam jako pierwsza. :cool3: Od połowy stycznia. A na WOŚPie będę, będę. ;) Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Martunia napisał(a):No ale właśnie rzadko coś jest ten śnieg, częściej w zimie teraz pada deszcz. Globalne ocieplenie itd to przyczyny (?). A szkoda. :-( Teraz tylko w górach ładne zimowe krajobrazy można zobaczyć. Ferie mam jako pierwsza. :cool3: Od połowy stycznia. A na WOŚPie będę, będę. ;) no własnie:(:placz: a śnieg jest taki cudny.. mozna dzieki niemu zniesć to zimno a tak?:roll: no to wybieramy sie w góry:cool3::eviltong: fajnie masz:) ja jako ostatnia tym razem/.. ostatnio ty miałas ostatnia:evil_lol: o to fajnie:D "razem" bedziemy zbierac:evil_lol::evil_lol: ciekawe ile uzbieram bo jeszcze nie zbierałam nigdy:) Quote
Martunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 No właśnie, a ja chcę się śniegiem nacieszyć. :D Miałam. A w następnym roku Ty będziesz miała pierwsza. :D Też jeszcze nie zbierałam, ciekawe, jak będzie. :cool3: Masz jakieś plany na ferie? Quote
LadyK Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 http://images34.fotosik.pl/424/053adaced8842ccd.jpg Roki :multi::multi: Quote
Rahl Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 o, będziecie zbierać :razz: :). Ja też mam jako pierwsza ferie! :multi: Ale rok temu bylśmy ostatni ;|... :roll: Ale fajnie zamarzły kałuże, jeździłam sobie jak byłam na spacerze z Bardem :loveu:. A w polu jest taka wielka, na jakieś 10 - 15 metrów i się tak zajeeeefajnie po niej jeździ że o lol :lol:. Marta, jest szansa na lodowisko koło hali! ale pogadajmy o tym na gg albo w mojej galerii :razz:. Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Spamiara! :multi: :loveu: :hand: Jak chcesz do nas, to przyjeżdżaj do nas, do Wrocławia! ^^ Przecież masz czasu dużo, ferie świąteczne są. :D Nauczymy Cię jeździć, pochodzimy po rynku. :cool3: Ja na ferie zamierzam wyjechać w góry, na narty. :cool3: Quote
Sweet Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='globalnydog193']Hejo Sweet:lol: U mnie pięknie bielutko:loveu: Szybko ta przerwa leci juz niedlugo do szkoly:shake: wczoraj nie widziałam twojego postu i nie odpisałam:placz: hej:) ale masz fajnie... zazdroszcze ci no własnie juz tylko tydzien został:placz: [quote name='Martunia']No właśnie, a ja chcę się śniegiem nacieszyć. :D Miałam. A w następnym roku Ty będziesz miała pierwsza. :D Też jeszcze nie zbierałam, ciekawe, jak będzie. :cool3: Masz jakieś plany na ferie? ja tez:) wiem:D i to mnie pociesze:D ale wole miec i tak w środku:) no:) zobaczymy:D na ferie? nieee:shake: narazie nic bede odpoczywac cale 2 tyg a ty masz jakies plany??:D [quote name='Owczarkowa']http://images34.fotosik.pl/424/053adaced8842ccd.jpg Roki :multi: :cool3: [quote name='gordonowa']o, będziecie zbierać :razz: . Ja też mam jako pierwsza ferie! :multi: Ale rok temu bylśmy ostatni ;|... :roll: Ale fajnie zamarzły kałuże, jeździłam sobie jak byłam na spacerze z Bardem :loveu:. A w polu jest taka wielka, na jakieś 10 - 15 metrów i się tak zajeeeefajnie po niej jeździ że o lol :lol:. Marta, jest szansa na lodowisko koło hali! ale pogadajmy o tym na gg albo w mojej galerii :razz:. no:D a ty tez czy nie?? fajnie:) ja osatnia:placz: wiem ja rok temu byłam środkowa:evil_lol: o fajnie;D fajnie macie ze mozecie sie spotkac ja tez chce do was:placz: Quote
Sweet Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Martunia napisał(a):Spamiara! :multi: :loveu: :hand: Jak chcesz do nas, to przyjeżdżaj do nas, do Wrocławia! ^^ Przecież masz czasu dużo, ferie świąteczne są. :D Nauczymy Cię jeździć, pochodzimy po rynku. :cool3: Ja na ferie zamierzam wyjechać w góry, na narty. :cool3: Moja spamiara:multi::multi: jestes na gg??:D musze z tobą pogadac:cool3: fajnie by było:D w wakacje sie musimy zgadac i nie przepuszcze ci jak do mnie nie przyjedziesz:cool3::cool3::eviltong: przed zlotem najlepiej:) teraz to raczej nie dam rady bo rodzice mnie nie puszcza bywa...:roll: ale jeszcze pewnie nie raz sie zobaczymy to moge ci zapewnic:cool3::p o fajnie masz:) szkoda ze w jednym czasie nie mamy ferii fajnie by było:-( Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 O, zapraszasz mnie? ^^ Ale by fajnie było! :D I jeszcze na zlocie byśmy się spotkały... :) :multi: No szkoda, byśmy pojechały razem w góry czy coś. :D Quote
Martunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Zawsze? :cool3: Kabisia poznam! ^^ A tak w ogóle myślisz nadal nad zlotem, by go zabrać? O fajnie! :D Przyjeżdżaj! :) I w następnym roku na wystawę. :cool3: Quote
Sweet Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Martunia napisał(a):O, zapraszasz mnie? ^^ Ale by fajnie było! :D I jeszcze na zlocie byśmy się spotkały... :) :multi: No szkoda, byśmy pojechały razem w góry czy coś. :D pewnie że zapraszam:) do mnie mozesz zawsze przyjechac:) kabik sie ucieszy:D no fajnie by było:D napewno bliżej wakacji cos ustalimy:D no fajnie ale cóż... moze do was na studia przyjadę:cool3::eviltong::eviltong: Quote
Pusiakowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Sweetaśna napisał(a): ja mam ostatnie 2 tyg lutego:( jako ostatni mamy:placz::placz: I biore udział w WOŚP poraz pierwszy i pewnie ostatni:) ale sie liczy:eviltong: i 18 grudnia mam kolęde:) aha . a ja mam od 2 lutego :P . hehe :cool3: co u was? xD Quote
Recommended Posts