Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anmi0 napisał(a):
Same długie wypowiedzi :P Aż mi się czytać nie chce :P
Nie wiesz może jak zmienić tytuł wątku/galeri? Bo szukam w Szukaj, i Przeszukaj i Pomoc, ale nic nie znajduje:oops:

wiem:D
musisz wejśc w pierwszy post zrobic edytuj potem tam jest chyba opcje zaawansowane czy jakoś tak i tam zmienić tytuł:)
proste:)

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chodziło mi gdzie zdjęcie Rokiego :D bo dawno nie było &^^
no dla yorka spacerek to duży wysiłek coś o tym wiem.. w wakacje łaziłam z koleżanka i jej Fikusem na boisko szkolne, i musiałyśmy wodę kupować i mu z ręki dawać bo był zasapany jak dziad :eviltong: Kabiś i tak już pewnie jakiej takiej formy nabrał, poza tym jeszcze nie jest tak gorąco :)
a co tam nowego u was ? :)
:buzi:

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
nom oni ogólnie dziwni są:P hehe:)
bywa:P
chcą sie popisac itp.. to juz taki wiek...
u mnie nie ryczeli:P i tak wszyscy do tej samej szkoły szli:)
No w gim to napewno sie poryczą wszyscy a dziewczyny to na 100%:)
nie no ja nie chce 3gim:( testy potem liceum...
nawet nie wiem gdzie potem pójde.. a ty??
idziemy razem do klasy??:P hehe:) (fajnie by było tylko w innych miastach mieszkamy:()
No nie wiem...
ja tam zawsze chciałam miec chomika:P
porozmawiaj z kolezanką jaki on jest czy mocno hałasuje itp.. moze warto zaryzykowac i pokazac rodziąc że potrafisz sie nim zaopiekowac i liczyc ze sie zgodza na psa w przyszłości?? albo na koniec gim?:D:D

No niestety taki wiek, najgorszy. :eviltong:
No, jak wszyscy do tej samej szkoły i klasy szli, to się nie dziwię, my się w połowie rozdzieliliśmy.
Ja też dokładnie nie wiem, niedaleko siebie mam liceum, ale większość idzie gdzie indziej i podobno do lepszej i w ogóle nie wiem, ale mam na to pół roku decyzji. ;) Ale jakbyśmy razem w klasie były to by było fajnie. :D
No nie wiem, pomyślę nad tym, ale chyba odpada. :razz:
Dobranoc. :loveu:

anmi0 napisał(a):
A z tym chomikiem to ja bym, się zastanowiła... ja też tak mówiłam, ale czasem w nocy się poprostu spac nie dało, albo kopał, albo biegał w karuzelce, albo skrobał klatkę(pręty), albo jadł tak głośno, a jak mu wymieniłam ściółkę, to na drugi dzień znów śmierdziało:shake:

Aha rozumiem... No to już nie wiem, musiałabym sie zastanowić. Skoro będzie mi tak w nocy przeszkadzał, to już nie wiem, ja w nocy bym chciała spać, a nie się uganiać za sprzątaniem. :eviltong: Hmmm... może w najbliższym czasie nie będę mogła, jak się nim opiekować, w dodatku jeszcze nauka dochodzi, to już mi raczej odpada...

Posted

chester07 napisał(a):
Chodziło mi gdzie zdjęcie Rokiego :D bo dawno nie było &^^
no dla yorka spacerek to duży wysiłek coś o tym wiem.. w wakacje łaziłam z koleżanka i jej Fikusem na boisko szkolne, i musiałyśmy wodę kupować i mu z ręki dawać bo był zasapany jak dziad :eviltong: Kabiś i tak już pewnie jakiej takiej formy nabrał, poza tym jeszcze nie jest tak gorąco :)
a co tam nowego u was ? :)
:buzi:

heh:) no wiem że dawno nie bylo ale tak wyszło:P
No kabi tez jest zsapany jak przychodzi:P kupiłam mu nawet taka małą miseczke którą chciałam brać na spacerki z nim ale stwierdziłam że jakos tak głupio ale moze sie przyda kiedys:P
No dobrze ze nie goraco:P
a stwierdziłam że w weekendy bedze z nim tylko chodzic jak bedzie ciepło wreszcue...
A u nas dużo sie działo dzisiaj w szkole:P ale opisze jak przyjade z chorku bo zaraz jade tylko wszystkim odp:P

Martunia napisał(a):
No niestety taki wiek, najgorszy. :eviltong:
No, jak wszyscy do tej samej szkoły i klasy szli, to się nie dziwię, my się w połowie rozdzieliliśmy.
Ja też dokładnie nie wiem, niedaleko siebie mam liceum, ale większość idzie gdzie indziej i podobno do lepszej i w ogóle nie wiem, ale mam na to pół roku decyzji. ;) Ale jakbyśmy razem w klasie były to by było fajnie. :D
No nie wiem, pomyślę nad tym, ale chyba odpada. :razz:
Dobranoc. :loveu:

heh:) cos o tym wiemy:D
Do szkoły a po klasach jestesmy porozdzielani:P
heh:P ja i tak musze isc do poznania bo niedaleko mnie jest liceum ale kiepskie a do innego swarzedziekiego mam za daleko:P
wole do poznania bo mam chociaz bliżej autobus:P hehe:)
No super by było:)
Co tam u ciebie??

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Cos malo tu zdjec :(

witam:):)
jak mało:P dużo:P

anmi0 napisał(a):
Dzień dobry czwartkowe:loveu:
To teraz ja poprosze o fotki :P

witam:D
Fotki dam jak wróce jakies:P mogą byc ze mną i kabim??:D:D

TERAZ LECE:P bede jak przyjde z chórku czyli gdzies za ponad godzinke:P
papa;*

Posted

heh:) cos o tym wiemy:D
Do szkoły a po klasach jestesmy porozdzielani:P
heh:P ja i tak musze isc do poznania bo niedaleko mnie jest liceum ale kiepskie a do innego swarzedziekiego mam za daleko:P
wole do poznania bo mam chociaz bliżej autobus:P hehe:)
No super by było:)
Co tam u ciebie??

Witanko! :hand:
No do szkoły to też dobrze, my się podzieliliśmy i najwięcej osób z byłej mojej klasy jest tam, gdzie teraz ja jestem. :D Ogólnie to nasza klasa jest złożona z ludzi z różnych klas z sp + 3 osoby z innych szkół.:eviltong:
Aha, no to też dobrze. ^^ A ja nie wiem, do którego pójść jeszcze. Zobaczę, do jakich szkół będzie chodzić większość ludzi ze szkoły. :D
U mnie? W sumie nic ciekawego. ^^ Lepiłam dziś z plasteliny (twardej i ciężkiej), podzieliłam się z Kubami, bo oni nie mieli, a ja i tak miałam jej dużo. No i 4 dostałam, a tak się starałam... 5 dostawali, jakby to było coś 'nadzwyczajnego'... :shake: Ale co tam, nie chce mi sie już lepić od nowa. :cool3:
A co u Ciebie?

Posted

Martunia napisał(a):
Witanko! :hand:
No do szkoły to też dobrze, my się podzieliliśmy i najwięcej osób z byłej mojej klasy jest tam, gdzie teraz ja jestem. :D Ogólnie to nasza klasa jest złożona z ludzi z różnych klas z sp + 3 osoby z innych szkół.:eviltong:
Aha, no to też dobrze. ^^ A ja nie wiem, do którego pójść jeszcze. Zobaczę, do jakich szkół będzie chodzić większość ludzi ze szkoły. :D
U mnie? W sumie nic ciekawego. ^^ Lepiłam dziś z plasteliny (twardej i ciężkiej), podzieliłam się z Kubami, bo oni nie mieli, a ja i tak miałam jej dużo. No i 4 dostałam, a tak się starałam... 5 dostawali, jakby to było coś 'nadzwyczajnego'... :shake: Ale co tam, nie chce mi sie już lepić od nowa. :cool3:
A co u Ciebie?

witam:)
no u mnie mało kto szedł gdzieś indziej:P
Ja tez nie wiem ale wiem że do poznania;P
hehe:)
a:) łe tam ja bym ci dała 5:) sama nie przepadam za plasteliną:P hehe:)
A u mnie zaraz mówie:P hehe:)
Wiec po kolei:
- z koleżanka mamy zlewy z Kuby bo cały czas do niego głuchamy z zastrzeżonego a on sie wkurza i nie wie kto to jest:P podejrzewa nas ale my sie wypieramy:P wyłączamy zastrzeżony jak chce zebyśmy do niego głuchneły:P hehe:)
nie no normalnie na samą myśl o tym śmiac mi sie chce;p
- po za tym powstawiałam na nasza klase zdjecia chłopaków takie smieszne co romek miał na telefonie i zgrałam na kompa i wstawiłam:P hehe;)
boskie te foty sa;) jak ktos chce zobaczyc i poczytac naszą śmieszną historyjke to dam linka:P
- po drugie taka śmieszna sytuacja z rybą (kolega z klasy:P) bo wczoraj założył sie z kolegami że przebiegnie sie od lampy do lampy w stringach:P i widziała go jakas nauczycielka i teraz wszyscy nauczyciele o tym wiedza i sie rozesżło tak że niby nago biegał:P hehe:) a on to tak opowiadał że wszyscy sie lali ze śmiechu:P
- dzisiaj na organizacji na w-f bylisy w jakiejs 1 klasie:P no i mieli jakies zad że pierwsze 5 osób dostanie + no i był taki jeden (taki że tak powiem masywny) no i widzi że pięta osoba idzie do pani to on szybko z tej ławki wychodzi krzesło wywala wszystkie ksiązki spadają z jego ławki i tej za nim poprostu wszystko rozwala a ja z koleżankami sie leje z niego:P
hehe;)
i chyba tyle:):)
dam zaraz nasze fotki:D hehe:P

anmi0 napisał(a):
No oczywiście, zę mogą:loveu:

:) to dobrze;) zaraz bedą:)

Posted

Dobra:P
wyszłam tragicznie ale najważniejszy jest kabi:P
mam taki miny jak jakis przymuł:P
hehe;)

jedna;)

i druga:)

bede miała chyba jeszcze jakis folmik dla was:):)

Posted

witam:)
no u mnie mało kto szedł gdzieś indziej:P
Ja tez nie wiem ale wiem że do poznania;P
a:) łe tam ja bym ci dała 5:) sama nie przepadam za plasteliną:P hehe:)
A u mnie zaraz mówie:P hehe:)
Wiec po kolei:[...]
hehe;)
i chyba tyle:):)
dam zaraz nasze fotki:D hehe:P

Ja też nie lubię z niej lepić, potem takie strasznie klejące ręce są.
Ale jesteście, jak możecie biednemu chłopakowi dokuczać. :eviltong: Wstyd. ^^
Ja widziałam te foty na nk. :eviltong: Niezłe. ^^
Hahaha. :D Ale on ma głupio. :D
Haha. :D Biedak. ^^
A co do fot, to ślicznie razem wyglądacie. :loveu:
Filmiki zaraz obejrzę. :)
PS. Na pierwszym biedak musiał tyle sygnałów dawać, byś zauważyła, że chce wyjść. ;p A na drugim jaki wyskok. :D Moje. :loveu:

Posted

Martunia napisał(a):
Ja też nie lubię z niej lepić, potem takie strasznie klejące ręce są.
Ale jesteście, jak możecie biednemu chłopakowi dokuczać. :eviltong: Wstyd. ^^
Ja widziałam te foty na nk. :eviltong: Niezłe. ^^
Hahaha. :D Ale on ma głupio. :D
Haha. :D Biedak. ^^
A co do fot, to ślicznie razem wyglądacie. :loveu:
Filmiki zaraz obejrzę. :)
PS. Na pierwszym biedak musiał tyle sygnałów dawać, byś zauważyła, że chce wyjść. ;p A na drugim jaki wyskok. :D Moje. :loveu:

hehe:P
No cóż możemy... ale juz nie bedziemy ... mamy tylko nadzieje że nikt nas nie wyda ze to my byłyśmy bo jak sie dowie to... nie bedzie dobrze;P
heh;P śmieszne sa:P najlepsza jest mina bartka i śpiący dominik:P hehe:)
:) a dziekuje mi sie nie podoba:P
hehe:P on sam nie wiedział czy ma wyskoczyc czy nie:P
co powiesz??

Posted

o ładne zdjęcia ! ładnie wyszłaś, szczególnie na tym drugim ślicznie wyglądacie obydwoje :loveu:
video of kabuś mi się ładuje :D
matko jak on drapie szybko tą miskę !!! :crazyeye: jakiejś wścieklizny dostał czy co? :D
oh jaki on zdolny taką duża miskę wyskoczył :eviltong:
:buzi::buzi: