Sweet Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 anmi0 napisał(a):Same długie wypowiedzi :P Aż mi się czytać nie chce :P Nie wiesz może jak zmienić tytuł wątku/galeri? Bo szukam w Szukaj, i Przeszukaj i Pomoc, ale nic nie znajduje:oops: wiem:D musisz wejśc w pierwszy post zrobic edytuj potem tam jest chyba opcje zaawansowane czy jakoś tak i tam zmienić tytuł:) proste:) Quote
anmi0 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Suuper dziekuje :* Nie mogłam się dopatrzeć, a szukam i szukam hehe Quote
Sweet Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 anmi0 napisał(a):Suuper dziekuje :* Nie mogłam się dopatrzeć, a szukam i szukam hehe hehe:) nie ma za co:):) Quote
Avaloth Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Chodziło mi gdzie zdjęcie Rokiego :D bo dawno nie było &^^ no dla yorka spacerek to duży wysiłek coś o tym wiem.. w wakacje łaziłam z koleżanka i jej Fikusem na boisko szkolne, i musiałyśmy wodę kupować i mu z ręki dawać bo był zasapany jak dziad :eviltong: Kabiś i tak już pewnie jakiej takiej formy nabrał, poza tym jeszcze nie jest tak gorąco :) a co tam nowego u was ? :) :buzi: Quote
Martunia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom oni ogólnie dziwni są:P hehe:) bywa:P chcą sie popisac itp.. to juz taki wiek... u mnie nie ryczeli:P i tak wszyscy do tej samej szkoły szli:) No w gim to napewno sie poryczą wszyscy a dziewczyny to na 100%:) nie no ja nie chce 3gim:( testy potem liceum... nawet nie wiem gdzie potem pójde.. a ty?? idziemy razem do klasy??:P hehe:) (fajnie by było tylko w innych miastach mieszkamy:() No nie wiem... ja tam zawsze chciałam miec chomika:P porozmawiaj z kolezanką jaki on jest czy mocno hałasuje itp.. moze warto zaryzykowac i pokazac rodziąc że potrafisz sie nim zaopiekowac i liczyc ze sie zgodza na psa w przyszłości?? albo na koniec gim?:D:D No niestety taki wiek, najgorszy. :eviltong: No, jak wszyscy do tej samej szkoły i klasy szli, to się nie dziwię, my się w połowie rozdzieliliśmy. Ja też dokładnie nie wiem, niedaleko siebie mam liceum, ale większość idzie gdzie indziej i podobno do lepszej i w ogóle nie wiem, ale mam na to pół roku decyzji. ;) Ale jakbyśmy razem w klasie były to by było fajnie. :D No nie wiem, pomyślę nad tym, ale chyba odpada. :razz: Dobranoc. :loveu: anmi0 napisał(a):A z tym chomikiem to ja bym, się zastanowiła... ja też tak mówiłam, ale czasem w nocy się poprostu spac nie dało, albo kopał, albo biegał w karuzelce, albo skrobał klatkę(pręty), albo jadł tak głośno, a jak mu wymieniłam ściółkę, to na drugi dzień znów śmierdziało:shake: Aha rozumiem... No to już nie wiem, musiałabym sie zastanowić. Skoro będzie mi tak w nocy przeszkadzał, to już nie wiem, ja w nocy bym chciała spać, a nie się uganiać za sprzątaniem. :eviltong: Hmmm... może w najbliższym czasie nie będę mogła, jak się nim opiekować, w dodatku jeszcze nauka dochodzi, to już mi raczej odpada... Quote
anmi0 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dzień dobry czwartkowe:loveu: To teraz ja poprosze o fotki :P Quote
Sweet Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 chester07 napisał(a):Chodziło mi gdzie zdjęcie Rokiego :D bo dawno nie było &^^ no dla yorka spacerek to duży wysiłek coś o tym wiem.. w wakacje łaziłam z koleżanka i jej Fikusem na boisko szkolne, i musiałyśmy wodę kupować i mu z ręki dawać bo był zasapany jak dziad :eviltong: Kabiś i tak już pewnie jakiej takiej formy nabrał, poza tym jeszcze nie jest tak gorąco :) a co tam nowego u was ? :) :buzi: heh:) no wiem że dawno nie bylo ale tak wyszło:P No kabi tez jest zsapany jak przychodzi:P kupiłam mu nawet taka małą miseczke którą chciałam brać na spacerki z nim ale stwierdziłam że jakos tak głupio ale moze sie przyda kiedys:P No dobrze ze nie goraco:P a stwierdziłam że w weekendy bedze z nim tylko chodzic jak bedzie ciepło wreszcue... A u nas dużo sie działo dzisiaj w szkole:P ale opisze jak przyjade z chorku bo zaraz jade tylko wszystkim odp:P Martunia napisał(a):No niestety taki wiek, najgorszy. :eviltong: No, jak wszyscy do tej samej szkoły i klasy szli, to się nie dziwię, my się w połowie rozdzieliliśmy. Ja też dokładnie nie wiem, niedaleko siebie mam liceum, ale większość idzie gdzie indziej i podobno do lepszej i w ogóle nie wiem, ale mam na to pół roku decyzji. ;) Ale jakbyśmy razem w klasie były to by było fajnie. :D No nie wiem, pomyślę nad tym, ale chyba odpada. :razz: Dobranoc. :loveu: heh:) cos o tym wiemy:D Do szkoły a po klasach jestesmy porozdzielani:P heh:P ja i tak musze isc do poznania bo niedaleko mnie jest liceum ale kiepskie a do innego swarzedziekiego mam za daleko:P wole do poznania bo mam chociaz bliżej autobus:P hehe:) No super by było:) Co tam u ciebie?? Izabela124. napisał(a):Witanko Cos malo tu zdjec :( witam:):) jak mało:P dużo:P anmi0 napisał(a):Dzień dobry czwartkowe:loveu: To teraz ja poprosze o fotki :P witam:D Fotki dam jak wróce jakies:P mogą byc ze mną i kabim??:D:D TERAZ LECE:P bede jak przyjde z chórku czyli gdzies za ponad godzinke:P papa;* Quote
Martunia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) cos o tym wiemy:D Do szkoły a po klasach jestesmy porozdzielani:P heh:P ja i tak musze isc do poznania bo niedaleko mnie jest liceum ale kiepskie a do innego swarzedziekiego mam za daleko:P wole do poznania bo mam chociaz bliżej autobus:P hehe:) No super by było:) Co tam u ciebie?? Witanko! :hand: No do szkoły to też dobrze, my się podzieliliśmy i najwięcej osób z byłej mojej klasy jest tam, gdzie teraz ja jestem. :D Ogólnie to nasza klasa jest złożona z ludzi z różnych klas z sp + 3 osoby z innych szkół.:eviltong: Aha, no to też dobrze. ^^ A ja nie wiem, do którego pójść jeszcze. Zobaczę, do jakich szkół będzie chodzić większość ludzi ze szkoły. :D U mnie? W sumie nic ciekawego. ^^ Lepiłam dziś z plasteliny (twardej i ciężkiej), podzieliłam się z Kubami, bo oni nie mieli, a ja i tak miałam jej dużo. No i 4 dostałam, a tak się starałam... 5 dostawali, jakby to było coś 'nadzwyczajnego'... :shake: Ale co tam, nie chce mi sie już lepić od nowa. :cool3: A co u Ciebie? Quote
Sweet Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Martunia napisał(a):Witanko! :hand: No do szkoły to też dobrze, my się podzieliliśmy i najwięcej osób z byłej mojej klasy jest tam, gdzie teraz ja jestem. :D Ogólnie to nasza klasa jest złożona z ludzi z różnych klas z sp + 3 osoby z innych szkół.:eviltong: Aha, no to też dobrze. ^^ A ja nie wiem, do którego pójść jeszcze. Zobaczę, do jakich szkół będzie chodzić większość ludzi ze szkoły. :D U mnie? W sumie nic ciekawego. ^^ Lepiłam dziś z plasteliny (twardej i ciężkiej), podzieliłam się z Kubami, bo oni nie mieli, a ja i tak miałam jej dużo. No i 4 dostałam, a tak się starałam... 5 dostawali, jakby to było coś 'nadzwyczajnego'... :shake: Ale co tam, nie chce mi sie już lepić od nowa. :cool3: A co u Ciebie? witam:) no u mnie mało kto szedł gdzieś indziej:P Ja tez nie wiem ale wiem że do poznania;P hehe:) a:) łe tam ja bym ci dała 5:) sama nie przepadam za plasteliną:P hehe:) A u mnie zaraz mówie:P hehe:) Wiec po kolei: - z koleżanka mamy zlewy z Kuby bo cały czas do niego głuchamy z zastrzeżonego a on sie wkurza i nie wie kto to jest:P podejrzewa nas ale my sie wypieramy:P wyłączamy zastrzeżony jak chce zebyśmy do niego głuchneły:P hehe:) nie no normalnie na samą myśl o tym śmiac mi sie chce;p hehe:) - po za tym powstawiałam na nasza klase zdjecia chłopaków takie smieszne co romek miał na telefonie i zgrałam na kompa i wstawiłam:P hehe;) boskie te foty sa;) jak ktos chce zobaczyc i poczytac naszą śmieszną historyjke to dam linka:P - po drugie taka śmieszna sytuacja z rybą (kolega z klasy:P) bo wczoraj założył sie z kolegami że przebiegnie sie od lampy do lampy w stringach:P i widziała go jakas nauczycielka i teraz wszyscy nauczyciele o tym wiedza i sie rozesżło tak że niby nago biegał:P hehe:) a on to tak opowiadał że wszyscy sie lali ze śmiechu:P - dzisiaj na organizacji na w-f bylisy w jakiejs 1 klasie:P no i mieli jakies zad że pierwsze 5 osób dostanie + no i był taki jeden (taki że tak powiem masywny) no i widzi że pięta osoba idzie do pani to on szybko z tej ławki wychodzi krzesło wywala wszystkie ksiązki spadają z jego ławki i tej za nim poprostu wszystko rozwala a ja z koleżankami sie leje z niego:P hehe;) i chyba tyle:):) dam zaraz nasze fotki:D hehe:P anmi0 napisał(a):No oczywiście, zę mogą:loveu: :) to dobrze;) zaraz bedą:) Quote
Sweet Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Dobra:P wyszłam tragicznie ale najważniejszy jest kabi:P mam taki miny jak jakis przymuł:P hehe;) jedna;) i druga:) bede miała chyba jeszcze jakis folmik dla was:):) Quote
Tepes Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Widze że Kabi ma jakieś inne szelki:D Ślicznie razem wyglądacie:loveu: Quote
Sweet Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 no ma nowe:P mi sie nie podobają:P hehe:) mam filmiki: kopanie i wyskok z miski:D:D Quote
anmi0 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 slicznie razem wyglądacie:loveu: A jak Kabi się przytula;) Ja niedługo wstawię moją fotkę z Piks. :P Quote
Sweet Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 A dziekuje ale mi sie nie podobają;P mam miny jak takie nie powiem co:P hehe:) O to wstawiaj niedługo:):) Quote
Sweet Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 gdzie tam ładnie...:P:P kabis ładnie ale ja to tam nie bardzo:P obejrzał ktoś wogóle filmiki???:(:(:( Quote
anmi0 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ja!:multi: Śliczne, co on widzi w tej misce? Albo raczej co chce wykopać?:evil_lol: Quote
Sweet Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 własciwie to nie wiem:P sam z siebie tak kopie:P albo jak mu stukam od spodu palcami:P hehe:) Quote
Martunia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):witam:) no u mnie mało kto szedł gdzieś indziej:P Ja tez nie wiem ale wiem że do poznania;P hehe:) a:) łe tam ja bym ci dała 5:) sama nie przepadam za plasteliną:P hehe:) A u mnie zaraz mówie:P hehe:) Wiec po kolei:[...] hehe;) i chyba tyle:):) dam zaraz nasze fotki:D hehe:P Ja też nie lubię z niej lepić, potem takie strasznie klejące ręce są. Ale jesteście, jak możecie biednemu chłopakowi dokuczać. :eviltong: Wstyd. ^^ Ja widziałam te foty na nk. :eviltong: Niezłe. ^^ Hahaha. :D Ale on ma głupio. :D Haha. :D Biedak. ^^ A co do fot, to ślicznie razem wyglądacie. :loveu: Filmiki zaraz obejrzę. :) PS. Na pierwszym biedak musiał tyle sygnałów dawać, byś zauważyła, że chce wyjść. ;p A na drugim jaki wyskok. :D Moje. :loveu: Quote
Sweet Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Martunia napisał(a):Ja też nie lubię z niej lepić, potem takie strasznie klejące ręce są. Ale jesteście, jak możecie biednemu chłopakowi dokuczać. :eviltong: Wstyd. ^^ Ja widziałam te foty na nk. :eviltong: Niezłe. ^^ Hahaha. :D Ale on ma głupio. :D Haha. :D Biedak. ^^ A co do fot, to ślicznie razem wyglądacie. :loveu: Filmiki zaraz obejrzę. :) PS. Na pierwszym biedak musiał tyle sygnałów dawać, byś zauważyła, że chce wyjść. ;p A na drugim jaki wyskok. :D Moje. :loveu: hehe:P No cóż możemy... ale juz nie bedziemy ... mamy tylko nadzieje że nikt nas nie wyda ze to my byłyśmy bo jak sie dowie to... nie bedzie dobrze;P heh;P śmieszne sa:P najlepsza jest mina bartka i śpiący dominik:P hehe:) :) a dziekuje mi sie nie podoba:P hehe:P on sam nie wiedział czy ma wyskoczyc czy nie:P co powiesz?? Quote
Avaloth Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 o ładne zdjęcia ! ładnie wyszłaś, szczególnie na tym drugim ślicznie wyglądacie obydwoje :loveu: video of kabuś mi się ładuje :D matko jak on drapie szybko tą miskę !!! :crazyeye: jakiejś wścieklizny dostał czy co? :D oh jaki on zdolny taką duża miskę wyskoczył :eviltong: :buzi::buzi: Quote
Recommended Posts