Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Szkoda... chciałam Ciebie na tej stronce zobaczyć. :-( O, to te zdjęcia nam pokażesz. :) E tam, trudno się mówi, dobrze, że już przez to przeszłyście... :lol: Quote
Sweet Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Martunia napisał(a):Szkoda... chciałam Ciebie na tej stronce zobaczyć. :-( O, to te zdjęcia nam pokażesz. :) E tam, trudno się mówi, dobrze, że już przez to przeszłyście... :lol: no a moze byla ale nie widziałam w kazdym razie chciałam byc w internecie i zobaczyc jak okropnie śpiewałam bo napewno mnie było słychac jak obok mnie był mikrofon:diabloti::eviltong: no pogadam z macieje to mi przesle:D no ale nie bylo najgorzej:evil_lol: a potem posłysmy z kolezankami do świętych mikołajów którzy rozdawali cukierki i dostałysmy po 2 cukiereczki:D:D Kinia napisał(a):Mam nadzieję;) niedługo zobaczysz widomego kabiego:D Quote
Kinia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Sweetaśna napisał(a):normalnie:evil_lol::evil_lol: ale juz niedługo odzyska wzrok:) Mam nadzieję;) Quote
Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Co Ci tak te posty przeskakują? :eviltong: No to poczekamy na zdjęcia... i jakby był to filmik. :evil_lol: Ooo cóż za nagroda. :cool3: Tak w ogóle to pokaż te zdjęcia z Twą fryzurą... :lol: Quote
Sweet Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Martunia napisał(a):Co Ci tak te posty przeskakują? :eviltong: No to poczekamy na zdjęcia... i jakby był to filmik. :evil_lol: Ooo cóż za nagroda. :cool3: Tak w ogóle to pokaż te zdjęcia z Twą fryzurą... :lol: bo godzina na dogo sie nie zgadza wszystkim...:roll: głupio.. zdjecia bede pewnie jutro:D bo od kolezanki chyba dostane i do Maciusia zagadam:D no:D coś nam sie należy od życia za to śpiwanie:eviltong::diabloti::evil_lol: pokaże za chwilke:D bo zgrywam te co sie nie chciały zgrac :D wykombinowałam cos:D Quote
Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Znowu coś przekręciłaś... :shake: :lol: Ooo to czekamy w takim razie. :) I na te dzisiejsze, i na jutrzejsze. :cool3: Quote
Sweet Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Martunia']Znowu coś przekręciłaś... :shake: :lol: Ooo to czekamy w takim razie. :) I na te dzisiejsze, i na jutrzejsze. :cool3: co ja przekręciłam zawsze wszystko na mnie:roll::-( czekaj zaraz daje:D mam jakies takie ale za bardzo nie widac... na zywo lepiej wyglada:evil_lol::evil_lol: mój nieład na głowie:diabloti: takie mam:) hehe:eviltong::diabloti: Quote
Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 No na Ciebie, a na kogo innego! :evil_lol: :turn-l: Ejj ja tam nic nie widzę, żeby było coś źle z fryzurą. :eviltong: Dobrze jest. ;) Taka urocza Sweetaśna. :cool3: Quote
Sweet Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Martunia napisał(a):No na Ciebie, a na kogo innego! :evil_lol: :turn-l: Ejj ja tam nic nie widzę, żeby było coś źle z fryzurą. :eviltong: Dobrze jest. ;) Taka urocza Sweetaśna. :cool3: ale co ja znowu zrobiłam:placz: ja wiem ciągle robie coś głupieo ale to nie powód żeby wszystko było na mnie:placz: jest bo sie nie czesałam wogóle dzisiaj:evil_lol::evil_lol::diabloti: powiedzmy że urocza:eviltong: a które ci sie najbardziej podoba bo nie wiem które dac na nk a chciałam jakies:) Quote
Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Wczoraj było na mnie, dziś jest na Ciebie..! :diabloti: Nie widać... :eviltong: Hmm wiesz, trudno wybrać, bo wszystkie są ładne. :) Może to pierwsze? Quote
Sweet Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Martunia napisał(a):Wczoraj było na mnie, dziś jest na Ciebie..! :diabloti: Nie widać... :eviltong: Hmm wiesz, trudno wybrać, bo wszystkie są ładne. :) Może to pierwsze? bo na ciebie moze byc ja i tak juz wczoraj podpadłam za to co zrobiłam a ty mnie jeszcze pogrążasz:evil_lol::evil_lol: to dobrze:eviltong: nie wiem sama to pierwsze albo drugie:evil_lol: Quote
Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Nie, na mnie też nie może!!! Co to ma być?! :mad: A Tobie się należy i już. :cool1: Jest jedno rozwiązanie: wklej oba ! :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 no ja tęz bym na twoim miejscu pierwsze dała bo takie słodkie jest :loveu: Quote
Sweet Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Martunia napisał(a):Nie, na mnie też nie może!!! Co to ma być?! :mad: A Tobie się należy i już. :cool1: Jest jedno rozwiązanie: wklej oba ! :cool3: to niech bedzie na Anite:evil_lol::evil_lol: nie prawda ja juz dostałam za swoje jego ignoracją i mi starczy nie kopie się leżącego:shake::cool1: wkleiłam 1:D anitaaa i bartis napisał(a):no ja tęz bym na twoim miejscu pierwsze dała bo takie słodkie jest :loveu: dałam juz:D:D heh:) Quote
Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Gratulacje 900 strony!!! :diabloti::diabloti::diabloti: :smilecol: :iloveyou: :sweetCyb: :ylsuper: :Cool!: :klacz: :BIG::laola::drink1: :cunao: :drinking: :beerchug::Rose::cool2: :calus: :buzi: :multi: :loveu: W takim tempie szybko dojdziemy do 1000 strony, a już niedługo do niej... :cool3: A Ty już poszłaś sobie... niedobra. :D Dobranoc... :loveu: Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Widzę takie małe loczki na twej głowie:evil_lol::loveu: Gratuluję 900stronki:multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 To już 900 stron Gratulacje ADa :multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: GRATULACJE 900 STRONY!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
LadyK Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [CENTER]Zaraz będzie 1000 :multi::evil_lol:[/CENTER] Quote
Sweet Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Martunia']Gratulacje 900 strony!!! :diabloti::diabloti::diabloti: :smilecol: :iloveyou: :sweetCyb: :ylsuper: :Cool!: :klacz: :BIG::laola::drink1: :cunao: :drinking: :beerchug::Rose::cool2: :calus: :buzi: :multi: :loveu: W takim tempie szybko dojdziemy do 1000 strony, a już niedługo do niej... :cool3: A Ty już poszłaś sobie... niedobra. :D Dobranoc... :loveu: [quote name='Izabela124.']Widzę takie małe loczki na twej głowie:evil_lol::loveu: Gratuluję 900stronki:multi: iza bo to my natural hair:evil_lol: [quote name='anitaaa i bartis']To już 900 stron Gratulacje ADa :multi: dziekuje wszystkim:) Quote
Sweet Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='***Paulina***']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: GRATULACJE 900 STRONY!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [quote name='Kinia']Wow! 900 gratki! [quote name='Owczarkowa']Zaraz będzie 1000 :multi::evil_lol: dziekuje wszystkim:loveu: [quote name='Izabela124.']Hejka niedzielnie:lol: Witam:) i znikam robić pierniki:D:diabloti: Quote
Recommended Posts