Sweet Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Martunia']No ja lubię chemię. :) Gdyby nie to, że zamiast francuskiego mamy chemię, to byśmy byli tam dopiero, gdzie Wy. :cool3: Tak z materiałem pędzimy. Hahaha. ^^ Fajny początek gry. E tam, najważniejsze, że gra będzie trwała, u mnie na forum na nk też jest gra w skojarzenia, ale już od dawna tam nikt nie zaglądał, wszystkim się to znudziło po 2 miesiącach. Co tam u Ciebie jeszcze? heh:) ja tez nawet:P my mamy normalnie 2 ale mam troszke przytępawą częśc klasy(nie obrażając nikogo) i nie wszystko rozumieją wiec trzeba czasami jedną rzecz tłumaczyć 3 lekcje wiec rozumiesz;) heh:) No zobaczymy ile to bedzie trwało:) ogólnie duzo tam sie tematów zrobiło:P O oficerze sa 2 nawet:P hehe A u mnie ide sie zaraz myc i kończe juz chyba zaraz... wiec dobranoc mówie juz:) DOBRANOC=* Quote
Martunia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Aha rozumiem. :cool3: Czyli nasza klasa nie jest aż taką tępą, na jaką ją oceniałam. :eviltong: Nie no, żartuję. ;) U mnie to rzadko, kiedy ktoś się na tych forach wypowiada, choć jestem w kilku, bo jestem w 3 klasach + w jednej zapisana jako gość. ;) No to dobranoc. :buzi: Quote
Avaloth Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0862.jpg śliczne :) http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0876.jpg boskie :p http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0886.jpg CUDOWNE ! :loveu::loveu::loveu: widzę ze coraz częściej na spacerki chodzicie :) a gdzie Roki? :mad: Quote
anmi0 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 A ja nie przepadam za chemią... może to za sprawą tej debilnej nauczycielki:shake: Quote
Sweet Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='chester07']http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0862.jpg śliczne :) http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0876.jpg boskie :p http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0886.jpg CUDOWNE ! :loveu::loveu::loveu: widzę ze coraz częściej na spacerki chodzicie :) a gdzie Roki? :mad: :) hehe:) dziekujemy:) No chodzimy częście:P i fajnie:) moze kabiemu 2 dni temu to na dobre nie wyszło ale jest dobrze;) nie moge z nim dłużej niż godzine chodzić bo to dla niego za dużo odrazu.. godzina spokojnie starczy.. miał ostatnio coś z nóżka i teraz bede na niego bardziej uważac... No a roki siedzi w budzie:P [quote name='Martunia']Aha rozumiem. :cool3: Czyli nasza klasa nie jest aż taką tępą, na jaką ją oceniałam. :eviltong: Nie no, żartuję. ;) U mnie to rzadko, kiedy ktoś się na tych forach wypowiada, choć jestem w kilku, bo jestem w 3 klasach + w jednej zapisana jako gość. ;) No to dobranoc. :buzi: hehe:) no twoja napewno jest mądrzejsza od mojej:P U mnie ostatnio czesto:) zajrzyj do nas jak chcesz:P hehe:) co tam u ciebie?? Quote
Sweet Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 anmi0 napisał(a):A ja nie przepadam za chemią... może to za sprawą tej debilnej nauczycielki:shake: ja nawet lubie nie jest to mój ulubiony przedmiot ale moze byc;) my mamy najlepsza nauczycielke ze szkoły od chemii ona jest super... połowa szkoły jej nie lubi ale ja mysle że jeszcze jej podziękujemy kiedyś za to jak uczy bo uczy świetnie i każdego potrafi nauczyć i nie bedziemy miec napewno problemu w przyszłości z chemią po jej lekcjach... :) ale sie rozpisałam: co tam u ciebie i piksi?? Quote
Martunia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Dobry wieczór. :hand: U mnie w sumie dobrze, w następnym tygodniu mam 4 sprawdziany. :razz: Nie powinno tak być, ale cóż. No i ogólnie to dobrze. Nie mam nic do powiedzenia, bo nic się nie dzieje. A u Ciebie, lepiej powiedz? :cool3: Quote
anmi0 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 a suuper, trenujemy:multi: dzisiaj byłam na polu zrobiłam tunel z 10 słupków, albo raczej grubych patyków:lol: zeby uczyć slalomu i powiem, że chyba załapała trochę, tzn. muszę jeszcze ja naprowadzać ręką, bo jak np. będę biegła obok, to ona poleci za mną... ale to dopiero pierwszy raz, więc nie wymagam nic od niej jeszcze oprócz tego trenujemy jeszcze te podstawowa komendy typu siad, waruj itd., nauczyła się komendy prawa czyli ma się ustawić po prawej nodze(przyda nam się w jeździe na rowerze, żeby biegła obok) no i upragniona komenda zostaw oraz stój ;) no to tyle ;) a u was? Quote
anmi0 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Martunia napisał(a):Dobry wieczór. :hand: U mnie w sumie dobrze, w następnym tygodniu mam 4 sprawdziany. :razz: Nie powinno tak być, ale cóż. No i ogólnie to dobrze. Nie mam nic do powiedzenia. U nas w regulaminie jest, że max. 3 w tygodniu, więc zapisujemy sobie i pilnujemy, a jak ktoś chce zapisać 4 mimo naszych uwag itd. to idziemy na skargę do dyrektorki, która zresztą uczy nas matmy:evil_lol: nie bedzie tak! ostatnio nie upilnowalismy i mielismy 5 w tygodniu+ kartkowki... to juz było przegiecie! nic tlyko siedziałam i sie uczyłam Quote
Martunia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 anmi0 napisał(a):U nas w regulaminie jest, że max. 3 w tygodniu, więc zapisujemy sobie i pilnujemy, a jak ktoś chce zapisać 4 mimo naszych uwag itd. to idziemy na skargę do dyrektorki, która zresztą uczy nas matmy:evil_lol: nie bedzie tak! ostatnio nie upilnowalismy i mielismy 5 w tygodniu+ kartkowki... to juz było przegiecie! nic tlyko siedziałam i sie uczyłam No masz rację, u nas to tak samo, też max. 3 sprawdziany w tygodniu. Zgłoszę to najpierw wychowawczyni, później się może coś ustali. Quote
Sweet Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Martunia napisał(a):Dobry wieczór. :hand: U mnie w sumie dobrze, w następnym tygodniu mam 4 sprawdziany. :razz: Nie powinno tak być, ale cóż. No i ogólnie to dobrze. Nie mam nic do powiedzenia, bo nic się nie dzieje. A u Ciebie, lepiej powiedz? :cool3: hejo:):) oj to sporo:P ja mam w tym tyg jeszcze w piątek jeden a potem z infy, bioli i chyba coś jeszcze ale nie jestem pewna;P w kazdym razie jeszcze kart z anglika bedzie bo na jutro tylko 10 słówke było a ostatnio 15 do nauczenia a pani i tak tylko po 5 daje:P hehe:) U mnie tez dobrze:) czy coś sie dzieje... hmm.. chyba nic w sumie:P hehe:) co w szkole?? anmi0 napisał(a):a suuper, trenujemy:multi: dzisiaj byłam na polu zrobiłam tunel z 10 słupków, albo raczej grubych patyków:lol: zeby uczyć slalomu i powiem, że chyba załapała trochę, tzn. muszę jeszcze ja naprowadzać ręką, bo jak np. będę biegła obok, to ona poleci za mną... ale to dopiero pierwszy raz, więc nie wymagam nic od niej jeszcze oprócz tego trenujemy jeszcze te podstawowa komendy typu siad, waruj itd., nauczyła się komendy prawa czyli ma się ustawić po prawej nodze(przyda nam się w jeździe na rowerze, żeby biegła obok) no i upragniona komenda zostaw oraz stój ;) no to tyle ;) a u was? oo:D:D super;) kabi tam sie do tego nie nadaje bo nieusłuchany jest>:eviltong: o super wam idzie:) u nas dobrze:P mój psiak oczywiście śpi jak zawsze:P hehe;) a co co robisz?? anmi0 napisał(a):U nas w regulaminie jest, że max. 3 w tygodniu, więc zapisujemy sobie i pilnujemy, a jak ktoś chce zapisać 4 mimo naszych uwag itd. to idziemy na skargę do dyrektorki, która zresztą uczy nas matmy:evil_lol: nie bedzie tak! ostatnio nie upilnowalismy i mielismy 5 w tygodniu+ kartkowki... to juz było przegiecie! nic tlyko siedziałam i sie uczyłam U nas tez max.3 wiec jak za dużo nam chcą zrobić to sie buntujemy i krzyczymy że juz mamy 3:P hehe;) w kazdej szkole chyba są 3 max:) oj.. 5 w tyg.. masakra;/ ja tylko 4 miałam kiedyś... Quote
anmi0 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Piksi też śpi :P Na krześle...no cóż nie wiem czy jej wygodnie, ale jak chce:eviltong: Quote
Sweet Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 anmi0 napisał(a):Piksi też śpi :P Na krześle...no cóż nie wiem czy jej wygodnie, ale jak chce:eviltong: kabi sie wierci ciągle:P sam nie wie gdzie mu dobrze;P hehe:) niezdecydowany jest tak jak jego pani czyli ja:D:D bywa niestety:P :):) Quote
Martunia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hejo:):) oj to sporo:P ja mam w tym tyg jeszcze w piątek jeden a potem z infy, bioli i chyba coś jeszcze ale nie jestem pewna;P w kazdym razie jeszcze kart z anglika bedzie bo na jutro tylko 10 słówke było a ostatnio 15 do nauczenia a pani i tak tylko po 5 daje:P hehe:) U mnie tez dobrze:) czy coś sie dzieje... hmm.. chyba nic w sumie:P hehe:) co w szkole?? Aha. ;) No to powodzenia. :D Hmm a dyktando się liczy jako sprawdzian? W szkole? Też dobrze. ;) Po raz drugi w tym roku szkolnym zostałam wybrana do tablicy na rozwiązanie zadania. :eviltong: A jutro będziemy lepić z kilogramowej plasteliny na plastyce. :roll: Nie lubię lepić, bo po tym mam ręce całe w plastelinie. I ogólnie to... nic. Quote
Sweet Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Martunia napisał(a):Aha. ;) No to powodzenia. :D Hmm a dyktando się liczy jako sprawdzian? W szkole? Też dobrze. ;) Po raz drugi w tym roku szkolnym zostałam wybrana do tablicy na rozwiązanie zadania. :eviltong: A jutro będziemy lepić z kilogramowej plasteliny na plastyce. :roll: Nie lubię lepić, bo po tym mam ręce całe w plastelinie. I ogólnie to... nic. heh:P nie dziekuje:P nie wiem własnie:P u mnie nie ma dyktand:P oo:D po raz drugi?? a z czego?? u mnie pani z matmy mnie ciągle wybiera bo gadam :P własciwie to mnie sie ciągle pytają chłopacy z tyłu albo o temat albo o zadanie bo to takie łomy ale ja gadam oczywiście nie:P nie ma co ja wszystkiemu winna;P hehe:) O super;D tez bym tak chciała ale plastyke mam dopiero w 3 klasie niestety:(:( jeszcze rok. a jak uwielbiam plastyke:) najprostszy przedmiot jaki moze byc:):) hehe:) Izabela124. napisał(a):Witanko gadulo :) A witam witam:) Może i pani przyłaczy sie do rozmowy ??:D:D Quote
Martunia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:P nie dziekuje:P nie wiem własnie:P u mnie nie ma dyktand:P oo:D po raz drugi?? a z czego?? u mnie pani z matmy mnie ciągle wybiera bo gadam :P własciwie to mnie sie ciągle pytają chłopacy z tyłu albo o temat albo o zadanie bo to takie łomy ale ja gadam oczywiście nie:P nie ma co ja wszystkiemu winna;P hehe:) O super;D tez bym tak chciała ale plastyke mam dopiero w 3 klasie niestety:(:( jeszcze rok. a jak uwielbiam plastyke:) najprostszy przedmiot jaki moze byc:):) hehe:) My mamy na polskim... ^^' Z matmy po raz drugi. ;) Widać, jak często jestem do tablicy wybierana. :eviltong: A to wszystko dlatego, że ja siedzę cicho i się nie zgłaszam. A gadać to czasem też pogadam, ale gdy nauczycielka nie widzi. :roll: Aha. A ja mam od drugiej klasy plastykę w gimnazjum, a w pierwszej miałam muzykę. :eviltong: No i oczywiście nasza klasa szaleją najbardziej na plastyce, bo pani nie może sobie dać z nami rady. :D Oczywiście, ja nie. :cool3: Jak myślisz, czy wziąść chomika? Moja koleżanka ma do oddania i się zastanawiam... Jest tylko jedna rzecz. To nocne marki, dniami śpią, a nocami ponoć hałasują... No i nie wiem. Może jakbym dała do 'akwarium' to by był mniejszy hałas niż w klatce, gdzie cały czas obgryza klatkę i może uciec...? :hmmmm: Quote
Sweet Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Martunia napisał(a):My mamy na polskim... ^^' Z matmy po raz drugi. ;) Widać, jak często jestem do tablicy wybierana. :eviltong: A to wszystko dlatego, że ja siedzę cicho i się nie zgłaszam. A gadać to czasem też pogadam, ale gdy nauczycielka nie widzi. :roll: Aha. A ja mam od drugiej klasy plastykę w gimnazjum, a w pierwszej miałam muzykę. :eviltong: No i oczywiście nasza klasa szaleją najbardziej na plastyce, bo pani nie może sobie dać z nami rady. :D Oczywiście, ja nie. :cool3: Jak myślisz, czy wziąść chomika? Moja koleżanka ma do oddania i się zastanawiam... Jest tylko jedna rzecz. To nocne marki, dniami śpią, a nocami ponoć hałasują... No i nie wiem. Może jakbym dała do 'akwarium' to by był mniejszy hałas niż w klatce, gdzie cały czas obgryza klatkę i może uciec...? :hmmmm: aa:) hehe:P no bardzo czesto:P hehe:) jak siedzisz spokojnie to cie nie wybierają ale jak gadasz (ja jestem przykładem) to cie za kare wybierają:P ja nie wiem co sie ze mną dzieje ale ostatnio gadam cały czas na lekcjach:P heh nie wiem no:P ogólnie jakas inna jestem:) ale chyba na lepsze:) wiecej sie odzywam:) mam lepszy kontakt z chłopakami w mojej klasie co jest bardzo dobre gdyż widaomo jak jakis cie lubie to reszta też w wiekszości:P hehe:) ja mam jeszcze w tym roku ostatni raz muzyke:D super:) potem plastyka;) jej ja juz chce 3 klase a moze i nie.. boje sie rozstania z moją klasą bo jak dotąt do jest najlepsza jaka miałam:P chyba na zakończeniu sie porycze;p Hmm.. chomika? zawsze marzyłam o chomiku miałam nawet 2 dni jednego co w prezencie sąsiadowi kupilismy:P ale fakt hałasują bardzo w nocy i mój sąsiad go przenosił z klatką do łazienki na noc.. a po klatce chodzą, hałasują kółkiem itp...głośne są dosyć.. ale może w akwarium było by mu dobrze chociąz musiało by miec przykrycie bo mógł by wyskoczyć i nie mógł by sie wspinać po szczebelkach co chomiki lubia... wiec nie wiem twoja decyzja:) ja tylko mówie co wiem z "mojego " doświadczenia:P hehe:) Quote
Sweet Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 No to jeszcze jak chcecie sie troszke posmiec albo poprostu sie wam nudzi to zapraszam was serdecznie na forum klasowe mojej klasy na naszej-klasie:P hehe:) linki do najciekawszych wątków narazie: http://nasza-klasa.pl/school/48738/31/forum/18 ;D http://nasza-klasa.pl/school/48738/31/forum/21 :D:D takie dwa fajne:P hehe:):) Quote
Martunia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):aa:) hehe:P no bardzo czesto:P hehe:) jak siedzisz spokojnie to cie nie wybierają ale jak gadasz (ja jestem przykładem) to cie za kare wybierają:P ja nie wiem co sie ze mną dzieje ale ostatnio gadam cały czas na lekcjach:P heh nie wiem no:P ogólnie jakas inna jestem:) ale chyba na lepsze:) wiecej sie odzywam:) mam lepszy kontakt z chłopakami w mojej klasie co jest bardzo dobre gdyż widaomo jak jakis cie lubie to reszta też w wiekszości:P hehe:) ja mam jeszcze w tym roku ostatni raz muzyke:D super:) potem plastyka;) jej ja juz chce 3 klase a moze i nie.. boje sie rozstania z moją klasą bo jak dotąt do jest najlepsza jaka miałam:P chyba na zakończeniu sie porycze;p Hmm.. chomika? zawsze marzyłam o chomiku miałam nawet 2 dni jednego co w prezencie sąsiadowi kupilismy:P ale fakt hałasują bardzo w nocy i mój sąsiad go przenosił z klatką do łazienki na noc.. a po klatce chodzą, hałasują kółkiem itp...głośne są dosyć.. ale może w akwarium było by mu dobrze chociąz musiało by miec przykrycie bo mógł by wyskoczyć i nie mógł by sie wspinać po szczebelkach co chomiki lubia... wiec nie wiem twoja decyzja:) ja tylko mówie co wiem z "mojego " doświadczenia:P hehe:) No tak, czyli z jedne strony gadulstwo jest dobre (np. w grupie) a z drugiej nie (np. na lekcjach). :cool3: No i fajnie, że masz z nimi dobry kontakt. ;) Oj tak, koniec roku w trzeciej klasie (kiedy będziemy) będzie okropny. :( Ja też moją klasę lubię, choć czasem mnie denerwuje i wszystko się odwraca przeciw mnie, ale i tak ją lubię. Też się chyba poryczę na zakończeniu. :eviltong: Szkoda, że mnie w 6 klasie na zakończeniu nie było, też podobno wszyscy ryczeli, a ja byłam w Egipcie, wszystko mnie ominęło. :roll: Aha... A ja też słyszałam, że jak jest klatka, to też te kratki mogą przegryźć i w dodatku uciekają czasem... No nie wiem, chciałabym chomika, ale skoro z niego taki uciekinier i nocny marek to nie wiem. :roll: Jeszcze podobno ta ściółka przez chomiki się na podłogę rozwala, jak tak cały czas biegają... Chomik może wyskoczyć z 'akwarium'? :-o Quote
Sweet Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Martunia napisał(a):No tak, czyli z jedne strony gadulstwo jest dobre (np. w grupie) a z drugiej nie (np. na lekcjach). :cool3: No i fajnie, że masz z nimi dobry kontakt. ;) Oj tak, koniec roku w trzeciej klasie (kiedy będziemy) będzie okropny. :( Ja też moją klasę lubię, choć czasem mnie denerwuje i wszystko się odwraca przeciw mnie, ale i tak ją lubię. Też się chyba poryczę na zakończeniu. :eviltong: Szkoda, że mnie w 6 klasie na zakończeniu nie było, też podobno wszyscy ryczeli, a ja byłam w Egipcie, wszystko mnie ominęło. :roll: Aha... A ja też słyszałam, że jak jest klatka, to też te kratki mogą przegryźć i w dodatku uciekają czasem... No nie wiem, chciałabym chomika, ale skoro z niego taki uciekinier i nocny marek to nie wiem. :roll: Jeszcze podobno ta ściółka przez chomiki się na podłogę rozwala, jak tak cały czas biegają... Chomik może wyskoczyć z 'akwarium'? :-o E tam gadulstwo jest zawsze dobre:D:D No nawet dobry:P u nas w klasie jest tak że jak dziewczyna gada z chłopakami itp. ma z nimi jakis kontakt to znaczy że jest lubiana... a nasi chłopacy sa juz tacy że sami ze sobą nie lubią gadac tylko wolą sie w nas zaczepiac:) co oznacza że im sie wiecej lubią tym mniej zaczepiają:) hehe:P Oj:( ja tam w 6 kl sie nie poryczałam ale teraz w 3 to napewno... ja nie chce tego... straszne... wszystko co dobre zawsze sie szybko kończy;(:(:( nom hałaśliwe są troche... No może wyskoczyć jak ma jakies cos wysokie na co by sie wdrapał... np. domek chociażby.. Quote
Martunia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Aha, rozumiem. :) Dziwne, bardziej idą za dziewczynami niż za swoimi kumplami. :eviltong: U mnie jest tak, że chłopacy normalnie ze sobą gadają, niektórzy czasem zaczepi dziewczynę itd. :cool3: U mnie się podobno wszyscy poryczeli... W następnym roku na koniec gimnazjum pewnie też tak będzie. ;) No tak racja... No to ja już nie wiem. :( Z jednej strony chcę jakieś zwierzę, chomiki lubię, ale skoro z nich tacy uciekinierzy i nocne marki, to już chyba mi odpada... Nie wiem już. Lepiej mi poradź. :eviltong: Quote
Sweet Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 nom oni ogólnie dziwni są:P hehe:) bywa:P chcą sie popisac itp.. to juz taki wiek... u mnie nie ryczeli:P i tak wszyscy do tej samej szkoły szli:) No w gim to napewno sie poryczą wszyscy a dziewczyny to na 100%:) nie no ja nie chce 3gim:( testy potem liceum... nawet nie wiem gdzie potem pójde.. a ty?? idziemy razem do klasy??:P hehe:) (fajnie by było tylko w innych miastach mieszkamy:() No nie wiem... ja tam zawsze chciałam miec chomika:P porozmawiaj z kolezanką jaki on jest czy mocno hałasuje itp.. moze warto zaryzykowac i pokazac rodziąc że potrafisz sie nim zaopiekowac i liczyc ze sie zgodza na psa w przyszłości?? albo na koniec gim?:D:D Quote
anmi0 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Same długie wypowiedzi :P Aż mi się czytać nie chce :P Nie wiesz może jak zmienić tytuł wątku/galeri? Bo szukam w Szukaj, i Przeszukaj i Pomoc, ale nic nie znajduje:oops: Quote
anmi0 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 A z tym chomikiem to ja bym, się zastanowiła... ja też tak mówiłam, ale czasem w nocy się poprostu spac nie dało, albo kopał, albo biegał w karuzelce, albo skrobał klatkę(pręty), albo jadł tak głośno, a jak mu wymieniłam ściółkę, to na drugi dzień znów śmierdziało:shake: Quote
Recommended Posts