Sweet Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Witam wszystkich wtorkowo:)) Za chwile szykuje sie do szkoły ale przyszłam dodac kilka zdjec:) mam nadzieje ze zdążą sie wgrac:) No i chciałam jeszcze powiedziec że z kabilka łapką juz dobrze;) chodzi normalnie... nie wiem co mu wczoraj było... czekac na fotki:) Quote
Sweet Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Ok to mam juz fotki z niedzielnego spacerku: CDN:) Quote
Sweet Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 z moi pieknym:loveu: I jeszcze sie pochwale tapetą która zrobiłam ale tylko link dam: http://img262.imageshack.us/img262/4238/tapetakabiiu4.png I WSZYSTKO:):) MIŁEGO OGLADANIA:P JA LECE DO SZKOŁY:P:P Quote
Pusiakowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Sliczne fotki :loveu: . http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0862.jpg Kabi siad . http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0883.jpg slodkii :loveu: . http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0888.jpg Patrzymy :) . ja dzis mam wolne :multi: Quote
Tepes Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Hej hej:) O i Kabiś znów spotkał kolegę:) fajne te ostatnie na tym murku:) kogo on tam tak wypatruje?:D Quote
Kasia_zg Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witamy sie cieplusio :) Znalazła troszke czasu i wkońcu moge pooglądac Wasze foteczki. Kabi jest uroczy wyściskaj i wymiziaj go odemnie:loveu: Quote
Martunia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Może wczoraj coś mu się stało z tą nogą... Śliczne foty. :loveu: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0876.jpg Moje kochanie. :loveu: To na tym murku równie piękne. :D i jaka piękna tapeta. :loveu: Quote
Sweet Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Sliczne fotki :loveu: . http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0862.jpg Kabi siad . http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0883.jpg slodkii :loveu: . http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0888.jpg Patrzymy :) . ja dzis mam wolne :multi: heh:) dziekuje:) O fajnie masz:P ja tez chce wolne:P [quote name='Acctiually']Hej hej:) O i Kabiś znów spotkał kolegę:) fajne te ostatnie na tym murku:) kogo on tam tak wypatruje?:D hej hej:) Nom znowu znowu:D mi sie ten kolega podoba:) i blisko pewnego domku mieszka:D :) wpatruje sie bo jakis pies szedł akurat:P [quote name='Kasia_zg']Witamy sie cieplusio :) Znalazła troszke czasu i wkońcu moge pooglądac Wasze foteczki. Kabi jest uroczy wyściskaj i wymiziaj go odemnie:loveu: Witamy:):) Bardzo sie ciesze i dziekuje Wyściskamy i wymiziany juz jest:D [quote name='Martynia&Pusio']Witanko :) . U nas nowe fotki witam:)) Widziałm juz;D [quote name='Martunia']Może wczoraj coś mu się stało z tą nogą... Śliczne foty. :loveu: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0876.jpg Moje kochanie. :loveu: To na tym murku równie piękne. :D i jaka piękna tapeta. :loveu: no nie wiem co mu sie stało ważne że już jest dobrze i nie trzeba jechac do weta:) hehe mi sie podoba to co na tapecie jest zdjecie:) I witam wszystkich juz jestem z wami:D:D Quote
Tepes Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Heh:D No i widzisz jakbyśmy mieszkały blisko siebie to bysmy spacerkowały razem Quote
Martunia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A no przywitać się zapomniałam. :hand: No to zdjęcie na tapecie też mi się bardzo podoba. :loveu: Słodki i kochany Kabiś. :loveu: Co tam u Was? :cool3: Quote
Sweet Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Acctiually']Heh:D No i widzisz jakbyśmy mieszkały blisko siebie to bysmy spacerkowały razem Nom :D fajnie by było:D:D heh:P ale mieszkamy niestety troche daleko:P A co u ciebie i bonka? [quote name='Martunia']A no przywitać się zapomniałam. :hand: No to zdjęcie na tapecie też mi się bardzo podoba. :loveu: Słodki i kochany Kabiś. :loveu: Co tam u Was? :cool3: hehe:) nie szkodzi:) wiadomo że słodki:D A u nas co tam... dobrze ogólnie:P dzisiaj miałam kart z anglika dobrze mi poszła bo sie nauczyłam oraz spr z histy i średnio poszedł bo sie nie nauczyłam:P jutro kart z fizy;/ ogólnie do dobrze;a a co u ciebie?? Quote
anmi0 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja mam jutro nie kartkówkę ale sprawdzian z fizyki i nie chce mi się uczyć, a i jeszcze z tych słówek z angielskiego eh:-( a teraz jeszcze wywiadówka, co to bedzie za chwile to ja nie wiem:lol: Quote
Martunia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) nie szkodzi:) wiadomo że słodki:D A u nas co tam... dobrze ogólnie:P dzisiaj miałam kart z anglika dobrze mi poszła bo sie nauczyłam oraz spr z histy i średnio poszedł bo sie nie nauczyłam:P jutro kart z fizy;/ ogólnie do dobrze;a a co u ciebie?? E tam, na pewno dobrze poszło. :) Powodzenia jutro na kartkówce. :cool3: Ja jutro mam sprawdzian z ang... Dziś miałam odpowiadać na historii i mam 3 mimo, że większość pytań dobrze odpowiedziałam. I ostatnio ze sp z fizyki 3 dostałam i pół punkta mi do 4 brakowało. :shake: Quote
anmi0 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Martunia napisał(a): I ostatnio ze sp z fizyki 3 dostałam i pół punkta mi do 4 brakowało. :shake: Znam to skądś...nie nawidzę takich sytuacji:roll: Quote
Martunia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja też... w dodatku też niedawno tak samo miałam z biologii... :razz: Quote
Sweet Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 anmi0 napisał(a):Ja mam jutro nie kartkówkę ale sprawdzian z fizyki i nie chce mi się uczyć, a i jeszcze z tych słówek z angielskiego eh:-( a teraz jeszcze wywiadówka, co to bedzie za chwile to ja nie wiem:lol: Oj współczuje tym bardziej....:( Ja ma na czwartek słówka z angliak do nauczenia sie ale proste sa;P juz na dzisiaj tez miałam i 5 dostałam:) musze z anglika sie uczyc i wyciągnąc na 4 bądź moze uda mi sie 5 w co wątpie:P hehe:) heh:) ja nie wiem kiedy bede miała wywiadóke:P w maju napewno:P hehe:) Martunia napisał(a):E tam, na pewno dobrze poszło. :) Powodzenia jutro na kartkówce. :cool3: Ja jutro mam sprawdzian z ang... Dziś miałam odpowiadać na historii i mam 3 mimo, że większość pytań dobrze odpowiedziałam. I ostatnio ze sp z fizyki 3 dostałam i pół punkta mi do 4 brakowało. :shake: No nie wiem ten spr był trudny;/ nie dziekuje;P Bede trzymac kciuki:) Suchar 4 conajmniej powinnas dostac:):) Znam to skąś:P hehe:) co powiesz? ja dzisiaj byłam przy tablicy na chemii i moja praca była boska;p napisałam cos i tylko sie ciągle pani pytałam czy jest dobrze i o dziwo dobrze napisałam a tego nie kapwoałam ale dobra:P hehe;) ważne że pani mi 5 wstawiła za to:P hehe:) No i co powiesz?? Quote
Tepes Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No chyba dobrze:) Przed chwilką wróciłam ze spacerku Bonek zmęczony leży:D Quote
Sweet Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Acctiually']No chyba dobrze:) Przed chwilką wróciłam ze spacerku Bonek zmęczony leży:D hehe:) wiesz co tak wymęczyć bonka;P hehe:) jak mozesz:P A jak w szkole?? Quote
Martunia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No nie wiem ten spr był trudny;/ nie dziekuje;P Bede trzymac kciuki:) Suchar 4 conajmniej powinnas dostac:):) Znam to skąś:P hehe:) co powiesz? ja dzisiaj byłam przy tablicy na chemii i moja praca była boska;p napisałam cos i tylko sie ciągle pani pytałam czy jest dobrze i o dziwo dobrze napisałam a tego nie kapwoałam ale dobra:P hehe;) ważne że pani mi 5 wstawiła za to:P hehe:) No i co powiesz?? Ehh co za życie. :shake: :eviltong: Haha. :D No to gratulacje 5. :cool3: Ja tam chemię jak narazie rozumiem. :eviltong: A co macie teraz? My będziemy mieć za tydzień z soli z całości. :eviltong: I tak lecimy z materiałem najszybciej, bo chemię mamy za francuski, który zlikwidowano. :cool3: Quote
Sweet Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Martunia napisał(a):Ehh co za życie. :shake: :eviltong: Haha. :D No to gratulacje 5. :cool3: Ja tam chemię jak narazie rozumiem. :eviltong: A co macie teraz? My będziemy mieć za tydzień z soli z całości. :eviltong: I tak lecimy z materiałem najszybciej, bo chemię mamy za francuski, który zlikwidowano. :cool3: nom:P hehe a dziekuje:) my zaczynay sole:P chyba juz 5 lekcji było i mamy otrzymywanie i zobojętnianie:P ja nie umiem osobiście zobojetniania jak tam potem sie rozpisuje na te co dysocjuja i nie;P heh:) ale ogólnie to powoli kapuje:P heh;) A co robisz??:D Quote
Martunia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:P hehe a dziekuje:) my zaczynay sole:P chyba juz 5 lekcji było i mamy otrzymywanie i zobojętnianie:P ja nie umiem osobiście zobojetniania jak tam potem sie rozpisuje na te co dysocjuja i nie;P heh:) ale ogólnie to powoli kapuje:P heh;) A co robisz??:D A dopiero zaczynacie. :D My to już kończymy, dużo tego jest, bo my te sole chyba z pół roku już robiliśmy, w dodatku, jak dwie lekcje w tygodniu tej chemii mamy. Ja tam lubię chemię, z niej najlepiej mi idzie (nie licząc ang ;)), same 5 załapuję. :cool3: Ja? Siedzę na DGM i w sumie to nic. :lol: A Ty? ;) Quote
Sweet Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Martunia napisał(a):A dopiero zaczynacie. :D My to już kończymy, dużo tego jest, bo my te sole chyba z pół roku już robiliśmy, w dodatku, jak dwie lekcje w tygodniu tej chemii mamy. Ja tam lubię chemię, z niej najlepiej mi idzie (nie licząc ang ;)), same 5 załapuję. :cool3: Ja? Siedzę na DGM i w sumie to nic. :lol: A Ty? ;) hehe:P nom zaczynay dopiero:) My tez mamy 2 lekcje chemii w tyg:) i dorbze bo nawet fajna jest:) :) ja tez:P i jeszcze na naszej klasie;P ja jestem mocna założyłam na naszym klasowym forum na nk wątek skojarzenia i nie przyszło mi nic lepszego na pierwsze słowo jak SKARPETKA:P bo akurat sie na moje patrzyłam:P hehe:) ogólnie nam sie tam forum rozrasta:D Quote
Martunia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:P nom zaczynay dopiero:) My tez mamy 2 lekcje chemii w tyg:) i dorbze bo nawet fajna jest:) :) ja tez:P i jeszcze na naszej klasie;P ja jestem mocna założyłam na naszym klasowym forum na nk wątek skojarzenia i nie przyszło mi nic lepszego na pierwsze słowo jak SKARPETKA:P bo akurat sie na moje patrzyłam:P hehe:) ogólnie nam sie tam forum rozrasta:D No ja lubię chemię. :) Gdyby nie to, że zamiast francuskiego mamy chemię, to byśmy byli tam dopiero, gdzie Wy. :cool3: Tak z materiałem pędzimy. Hahaha. ^^ Fajny początek gry. E tam, najważniejsze, że gra będzie trwała, u mnie na forum na nk też jest gra w skojarzenia, ale już od dawna tam nikt nie zaglądał, wszystkim się to znudziło po 2 miesiącach. Co tam u Ciebie jeszcze? Quote
Recommended Posts