Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No gratuluję!
Ja mam jutro spr z historri, kartkówke z fizyki i matmy, musze zdać układ na aerobiku i jeszcze iść na 7.15 zeby napisać słuchanie i czytanie z niemca...

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gordonowa napisał(a):
chyba oszalałaś, BrzydUla jest świetna :eviltong:.
O, gratuluję z histy :).
A z chemii... może uda ci się naciągnąć :D:D.

głupia jest:evil_lol::evil_lol:
dziekuje:)
bede gadac z panią lubi mnie to moze cos da sie wybłagac:)
heh;) zobaczymy a jak nie to trudno ale warto spróbowac:)

Kinia napisał(a):
No gratuluję!
Ja mam jutro spr z historri, kartkówke z fizyki i matmy, musze zdać układ na aerobiku i jeszcze iść na 7.15 zeby napisać słuchanie i czytanie z niemca...

dziekuje:)
ojej sporo tego:roll::roll:
ja mam w pom poprawe spr z anglika bo zawaliłam strasznie tamten spr..:shake::roll: i musze na pon rozprawke napisac...
a jutro wolne:D na 2 przedmiotach albo na 3 wystawiają oceny wiec bedzie luz:)

Posted

Martunia napisał(a):
Nie znasz się na serialach.. oglądasz jakieś 'm jak miłość' czy 'na wspólnej' to się nie dziwię... :lol:
Haaa mówiłam, kujonku, że 4 będziesz miała... :evil_lol:

sama sie nie znasz... jak nie ogladałas tych wersji to nie wiesz nawet jaką ta polska jest nieudaną podróbą..:shake:
:evil_lol: ja wiedziałam ze mam 3 a ona mi dzisiaj ze mi sie wacha i moge odpowiadac na 4:eviltong::eviltong: nic nie umiałam ale cos powiedziałam i jakos poszło:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Widziałam kilka odcinków amerykańskiej Brzyduli i właśnie nie mi się nie podoba... Nasza jest lepsza.
Kujonek wie wszystko... Skoro się tyle wyuczył to jaką inną może mieć ocenę... :cool1:

Posted

[quote name='Martunia']Widziałam kilka odcinków amerykańskiej Brzyduli i właśnie nie mi się nie podoba... Nasza jest lepsza.
Kujonek wie wszystko... Skoro się tyle wyuczył to jaką inną może mieć ocenę... :cool1:

e tam nie znasz sie własnie tamta byla bardzo fajna:p:eviltong:
no własnie martuś wiem ze wiesz wszystko:evil_lol::evil_lol:

dzisiaj tez dam kilka fotek:D

NIE WTRYNIAC MI SIE POMIĘDZY BO ZABIJE:diabloti::diabloti:

Pingwin:P

leci pingwin:evil_lol:

CDN:)

Posted

Martunia napisał(a):
Ja się nie kłócę tam, bo o gustach się nie dyskutuje... :p
Wszystkiego nie wiem.
Mam nadzieję, że post nie przeskoczy między zdjęcia.
Śliczny Kabiś z niebiańskim pingwinem. :evil_lol:
Nie wiem, czy wcześniej mówiłam, ale zauważyłam, że masz kanapy z takiego samego 'materiału' (skóry). ;)

nom:D kazdy ma swoje upodobania:)
oj tam juz nie bądź taka skromna:diabloti::p
nie przeskoczył:D nie zostaniesz zabita:evil_lol::evil_lol:
dziekuje:D
pingwinka zywot sie skocznył bo juz nie gra:placz:
o:D masz z takiego samego materiału?:cool3::p

Posted

Ja się nie kłócę tam, bo o gustach się nie dyskutuje... :p
Wszystkiego nie wiem.
Mam nadzieję, że post nie przeskoczy między zdjęcia.
Śliczny Kabiś z niebiańskim pingwinem. :evil_lol:
Nie wiem, czy wcześniej mówiłam, ale zauważyłam, że masz kanapy z takiego samego 'materiału' (skóry). ;)

Posted

Martunia napisał(a):
Wolę wiedzieć więcej niż nic. :eviltong:
A grał?
Ano mam. :cool3:
Haaaa post skacze!

hehe:evil_lol::evil_lol: ja nie wiem nic i jakos zyje:eviltong::eviltong:
grał świątaczną melodyjke:p:diabloti:ale juz nie:placz:
o widzisz:D:D
hehe:)
Ja idem spac bo tata mnie wygania a jutro rano wstaje i idem na roraty:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

DOBRANOC:*:*
OGLĄDAC ZDJĘCIA:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']http://images48.fotosik.pl/38/e232909664f274ef.jpg mój kochany surykatek :evil_lol::loveu: skradnę ci go kiedyś bo jeszcze by mi się takie maleństwo do spania i tulenia przydało :lol:

heh:D
on tak ładnie prosi:D
heh:)
jakie tam maleństwo:evil_lol::evil_lol: on wielkolud jest:diabloti:

[quote name='baffi2']Hejo :D

http://images48.fotosik.pl/38/e232909664f274ef.jpg
hahha to jest super.! :evil_lol:
http://images31.fotosik.pl/415/43e2e195840132d3.jpg
coś białego mu z paszczy wystaje:eviltong:

Co u was? ;)

hejo:D
dziekuje:D wystaje bo sie znęcał nad pingwinkiem:)

Posted

Kinia napisał(a):
Hej!
Dostałam 6 z tego sprawdzianu z fizyki:) Ale nawet trudny był, dobrze, że się nauczyłam:)

A co u Ciebie?

hej:D
ojej zazdroszcze:p:p z fizyki u mnie są tak trudne sprawdziany ze o 6 mozna pomarzyc..:roll:

a u mnie spoko:D
dzisiaj wystawiali z niemca, bioli i reli oceny i ze wszsytkiego mam 5 a z niemca 5+ i w nastepnym semestrze szansa na 6:evil_lol::evil_lol:
ogólnie bylo fajnie;)
szybko zleciały lekcje..:)
na angielskim rybie sie niedobrze zrobiło i z klasy wyleciał szybko do łazienki a oczywiscie maks i dominik odrazu sie z niego smieją.. jakby to było niewiadomo jak śmieszne:roll::shake:eh zal mi ich...
a na niemcu bylo fajnie:D
słuchalismy jakiejs piosenki świątecznej po niemiecku i mielismy spiewac.. maksowi napisałam to w zeszyscie c bylo na tablicy bo prosił a potem z koleżanką gadałam:) i dostałam przezwisko od szymona żaba bo miałam taka fajną zieloną bluzke:D:eviltong::evil_lol:
i na koniec przysiadł sie do mnie i gosi romek a potem jeszcze maciej, szymon, klaudia, doda i kasia i siedzielismy wszyscy na 4 krzesłach:eviltong: i pani sie na nas dziwnie patrzyła:evil_lol: ale fajnie bylo:)
Ogólnie to moja kol bedzie ciocią:) fajnie nie??:D no ale nie chciałabym byc na miejscu jej siostry bo ma jeszcze cale zycie przed sobą i juz w ciązy jest... w sumie idzie w ślady swojej mamy bo ich mama urodziła mając 16 lat a gosi siostra ma 17... ale cóż.. bywa...
Komuś musiałam powiedziec co sądze o tym ale z drugiej strony fajnie:p

Posted

Zdjęcia z zabawy z kabikiem:)
jakos nie najlepsza bo moja siostra nie umie robić zdjęc..:evil_lol: i przepraszam za te dogóry nogami nie chciało mi sie odwracac

CDN:)

Posted

[quote name='Kinia']U mnie też:) Ale zrobiłam zadanie na szóstke, takie dodatkowe:)

u mnie nie ma zad dodatkowych na 6 musisz caly spr napisac dobrze w szkole nikt nie miał jeszcze 6 z żadnego spr z fizyki:diabloti:

KONIEC:):)

Posted

Heeej! :hand: :loveu:
Oooo gratulacje ocen! Z niemieckiego będziesz miała 6, no no. :cool3:
U mnie w szkole taka jedna dziewczyna ma 16 lat i właśnie pół roku temu urodziła dziecko... To jest moim zdaniem straszne, dziecko ma dziecko. :shake: No ale cóż, niemoja sprawa... I jeszcze czasem chodzi z nim do szkoły (tak to musi być w domu i opiekować się tym maluchem...).
Aaaale zabawa. :) Kabi morderca pingwinów... :evil_lol: Przez niego pingwin stracił głos i nie ma jak śpiewać!!! :placz:
Byłaś na roratach?