Kinia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 No gratuluję! Ja mam jutro spr z historri, kartkówke z fizyki i matmy, musze zdać układ na aerobiku i jeszcze iść na 7.15 zeby napisać słuchanie i czytanie z niemca... Quote
Sweet Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 gordonowa napisał(a):chyba oszalałaś, BrzydUla jest świetna :eviltong:. O, gratuluję z histy :). A z chemii... może uda ci się naciągnąć :D:D. głupia jest:evil_lol::evil_lol: dziekuje:) bede gadac z panią lubi mnie to moze cos da sie wybłagac:) heh;) zobaczymy a jak nie to trudno ale warto spróbowac:) Kinia napisał(a):No gratuluję! Ja mam jutro spr z historri, kartkówke z fizyki i matmy, musze zdać układ na aerobiku i jeszcze iść na 7.15 zeby napisać słuchanie i czytanie z niemca... dziekuje:) ojej sporo tego:roll::roll: ja mam w pom poprawe spr z anglika bo zawaliłam strasznie tamten spr..:shake::roll: i musze na pon rozprawke napisac... a jutro wolne:D na 2 przedmiotach albo na 3 wystawiają oceny wiec bedzie luz:) Quote
Martunia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nie znasz się na serialach.. oglądasz jakieś 'm jak miłość' czy 'na wspólnej' to się nie dziwię... :lol: Haaa mówiłam, kujonku, że 4 będziesz miała... :evil_lol: Quote
Sweet Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Martunia napisał(a):Nie znasz się na serialach.. oglądasz jakieś 'm jak miłość' czy 'na wspólnej' to się nie dziwię... :lol: Haaa mówiłam, kujonku, że 4 będziesz miała... :evil_lol: sama sie nie znasz... jak nie ogladałas tych wersji to nie wiesz nawet jaką ta polska jest nieudaną podróbą..:shake: :evil_lol: ja wiedziałam ze mam 3 a ona mi dzisiaj ze mi sie wacha i moge odpowiadac na 4:eviltong::eviltong: nic nie umiałam ale cos powiedziałam i jakos poszło:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Widziałam kilka odcinków amerykańskiej Brzyduli i właśnie nie mi się nie podoba... Nasza jest lepsza. Kujonek wie wszystko... Skoro się tyle wyuczył to jaką inną może mieć ocenę... :cool1: Quote
Sweet Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='Martunia']Widziałam kilka odcinków amerykańskiej Brzyduli i właśnie nie mi się nie podoba... Nasza jest lepsza. Kujonek wie wszystko... Skoro się tyle wyuczył to jaką inną może mieć ocenę... :cool1: e tam nie znasz sie własnie tamta byla bardzo fajna:p:eviltong: no własnie martuś wiem ze wiesz wszystko:evil_lol::evil_lol: dzisiaj tez dam kilka fotek:D NIE WTRYNIAC MI SIE POMIĘDZY BO ZABIJE:diabloti::diabloti: Pingwin:P leci pingwin:evil_lol: CDN:) Quote
Sweet Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Martunia napisał(a):Ja się nie kłócę tam, bo o gustach się nie dyskutuje... :p Wszystkiego nie wiem. Mam nadzieję, że post nie przeskoczy między zdjęcia. Śliczny Kabiś z niebiańskim pingwinem. :evil_lol: Nie wiem, czy wcześniej mówiłam, ale zauważyłam, że masz kanapy z takiego samego 'materiału' (skóry). ;) nom:D kazdy ma swoje upodobania:) oj tam juz nie bądź taka skromna:diabloti::p nie przeskoczył:D nie zostaniesz zabita:evil_lol::evil_lol: dziekuje:D pingwinka zywot sie skocznył bo juz nie gra:placz: o:D masz z takiego samego materiału?:cool3::p Quote
Martunia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ja się nie kłócę tam, bo o gustach się nie dyskutuje... :p Wszystkiego nie wiem. Mam nadzieję, że post nie przeskoczy między zdjęcia. Śliczny Kabiś z niebiańskim pingwinem. :evil_lol: Nie wiem, czy wcześniej mówiłam, ale zauważyłam, że masz kanapy z takiego samego 'materiału' (skóry). ;) Quote
Sweet Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 przeskoczył tym razzem mi:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Wolę wiedzieć więcej niż nic. :eviltong: A grał? Ano mam. :cool3: Haaaa post skacze! Quote
Sweet Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Martunia napisał(a):Wolę wiedzieć więcej niż nic. :eviltong: A grał? Ano mam. :cool3: Haaaa post skacze! hehe:evil_lol::evil_lol: ja nie wiem nic i jakos zyje:eviltong::eviltong: grał świątaczną melodyjke:p:diabloti:ale juz nie:placz: o widzisz:D:D hehe:) Ja idem spac bo tata mnie wygania a jutro rano wstaje i idem na roraty:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: DOBRANOC:*:* OGLĄDAC ZDJĘCIA:diabloti::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 http://images48.fotosik.pl/38/e232909664f274ef.jpg mój kochany surykatek :evil_lol::loveu: skradnę ci go kiedyś bo jeszcze by mi się takie maleństwo do spania i tulenia przydało :lol: Quote
baffi2 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Hejo :D http://images48.fotosik.pl/38/e232909664f274ef.jpg hahha to jest super.! :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/415/43e2e195840132d3.jpg coś białego mu z paszczy wystaje:eviltong: Co u was? ;) Quote
Kinia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Hej! Dostałam 6 z tego sprawdzianu z fizyki:) Ale nawet trudny był, dobrze, że się nauczyłam:) A co u Ciebie? Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']http://images48.fotosik.pl/38/e232909664f274ef.jpg mój kochany surykatek :evil_lol::loveu: skradnę ci go kiedyś bo jeszcze by mi się takie maleństwo do spania i tulenia przydało :lol: heh:D on tak ładnie prosi:D heh:) jakie tam maleństwo:evil_lol::evil_lol: on wielkolud jest:diabloti: [quote name='baffi2']Hejo :D http://images48.fotosik.pl/38/e232909664f274ef.jpg hahha to jest super.! :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/415/43e2e195840132d3.jpg coś białego mu z paszczy wystaje:eviltong: Co u was? ;) hejo:D dziekuje:D wystaje bo sie znęcał nad pingwinkiem:) Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Kinia napisał(a):Hej! Dostałam 6 z tego sprawdzianu z fizyki:) Ale nawet trudny był, dobrze, że się nauczyłam:) A co u Ciebie? hej:D ojej zazdroszcze:p:p z fizyki u mnie są tak trudne sprawdziany ze o 6 mozna pomarzyc..:roll: a u mnie spoko:D dzisiaj wystawiali z niemca, bioli i reli oceny i ze wszsytkiego mam 5 a z niemca 5+ i w nastepnym semestrze szansa na 6:evil_lol::evil_lol: ogólnie bylo fajnie;) szybko zleciały lekcje..:) na angielskim rybie sie niedobrze zrobiło i z klasy wyleciał szybko do łazienki a oczywiscie maks i dominik odrazu sie z niego smieją.. jakby to było niewiadomo jak śmieszne:roll::shake:eh zal mi ich... a na niemcu bylo fajnie:D słuchalismy jakiejs piosenki świątecznej po niemiecku i mielismy spiewac.. maksowi napisałam to w zeszyscie c bylo na tablicy bo prosił a potem z koleżanką gadałam:) i dostałam przezwisko od szymona żaba bo miałam taka fajną zieloną bluzke:D:eviltong::evil_lol: i na koniec przysiadł sie do mnie i gosi romek a potem jeszcze maciej, szymon, klaudia, doda i kasia i siedzielismy wszyscy na 4 krzesłach:eviltong: i pani sie na nas dziwnie patrzyła:evil_lol: ale fajnie bylo:) Ogólnie to moja kol bedzie ciocią:) fajnie nie??:D no ale nie chciałabym byc na miejscu jej siostry bo ma jeszcze cale zycie przed sobą i juz w ciązy jest... w sumie idzie w ślady swojej mamy bo ich mama urodziła mając 16 lat a gosi siostra ma 17... ale cóż.. bywa... Komuś musiałam powiedziec co sądze o tym ale z drugiej strony fajnie:p Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 dowód zbrodni:evil_lol: niewinna mina mordercy pingwinów:evil_lol: CDN:) Quote
Kinia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 U mnie też:) Ale zrobiłam zadanie na szóstke, takie dodatkowe:) Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Zdjęcia z zabawy z kabikiem:) jakos nie najlepsza bo moja siostra nie umie robić zdjęc..:evil_lol: i przepraszam za te dogóry nogami nie chciało mi sie odwracac CDN:) Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Kinia']U mnie też:) Ale zrobiłam zadanie na szóstke, takie dodatkowe:) u mnie nie ma zad dodatkowych na 6 musisz caly spr napisac dobrze w szkole nikt nie miał jeszcze 6 z żadnego spr z fizyki:diabloti: KONIEC:):) Quote
Martunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Heeej! :hand: :loveu: Oooo gratulacje ocen! Z niemieckiego będziesz miała 6, no no. :cool3: U mnie w szkole taka jedna dziewczyna ma 16 lat i właśnie pół roku temu urodziła dziecko... To jest moim zdaniem straszne, dziecko ma dziecko. :shake: No ale cóż, niemoja sprawa... I jeszcze czasem chodzi z nim do szkoły (tak to musi być w domu i opiekować się tym maluchem...). Aaaale zabawa. :) Kabi morderca pingwinów... :evil_lol: Przez niego pingwin stracił głos i nie ma jak śpiewać!!! :placz: Byłaś na roratach? Quote
Bartiśkowa_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 http://images34.fotosik.pl/414/8ab11468c943529e.jpg jejciu jaki słodziak :loveu:;) Quote
Recommended Posts