Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Skibka']http://images40.fotosik.pl/36/714c242d2e88abdb.jpg

Chyba go to trochę denerwowało :evil_lol:
Ale ślicznie wygląda taka dziewczynka.:loveu:

troche? bardzo:evil_lol:
no potem cały dzien chodził w takch kitkach i znowu był na mnie obrażony:eviltong:

[quote name='anitaaa i bartis']http://images37.fotosik.pl/36/e244089a78b9cbb6.jpg wygodniś :loveu: ładnie mu w tych spineczkach

:D wiadomo:D
dziekuje:)

[quote name='Owczarkowa']

Jaka dziewczynka :loveu::diabloti:

mam dziewczynki chłopca:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Martunia']Oooo jak fajnie Kabikowi w tych kitkach i spineczce! :D
To są te zdjęcia robione aparatem ze statywem?
Ojj nie widziałaś go, szkoda.. ale za to fajnie ci dzień minął. :) Ja właśnie z kościoła wróciłam.
Też mam juto sprawdzian, z historii. :(
A no i u nas są roraty też na 7.00. :eviltong: I pół godziny trwają. Zastanowię się, czy iść. Bo muszę 5 rorat uzbierać, a o 18.00 nie będę miała zawsze jak... co najwyżej raz w tygodniu będę mogła, a to trochę za mało.

:) dziekuje:D
niee:eviltong: ze statywam sobie robiłam:cool3:
aa:)
oj... historii współczuje a na anglika w sumie chyba sie nie ucze bo jakos go napisze:eviltong:
aa;) u nas o 6.30:eviltong: ide jutro:)
no to nie uzbierasz 5 jak raz w tygodniu:roll:

Posted

No u nas to klasa jest dobra z angielskiego ogólnie, najlepsza z trzecich, bo robimy zaawansowaną książkę. :evil_lol:
Budzik i wstaję.. ale o której?! :eviltong: Jutro całe szczęście nie ma, w dodatku nie ma dwóch matm, to jutro o 9.20 wstaję. :D
A jakie urocze fotki. :D Zaczesujesz sobie grzywkę na bok trochę, nie? :)
Cóż za pozy. :D To ostatnie ładne (co masz na nk :D).

Posted

[quote name='Martunia']Z angielskiego są łatwe.. przynajmniej u nas. :D Mam nadzieję, że dobrze mi pójdzie na tym jutrzejszym...
No fajnie fajnie, tylko jak wtedy na tą godzinę wstawać. :D

u nas z reguły tez:eviltong: pani musi robic łatwe bo u mnie połowe klasy jest cienka z anglika:evil_lol:
normalnie budzik i wstajesz:eviltong::eviltong:

Któraś chciała zdjecia ciuchów jakie dostałam na modelu to dam wam kilka z sesji:evil_lol:

Moja sesja:evil_lol:
cześc oto ja:P

troche sie wstydze:evil_lol:

CDN:)

Posted

[quote name='Martunia']No u nas to klasa jest dobra z angielskiego ogólnie, najlepsza z trzecich, bo robimy zaawansowaną książkę. :evil_lol:
Budzik i wstaję.. ale o której?! :eviltong: Jutro całe szczęście nie ma, w dodatku nie ma dwóch matm, to jutro o 9.20 wstaję. :D
A jakie urocze fotki. :D Zaczesujesz sobie grzywkę na bok trochę, nie? :)
Cóż za pozy. :D To ostatnie ładne (co masz na nk :D).

fajnie:D
my tam nie za dobrzy:evil_lol:
w sumie z dziewczyn to ja jestem najlepsza :eviltong: oceny najlepsze mają kujonki ale to na tescie wynika czy sie umie angielski czy nie:diabloti:
o 6.30 lub o 6:evil_lol: ja miałam ostatnio na 5.50 wstalam o 6.10 a z domu wyszłam o 6.20 i ledwo zdązyłam:eviltong:
tak bo mam za długą i nic nie widze:evil_lol: ale w środe ide do fryzjera podciąc:)
tez mi sie to co mam na nk podoba najbardziej:):loveu:

[quote name='Martunia']http://images29.fotosik.pl/302/d1c38b06a3f60448.jpg ejjj! uśmiech proszę! :)
Post przeskoczył znowu... nie wytrzymam... :mad:

:p jedno smutne tez musi byc:eviltong:

Posted

Ahh cóż za skromność, mój drugi kujonku. :D Najlepsza z dziewczyn. :D
To wcześnie macie.. jak ja wstanę w piątek do tego kościoła.. :D (zamierzam pójść, ale czy się uda.. :D).
O w środę? To pokażesz mi zdjęcie. :diabloti:
Co u Ciebie? Dziś nic ciekawego nie ma w tv.. teraz sobie siedzę na dogo i słucham muzyki. :D

Posted

Martunia napisał(a):
Ahh cóż za skromność, mój drugi kujonku. :D Najlepsza z dziewczyn. :D
To wcześnie macie.. jak ja wstanę w piątek do tego kościoła.. :D (zamierzam pójść, ale czy się uda.. :D).
O w środę? To pokażesz mi zdjęcie. :diabloti:
Co u Ciebie? Dziś nic ciekawego nie ma w tv.. teraz sobie siedzę na dogo i słucham muzyki. :D

no wiesz:cool3::eviltong:
po co:evil_lol: bede wygladac jak zawsze :diabloti::eviltong:
ja ścinam sie zawsze standardowo:eviltong:
a spoko:) kolacja własnie mam:D
w tv nie ma nic;/ dopiero o 21.50 chyba 39 i pól leci:)

Posted

ale u Ciebie lecą te strony:D
chcesz fryz zmienić?:eviltong: ja mam uraz do fryzjerów:mad: tak mnie ostatnio ostrzygla ze po po wrocie do domu wpadlam do lazienki i wyszlam po 40 min ukladania wlosow na żel i przypinania spinkami:eviltong:

Kabiś z kucykami i spineczkami jest taki troche ZNIEWIEŚCIAŁY:diabloti::eviltong: Ale słodki:loveu:
Co u Was? :D

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']http://images50.fotosik.pl/38/d7c957846f097c6e.jpg Tu ładnie wyszłaś :loveu:

dziekuje:loveu::oops:

[quote name='baffi2']ale u Ciebie lecą te strony:D
chcesz fryz zmienić?:eviltong: ja mam uraz do fryzjerów:mad: tak mnie ostatnio ostrzygla ze po po wrocie do domu wpadlam do lazienki i wyszlam po 40 min ukladania wlosow na żel i przypinania spinkami:eviltong:

Kabiś z kucykami i spineczkami jest taki troche ZNIEWIEŚCIAŁY:diabloti::eviltong: Ale słodki:loveu:
Co u Was? :D

heh:)
niee ja nie zmieniam fryzu tylko grzywke musze podciąc:evil_lol: nie mam urazu do fryzjerów zawsze mam dobrze ścięta chociaz troche dłuzszą zawsze jedną strone grzywki:eviltong:
to nieźle... ale ze źle cie ścieła czy ułozyc ci sie nie chciały?

heh:D
a spoko:)
jakos leci:evil_lol:

[quote name='Martunia']Hej! :hand:
Co tam u Was?

hej:D
a dobrze:evil_lol:

[quote name='efciq']Hej :multi:
fajne fotki :lol:
ale
http://images29.fotosik.pl/302/d1c38b06a3f60448.jpg
nie smutaj sie ;)
ładna bluzka
nie będe wspominać o nadrabianiu :shake:

hej:D
dobrze:D:p
przepraszam...:roll:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Cześć słit :multi::loveu:
Co u ciebie?>

hej anitka:loveu::p
a u mnie spoko:) jakos bylo:)
spr miałam z angola jakos napisałam ale nie wiem czy dobrze:roll:
1 zad mam połowe źle bo było na słuchanie i taki długi byl ten tekst co czytali ze nie szło nic wyłapac:shake:
a reszta zadan mysle ze dosc dobrze;)
w szkole n fizie załozyłam sie z kolezanką ze jak ona nie dostanie 5 z nastepnej kartkówki to bede mogła pogłaskac jej bryloczek co ma przy piórniku:evil_lol::eviltong: hah:evil_lol:

Posted

heh:smile:
niee ja nie zmieniam fryzu tylko grzywke musze podciąc:evil_lol: nie mam urazu do fryzjerów zawsze mam dobrze ścięta chociaz troche dłuzszą zawsze jedną strone grzywki:eviltong:
to nieźle... ale ze źle cie ścieła czy ułozyc ci sie nie chciały?

heh:-D
a spoko:smile:
jakos leci:evil_lol:

aa to dobrze że nie zmieniasz:eviltong: może jeszcze będziesz miała kiedyś uraz :diabloti:
tak okropnie zle mnie sciela ze musialam zmienic ten fryz po swojemu:p ehh a u mnie jakoś tak dziwnie:roll:

Posted

baffi2 napisał(a):
aa to dobrze że nie zmieniasz:eviltong: może jeszcze będziesz miała kiedyś uraz :diabloti:
tak okropnie zle mnie sciela ze musialam zmienic ten fryz po swojemu:p ehh a u mnie jakoś tak dziwnie:roll:

nom:) jakies 2 miesiące temu obcinałam albo juz ponad:eviltong: to miałam uraz ale do samej siebie bo rozpaczałam ze za krótko mam ścięta ale sama tak chciałam:eviltong: a teraz juz zapuszczam i nie obetne:p
heh;) ale dobrze ze juz jest dobrze:D
czemu dziwnie? cos sie stało??:roll: