Martinee Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0821.jpg taki jestem sweet:shiny::shiny::iloveyou: ale gdzie roki :nono::nono::niewiem::hmmmm::hmmmm::hmmmm: czekamy na zdjecia:candle::candle::candle: Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Martinee']http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0821.jpg taki jestem sweet:shiny::shiny::iloveyou: ale gdzie roki :nono::nono::niewiem::hmmmm::hmmmm::hmmmm: czekamy na zdjecia:candle::candle::candle: Witamy:):) hehe:):) dziekujemy:) a roki bedzie jutro:) :) zdjecia kabilka dam zaraz jakies:) Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Martinee']no to czekamy dalej :candle::shiny: zdjecia kabisiaka w nowych szelkach które mi sie strasznie nie podobają;/ ja bym mu nigdy takich nie kupiła ale to mama kupowała... przebudzony śpioch:D próbuje spac a ona mi robi ciągle zdjęcia:P pozycja na bobasa:):) nie chcą mnie wypuścić z kanapy:P no i co sie gapisz:P obrażalski:P:P Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:P On mnie wcale nie kocha i w tym jest problem:P Byłam dzisiaj z koleżankami:):) No zgrałam juz dawno:P:P No wiesz co znowu mnie opuszczasz:( ale to nic teraz ja tez ide sobie bo musze sie wykapac:):) I ucz sie ucz:) bo potem bedzie na mnie że przezemnie źle napisałas:P No ja bede za jakis czas:P ok.30 min:P Do napisania;) moze dam jakies foty ale sie zastanowie:P Oj weź, na pewno Ciebie kocha. :D Tak, na Ciebie. :eviltong: Raczej przeze mnie, bo ja cały czas codzień na Dogo siedzę. :roll: O jakie śliczne fotki. :loveu: No wiesz, przeszkadzasz mu znowu, on chce spać, a Ty mu zdjęcia cykasz. :eviltong: Łoh, i jak si obraził na Ciebie. :eviltong: Jak tak możesz. :shake: :eviltong: Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Martunia napisał(a):Oj weź, na pewno Ciebie kocha. :D Tak, na Ciebie. :eviltong: Raczej przeze mnie, bo ja cały czas codzień na Dogo siedzę. :roll: O jakie śliczne fotki. :loveu: No wiesz, przeszkadzasz mu znowu, on chce spać, a Ty mu zdjęcia cykasz. :eviltong: Łoh, i jak si obraził na Ciebie. :eviltong: Jak tak możesz. :shake: :eviltong: nie kocha:(:(:(:( No wiem ze na mnie;P hehe;) ja tez cały dzien na dgm siedze:) a dzikuje:) no co ja juz tak ma:P zawsze mu przeszkadzam;p a potem sie dziwie ze mnie nie kocha;p hehe:P co powiesz/? ja zaraz bede tylko włosy musze wysuszyc;P Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie kocha:(:(:(:( No wiem ze na mnie;P hehe;) ja tez cały dzien na dgm siedze:) a dzikuje:) no co ja juz tak ma:P zawsze mu przeszkadzam;p a potem sie dziwie ze mnie nie kocha;p hehe:P co powiesz/? ja zaraz bede tylko włosy musze wysuszyc;P Kocha, kocha. :) No a ja całe dnie, a potem się dziwię, czemu mniej jest dobrych ocen. :eviltong: No to mu nie przeszkadzaj i będzie dobrze. :D Choć pewnie to będzie dla Ciebie trudne. :mdrmed: A ja niedługo pójdę... Nauka jeszcze wzywa, a ja chcę jeszcze spać. :eviltong: Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Rottie napisał(a):Czy jutro zobaczę tu zdjęcia Rokiego? ;-) Tak jutro zobaczysz mojego staruszka;):) Martunia napisał(a):Kocha, kocha. :) No a ja całe dnie, a potem się dziwię, czemu mniej jest dobrych ocen. :eviltong: No to mu nie przeszkadzaj i będzie dobrze. :D Choć pewnie to będzie dla Ciebie trudne. :mdrmed: A ja niedługo pójdę... Nauka jeszcze wzywa, a ja chcę jeszcze spać. :eviltong: nie kocha:P tylko jak cos potrzbuje:P heh;p to ja całe dnie nie:P tylko troche Ale ja lubie mu przeszkadzac:P hehe:) ja tez ide zaraz:P ja tze chce sie wyspaca zaraz bede cos oglądac;p tylko nie wiem co:P Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie kocha:P tylko jak cos potrzbuje:P heh;p to ja całe dnie nie:P tylko troche Ale ja lubie mu przeszkadzac:P hehe:) ja tez ide zaraz:P ja tze chce sie wyspaca zaraz bede cos oglądac;p tylko nie wiem co:P O jutro zdjęcia Rokiego? :multi: Tak, jasne. :eviltong: Mało z nim pewnie czasu spędzasz i tego nie dostrzegasz. :D No wiesz, tak by Ci nie wyznał miłości, bo nie umie gadać po polsku, tylko po psiemu. :D Aha. ^^ Ja coś na tvn'ie oglądam. Gdzieś o wpół do pójdę, jeszcze się pouczę i do spania, bo jutro znowu sie zaczyna piekło. :placz: Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Martunia']O jutro zdjęcia Rokiego? :multi: Tak, jasne. :eviltong: Mało z nim pewnie czasu spędzasz i tego nie dostrzegasz. :D No wiesz, tak by Ci nie wyznał miłości, bo nie umie gadać po polsku, tylko po psiemu. :D Aha. ^^ Ja coś na tvn'ie oglądam. Gdzieś o wpół do pójdę, jeszcze się pouczę i do spania, bo jutro znowu sie zaczyna piekło. :placz: nom postaram sie mu zrobic:) hehe:P duzo czasu z nim spedzam:P ostatnio mu sie wzieło na spanie na moich kolanach:P no on umie gadac po psiemu to fakt:P i tak umie powiedziec po swojemu:D hehe:) Ja tez na TVN oglądam:) Ja ide zaraz spac wiec moze juz za wczasu DOBRANOC:* nie chce mi sie juz pisac:P hehe:) Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nom postaram sie mu zrobic:) hehe:P duzo czasu z nim spedzam:P ostatnio mu sie wzieło na spanie na moich kolanach:P no on umie gadac po psiemu to fakt:P i tak umie powiedziec po swojemu:D hehe:) Ja tez na TVN oglądam:) Ja ide zaraz spac wiec moze juz za wczasu DOBRANOC:* nie chce mi sie juz pisac:P hehe:) O jaki leniuszek. :D I jak mu się powodzi. :cool3: Fajne takie psie życie. :roll: No, tak jak każdy pies. :eviltong: No to na pewno Ci wiele razy miłość wyznawał. :) No to dobranoc! :loveu: :bye: :buzi: Quote
Okamia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) na cytadele to mam troszke daleko.... i fajnie ze idziecie:) moze spotkacie kogos:D:D No ja z okolic poznania:D:D hehe:P tak wyszło:) Nom spotkaliśmy ;) Zdjęcia w odpowiednim wątku [na spacer w poznaniu] Quote
Sweet Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 WItam wszystkich:) Niestety pogoda jest taka że nie ma szans na zdjecie rokiego:(:( Byłam u niego i cały czas siedzi w budzi i nie chce wyjśc bo pada:( wiec zdjeci nie bedzie:( niestety nie z mojej winy:(:(:( ale moze dam potem kabiego ze wczorajszego spacerku:) Buźka;* Ide robic lekcje :P potem do was zajrze:P Quote
Rottie Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Rokowo-Kabikowa! :lol: Już jest jutro :cool3: :evil_lol: Quote
Rottie Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):WItam wszystkich:) Niestety pogoda jest taka że nie ma szans na zdjecie rokiego:(:( Byłam u niego i cały czas siedzi w budzi i nie chce wyjśc bo pada:( :angryy: Czy zawsze wszystko musi się układać nie po mojej myśli? :angryy: A ty go na dworze trzymasz? Nie zaziębi się facet? Może rotty mają grube podszerstki, ale do budy całkowicie się nie nadają (ze względu na psychikę) :shake: Quote
Sweet Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 No wiem własnie:P fot nie wstawiłam powód nad twoim postem:P Ale moze pogoda sie poprawi to pójde do niego jeszcze raz i mu zrobie kilka zdjęc:) narazie lece na chórek a potem sie bede uczyc wiec do napisania:P hehe:) Bede wieczorkiem:) Quote
Rottie Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Śpiewasz? :D Nagraj na mikrofon i wrzuć na neta :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Rottie napisał(a)::angryy: Czy zawsze wszystko musi się układać nie po mojej myśli? :angryy: A ty go na dworze trzymasz? Nie zaziębi się facet? Może rotty mają grube podszerstki, ale do budy całkowicie się nie nadają (ze względu na psychikę) :shake: Niestety:(:( ale przejde sie do niego jeszcze raz jak przestanie padac No na dworze jest... ale to już wybór moich rodziców gdyż mama nie chce miec pełno włosów psa w domu po za tym mamy mały domek i taki spory pies bym nam sie nie zmiescił:P rozłożył by sie na korytarzu i przejścia brak:P Nie zaziebił sie jeszcze nigdy przez swoje 9 lat życia:) A w budzie nie jest mu źle po za tym ma miejsce do wybiegania sie i dziadek chodzi z nim na spaceruu lece... Quote
Sweet Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Rottie napisał(a):Śpiewasz? :D Nagraj na mikrofon i wrzuć na neta :evil_lol: ja śpiewam w grupie:P sama nie lubie spiewac:P hehe:) dobra lece bo niezdąze;P hehe Quote
Rottie Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Eee tam.. Umiesz :D Pełno futra w domu? Muszę przyznać, że Rotty linieją przez cały rok, a dwa razy w roku intensywniej, ale bez przesady.. Szczotki nie masz w domu? :angryy: Głupie wytłumaczenie :angryy: Quote
Sweet Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Rottie napisał(a):Eee tam.. Umiesz :D Pełno futra w domu? Muszę przyznać, że Rotty linieją przez cały rok, a dwa razy w roku intensywniej, ale bez przesady.. Szczotki nie masz w domu? :angryy: Głupie wytłumaczenie :angryy: nie umiem:P No nie wiem to podejscie moich rodziców.. Ja tam sie nie bede wtrącać... Fot nie zrobiłam bo Rokuś z budy nie wychodzi za zmino... ostatnio było tak samo jak było zimno... tylko wyjżał głową i siedział dalej w budzie:P Moze dam jakies wczesniejsze co nie dawałam jeszcze:P Quote
Avaloth Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 chcemy Rokiego ! :D a ile on ma lat? :) :buzi: Quote
Martunia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Hej! :hand: Wreszcie jestem, ta szkoła mnie kiedyś wykończy... Kiedy nowe foty? :cool3: Quote
Sweet Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Martunia napisał(a):Hej! :hand: Wreszcie jestem, ta szkoła mnie kiedyś wykończy... Kiedy nowe foty? :cool3: hej:) Ja jestem od niedawna tutaj:P własciwie ciągle wchodze i wychodze.......... masakra... a foty chciałam dac dzisiaj ale chyba juz nie zdąze... Po za tym jakos mi sie nie chce... Kabiś coś mi kuleje na jedną łapke i nie wiem co mu jest;/ No a co u ciebie??? chester07 napisał(a):chcemy Rokiego ! :D a ile on ma lat? :) :buzi: hehe;P rokiego nie bedzie nie mam fot:( On ma 9 albo 10 juz nie wiem dokładnie Quote
Recommended Posts