Pusiakowa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dzien Dobry :hand: . Jakie cudne foteczki :loveu: . Fajny ten chow-chow :) . A ja bede nuuuuudna i poprosze fotki Rokiego :lol: . Quote
Tepes Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 O Kabiś znów na spacerku:) I jakiego ma super kolegę:) No no i idzie przy nodze:)dawaj jeszce Rokiego:D Quote
Avaloth Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 o fotki ! :multi: zajebiaszczy kolega :loveu: taki kot, że aż kot :D o ślicznie Kabiś wygląda :loveu: a jak ładnie już zaczyna przy nodze chodzić :) gratulacje ! ale on ma super ogon :loveu::evil_lol: koleżanka ma yorka Fikusa bez ogona i ma tylko takiego kikuta i dla mnie Kabiś dziwnie wygląda z taką kitą :eviltong: ale ładniej yorkom z ogonami ;) buziaczki :buzi: i dzięki :) właśnie Rokiego ! Quote
Angelka012 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jej jaki malusi Kabiś!! :p:p:p ale jeszcze słodszy jest teraz ten mały przystojniaczek :loveu::loveu::loveu: A Rokiego widze pierwszy raz!! :-o i też śliczniusi :eviltong::eviltong: słodziaki ;) całusy:*:*:*:*:* Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Kendra']Ah, jaki jęzor! =) Dobranoc, wyśpij się, żebyś miała siły zdjęcia zamieszczać =D heh:P Wyspana i bede fotki zamieszczac jeszcze z wczoraj [quote name='Martunia']Dzień dobry. :hand: O Kabiś prawie już przy nodze idzie. A jak tam Wam idzie praca z klikerem? :cool3: O jaka nowa smyczka. Mi się podoba. Aaaaa jaki cudowny jest ten chow-chow. :loveu: Niedźwiadek. :) http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0820.jpg Moje kochanie. :loveu: Dasz mi Kabisia? Zdjęcia Rokiego chcemy! :D Dzień dobry No idzie przy nodze jak jest zmęczony:p tak to nadal jeszcze ciągnie:P A kliker leży w szafie:P:P heh A dziękuje mi tez No mi tez sie podoba dzisiaj tez u niego bylismy:) mi sie wydaje ze on żadko widuje psy bo za kabim to normalnie wygląda jakby płakał jak odchodzimy.. chciałam go pogłaskac ale nie wiem czy on by mnie nie ugryzł... :) no dam ci pocztą wysle [quote name='Martynia&Pusio']Dzien Dobry :hand: . Jakie cudne foteczki . Fajny ten chow-chow . A ja bede nuuuuudna i poprosze fotki Rokiego :lol: . hej dziekuje No mi sie strasznie on podoba nie mam fot rokiego:(musze sie przejśc mu kiedys zrobić... moze jutro.. [quote name='Acctiually']O Kabiś znów na spacerku I jakiego ma super kolegę No no i idzie przy nodze:)dawaj jeszce Rokiego:D Nom znowu znowu no kolegów ma dużo ostatnio dzisiaj poznał takiego sznaucerka fajnego ale foty nie zdązyłam zrobić bo go własciciele zawołali:( No prawie idzie;p co do rokiego to jak wyżej.. [quote name='chester07']o fotki ! :multi: zajebiaszczy kolega :loveu: taki kot, że aż kot :D o ślicznie Kabiś wygląda a jak ładnie już zaczyna przy nodze chodzić :) gratulacje ! ale on ma super ogon :loveu::evil_lol: koleżanka ma yorka Fikusa bez ogona i ma tylko takiego kikuta i dla mnie Kabiś dziwnie wygląda z taką kitą :eviltong: ale ładniej yorkom z ogonami buziaczki :buzi: i dzięki :) właśnie Rokiego ! Nom jeszcze dzisiaj dodam reszte niedźwiedź nie kot:P No prawie mu sie udaje jak nie chce mu sie ciągnąc;P ale lepiej juz idzie;p A mi sie podoba kabika ogon:P taki śmieszny:D [quote name='Angelka012']Jej jaki malusi Kabiś!! :pale jeszcze słodszy jest teraz ten mały przystojniaczek :loveu: A Rokiego widze pierwszy raz!! :-o i też śliczniusi :eviltong: słodziaki ;) całusy:*:*:*:*:* Witam witam dziekuje za pochwały mojej maludy dziekuje Buźka:*:* Zaraz wgrywam foteczki jeszcze te z wczoraj Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Acctiually']może... no wiesz Ty co:D No co:P hehe;) zaraz foty:) tylko sie wgrają:) Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 ha już są;) reszta ze spaceru: obwą****emy krawężnik:P rozglądamy sie przed siebie:) trawka:D tu juz widział psiaka;) i tu jedno co mi sie udało zrobić z tym Huskym:):) zaraz jeszcze kilka:) Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 tu juz z podwórka kilka: hii:) zmeczony musi sobie usiąść:) siedze pod bramą) zmeczony:) ide do domu:P i jeszcze z domu kilka dam:):) Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 tak sie wpatrywał w mojego sasiada:P hehe:) nie wiem co tu robił:P wącha;D patrzy na recznik:) hehe:D:D Koniec na dzisiaj:):) Buziaczki:*:* Co tam u was??? Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):No to poczekam do jutra ;) . To czekaj cierpiwie:) wybiore sie do niego jutro:) poszła bym dzisiaj ale dupska mi sie ruszyć nie chce:P Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Dzień dobry No idzie przy nodze jak jest zmęczony:p tak to nadal jeszcze ciągnie:P A kliker leży w szafie:P:P heh A dziękuje mi tez No mi tez sie podoba dzisiaj tez u niego bylismy:) mi sie wydaje ze on żadko widuje psy bo za kabim to normalnie wygląda jakby płakał jak odchodzimy.. chciałam go pogłaskac ale nie wiem czy on by mnie nie ugryzł... :) no dam ci pocztą wysle Hehe, uparty jest. :evil_lol: Ojej, biedactwo. :( Ale taki on jest śliczny. :loveu: Szkoda mi go trochę. :( Taak wyślij pocztą! :D A co do fotek. :cool3: Oczywiście wszystkie śliczne. :loveu: Fajny ten Husky. :D A najlepsze zdjęcie mojego Kabisia to: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0829.jpg :loveu::loveu::loveu: Moje kochanie. :mdrmed: Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Martunia']Hehe, uparty jest. :evil_lol: Ojej, biedactwo. :( Ale taki on jest śliczny. :loveu: Szkoda mi go trochę. :( Taak wyślij pocztą! :D A co do fotek. :cool3: Oczywiście wszystkie śliczne. :loveu: Fajny ten Husky. :D A najlepsze zdjęcie mojego Kabisia to: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0829.jpg :loveu::loveu::loveu: Moje kochanie. :mdrmed: Uparty strasznie jest:P ale mam nadzieje że ze spacerku na spacer bedzie coraz lepiej:):) Ok wysle;) albo podrzuce osobiście w końcu adres znam:D:D Nom mi sie tam wszystkie podobają:) A co do tego chow chow to nastepnym razem jak tam bede przechodzic to go pogłaszcze:) najwyżej mi odgryzie ręke:P trudno sie mówi:P zaryzykuje:):) ale on mi sie strasznie podoba;) tą sierść ma piekną:):):):) moja druga miłośc odrazu po Piotrku:P hehe;) a tak nawiasem to widziałam go dzisiaj w kosciele na spacerze niestety nie;( no i byłam godzine sama z nim a potem z kolezankami tez godzine:) I gosia go trzymała troche wiec mi ręka odpoczeła od jego ciągnięcia:P hehe:) A co u ciebie słychac????? Quote
Avaloth Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 o z huskiim :):loveu: haha jak on patrzy na tego sąsiada :evil_lol: ja czytałam że chow-chow są z charakteru trochę niezależne czyli tak jak koty :D więc kot :eviltong: Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Uparty strasznie jest:P ale mam nadzieje że ze spacerku na spacer bedzie coraz lepiej:):) Ok wysle;) albo podrzuce osobiście w końcu adres znam:D:D Nom mi sie tam wszystkie podobają:) A co do tego chow chow to nastepnym razem jak tam bede przechodzic to go pogłaszcze:) najwyżej mi odgryzie ręke:P trudno sie mówi:P zaryzykuje:):) ale on mi sie strasznie podoba;) tą sierść ma piękną:):):):) moja druga miłośc odrazu po Piotrku:P hehe;) a tak nawiasem to widziałam go dzisiaj w kosciele na spacerze niestety nie;( no i byłam godzine sama z nim a potem z kolezankami tez godzine:) I gosia go trzymała troche wiec mi ręka odpoczeła od jego ciągnięcia:P hehe:) A co u ciebie słychac????? Na pewno będzie lepiej. ;) A Wy pracujecie z klikerem, czy nie? :cool3: No pewnie, zawsze jest jakieś rozwiązanie. :D O jak ryzykujesz dla niego. :cool3: :loveu: Ale on jest kochany. :) Taki misiek. :) A o Kabim, jako pierwsza miłość, to zapomniałaś? No wiesz... :eviltong: To fajnie miał na tym spacerze, co jakiś czas kto inny trzymał za smyczkę i z nim szedł. :mdrmed: U mnie nic ciekawego. ;) Jutro mam spr z geografii (muszę napisać dobrze, bo jak narazie mam 2) i pytanie z historii... :razz: Okropne. Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 chester07 napisał(a):o z huskiim :):loveu: haha jak on patrzy na tego sąsiada :evil_lol: ja czytałam że chow-chow są z charakteru trochę niezależne czyli tak jak koty :D więc kot :eviltong: nom:D:D heh:P zakochał sie:P żart oczywiście:P ale nie bo on ma psa huskiego (wstawiałam jej zdjecia kiedys) i wiadomo że jak sie z nią bawił to czuł kabi jej zapach wiec sie tak nie niego wpatrywał:) aaa:) mi tak chow chow niedźwiedzia przypomina;) a ten z ta sierścią to juz całkiem:) Rottie napisał(a):A gdzie zdjęcia Rokiego? :angryy: przepraszam ale nie miałam kiedy mu zrobic... jutro obiecuje ze napewno dam jego zdjecia... Quote
Rottie Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jak to nie miałaś kiedy mu zrobić? :angryy: Ty wogóle wyprowadzasz go na spacer? :angryy: :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Martunia napisał(a):Na pewno będzie lepiej. ;) A Wy pracujecie z klikerem, czy nie? :cool3: No pewnie, zawsze jest jakieś rozwiązanie. :D O jak ryzykujesz dla niego. :cool3: :loveu: Ale on jest kochany. :) Taki misiek. :) A o Kabim, jako pierwsza miłość, to zapomniałaś? No wiesz... :eviltong: To fajnie miał na tym spacerze, co jakiś czas kto inny trzymał za smyczkę i z nim szedł. :mdrmed: U mnie nic ciekawego. ;) Jutro mam spr z geografii (muszę napisać dobrze, bo jak narazie mam 2) i pytanie z historii... :razz: Okropne. nieeee :P mówiłam że w szufladzie leży:P No super on jest:) No kabi to wiadomo że nawet nad piotrkiem jest tylko czasem spada jak mnie denerwuje na 3 miejsce:P hehe:) Nom:) fajnie miałam:P ale juz sie w kółko kreciłam jak sama z nim chodziłam bo u mnie nie ma gdzie chodzić z psami i jest głupio..;/ w tyg ide z nim do zoologicznego:P tylko tym razem musze dojśc przed 18 bo ostatnio byłam 10 po i było zamkniete;p suchar;P heh;) dasz rade:) ja jutro nic nie mam a w wt z anglika kartkówka z jakis wyrazów 3 form w śr z fizy kartkówka ;/ masakra;/ moze w czw po szkole od razu z kabim pójde albo nie wiem :P w sob i niedz napewno jak bedzie ładnie:) teraz było bardzo ładnie ciepło i wogóle:) musze z dzisiaj zgrac foty:P hehe:) Co powiesz jeszcze?? Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Rottie napisał(a):Jak to nie miałaś kiedy mu zrobić? :angryy: Ty wogóle wyprowadzasz go na spacer? :angryy: :evil_lol: Mój tata albo dziadek z nim chodza na spacery... ja nie bo chyba by mnie za sobą ciągnął a po za tym bałabym sie isc z nim na spacer:P Martunia napisał(a):No i już trzeci raz mnie olewa. :( wypraszam sobie odpisałam ci tylko później... Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 No co tu taka cisza?? wszyscy sobie poszli?? Dobra jest:P nie chcecie fotek to nie:P:P Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nieeee :P mówiłam że w szufladzie leży:P No super on jest:) No kabi to wiadomo że nawet nad piotrkiem jest tylko czasem spada jak mnie denerwuje na 3 miejsce:P hehe:) Nom:) fajnie miałam:P ale juz sie w kółko kreciłam jak sama z nim chodziłam bo u mnie nie ma gdzie chodzić z psami i jest głupio..;/ w tyg ide z nim do zoologicznego:P tylko tym razem musze dojśc przed 18 bo ostatnio byłam 10 po i było zamkniete;p suchar;P heh;) dasz rade:) ja jutro nic nie mam a w wt z anglika kartkówka z jakis wyrazów 3 form w śr z fizy kartkówka ;/ masakra;/ moze w czw po szkole od razu z kabim pójde albo nie wiem :P w sob i niedz napewno jak bedzie ładnie:) teraz było bardzo ładnie ciepło i wogóle:) musze z dzisiaj zgrac foty:P hehe:) Co powiesz jeszcze?? E tam, zawsze tak jest, jak Ciebie zdenerwuje, ale kocha Ciebie tak samo. :D Może następnym razem z kimś pójdziecie. ;) O to fajnie. :D Trzymam za Ciebie kciuki. :kciuki: No to zgrywaj foty. :cool3: Szczerze, to miałam tylko zobaczyć, co się dzieje na DGM i się uczyć, ale skoro napisałaś, że jak nikt się nie odzywa, to nie ma, to już gadam. :D Ale muszę się uczyć na jutro, więc trochę mnie nie będzie.. Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Martunia napisał(a):E tam, zawsze tak jest, jak Ciebie zdenerwuje, ale kocha Ciebie tak samo. :D Może następnym razem z kimś pójdziecie. ;) O to fajnie. :D Trzymam za Ciebie kciuki. :kciuki: No to zgrywaj foty. :cool3: Szczerze, to miałam tylko zobaczyć, co się dzieje na DGM i się uczyć, ale skoro napisałaś, że jak nikt się nie odzywa, to nie ma, to już gadam. :D Ale muszę się uczyć na jutro, więc trochę mnie nie będzie.. hehe:P On mnie wcale nie kocha i w tym jest problem:P Byłam dzisiaj z koleżankami:):) No zgrałam juz dawno:P:P No wiesz co znowu mnie opuszczasz:( ale to nic teraz ja tez ide sobie bo musze sie wykapac:):) I ucz sie ucz:) bo potem bedzie na mnie że przezemnie źle napisałas:P No ja bede za jakis czas:P ok.30 min:P Do napisania;) moze dam jakies foty ale sie zastanowie:P Quote
Recommended Posts